Author Topic: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης Yπεύθυνος τμήματος σκάουτινγκ  (Read 17961 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
Υπεύθυνος τμήματος ΤΙ;;;;;  :'( :'( :'( :'(

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Mπράβο αρχι-πούστη τσάτσε ιζνογκούντ του ΠΑΟΚ κατάφερες να γίνεις, έστω και προσωρινά, χαλίφης στην θέση του χαλίφη..
Ευκαιρία τώρα να γαμήσεις την ομάδα που τότε γούσταρες και πήγες..
Once tsatsos forever tsatsos

ΥΓ ΒΡΕ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
το παίζει ότι έχει και ηθικά διλήμματα και να ρωτήσει το Στέφενς αν έχει κάνα πρόβλημα αν αναλάβει αυτός  :'(
το θέατρο του παραλόγου..
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **
Mπράβο αρχι-πούστη τσάτσε ιζνογκούντ του ΠΑΟΚ κατάφερες να γίνεις, έστω και προσωρινά, χαλίφης στην θέση του χαλίφη..
Ευκαιρία τώρα να γαμήσεις την ομάδα που τότε γούσταρες και πήγες..
Once tsatsos forever tsatsos

ΥΓ ΒΡΕ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline babis36

• Αλλαγή
Μιλάτε για τον άνθρωπο που στους δυο τελευταίους τίτλους που είδε αυτή η ταλαιπωρη ομάδα έπαιξε τον βασικό ρόλο. Καμία φορά αναρωτιέμαι πόσο χολή μπορεί να βγάλει κάποιος ανιδεος πισω απο ένα πληκτρολόγιο αλλά τελικά  νομίζω ότι απλά είναι μια ανάξια λόγου μόδα της εποχής. Απλά όσοι νομιζετε οτι θα πεισετε καποιον θαβοντας και λασπονοντας όποιον βλέπετε να ασχολείται επώνυμα με τον ΠΑΟΚ δεν πείθετε και ιδιαίτερα ότι είστε και τόσο άρρωστα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ. Τον Γ.Χ πρεπει να πλενετε με σαπούνι το στόμα σας όταν τον αναφέρεται όχι να τον χάριζετε στον γαυρο. Είχε πάντα αρχιδια σαν παίκτης και μια τρέλα που τον βοηθούσε να βγάλει απο τα πιο κρίσιμα γκολ του ΠΑΟΚ στα χρόνια που έπαιζε.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο ευγενικός μπορώ και θα σου πω ότι αν ο ΓΧ σήμερα θεωρείται ΑΡΡΩΣΤΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ, εγώ με χαρά διαλέγω την άλλη πλευρά. Επίσης, το 36 είναι ηλικία ή iq?

Τελικά δεν τα κατάφερα στην πρώτη μου πρόταση :(

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Άμα έχεις τέτοιους ηγέτες και τέτοια "άρρωστα ΠΑΟΚάκια" τί τους θέλεις τους εχθρούς;;;;

ΥΓ Όχι μόνο θα πλένουμε το στόμα μας, αλλά θα προτείνουμε και στην ΠΑΕ να αποσύρει την φανέλα από το "άρρωστο ΠΑΟΚτσάκι".. Απλά θύμισε μας μόνο ποιο νούμερο φορούσε στην ομάδα που γούσταρε και ήρθε
ΥΓ2 Άλλη μια φορά θυσιάζεται η μεγάλη αυτή ψυχή και βάζει τα στήθια της μπροστά για να σώσει στον ΠΑΟΚ ότι απέμεινε μετά την λαίλαπα του Στέφενς... Αιώνια ευγνωμοσύνη στην ψυχάρα τον Γιώργαρο, ο λαός του ΠΑΟΚ του χρωστάει χάρη τεράστια
ΥΓ3 Σκύβει και το κεφάλι η ψυχάρα, ο ΠΑΟΚτσής από τους λίγους γιατί λυπάται κατα βάση που σκοράρει ενάντια στην ομάδα της καρδιάς του με την φανέλα της ομάδας που γούσταρε και ήρθε... Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες το πριμ νίκης το χάρισε όλο στο WWF και στον Αρκτούρο... Ψυχάρα...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ρε μαλακες -φιλικα-
μη πατε στα ακρα
αυτος σα βοηθος προπονητη δεν εχει ευθυνες?
ο λοκχοφ πχ δε θα φυγει?
πρεπει κι αυτος ΑΝ εχει κοχονες να πει βρειτε αλλον
τι να πει ομως αμα λεει ειμαι ΠΑΟΚ και τετοια, ειναι συμμαθητης του ζαγορακη στο ιδιο θρανιο και στην πρωτη ευκαιρια χωνεται
τελειωσαν οι ηρωες δεν υπαρχουν
να πει φευγω και ερχομαι σε λιγο καιρο
η γυναικα του καισαρα
ο γκουχου
ιναφ
το παμε το σεναριο στο λαιβ περσι
και προπονηταρα να φερουν παλι γχ θα χεις στο τελος
ολως τυχαιως
τα καφε στην αριστοτελους
μεχρι και η ξαδερφη μου η 15 χρονη το καταλαβε
εχω βαρεθει λεει να βλεπω ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ να κανουν κακο στον ΠΑΟΚ
πχ γχ καφες, κατεγιαννακης ακομα εμενα λεει πισω απ τη θυρα 8 και στο ματς πανω απεκρουσε το πεναλτι
βαρεθηκα
ΦΥΓΕ

Offline savage republic

• Βασικός

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
ΓΧ, ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ!
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Την είχα και σε (μεγάλη μάλιστα) εκτίμηση αυτή την πουτάνα..
Όλα έσβησαν βέβαια πέρσι όταν μετά το μάτς στη σκουληκοφωλιά και με όσα είχαν προηγηθεί με τον Γκαρσία (ΠΑΠΑΡΙΕΣ της διοίκησης και του μπινέ του δώνη περί ίωσης του Πάμπλο) βρεθήκαμε τετ α τετ έξω από την Τούμπα.
Εκεί τον ρώτησα 4 φορές αν ο Γκαρσία ήταν όντως άρρωστος.
Τις πρώτες 3 μου απάντησε "Εμείς και η διοίκηση να ξέρεις τον αγαπάμε και τον σεβόμαστε τον Πάμπλο".
Δεν μασούσα, ξαναρωτούσα.
Στην 4η φορά μου απάντησε ότι ο Πάμπλο "ΝΑΙ έχει ίωση" και όταν του είπα πως το προηγούμενο βράδυ τον επισκεφτήκαμε στο σπίτι του και ήταν μια χαρά (μας το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Πάμπλο) έκανε 3-4 γρήγορα βήματα προς τα πίσω και εξαφανίστηκε πίσω από τους υπαλλήλους-φούσκες της παε ΠΑΟΚ.
Από εκείνη τη μέρα ο Γ.Χ. των τίτλων για μένα είναι νεκρός και τη θέση του έχει πάρει μια καταραμένη πουτάνα δούλα του χρήματος και καριερίστρια ρουφιάνα.
Οπότε Γ.Χ. γαμώ το σπίτι σου πεταμένε.
Φίδι

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
η επαναπροσληψη του γουχου ειναι απλα ενα ακομη κρικακι στην αλυσιδα της αποτυχιας της διοικησης
ειθισται οταν διωχνεις κατι να θες κατι καλυτερο
εμεις αντιθετως παμε σε κατι αποδεδειγμενα χειροτερο, το γουχου, τον απειρο, λιγο σε παραστασεις, μετριο σε προσωπικοτητα γουχου, ενα γουχου που ως βοηθος το λιγοτερο που μπορουμε να πουμε ευκολα ειναι οτι δεν ωφελησε με τη παρουσια του τον πρωτο προπονητη, δεν παρειχε τις τεχνικες ή ψυχολογικες συμβολυες για τις οποιες πληρωνεται...

με λιγα λογια ειναι απλα αλλη μια λαθος επιλογη, που επιβεβαιωνει την ανοργανωσια την εγκληματικη αμελεια της διοικησης να προστατεψει τα συμφεροντα της ομαδας....

Προσωπικα εχοντας κατασταλαξει στην αδυναμια του στεφενς να παρουσιασει κατι καλο εδω και τοσους μηνες, περιμενα ή τη στηριξη του ωστε να μεγαλωσει το χρονικο διαστημα στο οποιο αυτος θα κριθει (ισως να μεσολαβησει αλλη μια προεοτιμασια με περαιτερω βελτιωση και αλλαγη του ροστερ αν αυτος  το αυτο αποφασιζε), ή την αλλαγη του με κατι ομως ισαξιο του ή ακομη και καλυτερο στην ιδια λογικη ωστοσο...

κριμα ομως που ο νεος κοουτς εχει τραγικα λιγοτερες παραστασεις και αποδεδειγμενη κατ εμε ανικανοτητα διαχειρισης...
το απογοητευτικο ειναι οτι το παρεακι συνεχιζει να κανει κουμαντο, οι παθογενεις του συστηματος συνεχιζονται, και μεχρι στιγμης εδω και 10 χρονια μονο ο σαντος ολοκληρωσε χρονια, μια χρονια που ο ζαγορακης τοτε αποφασισε να τον στηριξει σε σχεδον παρομοια ποδοσφαιρικη κατασταση κακου ποδοσφαιρου, αποτυχιας αποτελεσματων και ελλειψης βελτιωσης
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
αμα ηταν αρχιδατος θα εφευγε μαζι με τον Χουμπ....ετσι απλα και ΠΑΟΚτσηδικα.....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Κανόνισε μουνι όταν θα έρθεις να φύγεις ατιτλος.

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline luc

• Αποστολή
  • **
συνυπευθυνος για το χαλι των τελευταιων ετων..σκατοψυχος και προδοτης οσο ο σαλπιγγιδης,κολλητος του κολκα που πριν απο 2 χρονια τον προωθουσε για πρωτο προπονητη στην θεση του αχρηστου μπολονι...αχρηστος ο μπολονι, αχρηστος ο στεφενς και η ζωη περιστρεφεται γυρω απο τον καρπουζα πρωην και νυν διεθνεις και τα σαιτς της ντροπης...οχι ρε αυτον τον ΠΑΟΚ εγω δν γουσταρω να τον βλεπω πλεον...γεωργιαδη που γουσταρες και ηρθες το 2004 φευγοντας με προσφυγη σου προσεχε μην μπερδεψεις τους παγκους την κυριακη και πας να κατσεις εκει που γουσταρες να πας

Offline zouvalos

• Αλλαγή
ΑΜΑ αυτο το αγορι παρει την 1η θεση στα πλευ οφς και σηκωσει το κυπελο προτεινω να μεινει και του χρονου....

αν ξεκινησει η χρονια με ηττα και φερει και ισοπαλια στο 90 στο επομενο ματς προτεινω να τον διωξουμε και να φερουμε αλλον....

αν κερδισει κανα σερι αγωνων ο επομενος να του κανουμε κλειστο συμβολαιο και μετα αν χασει την προκριση στο κυπελο να τον διωξουμε και να παμε στα δικαστηρια για τις αποζημιωσεις....

να παρουμε αλλον μετα και παει λεγοντας....σαν play station οποιος κερδιζει συνεχιζει και οποιος χανει τελειωνει....αυτοι ειναι σχεδιασμοι μ αρχιδια....ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Vorious

• Αλλαγή
Κανόνισε μουνι όταν θα έρθεις να φύγεις ατιτλος.

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

στους δυο τελευταιους τιτλους τις ομαδας ΚΑΙ ηταν ΚΑΙ σκοραρε....

δε νομιζω να το εκβιαζει για να γινει προπονητης ειδικα σε τετοιες δυσκολες φασεις

τι να πω ρε ΓΧ προσεχε τις παρεες σου (να μην ειναι πουστηδες, οχι να μην ειναι απεναντι σου) και καλα μυαλα

και ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ-ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗ ρε
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline savage republic

• Βασικός
Καλά ρε μαν, τη μέρα της γυναίκας βρήκες να γεννηθείς; :'(

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
πολυ κραξιμο για καποιον που δεν πουλησε ποτε ΠΑΟΚτσηδιλικι,που σου δωσε δυο τιτλους και σε εσωσε απο εναν υποβιβασμο για οσους δεν θυμουνται η πασχουν απο σαντολαγνεια...

και δικιο να υπαρχει σε οσα γραφονται τετοια ισοπεδωση δεν νομιζω να αξιζει

φταιει οτι ισως εγω εχω την εικονα την ποδοσφαιρικη στο μυαλο μου...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Στους δύο τίτλους άλλοι δεν παίζανε ? δεν λέω ότι δεν είχε τεράστια συμβολή σε αυτούς άλλα μην ισοπεδώνεις κ την συμμετοχή τόσων άλλων σε αυτούς τόσο εύκολα..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ