Author Topic: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης Yπεύθυνος τμήματος σκάουτινγκ  (Read 17771 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
τι κάναμε λέει?χάσαμε στο τελευταίο λεπτό?σοβαρά e?

εντάξει ΓΕΛΑΩ ρε ΜΑΛΑΚΑ!

ΤΟΛΜΗΣΕΣ και είπες ότι δεν είχαμε καθόλου τύχη??
« Last Edit: May 29, 2013, 21:06:15 by disorder »
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline blue_eyes

• Βασικός
η ανικανοτητα σου και αυτων που σε βαλαν εκει παλιομαλακα εχει ξεπερασει καθε οριο..

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
Σε ευχαριστούμε πολύ, αντίο.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Τα γαμησες τη μανα σημερα ρε πουστη μου ουτε στα τοπικα δε γινονται αυτα.. και το Χ μας εκανε ρε μαλακα μας εκανε τι σε πιασε πανικος και αλλαζεις Φωτακη(τραγικος μεχρι τοτε αλλα ειναι ΧΑΦ) με Αθανασιαδη και μου αφηνεις στο κεντρο Ρομπερ με Σταφυλιδη? Γελαει η πλαση ολη.. αμ το αλλο ο Ολισε ο καλυτερος μας παιχτης εξαφανιζεται οταν δινεις εντολη να παει αριστερα για να χωρεσει και ο Γεωργιαδης.. πουτανα ολα τα κανες στο 2ο ημιχρονο

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Ανθρωπάκι....
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
τα γάμησες όλα σήμερα....όλα όμως
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Επειδη πρεπει να τα λεμε ολα, χτες ο γχ ηταν ολα τα λεφτα.

Κατεβασε την ομαδα οπως θα την κατεβαζα και εγω... Εκανε τις 2 αλλαγες (πουστη και κιτσιου) και με εκανε να τραβαω τα αρχιδια μου απο νευρα..
Τελικα ο κιτσιου εσωσε μια φαση 2-3 φορες και πολεμαμε σαν το σκυλι και απο την αλλη ο πουστης πηρε τα 2 φαουλ απο οπου και προηλθαν τα γκολ. Απολυτη δικαιωση για τον γχ που σε αλλη περιπτωση θα τα ειχε ακουσει ολα...

Μετα, στις δηλωσεις πεταει και 2 καρφια, 1 για τον σαββιδη και 1 για τους βρυζοπουτσιακοφ.. Αν την δειτε (οχι να την διαβασετε) θα καταλαβετε..
Χτες διαχωρισε την θεση του απο το στρατοπεδο του βρυζα που πολλοι πιστευαν πως ειναι.

Απο μενα ενα μεγαλο μπραβο στον γιωργαρο που φαινεται να ειναι ο μοναδικος διασωθεντας απο την διοικηση της ντροπης..
Το αξιζει.

υγ. και κατι που ξεχασα... Ενα ξεχωριστο μπραβο που αφησε τον πουστη 2-3 φορες στον παγκο, παρολες τις απουσιες που ειχε ο ΠΑΟΚ... Σιγα την μαλακια θα μου πειτε, αλλα ο δωνης 40 ματς και τα παπαρια δεν τα βρηκε ποτε να τον αφησει εξω. Κατι ειναι και αυτο..
« Last Edit: June 03, 2013, 11:28:44 by king »

Offline alexisv

• Αλλαγή
Μπράβο του και μόνο που δέχτηκε να κάτσει στον πάγκο στα play-off. Στην στραβή θα ήταν το εξιλαστήριο θύμα. Για μένα έδειξε χαρακτήρα και καλά στοιχεία αν λογιστούμε την εμπειρία του.  Σίγουρα αξίζει ένα πόστο στον νέο ΠΑΟΚ. . . αντιθέτως με  πολλούς άλλους!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
King ειδα τις δηλωσεις, που ηταν τα καρφια για βρυζα κ τσιστιακοφ ρε συ; τι ειπε;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
τι κάναμε λέει?χάσαμε στο τελευταίο λεπτό?σοβαρά e?

εντάξει ΓΕΛΑΩ ρε ΜΑΛΑΚΑ!

ΤΟΛΜΗΣΕΣ και είπες ότι δεν είχαμε καθόλου τύχη??
η ανικανοτητα σου και αυτων που σε βαλαν εκει παλιομαλακα εχει ξεπερασει καθε οριο..
Ρουφιάνε.
Τα γαμησες τη μανα σημερα ρε πουστη μου ουτε στα τοπικα δε γινονται αυτα.. και το Χ μας εκανε ρε μαλακα μας εκανε τι σε πιασε πανικος και αλλαζεις Φωτακη(τραγικος μεχρι τοτε αλλα ειναι ΧΑΦ) με Αθανασιαδη και μου αφηνεις στο κεντρο Ρομπερ με Σταφυλιδη? Γελαει η πλαση ολη.. αμ το αλλο ο Ολισε ο καλυτερος μας παιχτης εξαφανιζεται οταν δινεις εντολη να παει αριστερα για να χωρεσει και ο Γεωργιαδης.. πουτανα ολα τα κανες στο 2ο ημιχρονο
Ανθρωπάκι....
τα γάμησες όλα σήμερα....όλα όμως

ΑΛΛΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ......

Επειδη πρεπει να τα λεμε ολα, χτες ο γχ ηταν ολα τα λεφτα.

Απο μενα ενα μεγαλο μπραβο στον γιωργαρο που φαινεται να ειναι ο μοναδικος διασωθεντας απο την διοικηση της ντροπης..
Το αξιζει.

υγ. και κατι που ξεχασα... Ενα ξεχωριστο μπραβο που αφησε τον πουστη 2-3 φορες στον παγκο, παρολες τις απουσιες που ειχε ο ΠΑΟΚ... Σιγα την μαλακια θα μου πειτε, αλλα ο δωνης 40 ματς και τα παπαρια δεν τα βρηκε ποτε να τον αφησει εξω. Κατι ειναι και αυτο..

Μπράβο του και μόνο που δέχτηκε να κάτσει στον πάγκο στα play-off. Στην στραβή θα ήταν το εξιλαστήριο θύμα. Για μένα έδειξε χαρακτήρα και καλά στοιχεία αν λογιστούμε την εμπειρία του.  Σίγουρα αξίζει ένα πόστο στον νέο ΠΑΟΚ. . . αντιθέτως με  πολλούς άλλους!

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ....  :gruebel:   :trelos: :trelos: :trelos: :trelos: :trelos: :trelos: :trelos:.......

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **

Offline t.b

• Αλλαγή
πάντως είναι σχόλια από διαφορετικούς ανθρώπους....

Offline blue_eyes

• Βασικός
ρε τα θελει ο κωλος μας τελικα.. οτι θα επαιρνε και μπραβο ο γουχους μετα απο τα αισχη των πλει οφ δεν το περιμενα

αναψε μια λαμπαδα στον μπαντη μουργο που σε εβγαλε στο τσουλου και γλυτωσες προσωρινα

Offline alexisv

• Αλλαγή
Φίλε και τελευταίος να έβγαινε ο ΠΑΟΚ στα play-off, τι ευθύνη έχει ο ΓΧ; Δική του ομάδα ήταν; Ο άνθρωπος καταρχάς ανέλαβε έναν ρόλο που δεν τον ήθελε. Είναι δυνατόν να τον κράζουμε;

@Ελένη
Ελένη αν πας πίσω λίγο στο τόπικ θα δεις ότι από συγκεκριμένους (μέσα σ αυτούς κ εγώ), ανέκαθεν υπήρχαν θετικά σχόλια.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline blue_eyes

• Βασικός
ρε γυρνα στο μπιτς μπαρ σου και ασε τον ΠΑΟΚ.. ντουβαρι

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
Γάμησε το πάρτι στο Κοχύλι χθες.

Offline gagas

• Αλλαγή
τι εγινε ρε γ.χ..
θα βαλουμε τπτ στην τσεπη απο κανεναν πιτσιρικα εαν τον προωθησουμε στηνα ομαδα?
ολα καλα,ε?

Offline blue_eyes

• Βασικός
που τον θυμηθηκες αυτον ρε γκαγκα;

μαγκας, μέσα στην κρίση βρηκε δουλεια στενογραφου με 1 ή 2 εργάσιμες την εβδομάδα με μισθό 2.500...