Author Topic: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης Yπεύθυνος τμήματος σκάουτινγκ  (Read 17682 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
Νοικοκυρεμα οχι μαλακιες...

Offline Català

• Αλλαγή
Άσε κανά λαβράκι και για κανέναν άλλον ρε μαλάκα κι εσύ...
Και πού'σαι, έτσι που χτίζεις ονοματάρα στο πόστο αυτό, αν σε ζητήσει ο Αμπράμοβιτς, φτύστον στα μούτρα, ΠΑΟΚάρα από μικρός και τα λοιπά, ξες εσύ ε

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
δεν ειναι υπευθυνος τμηματος σκαουτινγκ ρε, τεχνικος διευθυντης ειναι... ο Τσιστιακόφ βρηκε τον κατσουρανη μονος του, απο βιντεοκασέτες

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
και ο Βρύζας τι είναι τότε???  ;D ;D ;D
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
φωτοτυπίες βγάζει, αλλάζει τα μελάνια στους εκτυπωτές, γυρίζει τις βιντεοκασέτες στο κλαμπ, χτυπάει καφέδες, μαζεύει τους κώνους που πήρε ο αέρας στη μεσήμβρια,
τα πάντα κάνει!

Offline Català

• Αλλαγή
και ο Βρύζας τι είναι τότε???  ;D ;D ;D

Ο γκόμενος με τι ιταλικό ταπεραμέντο ρε, τόσο καιρό αετό πετάς;

Offline luc

• Αποστολή
  • **
που σαι μεγαλε μανατζερ??τι μεταγραφαρες εκανες ρε παλικαρι μου το καλοκαιρι??ενταξει οι καφεδες με τον κολκα στο νουβο??μην φοβασαι δν εχει κριτικη για σενα...ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ εισαι εσυ...οπως και το αλλο πουλεν που χωσατε μεσα ο κωστικος...κοπροσκυλα γαμω τα παντα σας.....

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Πως τα έχεις καταφέρει ρε κουφαλα ετσι κ δεν σε κραζει κάνεις...σε παραδέχομαι..για ολα ευθύνεται ο σιστιακοφ..εσυ κ ο βρυζας δεν ευθύνεστε πουθενά..οι επιλογές των λορενς κουμαλο βίβιαν το καλοκαίρι του σιστιακοφ ήταν...τι οτι ήρθε  ο μπανγκουρα!!για 2 βδομάδες κ έφυγε πάλι ο σιστιακοφ έφταιγε..οπως επισης ευθύνεται για την απώλεια του τεράστιου Κροάτη σεντερ φορ Μάριο μπουντιμιρ..γχ οι καφέδες και τα κολλητιλικια με τον Σταύρο κολκα σου έχουν βγει σε καλο..Κοίμησες τον κόσμο 4.000 τον μήνα για να φέρεις στον ΠΑΟΚ βίβιαν λορενς σταμου γιαννου και να προτείνεις τον λαγό του βαζελου που απορώ αν έχει φέτος συμμετοχή..οποιοσδήποτε άλλος στην θέση σου αν δεν είχε ήδη φάει μαπες τουλάχιστον θα μας είχε αδειάσει την γωνιά...αλλα ξέχασα εσένα προπονητη θέλανε να σε κάνουν το καλοκαίρι ο βρυζας με τον κολκα απλα προέκυψε ο κλερασιλ...μπράβο γιωργαρε συνέχισε ετσι..είσαι τεράστιος μάγκας!!

Offline petran4

• Αλλαγή
Ακομα πληρωνεσε ρε?
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

CLUB LARISA

• Guest
Πως τα έχεις καταφέρει ρε κουφαλα ετσι κ δεν σε κραζει κάνεις...σε παραδέχομαι..για ολα ευθύνεται ο σιστιακοφ..εσυ κ ο βρυζας δεν ευθύνεστε πουθενά..

Αντιλαμβάνομαι τον ζήλο σου, ο οποίος είναι παραπανω απο εμφανής. Αλλά τα σταφύλια ξίνισαν. Για τους ζάβλακες που αποθεώνουν τους έως τώρα ανύπαρκτους θα πάρεις θέση? Γτ αν μείνουμε στα ξινά παλιά, ας κάνουμε ενα φόρουμ έργα και ημέρες τοντορι τζαγκοροπουστα & φίλων να τελειώνουμε με το ποιος ευθύνεται για την κατάντια της ομάδας  . Χειμώνα 2013 έχουμε και απο το καλοκαίρι έχουμε ιδιοκτήτη που αποφασίζει (μεταξύ άλλων και γι αυτόν τον οποίο με την 1η ευκαιρία διαρκώς βρίζεις). Βολική η άφεση, η ανοχή και η σιωπή όσο ο ΠΑΟΚ μικραίνει τρώγοντας χαστούκια απο χωριά.

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Ποιος σου είπε εσένα οτι δν ευθύνεται ο πουστροθοδωρας και ο βρυζας;; Φυσικά αυτοι ειναι οι κύριοι υπεύθυνοι για αυτο που βλέπουμε σήμερα...αλλα αυτο εδω παει να πει οτι ο συγκεκριμένος κύριος δεν έχει τεράστιες ευθύνες για τον σχεδιασμό του καλοκαιριού..πες μου μια μεταγραφή που έκανε και βγήκε....έχει 0 στις 4 μεταγραφές μαζι με τον βρυζα επαναλαμβάνω μαζι με τον βρυζα το καλοκαίρι..επειδή είσαι απο τα άτομα που παρακολουθώ και μου αρέσουν οι απόψεις σου δν μπορω να καταλάβω γιατι θίγεσαι με  την κριτική στον Γεωργιάδη κ μιλάς για ζήλους κτλ..είσαι ευχαριστημένος εσυ απο το έργο του; Δν μπορει να την ακούει μόνο ο κλερασιλ κ ο γαμημενος ο βρυζας..σε αλλη ομάδα ειναι αυτος;;

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ρε αγορι μου σου λεει κατι πολυ απλο ο κλαμπ τον ιβαν κραξε γιατι αυτος ειναι απο το καλοκαιρι προεδρος .και στην τελικη σχεδιασμος απο επενδυτη αφηνοντας τον βασικο σου στοππερ να φυγει 10 μερες πριν αναλαβει δεν υπαρχει πουθενα πανευρωπαικως

εσυ εχεις τυφλωθει απο το μισος σου κι αυτον κραζεις συνεχως τον γχ.κανεις δεν ειναι χωρις ευθυνες

αλλα την μεγαλυτερη την εχει αυτος που διοικει...

υ.γ δλδ αμα δεν μας καθοταν ο τουμπιωτης 19χρονος απο την αλβανια και η ρεντα του κλαους στην αρχη της χρονιας εχει συνειδητοποιησει κανεις που θα μασταν τωρα;

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Ρε φίλε ο σαββιδης δν έκανε τις μεταγραφές του καλοκαιριού..μπήκε οταν είχε λήξει η μεταγραφική περίοδος..και αυτο δείχνει οτι δν ήθελε να βοηθήσει την ομάδα..δν ειναι αμοιρος ευθυνών ο σαββιδης που δν μπήκε νωρίτερα το καλοκαίρι ώστε κ μεταγραφές να κάνει κ οι μαλεζας-σταφυλλιδης να μην φύγουν..αλλα η ομάδα οπως έλεγαν αυτές οι μπαλαδοφατσες βρυζας-γεωργιαδης σχεδιάστηκε χωρίς να ληφθεί υπόψιν η είσοδος του σαββιδη..πες μου σε παρακαλώ τι παίκτες φερανε που στοίχισαν  περίπου 1.5 εκ..τι παίκτες θέλανε να πάρουμε ( μπουντιμιρ λαγός)..αν θεωρείτε ρε παιδιά οτι υπήρχε προγραμματισμός το καλοκαίρι και ο γχ που ήταν βασικό κομμάτι αυτού του προγραμματισμού δούλεψε σωστά τι να πω ίσως κατι λάθος βλέπω..

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι λεει ο σοφος λαος. Οπως πολυ σωστα ειπαν οι προλαλησαντες συντροφοι, η ΠΑΕ εχει πλεον μεγαλομετοχο. Τα παραπονα μας λοιπον στη διευθυνση του μαγαζιου, οχι στο προσωπικο.

Ο πιο αρσενικος ολων των εποχων βρηκε καρεκλα και εκατσε, μαζευοντας και την παρεα του να τρωνε τα λεφτα των ιθαγενων. Κατανοητο μεχρι εδω. Τωρα λοιπον που ανελαβε ο τσαρος, γιατι κρατησε την παρεα του αρσενικου;
Α. Δεν καταλαβε ακομα οτι ειναι παντελως αχρηστοι και τους κραταει.
Β. Ειναι βλακας και δεν εχει παρει γραμμη οτι του τα τρωνε χοντρα, με μανατζερς και μαιμου μεταγραφες.
Γ. Ο Σαβιντες δεν ειχε ποτε σκοπο να βαλει εστω και ενα ρουβλι στον ΠΑΟΚ, και ηρθε για να στησει πλυντηριο στην πλατη μας. Το ντιλι ηταν να του κανουν πλατες για να παρει την ΠΑΕ, και να τους κρατησει στη θεσουλα τους, προστατευοντας τους, μαζι με ολο τον κυκλο τους.

Οι πρωτες 10 σωστες απαντησεις μπαινουν στην κληρωση για ενα υπερσυγχρονο πλυντηριο πιατων σοβιετικης κατασκευης.
Στον κοσμο αλλος κανενας

CLUB LARISA

• Guest
Δεν θίχτηκα ρε παλίκαρε, ούτε σε ειρωνεύομαι. Σου λέω απλά ασχέτως αν συμφωνώ ή διαφωνώ για τον γεωργιάδη οτι κάποιος τους κρατάει όλους αυτούς. Κ εκτός αυτών που κρατάει, κουβάλησε και κάτι άλλους που έχουν τόση σχέση με το τόπι, όσο έχει η Μαριάννα Ντούβλη με την καλή πίπα.  Δεν ξανακατηγορώ τεχνικό διευθυντή που ψωνίζει χωρίς τούβλα. Το κανα με τον Κωνσταντινίδη και αποδείχτηκε πως μόνο αυτός δεν έφταιγε. Όταν φτάσει ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ να ψωνίζει με όσα ψώνιζε ο τέως κολητός του τζαγκορ ζήσης μίζας, τότε να ζητήσω ευθύνες.

Κατα τ αλλα με κάλυψε ο Γιαννιώτης. Καμία ανοχή υπομονή και σέα με τον χωσάδα. Ούτε τα έργα με νοιάζουν ουτε η μπίζνα του. Τον ΠΑΟΚ μεγάλο να κάνει θέλω - αυτό υποσχέθηκε - αυτό περιμένω. Οσο δεν το βλέπω (εκτός αν το βλέπει κανας άλλος μέχρι στιγμής) θα τ ακούει και θα μαι απέναντι

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Σωστός..αλλα δν σου κάνει εντύπωση που αμέσως οι κολκες και λοιποί άρχισαν επίθεση σε τσιτσιακοφ γκοντζαρεβα κτλ;; Τόσα χρονια τις επιλογές ζαγορακη και βρυζα προσπαθούσαν να τις δικαιολογήσουν..μόνο κ μόνο που αυτη η γαμημενη φαρα (δημοσιογράφοι) που κατατρώει τον ΠΑΟΚ μας απο την εποχή του μπατατουδη τα έβαλε ξαφνικά με τον Ρώσο τσιτσιακοφ σε 2 μηνες μεσα κατι μου μυρίζει..ίσως κόπηκε η προνομιακή πληροφόρηση, ίσως κόπηκαν τα βιντεακια στα γαμωsite τους..γιατι με βρυζα και ζαγορακη η σχέση ήταν δουναι κ λαβειν...

Offline Suicidal

• Βασικός
Δεν θίχτηκα ρε παλίκαρε, ούτε σε ειρωνεύομαι. Σου λέω απλά ασχέτως αν συμφωνώ ή διαφωνώ για τον γεωργιάδη οτι κάποιος τους κρατάει όλους αυτούς. Κ εκτός αυτών που κρατάει, κουβάλησε και κάτι άλλους που έχουν τόση σχέση με το τόπι, όσο έχει η Μαριάννα Ντούβλη με την καλή πίπα.  Δεν ξανακατηγορώ τεχνικό διευθυντή που ψωνίζει χωρίς τούβλα. Το κανα με τον Κωνσταντινίδη και αποδείχτηκε πως μόνο αυτός δεν έφταιγε. Όταν φτάσει ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ να ψωνίζει με όσα ψώνιζε ο τέως κολητός του τζαγκορ ζήσης μίζας, τότε να ζητήσω ευθύνες.

Κατα τ αλλα με κάλυψε ο Γιαννιώτης. Καμία ανοχή υπομονή και σέα με τον χωσάδα. Ούτε τα έργα με νοιάζουν ουτε η μπίζνα του. Τον ΠΑΟΚ μεγάλο να κάνει θέλω - αυτό υποσχέθηκε - αυτό περιμένω. Οσο δεν το βλέπω (εκτός αν το βλέπει κανας άλλος μέχρι στιγμής) θα τ ακούει και θα μαι απέναντι

υπομονη ρε μλκ κι εσυ, τουλαχιστον ως το καλοκαιρι !
με την μια ρε πουστη μου γκρινια και μιρλα, κατσε ρε συ, δεν εκλεισε χρονο ο σαββιδης,
περιμενεις κι εσυ θαυματα απο την πρωτη στιγμη;

τόση σχέση με το τόπι, όσο έχει η Μαριάννα Ντούβλη με την καλή πίπα.
 :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:
ε αστοδιαλο ρε μαλακα, μ'επνιξες !!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

baron

• Guest
Υπομονή είπαμε, ρε!  :smiley4:

.............................................

τόση σχέση με το τόπι, όσο έχει η Μαριάννα Ντούβλη με την καλή πίπα.

απόδειξη please! δεκτά .jpeg - Video - link -- .....

Offline Català

• Αλλαγή
Τον ΠΑΟΚ μεγάλο να κάνει θέλω - αυτό υποσχέθηκε - αυτό περιμένω. Οσο δεν το βλέπω (εκτός αν το βλέπει κανας άλλος μέχρι στιγμής) θα τ ακούει και θα μαι απέναντι

ΠΑΟΚ μεγάλος χωρίς να γαμηθούν τα μουνιά που τον κάναν μικρό και χρεωμένο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, χωρίς να πληρώσουν οι κολλητοί των πιλάβιων, οι νονοί της νύχτας και οι κουμπάροι της πουστοεθνικής που έφαγαν 80-90-100-δεν ξέρω κι εγώ πόσα χαρτιά του λαού ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ.
ΠΑΟΚ με μεταγραφάρες και τρόπαια και με τα λαμόγια στο απυρόβλητο και την πασοκοπαρέα του ταβερνιάρη να κάνει κουμάντο 40 χρόνια, δεν θα είναι ΠΑΟΚ μεγάλος, θα είναι ΠΑΟΚ επανάληψη του μπάτμαν και πλυντήριο των κολλητών-αχυράνθρωπων της πρωτεύουσας του κώλου, ΠΑΟΚ στα μέτρα τους και όχι ΠΑΟΚ των ονείρων μας, ΠΑΟΚ των τρέντηδων και όχι ΠΑΟΚ αλητεία.

CLUB LARISA

• Guest
Γειτονάκι καιρος να πιούμε καμια μπύρα την Παρασκευή, άντε γτ παραπήγε