Author Topic: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης Yπεύθυνος τμήματος σκάουτινγκ  (Read 17660 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline petrov

• Αλλαγή
με θυμιζεις ironeagle και αναστασιαδη !

:smack:Τι θυμήθηκε...   :lol::ambulance:  :lol::ambulance:  :lol::ambulance:

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Φυσικα και φταιει και αυτος στο μεριδιο που του αναλογει.. δεν θα κραζουμε επιλεκτικα.. 1,5 μηνα ποσο στο πουτσο εχει που ανελαβε και παμε απο φιασκο Λαγου και Μπουντιμιρ μεχρι Μπαγκουρα... ο σβουρας τα ακουγε μια χαρα..

Επισης δε ξερω αν ο billys τα λεει με δοση ειρωνιας τα παραπανω αλλα πρεπει να σεβαστειτε οτι υπαρχει κοσμος που θεωρει οτι δεν ξηγηθηκε αντρικια τοτε και προδωσε την ομαδα.. 2 κυπελλα δεν σβηνουν το καλοκαιρι του 03..

edit.. ουτε εγω φταιω που ο ΓΧ παιρνει 3,5 χιλιαρικα το μηνα..

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Ο ΓΧ φταίει που θέλουμε παικταράδες αριστερό χαφ-μέσα αριστερά (παγκόσμια πρώτη πάλι απο τον ΠΑΟΚ, για πρώτη φορά στα ποδοσφαιρικά χρονικά απο τότε που κλοτσούσαν πετσιά στην Μάγχη η θέση αριστερός χαφ-μέσα αριστερά = μια θέση = ένας ποδοσφαιριστής) με 100 χιλιάρικα. Που κλείνουμε σεντερ φορ για 3 τυρόπιτες και 2 σκίουι τα Σάββατα , που δεν υπάρχει σάλιο ούτε για να συρθούν τα σκουλήκια.

Ο Γ.Χ. επίσης φταίει που το προπονητικό δεν έχει ζεστό νερό, ούτε ασφαλτο στο πάρκινγκ και σκάνε με τις γαλότσες του κλάους. Επίσης ο Γ.Χ. φταίει που χρωστάμε της μιχαλούς

+1974

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
2 κυπελλα δεν σβηνουν το καλοκαιρι του 03..
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Μη ξύνεις πληγές....

Κάποιοι είναι της άποψης ούτε αυτός ούτε ο σβούρας ούτε κανείς....
Αλλά εδώ μ κάναν ήρωα το νάνο της πολίχνης... που να μιλήσουμε για άλλα....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline luc

• Αποστολή
  • **
ναι ομως κλαμπ ειχε συμβολαιο με τον ΠΑΟΚ και εκανε προσφυγη, και το καλοκαίρι του 2003 έφυγε με προσφυγή στον γαυρο που είχε πει ότι δεν θα παει ποτε..ο άνθρωπος που στην χαλκιδική μας έλεγε θα μείνει..όμως όταν έτρεχαν άλλοι καλοκαιριάτικα στις χαλκιδικές να τον μεταπείσουν να μην υπογράψει στον γαύρο κι αυτός μας έλεγε όχι με τίποτα και την άλλη μέρα κατηφόριζε, και εκανε προσφυγη αφου ειχε συμβολαιο με τον ΠΑΟΚ και τρεχαμε χαλκιδικη, και λεφτα δωσαμε και ελεγε οχι εγω εκει ποτέ και groundhog day και και και και.....

α ξεχασα, ειναι τρελος ο αγγελος !
βλέπω τα μάθες φίλε..μπράβο προοδευεις κ δν στο είχα....Άντε αβαντα τωρα και στον κολλητο του γχ τον κολκα...

Offline Suicidal

• Βασικός
βλέπω τα μάθες φίλε..μπράβο προοδευεις κ δν στο είχα....Άντε αβαντα τωρα και στον κολλητο του γχ τον κολκα...

αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μα πόσο χνάρας είσαι τελικά χαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol: :smiley4:
βρήκες τον σωστό τώρα να μιλήσεις για κόλκα ΠΑΡΤΑ μην στα χρωστάω! ρε τι είπε το XXXXX

« Last Edit: July 28, 2012, 21:40:14 by Capricorn »
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Σου επιστρέφω πίσω τα διπλά αν και θα θέλα πολυ να μου τα δώσεις απο κοντα..κ που σαι το να παρακολουθείς καθημερινά τι γράφουν οι άλλοι και να το μαθαίνεις σαν ποιήματος δν ειναι ότι πιο φυσιιλογικο XXXXXX...σου θιξαμε την παραγονταρα κ εσπασες το νύχι σου...
« Last Edit: July 28, 2012, 21:44:22 by Capricorn »

Offline savage republic

• Βασικός
ξεκολλήστε και πάψτε να μαλακίζεστε

Offline Suicidal

• Βασικός
για να τελειώνουμε μια και καλή XXXXXX που μου θέλεις τις μούντζες σου κι από κοντά "παναθεμασε", και για να μην κουράζω τους mods με τα greeklish λόγου κινητού:

μας έχεις σπάσει τα καρυδια εδώ και τόσο καιρό, με τα καλοκαιρια του 2003 που έτρεχες σαν μαλάκας να μεταπείσεις τον gx .... Ok το καταλάβαμε το εμπεδώσαμε σε πιάσαμε ρε τσάκαλε !!!!
Στα αρχίδια μου κι ο gx κι ο κάθε gx το καταλαβαίνεις ρε ? Δεν mέθιξες την "παραγονταρα" , απλά μας τα έχεις κάνει αερόστατα της good year με κείνο το καλοκαίρι ποσο ποιο απλά να στο πω !!!

Και όσο για τον κόλκα είσαι πολύ βαθιά νυχτωμένος καθώς και για τις παπαριές που γραφεις περί παπαγαλίσματος... Τόσα ξέρεις.......

Είναι τρελός a άγγελος !!!!
« Last Edit: July 28, 2012, 21:41:01 by Capricorn »
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline luc

• Αποστολή
  • **
XXXXXXX

το πόστ σβήστηκε μετά από αίτημα του luc
« Last Edit: July 28, 2012, 22:37:50 by Capricorn »

Offline t.b

• Αλλαγή
Τελικά ειναι υπεύθυνος σκαουτινγκ η υπεύθυνος πωλήσεων;

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Ωραίες μεταγραφές γιωργαρε..μαζι με τον κολκα βλέπατε dvd και τους φέρατε αυτούς;

Offline savage republic

• Βασικός
Δεν έφερε μόνο όσους ήθελε, έφερε και τους καλύτερους. Αυτός είσαι ρε Γιώργαρε!

Offline T.manos4

• Αλλαγή
sory δεν μπορω να το μεταφερω στο σπορτ 24 ειναι

ο γ.χ οταν η ομαδα ηταν στην ολανδια ειχε πει οτι ο ΠΑΟΚ μπορει να αντεξει την απωλεια 3-4 εκ που θα εβαζε στα ταμεια απο τους ομιλους και οτι το μπατζετ εχει σχεδιαστει με βαση το χειροτερο σεναριο δηλ την μη συμετοχη στους ομιλους και τους βιβιαν και λορενς τους θεωρει ανεπαισθητη υπερβαση
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline luc

• Αποστολή
  • **
ε ναι ο γιωργος εχει ματι...απλα μην δουμε τον δουμε σε κανα παγκο σε κανα διμηνο...για ολα τους εχω ικανους...

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
(ο ναος έγινε εκκλησια επί κλεφτοθοδωρου με τη συμπραξη και καποιων παλιων και νέων υπερπαοκτσηδων που παιρναν μεροκαματο καλό)

Offline blue_eyes

• Βασικός
ετσι γχ βεροια και ξανθη εχουν κατι παικταραδες.. τι βραζιλια και τι αργεντινη, φερε μας παικτες απο την ξανθη που κανουν κ την διαφορα αλλωστε

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Τον μπουλο μαζι με τον σπυριαρη κολλητό σου χτες λιγε...είσαι υπεύθυνος κ εσυ για αυτο που βλέπουμε πουσταρα

Offline blue_eyes

• Βασικός
κ μονο ο τιτλος ειναι αστειος..
Γιώργος Χ. Γεωργιάδης Yπεύθυνος τμήματος σκάουτινγκ
λολ κ παλι λολ

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Ωραίους παίκτες εφερες γιωργαρε..ωραίος ο βίβιαν...α κ χρειάστηκε να κάνεις πολλα ταξίδια στην Βέροια για να ξεχωρίσεις τον ολαιταν κ όχι τον μπαργκαν...συνέχισε ετσι παλικάρι μου...σύμβολο του ΠΑΟΚ