Author Topic: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης Yπεύθυνος τμήματος σκάουτινγκ  (Read 17607 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
Suicidal κ εσύ το ίδιο κάνεις με τον κοντό Αδερφέ μου..

:tikitaka: :ambulance:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Για την επιστροφη ΓΧ δεν ειχε γινει καθολου αβαντα απο τα μεσα τοτε... ::) ::)
Ντροπη για τον ΠΑΟΚ μας ολα αυτα. Στο βωμο του ΠΑΟΚσηδιλικιου οι ανθρωποι πλερωνονται κανονικοτατα. Τοσες αλλαγες τεχνικων διευθυντων ουτε ο ρουλης. Και ολα τα παιδια παλαιμαχοι, ετσι για να φουντωνει η φλογα.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
To μόνο καλό είναι ότι μπορεί να μας φέρει καναν Έλληνα πιτσιρικά.... από κει και πέρα για εξωτερικό δεν νομίζω ότι ξέρει ή έχει καμιά άκρη αλλά ούτε και ο Π.Α.Ο.Κ. ρευστό.....
Μακάρι να τα πάει καλά.... από σβούρα πάντως πιστεύω καλύτερα....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
καλοι ελληνες αρκουν για να κρατηθει σε ενα καλο επιπεδο η ομαδα...δλδ ο φορτουνης δεν εχει ταλεντο ή ο σταφ ή ο γιαννιωτας? εχουν κα ιπαραεχουν και εχουν και ποδοσφαιρικο τσαμπουκα...τωρα αν ο γχ επειδη τους ειχε στην ελπιδων ξερει κατι παραπανω τι να πω....και ο αλεξιου και ο βοκολος κ ο δεξερω γω ποιος ητνα πιο πριν σε νεων και ελπιδων και ο νιοπλιας...δε σημαινει οτι οποιος εινα ιπροπονητης σε μικρες εθνικες ξερει καλα τους παικτες ή  οτι εχει τα προσοντα ωστε να πετυχει ως ΤΔ ή οως βοηθος προπονητη κ.ο.κ
απο κει κ περα για το λαγο που γραφετα ισημερα εγω σαν αριστερο μπακ τον θυμαμαι αυτον, ποτε εγινε στοπερ ή 6αρι δε καταλαβα...στα 20 οι παικτες πρεπει να ειναι ετοιμοι για πρωτη οαμδα, ειμα ιτης λογικης μπολονυ σε αυτα τα θεματα...στα 17-18 το δοκιμαζεις αν κανει...θυμιζω οτι πηραμε και σταμου και δεν επιασε...ταλεντα θελουμε οχι οτι βρουμε....
και κατι τελευταιο: εμεις λεγαμε οτι ειχαμε τη καλυτερη κ20 με διαφορα (αν και εγω θεωρω οτι 2-3 ομαδες ηταν πανω κατω στο ιδιο επιπεδο). αν ισχψυει τοτε πως ο 6αρις του ζελου λαγος εινα καλυτερος απο τον  αντιστοιχο δικο μας? θελω ταλεντα αλλα ταλεντο ειναι ο δωνης ο φουρλανος ο μαυριας...οι αλλοι δυσκολα ξεχωριζαν
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline t.b

• Αλλαγή
καλά μεροκάματα...

Offline blue_eyes

• Βασικός
για τον λαγο περα απο το αν ειναι επιλογη γχ ειναι απο τις περιπτωσεις που δεν εχεις τιποτα να χασεις... ειναι πολυ μικρα τα συμβολαια τους

αν σου βγει ο παικτης καλως.. αν οχι, ο επομενος

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
Όπως αναμένονταν, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση συμβολαίου με τον Τάσο Λαγό.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με την οποία είμαι δεμένος και από τη μέχρι τώρα θητεία μου στην οποία έχω διδαχθεί πολλά. Στόχος μου πλέον είναι να συμμετέχω περισσότερο στην πρώτη ομάδα και φιλοδοξία μου η καθιέρωση στον Παναθηναϊκό».
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline savage republic

• Βασικός
Χίλια χρόνια επιτυχίες. :lol:

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
έξυπνο μάνατζερ έχει ο λαγός........

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
το ΙΕΚ ΠΑΟΚ δινει νεες ευκαιριες  ............μαθε τη θεση του τεχνικου διευθυντη στη μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου...μηνιαιος μισθος 3000  ευρω.........δωρο ενα laptop  για να βλεπεις βιντεακια στο you tube πιθανων στοχων....................στα 100 λαθη καιγεσαι και παμε για αλλο βετερανο.....

Γιωργο 2 στα 2 (βαζελακος και ο μαριος)............

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline savage republic

• Βασικός
Είσαι βλάκας, ανίδεος και ανίκανος. Μπούλο καραγκιόζη, που μικραίνεις τον ΠΑΟΚ μας.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
μπορει να κανουμε και λαθος  savage ......στον ΠΑΟΚ μπορει να  εφαρμοζεται το αγγλικο μοντελο  doni οπου ο κοουτς ειναι  και  μανατζερ......  και τζαμπα να κραζουμε μονο τον ΓΧ

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
έξυπνο μάνατζερ έχει ο λαγός........

η εμεις βλακα ..........

Offline james4

• Αποστολή
  • **
http://olapaok.gr/podosfairo/diaylos_epkoinwnias_me_thn_mantsester_siti.1846822.html

Συνάντηση με τον συντονιστή του τμήματος σκάουτινγκ της Μάντσεστερ Σίτι θα έχει την Δευτέρα (9/7) ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης. Ο Γ.Χ. θα ταξιδέψει στην Εσθονία για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής Νέων κόντρα στην Πορτογαλία και να συζητήσει με τον Γκάρι Ουόρθινγτον, με τον οποίο προφανώς θέλει να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας ώστε στο μέλλον να υπάρξει συνεργασία σε διάφορα επίπεδα.

Επίσης, ο επίσημος ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε πως από ώρα σε ώρα θα βρίσκεται στο Αρνεμ ο Μπανγκουρά, ώστε να ενεργοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

η δουλευουν η μας δουλευουν....

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Γιωργαρε καλα τα πας μεχρι τωρα..εφερες τον μπανγκουρα κ σε ένα μήνα τον στέλνεις..έχεις φάει κ καμία 5-6 χυλοπιτες απο άλλους..Άντε αγόρι μου στην ομαδουλα σου τον gay να τα κάνεις αυτα...

Offline Suicidal

• Βασικός
οχου μωρε κι εσυ με τον γεωργιαδη, ε γαμω την τρελα μου δηλαδη.....
δεν λεω πωε εχεις αδικο σχετικα με τις μεταγραφες αλλα φτανει ρε συ,
με θυμιζεις ironeagle και αναστασιαδη !

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ironeagle..........μυθική μορφή... ;D
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

CLUB LARISA

• Guest
Ο ΓΧ φταίει που θέλουμε παικταράδες αριστερό χαφ-μέσα αριστερά (παγκόσμια πρώτη πάλι απο τον ΠΑΟΚ, για πρώτη φορά στα ποδοσφαιρικά χρονικά απο τότε που κλοτσούσαν πετσιά στην Μάγχη η θέση αριστερός χαφ-μέσα αριστερά = μια θέση = ένας ποδοσφαιριστής) με 100 χιλιάρικα. Που κλείνουμε σεντερ φορ για 3 τυρόπιτες και 2 σκίουι τα Σάββατα , που δεν υπάρχει σάλιο ούτε για να συρθούν τα σκουλήκια.

Ο Γ.Χ. επίσης φταίει που το προπονητικό δεν έχει ζεστό νερό, ούτε ασφαλτο στο πάρκινγκ και σκάνε με τις γαλότσες του κλάους. Επίσης ο Γ.Χ. φταίει που χρωστάμε της μιχαλούς

Offline Suicidal

• Βασικός
ναι ομως κλαμπ ειχε συμβολαιο με τον ΠΑΟΚ και εκανε προσφυγη, και το καλοκαίρι του 2003 έφυγε με προσφυγή στον γαυρο που είχε πει ότι δεν θα παει ποτε..ο άνθρωπος που στην χαλκιδική μας έλεγε θα μείνει..όμως όταν έτρεχαν άλλοι καλοκαιριάτικα στις χαλκιδικές να τον μεταπείσουν να μην υπογράψει στον γαύρο κι αυτός μας έλεγε όχι με τίποτα και την άλλη μέρα κατηφόριζε, και εκανε προσφυγη αφου ειχε συμβολαιο με τον ΠΑΟΚ και τρεχαμε χαλκιδικη, και λεφτα δωσαμε και ελεγε οχι εγω εκει ποτέ και groundhog day και και και και.....

α ξεχασα, ειναι τρελος ο αγγελος !