Χαμόγελα, χαμόγελα, χαμόγελα.....Πολλά χαμόγελα....Το κεφαλι χαμηλά, γιατί φιλικά ματς εχουμε δει μόνο αλλά χθές ο ΠΑΟΚ ήταν Π.Α.Ο.Κ.....Απολαυστικός πραγματικά, σε μια χαμουτζία με 40 βαθμούς με spartian και kin(k?)g παρέα δροσιστίκαμε.....Λίγα λόγια για ατομικές αποδόσεις.
Χαλκιάς : Ικανός για το καλύτερο, ικανός για το χειρότερο. Θα σου βγάλει το άπιαστο, θα σε φάει το κουλό.Ίσως έπρεπε να δούμε κ τον Ρίζο χθες, δεν βλέπω τον λόγο να βγάζει φιλικό ματς επί 90'. Το χουν πει κ άλλοι αδερφοί, θα το ξαναπώ.Είναι λάθος να καπαρώνεται η θέση στο τέρμα, υπάρχουν άλλοι 2 τερματοφύλακες, να τους δούμε κ αυτούς.
Ινδιάνος Νο2 Pablito Contreras : Πραγματικά εγγύηση.Τρομερές τοποθετήσεις, απίστευτη αίσθηση της θέσης, ηγετική φυσιογνωμία, πολυτέλεια για τον περσινό ΠΑΟΚ
Αραμπατζής : Nα μην τον ματιάσουμε, ανεβάζει στροφές, σε λίγο θα ναι ο γνωστός Αραμπατζής.Τσαμπουκάς κ ουσιαστικός. Μπράβο του!
Δάρλας: Την έχει όλη τη γραμμή, είναι σε καλή κατασταση, θα βοηθήσει.....
Veron : Ο παλιός καλός Veron. Ψύχραιμος, με καλές μεταβιβάσεις, με τρεξίματα, πραγματικά χαίρεσαι να τον βλέπεις.
Μπαλάφας : Πραγματικά του βγάζω το καπέλο.....Με το μικρότερο ενεργό συμβόλαιο, άκουσε τα εξ αμάξης πέρσυ....Ο μικρός ωρμάζει, τον έκαναν κ λίγο Χρήστο Ιακώβου απ οτι κατάλαβα, νομίζω οτι αν συνεχίσει να δουλεύει θα τρίβουμε τα μάτια μας φέτος....
Ivic : Δεν τον πίστευα κ χαίρομαι που με διαψεύδει....Μας έλειψαν οι κάθετες μπαλιές κ τα μεγάλα κορμιά στα επιθετικά χαφ, αν ανεβάσει κ λίγο ταχύτητα θα ναι χάρμα ιδέσθαι.....
Conceisao : Ο,τι κ να πούμε είναι λίγο...Φέτος θα πάρει την ομάδα απο το χέρι, έχει ανεξάντλητο εγωισμό, θα πάει σουπερ
Παντέλας : Δεν έχει τελειώσει ακόμη και θα μας το αποδείξει.....
Zlatan : ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ.....ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ.....Τι να λέμε, ο άνθρωπος βλέπει γήπεδο κ κυριότερα τέρμα.......
Claus : Λίγα βάρη ακόμα, είναι πασιφανές οτι την θέση την έχει, φάνηκε στη ακαριαία προβολή για γκολ σε μια σέντρα απο αριστερά, αν προσεχθεί θα παρει την φανέλα κ θα την κρατήσει σπίτι του...Δεν ξέρω γιατί, αλλά τον μικρό πιστεύω οτι θα τον καμαρώνουμε καποια στιγμή σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού με το αζημείωτο...
Bakayoko : Όχι πολλά πράγματα, παλεύει, αλλά θέλει βελτίωση αν επιθυμεί να παίζει πάνω απο 20' λεπτο.
Vierinha : Φαίνεται οτι είναι μεγάλη μπαλαδόφατσα, ήταν λίγο τρακαρισμένος, πρέπει να του δώσουν να καταλάβει οτι πρώτα θα παίζει για την ομάδα και μετά για τον εαυτό του...Αναπληρωματικό άλλωστε τον κόβω

μετά τα όσα απίστευτα είδανε τα ματάκια μας απο τον
ΓΕΩΡΓΙΟΥ : Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ ΠΑΟΚ. Έμεινα έκθαμβος, δικαιώνει τον Σάντος που δείχνει να τον πιστεύει πολύ....Τσαμπουκάς και κυρίως ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ.....
Ηλιαδης : Δεν μεταφέρω πληροφορία, αλλά δεν θα μου βγάλετε απο το μυαλό οτι το παιδί τον έχει κάνει πλύση εγκεφάλου ο Σκύλος

....Τρέχει, κόβει, μοιράζει, μαζεύει, τσαντίζεται, κοιτά τον αντίπαλο και θολώνει.....Σοφή η επιλογή να πάει το 3ο περιβραχιονιο σ αυτόν...
Λάκης : Βελτιωμένος κ ουσιαστικός, σταθερά καλό παιχνίδι......
Αναστασάκος : Πρέπει να βρει πατήματα, δεν έκανε κάτι σπουδαίο, λίγη αυτοπεποίθηση του λείπει για να ξεμπουκώσει...Κ ένα γκολ.Είμαι σίγουρος οτι θα ναι πολύ καλύτερος....
Μπορεί να ξέχασα κανα 2, αλλά άφησα στο τέλος τον αδύναμο κρίκο....Δεν ξέρω τι ειδατε μερικοί, αλλά συμφωνώ με τον spartian....Δε γκρινιάζω, αλλά ειλικρινά πιστεύω οτι το παιδάκι δεν κάνει καν για Α εθνική....Για κανα μπουζουκάκι καλός είναι. Αναφέρομαι στον Μαλεζά, που ούτε για αλλαγή αλλαγής δεν έδειξε οτι μπορεί να σταθεί στον φετινό ΠΑΟΚ....ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ στη φάση του γκολ, γιατί ξεχνάει να τραβηχτεί με αποτέλεσμα να καλύπτει τον τελευταίο...Αργός, εκνευριστικά κοκοκοκοκο, τσεκαρει τον αμυντικό στα 3 μέτρα γιατί φοβάται την ποδιά....Στο Β' χαρακτηριστικό παράδειγμα μια φάση νομίζω με τον Ντι Νατάλε, που τον έχει face 2 face στην μεγάλη περιοχή, τον σακουλιάζει και τον στέλνει για τσάι, ευτυχώς το σουτ σε ελεύθερη οπτική γωνία παίρνει πολλά φάλτσα κ πάει άουτ. Λυπάμαι, αλλα δεν γινεται να παίζει στο ΠΑΟΚ του Κοντρέρας αυτό το παιδί, εξ ου κ η επιτακτική ανάγκη, όπως είπε ο Σάντος για μεταγραφή.....
Κατα τα αλλα, ειλικρινά έπαθα πλάκα απο την μεταμόρφωση της ομάδας. Μπράβο σε όλους τους, χίλια μπράβο που φέτος φαίνεται οτι θα μας ξανακάνουν περήφανους για αυτό που λατρεύουμε......