Author Topic: Προετοιμασία και Φιλικά 08/09  (Read 28114 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
Απ: Προετοιμασία και Φιλικά 08/09
« Reply #740 on: August 07, 2008, 00:19:06 »
σημερα η τουμπα ηταν απολαυση.........τιποτα αλλο....
μπραβο σε ολα τα παιδια ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ...... ;D

Bayern4

• Guest
« Reply #741 on: August 07, 2008, 00:19:13 »

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #742 on: August 07, 2008, 00:36:49 »
πιο δυνατα,πιο δυνατα,πιο δυνατα,-που ειναι τα πανια,που ειναι τα πανια,που ειναι τα πανια.. ;D

senag2

• Guest
« Reply #743 on: August 07, 2008, 00:37:30 »

Γεωργίου ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!! ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #744 on: August 07, 2008, 00:40:31 »
Επιτέλους είδαμε μια κάποια καλή κυκλοφορία μπάλας χωρίς τις κλασσικές ΠΑΟΚτσήδικες γιόμες!
Ρε χαλκιά παλλικάρι μου...
Και λίγα λόγια για την κερκίδα... είχε εναν συνεχής παλμό κυρίως στο 1 ημίχρονο. αυτή τη φορά υπήρχε καλή οργάνωση ανάμεσα σε α και τη μεγάλη.
αλλά ενα μπάχαλο γινόταν στην συννενόηση της α.άλλα λέγαν οι κάτω άλλα οι πάνω στο 2 ημίχρονο. πάντως σε γενικές γραμμές ήταν καλή και τα περισσότερα συνθήματα ήταν για τον παοκ και μόνο. για άλλες ομάδες (ευτυχώς) δεν τα φώναζαν πολλοί γιατί τον τελευταίο καιρό είχε παραγίνει.

ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ!
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

einbeckerG4

• Guest
« Reply #745 on: August 07, 2008, 00:44:07 »
Π.Α.Ο.Κ. ξανα ρε μαγκες αυτη η ομαδα θυμισε ξανα ΠΑΟΚΑΡΑ αντε ρε ΠΑΟΚ παμε ψηλα ξανα...

legones

• Guest
« Reply #746 on: August 07, 2008, 00:47:15 »
Μόλις γύρισα και εγω απο το γήπεδο. Κάποιες πρώτες παρατηρήσεις απο αυτά που είδα. Πολύ ανεβασμένοι οι Έλληνες. Ακόμα και ο Μαλεζάς με έκανε να ΜΗ νιώθω ανασφάλεια πίσω. Βέβαια όλα τα λεφτά ο Contreras. Αν υπάρχει μια λέξη που του ταιριάζει είναι αυτη του "αρχοντικός". Πάρα πολυύ κσλός ο Δάρλας. Σε καμιά περίπτωση δεν έδειξε οτι δεν έχει πολλές προπονήσεις με την ομάδα. Πολύ καλός και ο Αραμπατζής, δεν έδειξε να φοβάται να βάλει το πόδι του. Κάτι πολύ σημαντικό.... ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΓΙΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ....... Νομίζω μόνο μια του Μαλεζά στο β΄ημίχρονο.......

Πάρα μα πάρα πολύ βελτιωμένος ο Μπαλάφας. Σε σημείο να μη πιστεύω στα μάτια μου. Αλλαγή μπάλας με τη μια και παρουσία παντού. Ο ανταγωνισμός για τη μεσαία γραμμή πρέπει να είναι τρελός στις προπονήσεις. Ο Veron όργωνε στο κέντρο. Ίσως τελικά εκείνη η συνέντευξη οτι ο ενας (Veron) καλύπτει τα κενά του άλλου (Μπαλάφα), δεν ήταν μόνο για να χαμε να λέγαμε. Ο Ivic δεν έδειξε πολλά πράγματα, αλλα δεν έκανε και λάθη. Έβγαλε και τις μπαλιές του. Μάλλον δεν έκανε το κάτι παραπάνω.

Για τον Zlatan τι να πείς. Απο το πρώτο λεπτό καταλαβαίνεις οτι πρόκειται για παίκτη άλλης κλάσης. Εγω δεν έχω ξαναδεί τέτοιο center for. Άσε που δύσκολα τον ρίχνεις κάτω. Πολύ δυνατός. Βέβαια και με πολλά νεύρα μες το ματς νομίζω. Σε πολλές φάσεις φώναζε στο διαιτητή και κόντευε να παίξει και ξύλο με ενα Ιταλό. Αιντε ΠΑΟΚΑΡΑ τέρμα τα γατάκια.....

Γεωργίου και Αθανασιάδης πολυ ελπιδοφόροι. Ειδικά ο πρώτος σαν AML μαμάει και δέρνει.

Ο Bakayoko πολύ κινητικός, πολύ ατομιστής, ηθελε και ζητούσε μπάλα συνέχεια. Και με πολύ περίεργο τρέξιμο...... χα, χα

Πολύ καλη και η κερκίδα. Νομίζω οτι φέτος θα βγάλουμε καλά γούστα......
ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙΙΙΙ........

DimNaoussa

• Guest
« Reply #747 on: August 07, 2008, 01:10:24 »
κοντρερας,ηλιαδης,γεωργιου και ειδικα μαλεζας.μπραβος τους

ton balafa ksexases.

aplas

• Guest
« Reply #748 on: August 07, 2008, 01:26:49 »
epitelous eidame mpala sto nao mas....mpravo se olous alla xamila tin mpala exoume akomi doulia,mpalafas-conceicao me entiposiasan,isos oi korifaioi me darla....

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #749 on: August 07, 2008, 01:38:17 »
Trela shmera h omada...epitelous ligh mpala na doun ta matakia mas..auto malista legetai PAOK...

bravo se Gewrgiou k genika se olous tous neous pou deixnoun kala shmadia...Gia Musli k Contreras ti na pw..apo auta pou eida eimai trela aisiodoksos alla k sygkrathmenos...perimenw ta epishma paixnidia..

O laos akoma mia fora ekplhktikos...gyrw stis 25000 prepei na xe...auto htan to kalytero antidoto gia th fetinh mou apousia apo to ghpedo...de masame omws...

fotos apo to mats

ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #750 on: August 07, 2008, 02:02:06 »
ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που προσπαθουν για μια καλυτερη κερκιδα,,,

και κανουν την τουμπα ποιο ομορφη ακομα και σε ματς χωρις βαθμολογικη σημασια.

και φυσικα διακυνδινευουν πολλα,,,και κοντρα στο ρευμα συνεχιζουν,

πολλα μπραβο και παντα με καθε προσοχη.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #752 on: August 07, 2008, 03:22:40 »

Γεωργίου ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!! ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Του κάναν ρε!
Αθανασιάδης, Γεωργίου, Μπαλάφας, Αραμπατζής, Ηλιάδης επεκτείναν τα συμβόλαια τους μέχρι το 2012.

Τα εισιτήρια ήταν πάνω κάτω γύρω στις 9000. Εκκαθάριση δεν έγινε ακόμα (θα γίνει αύριο), αλλά βρήκα φεύγοντας τον Αλεκοζίδη και μου είπε στο περίπου. Έμειναν απούλητα γύρω στα 4500 εισιτήρια.
Συμφωνώ ότι είχε μέσα στην Τούμπα γύρω στα 22000 "κομμάτια".
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #753 on: August 07, 2008, 04:09:32 »

Άντε να μην χέσω, γαμώ την γκαντεμιά μας.
Πήγα στην προπόνηση το απόγευμα. Αποχώρησε ο Γκαρσία με τράβηγμα στους προσαγωγούς. Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό και σταμάτησε μόλις το ένιωσε.
Οι Βιερίνια και Μάρκος Αντόνιο έκαναν ατομική προπόνηση και δεν ήρθαν σε επαφή με την μπάλα, αλλά δείχνουν ότι σε λίγες μέρες θα μπουν στους ρυθμούς των προπονήσεων.
Στο τελευταίο λεπτό της προπόνησης ξανά (όπως την Παρασκευή), σταμάτησε ο Κονσεισάο και έβγαλε το παπούτσι. Δεν πρόσεξα αν τον χτύπησε κάποιος, αλλά έκανε μορφασμούς πόνου και δυσαρέσκειας πιάνοντας το δεξί του πόδι (μετατάρσιο). Μακάρι να είναι απλές ενοχλήσεις από το χτύπημα της Παρασκευής.

Τέλος είχαμε ένα ανησυχητικό επεισόδιο με αποχώρηση ή διώξιμο ενός ποδοσφαιριστή στην μέση της προπόνησης.
Αν γράψει τίποτα ο τύπος θα σας πω λεπτομέρειες. Αν όχι δεν θα πω λεπτομέρειες.

o garcia lene apoxorise giati eixe k ta ergometrika to proi k itan kourasmenos
o conseisao epanilthe se kanoniko rithmo prponisis k aurio anamenete na xekinisei
oi markos antonio k veirinha akolouthisan xthes atomino alla edeixan na aneazoun rithmo k edeixan se kalo dromo tis epomenes meres anamenete na mpoun se kanonikous rithmous

Η καθιερωμένη προπόνηση χαλαρώματος πριν από παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας (18:30). Μόνο ο Marcos Antonio ακολουθεί πλέον ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Pablo Garcia προληπτικά ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και αναμένεται από την Πέμπτη να επανέλθει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Και ο Vierinha επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων και συμμετείχε στο οικογενειακό διπλό που πραγματοποιήθηκε. Ο Fernando Santos, αντί για αποστολή, ενημέρωσε όλους τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται αύριο στο γήπεδο για την αναμέτρηση με την Udinese.

Επιπλέον πρόγραμμα φυσικής κατάστασης έκαναν το πρωί οι Muslimovic, Vierinha και Marcos Antonio στη Σουρωτή (09:00)  http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20080805195831098

Για να μην νομίζετε ότι σας λέω μπούρδες. Να σας πω και το άλλο. Δημοσιογράφοι στις προπονήσεις δεν πάνε. Ούτε καν αυτοί που επιμελούνται το ρεπορτάζ της ομάδας. Ο υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ τους ενημερώνει.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #754 on: August 07, 2008, 04:27:31 »
Μετά από τέσσερα χρόνια είδα ομάδα.

Μετά από το ματς με το σκουλήκι είδα κερκίδα.

Μετά από πάαααααααααρα πολλά χρόνια είδα καλή αμυντική λειτουργία.
Παίκτη σαν τον Κοντρέρας δεν έχω δει ξανά σαν κεντρικό αμυντικό στον ΠΑΟΚ.
Παίκτη σαν τον Μουσλίμοβιτς δεν έχω δει στην Ελλάδα.
Παίκτη ελπιδοφόρο σαν τον Γεωργίου μόνο τον Νίνη τα τελευταία δέκα χρόνια.
Ο Μπαλάφας με δικαιώνει.
Ο Μαλεζάς έκπληξη θετική.
Ο Δάρλας κρατάει τη θέση του.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ένα επιθετικά ευέλικτο σχήμα μας πάει πολύ περισσότερο από αυτό με το βαρύ φορ (αν και ο Μούσλι θα κάνει πάρτυ στην Ελλάδα).

Πάντως, ας μην εξάγουμε γενικά συμπεράσματα για την ομάδα, γιατί έχω δει κάτι τριάρες με Λέστερ με διαστημική μπάλα και μετά δεν ξέραμε που παν τα τέσσερα. Πολύ φοβάμαι ότι κάτι τέτοια παιχνίδια έχουν το χαρακτήρα της διαφήμισης των ομάδων που παίζουν στην έδρα τους. Σπάνια κερδίζει ο φιλοξενούμενος. Για σοβαρά συμπεράσματα σε σχέση με την ομάδα από τον πρώτο επίσημο αγώνα και μετά. Τέλος, συγχαρητήρια στην αντίδραση της κερκίδας μετά το κλασσικό τραγικό λάθος του Χαλκιά. Ήταν αντίδραση ΠΑΟΚ.

Η νοοτροπία μας δείχνει να αλλάζει, εντός κι εκτός γηπέδου.

ΥΓ: Μούσλι, Μούσλι! Καλά έκανε και επέμενε ο Βρύζας για την πάρτη του. Η ποιότητα φαίνεται.

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
« Reply #755 on: August 07, 2008, 10:49:46 »
Áõôü ðïõ åßäáìå ÷èåò óå ó÷Ýóç ìå áõôü ðïõ âëÝðáìå ðÝñóé, Þôáí 2 áèëÞìáôá ðïõ Ýìïéáæáí óôïõò êáíïíéóìïýò, ãéáôß ÔÏ ÉÄÉÏ ÁÈËÇÌÁ ÁÐÏÊËÅÉÅÔÁÉ ÍÁ ÇÔÁÍ!
ÐÝñáí ðëÜêáò, åãþ äåí èÝëù íá ðù ëüãéá åíèïõóéáóìïý, áëëÜ ðáñüëá áõôÜ üóïé ôï åßäáìå ìáæß ÷èåò (êåñêßäá óå ÊáöÝ óôïõ ÆùãñÜöïõ áðü King, Club Larissa åìÝíá êáé Ýíá ðáëéêÜñé áêüìá- á ñå áóðñüìáõñç ðñùôåýïõóá!) Þìáóôáí ìå Ýíá ÷áìüãåëï ìüíéìá.
Ç ïìÜäá ðáßæåé êáëü ðïäüóöáéñï. ¸ôóé áðëÜ…Äåí ðïõëÜãáìå ôç ìðÜëá, ðÜóåò ìå ôç ìßá, êáé ôï óçìáíôéêüôåñï ìå êáôåýèõíóç ìðñïóôÜ, êáé ü÷é ðßóù!
Ï Ìïýóëé Ýäåéîå ðùò åßíáé cf (ðÝñóé åß÷å Üëëåò ðñïäéáãñáöÝò ç èÝóç!). ÅÜí åßíáé Ýôóé ï ìÝóïò üñïò ôùí ðáé÷íéäéþí ôïõ, ëýóáìå ôï åðéèåôéêü ìáò ðñüâëçìá.
ÊïíôñÝñáò åããýçóç, äåí ðÝñíáãå ôßðïôá, êáé óáí êëáóóéêüò íïôéáìåñéêáíüò Ýâãáéíå êáé ìðñïóôÜ (áõôü ôï øáëéäÜêé ôé Þôáí ñåååå;)
Ï ÓÝñôæéï áí ðáßæåé áðëÜ õðïöåñôÜ èá åßíáé ìåãÜëç ìåôáãñáöÞ öÝôïò.
ÁðïêÜëõøç ÌðáëÜöáò! ¸âáëå êáé ëßãï êñÝáò ðÜíù (êáëü áõôü), êáé åíôýðùóç ìïõ Ýêáíå ðùò Þôáí ðáíôïý.
Ï Âåñüí óôáèåñüò êáé åìðíÝåé óéãïõñéÜ áí êáé ëéãüôåñï êéíçôéêüò áðü üôé ðÝñóé. (Áõôü ßóùò åßíáé êáëü, ãéáôß äåí èá ÷ñåéÜæåôáé íá ôá êÜíåé üëá ìüíïò ôïõ óôï êÝíôñï)
ÄÜñëáò ðßóù èåôéêüò, ðïëý êáëü ðïõ áíåâáßíåé áñêåôÜ ÷ùñßò íá îå÷íéÝôáé üìùò.
ÁñáìðáôæÞò ìïõ Üñåóå, ôï óôáõñü ìáò íá êÜíïõìå íá ìçí Ý÷åé ôñáõìáôéóìïýò.
Ï ÌáëåæÜò, äåí îÝñù ãéáôß óáò Üñåóå, ìÜëëïí ãéá ôïí áäýíáìï êñßêï èá ôïí Ýâëåðá.
Ãåùñãßïõ ðïëý åõ÷Üñéóôç Ýêðëçîç, êáé ÁèáíáóéÜäçò óõíå÷ßæåé íá áðïôåëåß åëðßäá ãéá ôï ìÝëëïí.
×áëêéÜò….ÎÝñïõìå ôçí êáôÜóôáóç. Ìðïñåß íá ðéÜóåé ôï Üðéáóôï êáé íá öÜåé ôç ìáëáêßá. ¸ãéíå êáé áõôü ÷èåò. ÁðëÜ åðåéäÞ ç èÝóç ôïõ ôåñìáôïöýëáêá åßíáé óå ìåãÜëï âáèìü èÝìá øõ÷ïëïãßáò, åëðßæù íá áñãÞóïõí ïé ìïõñìïýñåò íá Ýñèïõí.
Ãéá ôïõò õðüëïéðïõò äåí Ý÷ù êÜôé óõãêåêñéìÝíï íá ðù (áöÞóôå ðïõ ðñÝðåé íá äïõëÝøù êáé ëßãï!), Üíù ôïõ ìåôñßïõ ðÜíôùò.

ÃåíéêÜ èåùñþ ðùò åÜí áðïôåëåß âÜóç ôï ÷èåóéíü ðáé÷íßäé, èá ìðïñïýìå íá êáèáñßæïõìå ó÷åôéêÜ Üíåôá ôéò ìéêñÝò ìÝóá (áõôü Ýëåéðå!) – Ýîù (áõôü Ýëåéðå ÏÍÔÙÓ) êáé Ý÷ïõìå ðëÝïí ôçí ðïéüôçôá íá ðáßîïõìå óå áíïé÷ôü ðáé÷íßäé ìå êáëýôåñïõò áíôéðÜëïõò êáé íá ðÜìå ãéá êáèáñÜ áðïôåëÝóìáôá êáé ü÷é íá «êëÝâïõìå» íßêåò.

Êáé ìçí îå÷íÜìå ðùò Ýëåéðáí Þ äåí Þôáí Ýôïéìïé áñêåôïß áðü ôïõò êáéíïýñãéïõò.

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #756 on: August 07, 2008, 10:55:08 »
re paidia kanena link na katevasoume ton paixnidi?

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #757 on: August 07, 2008, 11:04:26 »
Ας κρατήσουμε τη μπάλα χαμηλά παιδιά. Θετική αναμφίβολα η εικόνα. 
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #758 on: August 07, 2008, 11:07:47 »
Εχθές λοιπόν όπως είπαν και οι προηγούμενοι είδαμε ένα άθλημα που ήταν ποδόσφαιρο ειληκρινά ρε παιδιά πριν αρχίσει το ματς μου ερχόταν κάτι εικόνες στο μυαλό από το περσυνό βέροια-ΠΑΟΚ 93 λεπτά χωρίς φάση ή από το ΠΑΟΚ ατρόμητος 91 λεπτά με μισή φάση και έλεγα όχι ρε πούστη μου θα τελειώσει ο εφιάλτης.
Ξεκινάει λοιπόν και βλέπω το σέντερ φόρ μας 1,94 ύψους να παίζει με πλάτη τους αντιπάλους και να γυρνάει και να σουτάρει έξω από την περιοχή και η μπάλα να περνάει σύριζα ΩΠΑ λέω εδώ είμαστε.
Είδα συνδιασμούς είδα ομαδικό πνεύμα είδα στρωτό ποδόσφαιρο και κυκλοφορία της μπάλας ειδικά στο πρώτο που ήταν το παιχνίδι πιό αργό είδα τακτική.
Μου έκανε εντύπωση στο α' σε κάποια στιγμή που ο κοντρέρας πιέζεται από 2-3 αντιπάλους γυρνάει την μπάλα στο χαλκιά όχι όμως προς την εστία αλλά δεξιά του και προς το άουτ γιατί άν κάνει σου λέει τσάφ τουλάχιστον να μή μπει γκόλ, συμπέραίνουμε ότι μετά από δεν ξέρω πόσα χρόνια διαθέτει η ομάδα σέντερ μπακ.
Και ένα δεύτερο που είνα καθαρά αποτέλεσμα τακτικής και προπόνησης, στο κόρνερ που κέρδισε η ουντινέζε έχει μίνει μοναδικός στην επίθεση ο κονσεισάο και διώχνουμε και η μπάλα φτάνει σε αυτόν, και ξεκινάει ο σέρτζιο ένα σπρίντ προς την εστία μας όπα λέω τι έχει πιεί αυτός, αφήνει τη μπάλα περίπου μετά την μεγάλη περιοχή στον βερόν και ταυτόχρονα έχουν ξεκινήσει σπρίντ προς την περιοχή της ουντινέζε ο ίβιτς με τον δάρλα και βγάζει ασσίστ ο βερόν τον ίβιτς σχεδόν ένας με έναν...
Αυτά τα δύο κρατάω από τον χθεσινό ΠΑΟΚ όπως επίσεις και την απόδοση του Σωτήρη που γιόρταζε κιόλας εχθές που για μένα ήταν εξαιρετική,τον γεωργίου που δίδαξε σύγχρονο ποδόσφαιρο απλός κοντρολαρισμένος και λειτουργικός,φυσικά ο μουσλίμοβιτς που έδειξε ότι θέλει τανκς στο ένας με έναν
Φυσικά την κερκίδα ειδικά όταν έδινε η 1,2,3 σε 4,5,6 και γινότανε σεισμός.
Παραλειπόμενο: μετά το ημίχρονο ανέβηκαν και καθίσανε με πολιτικά στον πάγκο ο μουσλίμοβιτς ο κονσεϊσαο και ίβιτς ο μουσλίμοβιτς κάθισε σε καρέκλα εκτός πάγκου (που να χορέσει το κτήνος στον πάγκο), εγώ είμαι στη δύο ακριβώς πίσω από τον πάγκο σε κάποια φάση όταν ξεκίνησε η θ4 να χωρεύει ανάποδα το ΠΑΟΚ σ΄αγάπώ κιόταν θα πεθάνω θέλω το δικέφαλο στον τάφο μου απάνω το παληκάρι κοιτούσε σα χαζός, και γενικά μπορώ να πω ότι το κεφάλι του πιό πολύ στην 4 ήταν γυρισμένο παρά στο γήπεδο.

Α και κλείνοντας δε με πονάν τα μάτια σήμερα...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #759 on: August 07, 2008, 11:55:08 »
Δεν ξέρω αν προκύπτει ψηλά ή χαμηλά τη μπάλα απ' όσα έγιναν χθες, αλλά η αλήθεια λάμπει και δεν κρύβεται.

Καταρχήν καταπληκτική ατμόσφαιρα σε όλο το γήπεδο, σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ιδίως στο δεύτερο όταν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και η ομάδα ανέβασε τον κόσμο, ήταν το κάτι άλλο. Πιο άναρχο ίσως, αλλά και πολύ γαμάτο.

Για τη συνολική λειτουργία της ομάδας δεν θα μιλήσουμε εμείς, αλλά τα ποτιστικά. Ως γνωστό το χόρτο βρέχεται για να παίζεται πιο γρήγορο ποδόσφαιρο. Άσε που παίχτες χωρίς τεχνική καταστρέφονται σε τέτοιο χορτάρι. Και φέτος ποτίζουμε για να τσουλάει το τόπι, γιατί η ομάδα ξέρει μπάλα και γιατί άρχισε να παίζει ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Εγώ κόντεψα να κλάψω χθες. Μάλλον ήταν το κολλύριο που ήθελε να φύγει από τα μάτια μόνο του! Κατάλαβε πως δεν χρειάζεται.

(πλάκα είχε που παίξανε το thunder των AC/DC πριν βγει η ομάδα, αλλά έλεος! Υπάρχουν κι άλλες κομματάρες να ακούγονται. Μου θύμισε τις χρυσές εποχές του μπάσκετ)

Παίχτες

Χαλκιάς: Πολύ το χάρηκα που χαιρετούσε κανά πεντάλεπτο μόλις μπήκε για ζέσταμα και κυρίως που αγκάλιασε και φίλησε τον Κοντρέρας μετά το ματς. Έτσι πρέπει. Αφού του κάνει τη ζωή εύκολη. Στο ματς ήταν κακός, λόγω άγχους μετά το λάθος. Ο κόσμος όμως τον στήριξε και αυτό είναι καλό

Αραμπατζής: Πολύ θετικό που τον βλέπουμε υγιή στο γήπεδο. Πρέπει να μάθει να μη πετάει τη μπάλα στη σέντρα όπου νά ναι, αλλά να σημαδεύει συμπαίχτη. Με τον Κονσεϊσάο αν βρουν χημεία θα κάνουν όργια από δεξιά.
Σνάουτσνερ: Προσπαθεί να ανέβει περισσότερο από πέρυσι και φέτος που δεν έχει τραυματισμούς, αλλά και πολύ έντονο συναγωνισμό, πιστεύω θα έχει να δώσει

Δάρλας: Στο πρώτο τέταρτο είχε πολύ τρακ. Λογικό αφού πρώτη φορά παίζει σε πραγματικά μεγάλη ομάδα και σε τέτοια κερκίδα. Άλλο το "χέρια ψηλά" κι άλλο το ροκ! Όσο περνούσε η ώρα και τον ανέβαζε και το συνεχές χειροκρότημα της κερκίδας, έκανε μεγάλα πράγματα.

Μαλεζάς: Σε σχέση με πέρυσι καλύτερος και σταθερότερος. Για 4η λύση που προορίζεται καλά είναι

Κοντρέρας: Δεν θυμάμαι ποτέ στον ΠΑΟΚ τέτοιο αμυντικό! Ούτε σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, εκτός ίσως του Γκαμάρα. Εκτός του ότι ο άνθρωπος έχει φοβερή αντίληψη, εκτός του ότι καθοδηγεί όλο το παιχνίδι, εκτός του ότι παίζει αρχοντικά αλλά και δυνατά όταν πρέπει, ξέρει και εκατό καντάρια μπάλα! Με την Πόρτο έκανε τρίπλα με τη μπάλα κολλημένη στο κουντουπιέ και άλμα πάνω από τα πόδια του αντιπάλου. Χθες έκανε πάσα με το στήθος, πέρασε 3 παίχτες, είχε μόνο μία λάθος μπαλιά σε όλο το ματς κτλ κτλ Το ευχαριστώ του Χαλκιά μετά το ματς τα λέει όλα.

Μπαλάφας: Μας έκανε δώρο στη γιορτή του μία εμφάνιση ανάλογη του ταλέντου του. Στο τέλος κουράστηκε και θύμισε λίγο από τα παλιά, αλλά η ηλικία του και μόνο φωνάζει πως ο παίχτης βαδίζει για τα ψηλά.

Βερόν: Ο παίχτης που όλοι αγαπήσαμε. Σε μία μέτρια για τα κυβικά του μέρα, προώθησε σωστά το παιχνίδι, ζητούσε μπάλα, κρατούσε ρυθμό, ηρεμούσε την ομάδα από την πίεση και έδειξε να έχει όρεξη να σουτάρει περισσότερο. Λογικό! Φέτος δεν θα παίζει μόνος του.
Ηλιάδης: Τρομερό πάθος και θέληση να κάνει πολλά για να πείσει τους πάντες για την αξία του. Πολύ καλή εμφάνιση

Κωνσταντινίδης: Δύσκολα ο σβούρας θα έχει θέση στο νέο ΠΑΟΚ. Αυτό το ξέραμε και το ξέρει κι ο ίδιος. Θα προσφέρει εμπειρία σε κάποια ματς και περισσότερο στ' αποδυτήρια
Γεωργίου: Το παλικάρι φωνάζει δυνατά πως είναι ταλεντάρα με προοπτικές. Δύο ασίστ που προϋπέθεταν πάνω απ' όλα καθαρό μυαλό. Τεχνική καλή και πάθος. Εύγε!
Βιερίνια: Ανέτοιμος, αλλά στο τόπι μιλάει. Και πάρα πολύ πάθος. Χάρηκα που ήταν πολύ πιο αδυνατισμένος από την πρώτη. Χάρηκα που κοιτούσε από το ζέσταμα κλεφτά και με θαυμασμό την κερκίδα.

Κονσεϊσάο: Πολύ πάθος και ανάγκη για την αγάπη του κόσμου. Το ζητούσε και το χάρηκε από το ζέσταμα ως τα κόρνερ. Δεν είχε μεγάλη συμμετοχή γιατί τον εγκλώβισε το ότι δεν μπορούσε να αλλάξει πλευρά με τον Κωνσταντινίδη. Αλλά έσκαγε και γυρνούσε να ζητήσει μπάλα. Σέντρες ξυράφι, κόρνερ στη μικρή περιοχή και καντάρια μπάλας.
Λάκης: Θα βοηθήσει με την εμπειρία του. Ξέρουμε όλοι τι να περιμένουμε απ' αυτόν. Έβαλε το γκολ, έκανε κανά δυο μπούκες, έστω κι αν την καλή του τη χάλασε ο Μπακαγιόκο, αλλά και κόλλησε τρέχοντας παράλληλα κάποιες φορές. Λίγο πιο κάτω η ταχύτητα, αλλά αναπληρώνεται από εμπειρία.

Ίβιτς: Κρατάει μπάλα, είναι έξυπνος και σκίζει την αντίπαλη άμυνα με τις κάθετες μπαλιές του. Πολύ επικίνδυνος. Και πολύ αργός, αλλά αν δεν ήταν αργός θα έπαιζε στο εξωτερικό. Με τον Βερόν δεν χάνουν τη μπάλα ούτε με αίτηση.
Μπακαγιόκο: Επιπόλαιος, ατομιστής και χωρίς κώδικες επικοινωνίας με την υπόλοιπη ομάδα. Τέλος τα αρνητικά. Πάμε στ' άλλα. Παιχταράς κλάσης, βγάζει στο δεύτερο γκολ τον Γεωργίου μόνο, αφού έχει μαζέψει πάνω του 5 Ιταλούς. Γυρνάει να πάρει από πίσω τη μπάλα και οργανώνει τα πάντα. Φαινόταν να θέλει να δείξει πολλά σε μας και έκανε κάποια κουλά, αλλά έκανε άνω κάτω τους Ιταλούς. Μου έκανε εντύπωση πως μιλούσε συνέχεια στους συμπαίχτες του και έδινε οδηγίες. Νιώθει αρχηγός και αυτό δεν χαλάει κανέναν. Μόνο να μη έχουμε συγκρούσεις προσωπικοτήτων και φασαρίες.

Μουσλίμοβιτς: Μπήκε 30' λεπτά και συστήθηκε στο λαό του ΠΑΟΚ. Ένα γκολ μεγάλου σκόρερ που ξάφνιασε ακόμη και τη κερκίδα με το τι έκανε, ένα σουτ από τα 30 μέτρα που αν πήγαινε στο γάμα, ακόμη εκεί θα είμασταν, ξύλο με τα νταμάρια τους αμυντικούς, συνεχής κίνηση και τσαμπουκάς σε αντιπάλους και διαιτητή. Κάτι γατάκια των γαυροβάζελων θα έχουν εφιάλτες. Παιχτάρα μου!!!! Άσε που έχει γίνει κλικ με το Ζλάταν και το λαό και φαίνεται!
Αθανασιάδης: Κάθε παιχνίδι και καλύτερος. Αφού άντεξε εκεί μέσα στη σκύλα και τη χάρυβδη και σκόραρε κιόλας, σημαίνει ότι ανδρώνεται σιγά σιγά. Το μέλλον μας!
Αναστασάκος: Προσωπικά εξεπλάγην. Δεν τον περίμενα τόσο καλό. Μαχητικό τον περίμενα, αλλά όχι τόσο ποιοτικό. Και μόνο που γυρνούσε ΠΑΝΤΑ μέτωπο και είχε το μυαλό του να επιτεθεί κι όχι μόνο να σπάει τη μπάλα σαν τον Τόργκελε και τον Σάλμον, λέει πολλά. Από τον πρώτο απέχει έτη φωτός σε ποιότητα. Από τον Σάλμον όχι, αλλά έχει ένα προσόν που έλειπε από το Νοτιοαφρικανό. Δεν μασάει και έχει το μυαλό στο γκολ. Αυτό θέλουμε. Μπράβο στο παλικάρι. Με ενθουσίασε και δεν το περίμενα καθόλου.

Ξέρω ξέρω χαμηλά τη μπάλα. Αλλά αν παίξει κι ο Αντόνιο στην άμυνα και η μεταγραφή πως θα είμαστε; Αν ο Ζλάταν είναι έτοιμος τι θα γίνει; Και κυρίως αν μπροστά από τη στάση Κοντρέρας υπάρχει στάση Γκαρσία τι θα δούνε τα μάτια μας;
Άντε το κλείνω...
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω