Author Topic: Προετοιμασία και Φιλικά 08/09  (Read 28785 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sabbath

• Αλλαγή
Απ: Προετοιμασία και Φιλικά 08/09
« Reply #660 on: August 04, 2008, 15:54:59 »
εγω βασικα ειναι η τελευταια φορα που γραφω για το συγκεκριμενο θεμα...αλλα μου κανε κατι πολυ εντυπωση και πρεπει να το πω...

οταν πας σε μια κερκιδα να πεταξεις πετρες και λοιπα, και σου φωναζουν απο πανω μην πετας και μεις ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ και συ δεν σταματας,δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν.....

1)η οτι δεν εισαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ
2)Η οτι η καυλα σου για μανουρα ειναι τοσο μεγαλη που ποιος ΠΑΟΚ τωρα και παπαριες.....

δηλαδη αν μεσα στη κερκιδα ειχε καμμια 30ρια παλιους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ 40-50 ρηδες τι θα γινονταν θα πλακωνοντουσαν μεταξυ τους???
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #661 on: August 04, 2008, 16:01:43 »
περυσι στην βεροια ημασταν στην ιδια θυρα με τους βεροιωτες.αυτοι φωναζανε διπλα μας τα συνθηματα τους και οχι απλα δεν τους ειπε κανεις τιποτα,ειχαμε πιασει και συζητηση.αυτο το κλιμα επρεπε να επικρατει και στις σερρες αλλα ενας ανεγκεφαλος που πιο πολυ σχεση εχει με την πολιτικη παρα με τον αθλητισμο θελησε να προκαλεσει τον λαο του ΠΑΟΚ

Έτσι είναι τα πράγματα. Σαφώς και δε θα γλείψουμε κανένα, καλό είναι όμως, μερικά πράγματα όπως η κατανόηση και η φιλία στον ΒΟΡΑ να παραμείνει....Μη ξεχνάτε οτι ο ΠΑΟΚ γιγάντωσε και κέρδισε μιλούνια λαού στην Μακεδονία, επειδή έγινε ο εκφραστής του αντίπαλου δέους του ΠΟΚ. Σε πολεις που το Παοκτσήδικο στοιχείο είναι ΖΩΝΤΑΝΟ κ ενεργό, εμείς πρέπει να μαστε εκεί, ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ και ΠΛΑΤΗ στις αδύναμες 2ες ομάδες τους....Ο ΠΑΟΚτσης δεν έχει τίποτα να χωρίσει ακόμα κ με τους Τριπολιτσιώτες που πέρσυ μας κοιτούσαν σαν χαζοί στους δρόμους με θαυμασμό....Όταν θα προκαλείσαι θα απαντάς ισόποσα και ισοδύναμα...Αλλά τις μαγκιές τις τσάμπα ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΑΣ του τύπου "Τί έγινε ρε γαμώ τις Σέρρες ακανέδες", όταν δίπλα σου κάθονται 1000 ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΣΕΡΡΑΙΟΙ δεν τις καταλαβαίνω....

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #662 on: August 04, 2008, 16:02:42 »
akou ti lene ta malakismena re to paizoune k opadoi ta niamou otan ipirxe i megali doxa dramas oloi aytoi(oli i voreia ellada gia tin akriveia)  stin drama erxontousan k vlepane mpala ekei mathane to topi k tora tin eidane k opadoi, mou thimizoun poli ta tiria me ayta pou diavasa sto forum tous ade tou xronou ksana ekei pou einai i thesi tous
ayto pou vlepo ego einai oti kapioi allothriskoi poleon tis voreiou ellados dn xero to logo isos exei ponesei o sverkos tous exoun terastio misos gia ton PAOK para gia tous gauroxanoumovazselous vlepo sto protathlima na exoume k sinexeia oi tipoi nomizoun oti piasan ton papa apo ta @@@

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #663 on: August 04, 2008, 16:06:37 »
Ρε συ larisa ο κόσμος μας έχει δυστυχώς γεμίσει πολλά βλαμμένα, που τη βλέπουν πρωτευουσιάνοι στη Θεσσαλονίκη!! Πού? Στη Θεσσαλονίκη, που για εμένα, το μόνο που λέω με περηφάνια για την πόλη αυτή είναι πως είναι η μεγαλύτερη ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ πόλη στην Ελλάδα. Γιατί αν αφήσουμε κόμπλες και δηθενηλίκια, αυτή είναι η αλήθεια.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #664 on: August 04, 2008, 16:15:48 »
Όταν φοράμε την Φανέλα του ΠΑΟΚ,  ή οποιαδήποτε ένδυση με διακριτικά του ΠΑΟΚ, οφείλουμε να συμπεριφερόμαστε με Σεβασμό και Σοβαρότητα απέναντι στην Ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ, σε οποιαδήποτε μέρος της ελλάδας και του κόσμου και να είμαστε.

Εκείνη την στιγμή δεν είμαστε ...απλά ο γιάννης, ο νίκος, ο δημήτρης, ο βασίλης, η μαρία, η ελένη κλπ....που κάνουμε ότι γουστάρουμε και που είμαστε υπεύθυνοι για τον εαυτό μας και μόνο.

Όταν κυκλοφορείς με φανέλα του ΠΑΟΚ, ή με διακριτικά του ΠΑΟΚ, έχεις ένα βάρος 82 χρόνων πάνω σου.
Είσαι Εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ και συνάμμα μεταδίδεις την ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ κουλτούρα. Αυτή που διδαχτήκαμε από τους παπούδες μας.
Προσέχεις πολύ...γιατί ότι κάνεις μπορεί να φορτωθεί στην πλάτη του ΠΑΟΚ.
Για μια λακαμία ....θα βρεθούν σε χρόνο dt οι γνωστοί "καλοθελητές" να σπιλώσουν το Μεγαλείο που λέγεται ΠΑΟΚ.

Και άντε μετά εσύ να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #665 on: August 04, 2008, 16:40:07 »
εγω βασικα ειναι η τελευταια φορα που γραφω για το συγκεκριμενο θεμα...αλλα μου κανε κατι πολυ εντυπωση και πρεπει να το πω...

οταν πας σε μια κερκιδα να πεταξεις πετρες και λοιπα, και σου φωναζουν απο πανω μην πετας και μεις ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ και συ δεν σταματας,δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν.....

1)η οτι δεν εισαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ
2)Η οτι η καυλα σου για μανουρα ειναι τοσο μεγαλη που ποιος ΠΑΟΚ τωρα και παπαριες.....

δηλαδη αν μεσα στη κερκιδα ειχε καμμια 30ρια παλιους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ 40-50 ρηδες τι θα γινονταν θα πλακωνοντουσαν μεταξυ τους???
sostos polu sosta ta les file
eutixos pou edw mesa i logikes fones einai i perisoteres

Bayern4

• Guest
« Reply #666 on: August 04, 2008, 17:16:03 »
στο συγκεκριμενο site των σερραιων ειχε ανεβει αμεσως μετα τον αγωνα ενα σχολιο που μας αποκαλουσε καποιος τουρκους.
ο administrator το εσβησε, "κλειδωσε" τα σχολια αλλάζοντας το link.
Eβαλε αυτο http://www.panserraikos.net/page28.php
αντι για αυτο http://www.panserraikos.net/page33.php

Σε επικοινωνια που ειχα μαζι του ωστε να μου επιβεβαιωσει το συγκεκριμενο σχολιο απαντησε με διπλωματικο τροπο κ ειπε οτι.. αν μπορω να το αποδειξω θα εχω στη διαθεση μου τη συγκεκριμενη IP μετα απο καταγγελια σε δικαστικες αρχες.
οι τυποι ειναι πραγματικα για γελια. κ φαινεται το μπαχαλο που επικρατει στους φιλαθλους τους.
ΕΥΤΥΧΩΣ, οι Σερρες εχουν πραγματικα ΠΑΟΚτσακια κ το απεδειξαν το σαββατο με ενα γηπεδο γεματο ΠΑΟΚ.

SALPARADISE

• Guest
« Reply #667 on: August 04, 2008, 17:21:26 »
Όταν φοράμε την Φανέλα του ΠΑΟΚ,  ή οποιαδήποτε ένδυση με διακριτικά του ΠΑΟΚ, οφείλουμε να συμπεριφερόμαστε με Σεβασμό και Σοβαρότητα απέναντι στην Ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ, σε οποιαδήποτε μέρος της ελλάδας και του κόσμου και να είμαστε.

Εκείνη την στιγμή δεν είμαστε ...απλά ο γιάννης, ο νίκος, ο δημήτρης, ο βασίλης, η μαρία, η ελένη κλπ....που κάνουμε ότι γουστάρουμε και που είμαστε υπεύθυνοι για τον εαυτό μας και μόνο.

Όταν κυκλοφορείς με φανέλα του ΠΑΟΚ, ή με διακριτικά του ΠΑΟΚ, έχεις ένα βάρος 82 χρόνων πάνω σου.
Είσαι Εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ και συνάμμα μεταδίδεις την ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ κουλτούρα. Αυτή που διδαχτήκαμε από τους παπούδες μας.
Προσέχεις πολύ...γιατί ότι κάνεις μπορεί να φορτωθεί στην πλάτη του ΠΑΟΚ.
Για μια λακαμία ....θα βρεθούν σε χρόνο dt οι γνωστοί "καλοθελητές" να σπιλώσουν το Μεγαλείο που λέγεται ΠΑΟΚ.

Και άντε μετά εσύ να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

GEO_68,

πραγματικά το post σου:

1. πρέπει να μπει στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ

2. πρέπει να τυπωθεί σε ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ στην είσοδο κάθε Θύρας,

2. να μοιραστεί (πεταχθεί, δεν ξέρω) εντός του γηπέδου σε φειγ βολαν, και

3. να το δίνει η ΠΑΕ με την αγορά κάθε εισιτήριου διαρκείας.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ απίστευτο post!

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #668 on: August 04, 2008, 17:35:11 »

Έτσι είναι τα πράγματα. Σαφώς και δε θα γλείψουμε κανένα, καλό είναι όμως, μερικά πράγματα όπως η κατανόηση και η φιλία στον ΒΟΡΑ να παραμείνει....Μη ξεχνάτε οτι ο ΠΑΟΚ γιγάντωσε και κέρδισε μιλούνια λαού στην Μακεδονία, επειδή έγινε ο εκφραστής του αντίπαλου δέους του ΠΟΚ. Σε πολεις που το Παοκτσήδικο στοιχείο είναι ΖΩΝΤΑΝΟ κ ενεργό, εμείς πρέπει να μαστε εκεί, ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ και ΠΛΑΤΗ στις αδύναμες 2ες ομάδες τους....Ο ΠΑΟΚτσης δεν έχει τίποτα να χωρίσει ακόμα κ με τους Τριπολιτσιώτες που πέρσυ μας κοιτούσαν σαν χαζοί στους δρόμους με θαυμασμό....Όταν θα προκαλείσαι θα απαντάς ισόποσα και ισοδύναμα...Αλλά τις μαγκιές τις τσάμπα ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΑΣ του τύπου "Τί έγινε ρε γαμώ τις Σέρρες ακανέδες", όταν δίπλα σου κάθονται 1000 ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΣΕΡΡΑΙΟΙ δεν τις καταλαβαίνω....

Νομίζω οτι ο φίλος τα είπε όλα απλά και περιεκτικά... με το να λέμε οτι "εντάξει μωρέ, δεν έγινε και τίποτα απλά προκληθήκαμε και αντιδράσαμε λίγο υπερβολικά" όσο δίκιο και αν έχουμε βλέπουμε το δένδρο και χάνουμε το δάσος...
Το θέμα δεν είναι ποιός έκανε την μαλακία και έγινε μανούρα στις Σέρρες, το θέμα είναι οτι πολλοί εμφανίστηκαν σε μια φιλική πόλη με μια "αθηναϊκή" νοοτροπία του στυλ "αντε από δω ρε τυρόγαλα, γαμώ τους ακανέδες σας μέσα" λες και έπαιζαν με τους ιθαγενείς... Και ακόμη και αν βραχυπρόθεσμα αυτό δεν είχε οπαδικές συνέπειες στην συγκεκριμένη πόλη (μέσω της απώλειας δυνητικών οπαδών)  αυτή η νοοτροπία αν δεν καταπολεμηθεί, με μαθηματική ακρίβεια  θα οδηγήσει στην συρρίκνωση της ομάδας μας σε ομαδούλας της γειτονίας... Ο μονος τρόπος για να φτάσουμε εκεί που μας αξίζει είναι να ξαναγίνουμε (ή να παραμείνουμε) το αντίπαλο δεος του ΠΟΚ.. και κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό όταν αντιγράφουμε την γαμημένη την υδροκέφαλη νοοτροπία του....

Όπως λέει και ο συντοπίτης ΚΡΗΤΙΚΟΣ αλλού:

Για εκείνους που είπαν και έχουν πρόθεση να βρίσουν την Κρήτη... αλλά γενικά κάθε πολη(εκτός Αθήνας) που παίζει ο μεγάλος ΠΑΟΚ !!![/b]

Σκεφτήκατε ποτε έστω για λίγο τι είναι ο ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!
Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος!!!!!!!! Δε θα τον μικρύνεται εσείς με τις βλακώδεις αντιπαοκτσήδικες νοοτροπίες σας.
Ανήκει σε όλους. Σε όλο τον κόσμο!!!!!!!!!!!!
Απο τον Σαλονικιώτη μεχρι τον Πειραιώτη. Απο τον Αθηναίο μέχρι τον Κρητικό και απο τον Ευρωπαίο μεχρι τον Ασιάτη και δε σημαζεύεται.

Οποιος πιστεύει στο ΠΑΟΚ και την δύναμη του, όποιος αισθάνεται τον ΠΑΟΚ και την φιλοσοφία του, δεν μπορεί και δεν έχει το ιστορικό δικαίωμα να τον φυλακίζει μεσα στα στενά όρια της Θεσσαλονίκης και μόνο.
Τι είναι βρε ο ΠΑΟΚ, κανένα συνοικιακό σωματείο; Καμία ομαδούλα της γειτονιάς;

Τι είναι ο Απόλλωνας και ο Ηρακλης, ο ρουλης είναι ; ο Ακρατητος και το Αιγαλεο sity, που δε τους ξέρει και δεν έχουν κανένα οπαδό έξω και πέραν της γειτονιάς τους.

Καμία ρε πόλη και περιοχή της Ελλάδας δε μπορεί και δε πρέπει να βρίζει ο ΠΑΟΚτσης πέραν της Αθήνας και αυτή όχι σαν πόλη, αλλα σαν νοοτροπία καθεστηκυίας τάξεως και αθηνοκεντρικού κράτους.

Αδέλφια ΠΑΟΚτσήδες έχουμε σε όλο τον κόσμο!!!!!
Και σας ρωτώ έχουμε το δικαίωμα να τους βρίζουμε τον τόπο που γεννήθηκαν και μεγαλώνουν, ζουν και αναπνέουν; ;

Εγω εδώ στην Κρήτη με νυχια και με δόντια κρατάω 1Ο ΠΑΟΚτσακια στην φιλοσοφία του ΠΑΟΚ. Αμα έρθεται και βρίσετε την Κρήτη που είναι η πατρίδα τους, τι θα τους πω; Οτι αυτοι ειναι σαλονικιοι και μισούν τον τόπο που γεννηθήκατε; Αλλάξετε ομαδα γιατί δεν σας θέλουν στην παρέα τους και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ......
Ρε βάλτε λίγο το μυαλό σας στο μεγαλείο του ΠΑΟΚ. Να μουσκέψει και να παράγει ΠΑΟΚτσήδικη φιλοσοφία. Εργαστείτε και μια φορά για το ουσιαστικό συμφέρον του ΠΑΟΚ.

Ετσι, με το βρίζουμε τις ιδιαίτερες πατρίδες των αδελφών μας ΠΑΟΚτσηδων, κάνουμε τον ΠΑΟΚ μας μικρό..Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος και οικουμενικός αν δε το έχετε ακόμη καταλάβει.Ειναι πάνω απο πατρίδες και σύνορα. ....

Εμενα δε με ενδιαφέρει ο οφη και ο κάθε όφη, ο τελης, ο αρούλης και δε ξέρω και εγώ τι?

Με ενδιαφέρει όμως και με νοιάζει η Κρήτη γιατί είμαι Κρητικός ΠΑΟΚτσης.
Και εμένα ο ΠΑΟΚ που με δίδαξαν μεγάλοι ΠΑΟΚτσήδες δεν ειναι ο ΠΑΟΚ της γειτονιά σας, αλλά ο ΠΑΟΚ όλου του κόσμου............
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

panthraxkom

• Guest
« Reply #669 on: August 04, 2008, 20:33:58 »
re paidia eimai apo komotini.tha erthw saloniki tetarti proi.tha vrw eisitirio?

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #670 on: August 04, 2008, 20:40:34 »
αδερφε νομιζω οτι δεν θα γινει σολντ αουτ...εαν δεν εχει στην 4 θα εχει συγουρα στην 8....come to PAOK
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

legones

• Guest
« Reply #671 on: August 04, 2008, 21:28:47 »
http://www.hinews.cn/news/system/2008/08/04/010305532.shtml

Συμπέρασματα: (με χιουμοριστική διάθεση πάντα)
1. ο ΠΑΟΚ είναι παντού.
2. μάθαμε επιτέλους πως γραφεται το ΠΑΟΚ στα κινέζικα . (萨洛尼卡)

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #672 on: August 04, 2008, 22:01:59 »
Εισιτήρια για 4 τέλος! Πήγε ένας φίλος να μου πάρει και πήρε για την 7. Γαμώ την τρέλα μου!!! Άντε να μαλώνεις με τον σεκιουριτά για να σε βάλει στην 4 τώρα... και σε φιλικό...   
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

panthraxkom

• Guest
« Reply #673 on: August 04, 2008, 22:28:48 »
gia 5 h 6 exei?

ive4

• Guest
« Reply #674 on: August 04, 2008, 22:44:29 »
Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε στις Σέρρες και στην συγκεκριμένη περίπτωση δε με ενδιαφέρει να μάθω.  
Το φιλικό στις Σέρρες είναι η συνέχεια της μεγάλης μαλακίας της Τρίπολης.
Φυσικά υπάρχουν δικαιολογίες για τα πάντα.
Μας πειράζουν τα ρατσιστικά συνθήματα στα γήπεδα, αλλά δε μας πειράζει καθόλου να λέμε συνθήματα για τις καρωτίδες των Λαρισαίων.
Μας πειράζει που αυξάνονται οι οπαδοί του ΠΟΚ στην Μακεδονία, αλλά το θεωρούμε φυσιολογικό και δικαιολογημένο να σπάμε μαγαζιά στις Σέρρες.

Συνήθως τιμωρείται ο γηπεδούχος οπότε όταν πάμε στα εκτός δείχνουμε την ''μαγκιά''.
Πιστεύουμε πως ο γνήσιος χουλιγκάνος τα σπάει σε όλα τα γήπεδα ;
Συνήθως ο χουλιγκάνος ξέρει πότε θα ''χτυπήσει'' και κυρίως ξέρει γιατί.
Κάποτε υπήρχε ολόκληρη θεωρία πίσω από την συμπεριφορά των ΠΑΟΚτσήδων.
Είχαμε συνειδητοποιήσει τους λόγους της αντίδρασής μας, ήξεραν οι οπαδοί τον λόγο που τα σπάνε, αλλά δε μπορούσαν να τον εκφράσουν με λόγια. Τους ήξεραν και οι Αθηναίοι τους λόγους, αλλά σκέπαζαν τα πάντα με τα δικά τους μέσα ενημέρωσης.

Σήμερα έχουμε περισσότερους διάυλους για να προβάλλουμε την άποψή μας και τους λόγους της αντίδρασής μας.
Και υπάρχουν πολλοί που μπορούν να εκφράσουν με πειστικό τρόπο οτιδήποτε.
Και στην πραγματικότητα έχουμε πολύ περισσότερους λόγους αντίδρασης.
Γιατί το κατεστημένο ακόμα και σήμερα μας πολεμά.
Γιατί αν κάποτε μας έπειθε ένας λόγος του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ (και καλά ότι ενδιαφέρονται για την Βόρεια Ελλάδα), τώρα ξέρουμε ότι όλα αυτά είναι στημένα για να γλύφουν ψηφοφόρους και ελάχιστα κόκκαλα για να ξεχνάν την πείνα τους οι πεινασμένοι.

Τα ξέρουμε, αλλά δε τα έχουμε συνηδητοποιήσει.
Και ουσιαστικά, τα σπάμε επειδή μας έχει μείνει η εικόνα ότι ο σπάστης είναι και μάγκας.

Τα παιδιά 15-22 χρονών που ας πούμε έχουν μεγαλύτερο πάθος για το ποδόσφαιρο και την ταύτιση με μία ομάδα, είναι διαφορετικά από τα αντίστοιχα της δεκαετίας του 80.
Τότε τα επεισόδεια μπορούσαν να προσελκύσουν καινούρια ΠΑΟΚτσάκια.
Οταν τα σχολεία άρχισαν να γίνονται ρόδα τσάντα και κοπάνα, μπινελίκια και ξενύχτια, όταν οι γκόμενες δεν κάναν παρέλαση η μία πίσω από την άλλη και για να ρίξεις γκόμενα έπρεπε να κάνεις 40 πράγματα για να την εντυπωσιάσεις, φυσικά και χωνόσουνα σε σκηνικά και μπάχαλα. Είτε επειδή δεν είχες 200 άλλες δυνατότητες να περάσεις καλά, είτε επειδή ήθελες να δείξεις κάτι σε κάποια.
Σε αυτό το σκηνικό, οι ΠΑΟΚτσήδες ήταν το πρότυπο και πολλά πιτσιρίκια βρίσκαν αυτό που έψαχναν.

Σήμερα οι μάγκες του ρόδα τσάντα και κοπάνα, έχουν αντικατασταθεί από πρότυπα όπως ο Σεργιανόπουλος και κάτι άντρες - λούγκρες που παίζουν σε σίριαλ με φωνές που θα ζήλευε και η Ελευθερία Αρβανιτάκη....
Οι μισοί έχουν όνειρό τους να πάνε σε reality show, σε show sexy κτλ και κάποιοι άλλοι να γίνουν ηθοποιοί.
Το 90% ξοδεύει 2 ώρες τη μέρα μπροστά στον καθρέφτη. Κοιτιέται κι από μόνο του αγαπιέται.
Δεν εννοώ ότι είναι αδερφές, καμία σχέση, απλά έχουν αλλάξει πια τα ενδιαφέροντα.
Οταν οι γκόμενες περιμένουν να πάρουν σειρά για ένα βράδυ μαζί σου, το γήπεδο πέφτει στον κατάλογο των προτεραιοτήτων σου.
Τα λεφτά σου για διαρκείας μειώνονται, όταν ακριβαίνουν τα προφυλακτικά και όταν ανεβαίνει η τιμή του MANGA HEAD της FRUCTIS και του νέου κεριού της Swartzkoff.

Αλήθεια αφού κάναμε τόσους οπαδούς με την συμπεριφορά μας, που είναι όλοι αυτοί οι οπαδοί ;
Πως ο μέσος όρος εισητηρίων από πάνω από 30.000 έχει πέσει κάτω από 20.000? (αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες)
Πως είμαστε ευχαριστημένοι αν γεμίσει η Τούμπα των 28000 θέσεων, όταν την γεμίζαμε χωρίς καρέκλες 38.000 και 41.000 κόσμος παλιότερα ;
Η οι οπαδοί που φτιάξαμε ήταν αυτοί που τα έσπασαν στις Σέρρες ;

Δε ξέρω ποιο είναι σωστό, αλλά αυτό το επεισόδια επεισόδια, είναι πια κουραστικό.
Φτιάχνει καινούριους οπαδούς, αλλά απομακρύνει πολύ περισσότερους.
Και πλέον δεν έχει κανένα ουσιαστικό νόημα, όταν η διοίκησή μας κάνει μία τίμια προσπάθεια για να ορθοποδήσει η ομάδα από μόνη της και να έχει το δικαίωμα να λέει στο αθηναϊκό κράτος, πάρτε τα ρε μαλάκες, όλους τους βοηθήσατε και σώθηκαν κι εμάς μας πολεμήσατε και όμως είμαστε ακόμα εδώ.
Κι εμείς όσα ευρώ δίνουμε σ΄αυτή την προσπάθεια, θέλουμε να καταλήξουν στην Αθήνα με τη μορφή προστίμων στην Σούπερ-Κλίκα ;

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #675 on: August 04, 2008, 22:50:54 »
αδερφε panthraxkom αυτη τη στιγμη εχει εισιτηρια για 5-6....εαν ερθεις τεταρτη πρωι οπως λες ολο και καπου θα βρεις
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #676 on: August 04, 2008, 23:06:09 »
Ωραιο το ποστ του ive4.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #677 on: August 04, 2008, 23:39:05 »

Αλήθεια αφού κάναμε τόσους οπαδούς με την συμπεριφορά μας, που είναι όλοι αυτοί οι οπαδοί ;
Πως ο μέσος όρος εισητηρίων από πάνω από 30.000 έχει πέσει κάτω από 20.000? (αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες)
Πως είμαστε ευχαριστημένοι αν γεμίσει η Τούμπα των 28000 θέσεων, όταν την γεμίζαμε χωρίς καρέκλες 38.000 και 41.000 κόσμος παλιότερα ;

Γενικα συμφωνω με το ποστ εκτος απο αυτο το σημειο.

Το ρεκορ μας σε μ.ο. εισιτηριων για το επαγγελματικο ποδοσφαιρο ειναι 23000 το 85 που πηραμε το πρωταθλημα. Δυστυχως δεν εχω προχειρο τον πινακα. Και μαλιστα με γηπεδο 41000 θεσεων που μεγαλωνει το μεσο ορο. Τη δεκαετια του 80, οπως ψιλοθυμαμαι, αν εξαιρεσεις τα ντερμπυ που γινοταν της τρελης, στα μικρα ματς δεν ειχε κοσμο. Αν περυσι μετρουσαν τα διαρκειας και ειχαμε στα ντερμπυ δυνατοτητα εκδοσης (41000-12000 διαρκειας=)29000 εισιτηριων θα πιαναμε αυτη την επιδοση σε μια χρονια αθλια. Αρα ο αριθμος των οπαδων μας μαλλον εχει αυξηθει κατακορυφα ή τελος παντων δεν εχει μειωθει.

Ενας πιτσιρικας τοτε αρχες 80's που εγινε ΠΑΟΚ λογω λαου ειμαι και εγω. Κανενας απο την οικογενεια δεν ασχολουνταν με το ποδοσφαιρο εκτος απο ενα ξαδερφο που ηταν ΑΕΛ, αλλα σχολιαζαν το ΛΑΟ. "Ρε ειδες τι φασαριες κανανε παλι αυτοι οι ΠΑΟΚτσηδες?"..."Ακουσες τι φωναξανε οι ΠΑΟΚτσηδες?" κλπ. Και τοτε μεναμε στη Λαρισα και ολα τα παιδακια ηταν ΑΕΛ. Εγω ημουν και ΑΕΛ και ΠΑΟΚ μεχρι που ηρθαμε σαλονικη το 83. ;)

Αυτη τη βαρετη προσωπικη ιστορια, σε συνδυασμο με τα στοιχεια που προανεφερα, την παρεθεσα για να μη φερνουμε την καταστροφη. Ολοι καταδικαζουμε τα επεισοδια αλλα και ο ΠΑΟΚ  και η χωρα εχει πιο σοβαρα προβληματα να ασχοληθουν. Πραγματικο προβλημα βιας εχουν οι αμερικανοι που τα πιτσιρικια τους πηγαινουν στο σχολειο κουβαλωντας σιδερικα.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #678 on: August 04, 2008, 23:49:38 »
επιβεβαιωνω και εγω οτι το 85 ηταν 22 και κατι-τον πινακα τον εχω δει και μου ειχε φανει παραξενο (θα ηταν ενδιαφερον αν εχει κρατησει κανενας στατιστικες με εισιτηρια ολων των εποχων να τα περασει)....και οτι στο περσινο ΠΑΟΚ γαυρος διναμε και 60000 εισιτηρια για πλακα...το μοναδικο προβλημα που δεν εχουμε ειναι η μαζα του κοσμου μας....20.000 διαρκειας εχουμε-που να το φανταζομασταν αυτο πριν 2 χρονια....η απο το 90 και μετα....

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #679 on: August 05, 2008, 01:59:42 »
Στο φιλικό με την Πόρτο (16/7/2008) έπαθε το τράβηγμα και από τότε ταλαιπωρείται. Είναι ύπουλο το τράβηγμα. Αν δεν αποθεραπευτείς απόλυτα, μπορεί σε ανύποπτη φάση να το ξαναπάθεις και να χρειαστείς άλλες 3-4 εβδομάδες αποθεραπείας.

Εχει απολυτο δικαιο ο Αλαμανα85. Πολυ υπουλο τραυμα. Απο οτι γνωριζω, δεν ειμαι σιγουρος, ειναι στο πισω μερος του μηρου. Ο κινδυνος υποτροπης και μετατροπης του τραυματος σε θλαση ινων 2ου η 3ου βαθμου ειναι μεγαλος, αν δεν το προσεξεις. Το απλο τραβηγμα κανει καμια 2-3 εβδομαδες με καταλληλη θεραπεια. Η θλαση γ@μησε τα, 1,5-2 μηνες και βαλε και εξαρταται ο χρονος αποθεραπειας απο το μεγεθος και το βαθμο της. Οι πισω μυς του μηρου, συμμετεχουν στα αποτομα φρεναρισματα, γυρισματα, φρεναρουν το γονατο απο το να κινηθει προς τα μπροστα.

Άντε να μην χέσω, γαμώ την γκαντεμιά μας.
Πήγα στην προπόνηση το απόγευμα. Αποχώρησε ο Γκαρσία με τράβηγμα στους προσαγωγούς. Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό και σταμάτησε μόλις το ένιωσε.
Οι Βιερίνια και Μάρκος Αντόνιο έκαναν ατομική προπόνηση και δεν ήρθαν σε επαφή με την μπάλα, αλλά δείχνουν ότι σε λίγες μέρες θα μπουν στους ρυθμούς των προπονήσεων.
Στο τελευταίο λεπτό της προπόνησης ξανά (όπως την Παρασκευή), σταμάτησε ο Κονσεισάο και έβγαλε το παπούτσι. Δεν πρόσεξα αν τον χτύπησε κάποιος, αλλά έκανε μορφασμούς πόνου και δυσαρέσκειας πιάνοντας το δεξί του πόδι (μετατάρσιο). Μακάρι να είναι απλές ενοχλήσεις από το χτύπημα της Παρασκευής.

Τέλος είχαμε ένα ανησυχητικό επεισόδιο με αποχώρηση ή διώξιμο ενός ποδοσφαιριστή στην μέση της προπόνησης.
Αν γράψει τίποτα ο τύπος θα σας πω λεπτομέρειες. Αν όχι δεν θα πω λεπτομέρειες.
gdaou
"γάβροι=κότες"