Μάγγες 2 πραγματάκια για το ματς του Σαββάτου στις Σέρρες. Γιατί πολλά γράφηκαν και άλλα τόσα απίθανα ακούστηκαν που έγιναν στην φαντασία των ρουφιανοδημοσιογράφων που έπρεπε να βγάλουν είδηση για τα γαμωκάναλα των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης τους (ναι και της Θεσσαλονίκης, εγώ μετά απ αυτά που άκουσα στην ΕΤ3, δεν έχω γυρισμό. Όσο εχθρικό είναι το Mega, to Ant1, άλλο τόσο είναι κ το κανάλι των ανύπαρκτων σκουλικιών) προκειμένου να γεμίσουν 2 Αυγούστου χρόνο στις ανύπαρκτες ειδήσεις τους.
Πρώτον στο γήπεδο πήγα μόνος μου με φουλ διακριτικά. Ουδείς με κοίταξε κάπως, ουδείς φώναξε κάτι, ποτέ δεν ένιωσα οτι απειλήθηκα. Παρόλο που κατάγομαι απο Σέρρες, την πόλη δεν την ξέρω κ περπάτησα αρκετά για να βγω στο γήπεδο.Κ ήμουν μόνος μέχρι να μπω. Η ατμόσφαιρα εντός γηπέδου ήταν άψογη απο την άποψη οτι ούτε γιουχαιστήκαμε, ούτε οι Σερραίοι φώναξαν κάτι εναντίον μας. Μία ώρα πριν την έναρξη χαβαλές και χαλαρή διάθεση. Εντός γηπέδου και απο ενεργό μέλος του forum έμαθα για ένα σ.φ. Πανσερραικού εν ονόματι Che Guevara, μια ομάδα περίπου 40 ατόμων, αριστεριστών, του ΜΕ.ΡΑ. η οποίοι ενεπλάκησαν με το γήπεδο μονο και μόνο για να υφαρπάξουν ψήφους της πόλης, οι οποίοι το παίζουν καμπόσκοι και "χουλιγκάνοι". Αυτοί λοιπόν πολύ πριν την έναρξη του φιλικού, ξεμονάχιασαν αδερφό Παοκτση, που τύχαινε να περπατάει μόνος του και τον έριξαν ψιλές....Τόσο μάγκες και χουλιγκάνοι αυτοί του ΜΕΡΑ. Οι γνωστές γαυροεβραικές τακτικές, πιάνουμε έναν, τον σακατεύουμε 40 ατομα και μετα πουλάμε παραμύθα οτι βαρέσαμε Παοκτσήδες.
Αρχίζει το ματς και γύρω στο 6' , 7' βλέπουμε απο απέναντι ΕΝΑΝ με διακριτικά δικά μας να μπαίνει στο πέταλό τους (δεν ξερω γιατί πάντως οχι για να τσαμπουκαλευτεί)και με κλοτσιές να τον διώχνουν και να τον σπρώχνουν έξω απ' αυτό. Ως αποτέλεσμα, το δικό μας πέταλο μένει μισό εντός λεπτού και ακολουθεί πετροπόλεμος πίσω απο την κερκίδα τους κ προσπάθειες για ντου εντός αυτής απο τους δικούς μας.πέφτουν αρκετές, νομίζω δικαίως, και οι Πανσερραικοί έρπουν για να γλυτώσουν απο μπουνιές κ πέτρες. Μερικά πανιά τους έρχονται ξανα στο πέταλό μας απο το δικό τους πέταλο ενώ η πίεση για ντού στην κερκίδα τους (απέναντι απο την 7) αναγκάζει πολλούς απ' αυτούς να μπούνε στο γήπεδο για να σωθούν. Ξαφνικά γίνεται και στα επίσημα ψιλοσαματάς, τίποτα το σπουδαίο όμως. Το μάτς διακόπτεται αφού Σερραίοι είναι μέσα στο χόρτο κ οι ομάδες φεύγουν...Μεχρι εδώ οφείλω να πώ οτι όσοι αδερφοί μανούριασαν ΔΙΚΑΙΩΣ μανούριασαν. Προκληθήκαμε απο μια μερίδα ανθρώπων που κατά ομολογία Σερραίων αδερφών είναι λίκια κ πήγαν στο γήπεδο μονο για ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ εμάς και για κανένα άλλον λόγο.Όλα τ αλλα που ακούστηκαν απο κάτι μπαστάρδια στην τηλεοραση οτι απο καιρό ταχα μου γράφουμε στο ιντερνετ οτι πάμε για πόλεμο κ να τα σπάσουμε όλα ειναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ και ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Κανένας στο γήπεδο δεν ηταν σε τέτοια φάση, οταν η ατμόσφαιρα άλλωστε μυρίζει μπαρούτι, το πράγμα το βλέπεις εξαρχης....ΟΣΟ ΠΗΓΑΜΕ ΠΕΡΣΥ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ.
Το λάθος κατ΄εμέ έγινε με το κλέψιμο ενος πανιού αριστερά της Θ 7 που ήμασταν (σορρυ αδέρφια το γήπεδο των Σερρων δεν το ξέρω).....Ένα τυπάκι τρέχοντας αποσπά ενα πανο που κρεμάστηκε απο κατι παπουδια και κραμόταν σε ενα μερος που καθόταν γυναίκες και παιδάκια.....ΣΦΑΛΜΑ.....Ο Παοκτσής δεν είναι γαυρίνα να τα βάζει με γυναικόπαιδα....Δεν είναι οπαδική μαγκιά να παίρνεις πανιά απο μπαρμπάδια που τρώνε πασατέμπο με τα παιδιά τους και δεν προκαλούν.Το τσακαλάκι ο Σαλονικιός που πήρε το πανώ μάλλον είναι μπερδεμένος, μάλλον δεν ξέρει την Παοκτσήδικη ιστορία του οπαδισμού, μάλλον μπέρδεψε την κουραδομαγκιά των γαύρων που σπάνε γήπεδα και προτομές στα οποία είναι μόνοι τους μέσα....όρθως το πανί επεστράφη, ορθώς η πλειοψηφία του κόσμου χειροκρότησε την επιστροφή του στα μπαρμπαδια....Επίσης τρελάθηκα με Παοκτση Σαλονικιό που εντος της Θύρας την έλεγε συνέχεια στους Σερραίους αδερφούς μας προκαλώντας και δημιουργώντας πρόβλημα. Να σημειώσω οτι πάνω απο 1000 δικοί μας ήταν αδερφοί Σερραίοι...Γιατί βρα μαλάκα τα βάζεις με τον αδερφό σου?Γιατί μικραίνεις τον ΠΑΟΚ?ΠΑΟΚ μαλάκα δεν είναι μονο Σαλονίκη....Πάνε γινε γρια και λίκι αν νομίζεις οτι είσαι ΠΑΟΚαρχης και ο αδερφός σου απο την επαρχία ειναι η τελευταία τρύπα του Ζουρνά....Με τέτοιες λογικές δεν πάμε πουθενά......Οταν προκαλείσαι θα απαντάς ισόποσα, δεν θα τα βάζεις με θεούς κ δαίμονες χάνοντας συμπάθειες.....
Όσο για την ΕΤ 3, θα θελα να ρωτησω τον πεταμένο κουραδόμαγκα που πήγε ν αρπάξει τον Σερραίο αδερφό δίπλα του, τι έκανε ή τι θα κάνει που σταθμός της πόλης του, μισεί θανάσιμα οτιδήποτε ασπρόμαυρο.....
Αυτά τα λίγα για τις Σέρρες κ όποιος έχει απορίες ρωτάει.....
ΥΓ Για τον μαλάκα τον Σαλονικιό που πήγε να βαρέσει τον Σερραίο αδερφός μας "Ξέρεις καραγκιοζάκο οτι υπάρχουν τρία άτομα αυτή τη στιγμή στις Σέρρες, ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, με αγώνες για εναν ασπρόμαυρο νομο, που κινδυνεύουν ΑΜΕΣΑ με φυλάκιση αν οι φωτογραφίες πάνε στους τσιμπά?Το ξέρεις ή έμεινες κολημένος στο αν εσύ εισαι πιο πολύ ΠΑΟΚ απο τον επαρχιώτη αδερφό σου?"