Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι με την ελευση ΖΑΓΟΡ ο κοσμος ειναι τρελαμενος, ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ λεμε, ισως περισσοτερο απο καθε αλλη φορα. Που ακουστηκε για 15.000 στην πρωτη προπονηση χωρις μεταγραφες κραχτες. Παγκοσμιο γεγονος πρεπει να ειναι. Αλλο να σου φερει τον Ροναλντινιο και αλλο Βαγκαγιοκο και Αναστασακο.
Ο κοσμος ειναι ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ με την κακη εννοια γιατι η παθολογικη αγαπη μπορει να σου βγει μπουμερανγκ και να σε οδηγησει σε ακραιες πραξεις χωρις συνειρμο των πραξεων σου οπως εγινε χθες, πρεπει να το προσεξουμε πολυ αυτο και με την καλη εννοια οτι μετα τις καταληψεις, τα συλλαλητηρια, την ελευση ΣΚΥΛΟΥ εχει συσπειρωθει κατα πολυ μεγαλο βαθμο με μπροσταρηδες τους ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ, εχει ωριμασει αρκετα (αποδειξη οτι εκτος απο ορισμενα παρατραγουδα στην Τουμπα περυσι δεν εγινε το παραμικρο. Τα προστιμα μειωθηκαν στο ελαχιστο, την στιγμη που αλλες χρονιες ηταν δυσθεωρατα).
Ο κοσμος του ΠΑΟΚ ειναι οχλος με ολη την σημασια της λεξης. Δυσκολα να τον ελεγξεις, το εχουμε δει πολλες φορες οταν μαζευεται πολυς λαος σε ορισμενες περιπτωσεις.
Δυσκολα ελεγχεται ιδιως σε ματς εκτος Τουμπας και με ομαδα "φιλικα" προσκειμενη προς τον ΠΑΟΚ και τους φιλαθλους μας. ΚΑΝΕΙΣ δεν το περιμενε αυτο που εγινε στις Σερρες χθες. Την πατησαμε ολοι. Δεν πετας πετρες και καδρονια στα τυφλα, σε αμαχο κοσμο. Τους σταμπαρεις, κανεις ντου και τους γ@μ@ς τα φυλλοκαρδια. Το παθημα να γινει μαθημα.
Οταν το αυγο ηταν στον λοκω ολοι αναρρωτιοταν που ειναι οι συνδεσμοι; τι κανουν οι συνδεσμοι; γιατι δεν κανουν κατι; Ο ΠΑΟΚ πεθαινει. Οταν οι συνδεσμοι αρχισαν να κανουν τα πρωτα συλλαλητηρια με 200-300 ατομα ο ΑΠΛΟΣ παοκτσης απηχε παροτι τους εκραζαν η παροτρυναν (οπως θελετε παρτε το στα φορους, ραδια εφημεριδες με επιστολες κλπ). Δεν το εβαλαν ομως κατω, ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ οσπου επεισαν τον ΑΠΛΟ παοκτση να συμμετασχει με κωρονιδα του επιτευγματος το συλλαλητηριο της Καμαρας που εντεχνα πνιγηκε απο τα πανελλαδικα ΜΜΕ.
Επεισαν τον ΣΚΥΛΟ να βαλει το στηθος του μπροστα, γιατι αν ο ΣΚΥΛΟΣ δεν αισθανοταν οτι δεν θα εχει την 1000% υποστηριξη το ΛΑΟΥ μεσω των εκπροσωπων του δηλ των συνδεσμων, τριχες κατσαρες θα αναλαμβανε. Φυσικα ο ΖΑΓΟΡ θα εχει συναντησεις με τους συνδεσμους για να τους αναλυσει την τακτικη της διοικησης, να χαραξουν κοινη πολιτικη για την περιφρουρηση της Τουμπας και διαφορα αλλα. Εγω το βλεπω πολυ λογικο την στιγμη που διαχειριζεται τα χρηματα του κοσμου του ΠΑΟΚ. Δεν πρεπει να ξεχναμε ο ΖΑΓΟΡ διαχειριζεται τα ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.
Να μην γραφουμε μονο τα πραγματα που ακομη δεν εκαναν οι συνδεσμοι η θα μπορουσαν να κανουν, αλλα και αυτα που εκαναν, δηλ το βγαλσιμο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ απο τον βουρκο. Και οι συνδεσμιτες ειναι σε μεταβατικη περιοδο οπως ειναι και η ομαδα μας, οπως και ολοι μας.
Με πειραζει που αν γινει κατι στραβο, φταιει ο ταδε και ο δεινα και ποτε εμεις οι ιδιοι.
Υ.Γ.
Δεν ειμαι συνδεσμιτης, αλλα εχω μεγαλο σεβασμο στην ιδεα που αντιπροσωπευουν.