Author Topic: Προετοιμασία και Φιλικά 08/09  (Read 28755 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

guest4

• Guest
Απ: Προετοιμασία και Φιλικά 08/09
« Reply #600 on: August 03, 2008, 13:12:25 »
Sumfwnw me tin apopsi oti i antidrasi itan pera gia pera uperboliki.
otan blepeis 50 na "apwthoun" 3-4 dikous mas, den pas kai
petas kadronia se amaxo pluthismo.

Pas kai mpoukareis stin kerkida me tous 50, tous kaneis topi sto ksulo
kai tous petas eksw apo tin kerkida.

To xthesino gegonos deixnei ena simantiko problima pou uparxei stin kerkida mas.
Den leitourgoume suntetagmena.
Ekskolouthoume na leitourgoume san oxlos.

Kai oso den uparxoun kapoies opadikes proswpikotites mesa stin kerkida, tha eksakolouthoume
na leitourgoume etsi.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #601 on: August 03, 2008, 13:38:14 »
σήμερα μια ματιά που έριξα στις φυλάδες όλοι λένε για αλήτες οπαδούς τους ΠΑΟΚ , για ντροπές ,για κάφρους και γενικά όλοι μας φτύνουν . Εμέις πάντως έχω την εντύπωση ότι δεν έχουμε πάρει χαμπάρι ότι όλοθι μας φτύνουν και νομίζουμε ότι βρέχει ,ψάχνοντας δικαιολογίες ότι χτύπησαν τα παιδιά μας , ότι αυτοί ξεκίνησαν και ότι οι σεκιουριτάδες έστειλαν οπαδούς μας και άλλα τέτοια. Κι όμως θα μπορούσαμε και την ομάδα να μην βλάψουμε και την μαγκιά μας να κάνουμε στους γαυροσκουλικοσερραίους που κάνανε τον τσαμπουκά στα παοκτσάκια που βρέθηκαν εκεί . Οι σημερινές φωτογραφίες αν μη τι άλλο με τα παιδάκια , τα γυναικόπαιδα και τους μπαρμπάδες να τρέχουν να σωθούν από τους παληκαράδες μας που βομβάρδιζαν επι δικαίων και αδίκων εξω από το γήπεδο με καδρόνια και πέτρες είναι ντροπιαστικές και καταδεικνύουν κατ'εμέ κάτι σημαντικό , κάτι πολύ σημαντικό θα έλεγα. Το συμπέρασμα μου είναι ότι δυστυχώς οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ είναι ανεπαρκής λίγοι και ανίκανοι να ηγηθούν μιας εκστρατείας 5000 χιλιάδων ανθρώπων έστω και αν πρόκειται για φιλικό αγώνα . Έχω την εντύπωση ότι οι μεγαλοσυνδεσμίτες πλέον συνδιοικούν, αφού έχουν την δυνατότητα να προκαλούν συναντήσεις με την διοίκηση και να ζητάνε εξηγήσεις για ένέργειες της σε όλα τα θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ με πρόσφατο παράδειγμα την πώληση Μελίση ,αλλά δεν μπορούν να τιθασεύσουν 500 άτομα σουρωμένα και μαστουρωμένα , δεν μπορούν να διαχειριστού κρίσεις σαν την χθεσινή που σε παλαιότερες εποχές θα τέλειωνε το παιχνίδι και οι πραγματικά μάγκες οπαδοί του ΠΑΟΚ -οι οποίοι δυστυχώς ανηκουν στο παρελθόν- θα έκαναν την μαγκιά σε αυτούς που έπρεπε έξω από το γήπεδο και δεν θα ανοιγαν κεφάλια παιδιών ,γυναικών και μπαρμπάδων . Αλλά ποιοί από τους σημερινούς μεγαλοσυνδεσμίτες θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό ???? ποιοι θα μπορούσαν να συνεχίσουν το μύθο των οπαδών του ΠΑΟΚ ???? κανείς κατά την γνώμη μου διότι οι κύριοι εκνευρίστηκαν με την πώληση μελίση και ήθελαν να τα πουν αυτοπροσώπως με τον πρόεδρο ενώ πολλά από τα μέλη των συνδέσμων -όχι όλοι-τους από το πρωί του σαββάτου περιφέρονται σουρωμένοι στις σέρρες ενεργώντας σαν όχλος που δεν μπορεί κανείς να τους ελέγξει διότι όπως είπα πριν η υποχρέωση των μεγαλοσυνδεσμιτών ήταν η συνάντηση με τον πρόεδρο και όχι η προστασία της ομάδας από τους περίεργους κουκουλοφόρους που ως εκ του θαύματος παρισφρύουν μόνο όταν συγκεντρωνόμαστε εμείς για κάποιο γεγονός του ΠΑΟΚ. Το ξέρω ότι πολλά παιδιά που είναι συνδεσμίτες θα θυμώσουν με αυτά που γράφω αλλά δεν έχω κάτι με τα απλά μέλη των συνδέσμων ,ούτε καν με αυτούς που στο μεθύσι τους ή την μαστούρα τους μπορεί να παρεκτραπούν , τα έχω όμως με αυτούς που ακούω στα ράδια , διαδάζω στις εφημερίδες και βλέπω στηις τηλεοράσεις και θέλω να τους πώ ότι στις υποχρεώσεις του είναι και να προστατεύουν την ομάδα και όχι μόνο να ελέγχουν διοικήσεις και να πουλάνε μπλουζάκια , αν δεν μπρούν ας τους κλείσουν τους συνδέσμους που ηγούνται και ας ζητήσουν θέσεις στα διοικητικά συμβούλια των ΠΑΕ , ΚΑΕ και Α.Σ .  
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #602 on: August 03, 2008, 13:48:01 »
αντε ρε τασουλη κανε μας την χαρη..σε εχουμε μαθει.παντα στημενος στην γωνια και την πεφτεις στους συνδεσμους.και στο παοκμανια τα ιδια γραφεις.ενταξει το τροπαριο ειναι γνωστο..τα ειπες μια τα ειπες δυο δεν ξερεις που παν τα 4 συνδεσμιακα..αστο..σε απαντησαμε 1,2,3 εεε λεγε οτι θες..
εχω τοσα επιχειριματα να σου παραθεσω αλλα δεν θα σου κανω την χαρη ριξε οτι θες ακομα..δεν χαλαω χρονο

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #603 on: August 03, 2008, 13:52:01 »
pali genikologies ti simenei 500 souroumenoi k mastouroumenoi? tous eides oti itan etsi? ti simenei sindiikoun? se xalase pou kanane tin sinantisi k pirane exigiseis apo ti dikoisi? to xereis ama dn itan oi sindesmoi me tis katalipseis ta silalitiria k tin oli piesi akoma tha dioikouse o voulinos? stis xares o katapliktikos kosmos tou PAOK stis kales kerkides tous trelaname olous k stis straves oi alites pou dn agapoun ton PAOK ? oraia enotita   :-\

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #604 on: August 03, 2008, 14:00:01 »
An o proedros toy sf serron itan ligo pio eksipnos 8a ebriske se 10 lepta poioi baresan tous dikous mas kai den 8a eixe ginei tipota
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #605 on: August 03, 2008, 14:07:04 »
τασουλη να εισαι σιγουρος οτι απολες τις ομαδες οι δικοι μας συνδεσμιτες ειναι αυτοι που εχουν την μικροτερη σχεση με τις διοικησεις.

τωρα για τον ελεγχο των οπαδων ειναι δυσκολο να ελεγχθει τοσος κοσμος.

σιγουρα ομως οπως ειπαμε ολοι θελουμε δουλεια ακομα.

οσο για τις φυλλαδες τις εχω γραμμενες στα @@ μου.

ειναι γελοιο οι γρηγοριαδηδες οι τελευταιοι υπερασπιστες του γουμενου και νοσταλγοι του πανελουδη να κανουν υποδειξεις στον ζαγορακη απο το εξωφυλλο.

η ομαδα δεν χρειαζεται ρουφιανους σαν τον ντεμη,,,ουτε συντηρητικουρες να σταυρωνουν τους πιτσιρικαδες για μια μαλακια.

βεβαια παντα θα υπαρχουν αυτοι που θα μιλανε για τα κωλοπαιδα στην 4,,θα αδιαφορουν για το τριπυμα γουμενου,,,και θα χειροκροταν ριβαλντο η σαλπιγκιδη.

εγω θα συμφωνησω και  με αλαμανα. αλλα που μυαλο και λογικη σαυτες τις φασεις,,,αμα αναψει η φασαρια γαματα.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #606 on: August 03, 2008, 14:22:08 »
αντε ρε τασουλη κανε μας την χαρη..σε εχουμε μαθει.παντα στημενος στην γωνια και την πεφτεις στους συνδεσμους.και στο παοκμανια τα ιδια γραφεις.ενταξει το τροπαριο ειναι γνωστο..τα ειπες μια τα ειπες δυο δεν ξερεις που παν τα 4 συνδεσμιακα..αστο..σε απαντησαμε 1,2,3 εεε λεγε οτι θες..
εχω τοσα επιχειριματα να σου παραθεσω αλλα δεν θα σου κανω την χαρη ριξε οτι θες ακομα..δεν χαλαω χρονο

καλά ρε φίλε εμένα θα με πεις για σύνδεσμο, ότι δεν ξέρω , η μήπως δεν ξέρω από επεισόδια ??? αλλά θα σε ρωτήσω κάτι και αν θες με απαντάς , αν αυριο , μεθαύριο , η τωρινή διοίκηση απαγορεύσει από τους συνδέσμους να χρησιμοποιούν το σημα και το λογότυπο του ΠΑΟΚ , τι θα κάνεις ???θα υπερασπιστείς τον σύνδεσμό σου ή την καλύτερη διοίκηση που είχαμε τα τελευταία 25 χρόνια????
Μπατιστούτα εγώ δεν θέλω να κράζω μόνο και βέβαια αναγνωρίζω τα πολλά καλά που κάνουν οι συνδέσμοι και εγώ συμμετείχα σχεδόν σε όλα τα συλλαλητήρια που έκαναν , αλλά θα πρέπει και να προστατεύεται η ομάδα , κι αυτό μόνο οι συνδέσμοι μπορούν να το κάνουν όχι εγώ με τους τρεις φίλους μου που παω μόνος είτε εντός είτε εκτός έδρας.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #607 on: August 03, 2008, 14:28:35 »
Εγώ λέω να το κλείσουμε εδώ.

Έγινε μια λακαμία και δεν είδαμε την Ομάδα μας να παίζει μπαλίτσα. Χάσαμε τζάμπα το Σάββατό μας.

Έχουμε αγώνα με udineze την Τετάρτη.

Οι μέρες περνάνε, ήδη είμαστε -2 φιλικά...και δεν έχουμε αρκετό διαθέσιμο χρόνο ....

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #608 on: August 03, 2008, 14:35:06 »
Δυστυχώς δεν έγραψα χθες αυτά που αργότερα είπα σε φίλους ΠΑΟΚτσήδες κατ'ιδίαν.
Τους είχα πει...
Όλοι αυτοί που δεν αφιέρωσαν μια λέξη για όλα όσα θετικά έκανε η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που δεν αναφέρθηκαν στην μεταγραφή ή ερχομό κάποιου ποδοσφαιριστή, θα είναι οι πρώτοι που θα βγουν και θα έχουν πρώτη είδηση τα γεγονότα των Σερρών. Ανοίξτε τις τηλεοράσεις και δείτε τα αθλητικά ή τα υπόλοιπα ρεπορτάζ πολιτικού περιεχομένου.
Τους είπα επίσης...
Όλοι θυμούνται τους συνδέσμους και τους συνδεσμίτες μόνο σε περιπτώσεις επεισοδείων. Πουθενά αλλού. Οι συνδεσμίτες βγαίνουν από τις τρύπες τους μόνο όταν υπάρχουν επεισόδεια. Μέχρι τότε δεν υπάρχουν και κατοικούν κάπου βαθιά στα έγκατα της γης. Σήμερα επιβεβαιώνομαι, αλλά επίσης έμαθα ότι υπάρχουν αρχισυνδεσμίτες στον ΠΑΟΚ.

Απαντήσεις δεν θα δώσω. Βαρέθηκα να δείχνω τον ήλιο και να μου λένε ότι είναι η Σελήνη ορισμένοι που δυστυχώς έχουν τόση σχέση με τους συνδέσμους, όση έχω εγώ με το διάστημα. Δεν νοιώθω ότι είμαι κατηγορούμενος και δεν θα απολογηθώ. Ας απολογηθούν όλοι αυτοί που βάζουν βιντεάκια ή φωτογραφίες με επεισόδεια στο youtube ή τα αναπαραγάγουν εδώ μέσα. Και ας μας πουν σε ποιον σύνδεσμο είναι γραμμένοι.

Για όσους θέλουν να μάθουν πως λειτουργεί ένας σύνδεσμος, ας κάνουν τον κόπο να πάνε μια βόλτα σε έναν από αυτούς, να γνωριστούν και να μην βιαστούν να μιλήσουν αν δεν ακούσουν πρώτα. Έτσι κι αλλιώς χρόνο νομίζω πως έχουν αρκετοί από δαύτους.

Πάντως αν νομίζετε ορισμένοι, ότι θα στείλετε περισσότερους ασφαλίτες έξω από τους συνδέσμους από όσους ήδη έχουμε και μας παρακολουθούν καθημερινά, να συνεχίσετε μπας και αυτοί βρουν κάποιο τρόπο να κλείσουν τους συνδέσμους και κλείσουν μέσα όλους όσους από εμάς "παρανομούν".
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #609 on: August 03, 2008, 14:43:46 »

καλά ρε φίλε εμένα θα με πεις για σύνδεσμο, ότι δεν ξέρω , η μήπως δεν ξέρω από επεισόδια ??? αλλά θα σε ρωτήσω κάτι και αν θες με απαντάς , αν αυριο , μεθαύριο , η τωρινή διοίκηση απαγορεύσει από τους συνδέσμους να χρησιμοποιούν το σημα και το λογότυπο του ΠΑΟΚ , τι θα κάνεις ???θα υπερασπιστείς τον σύνδεσμό σου ή την καλύτερη διοίκηση που είχαμε τα τελευταία 25 χρόνια????
Μπατιστούτα εγώ δεν θέλω να κράζω μόνο και βέβαια αναγνωρίζω τα πολλά καλά που κάνουν οι συνδέσμοι και εγώ συμμετείχα σχεδόν σε όλα τα συλλαλητήρια που έκαναν , αλλά θα πρέπει και να προστατεύεται η ομάδα , κι αυτό μόνο οι συνδέσμοι μπορούν να το κάνουν όχι εγώ με τους τρεις φίλους μου που παω μόνος είτε εντός είτε εκτός έδρας.

γιατι να το κανει τασουλη αυτο απο την στιγμη που ΣΥΝΔΙΟΙΚΟΥΝ οι συνδεσμοι με τον ζαγορακη;
ετσι δεν μας ειπες η εγω διαβαζω λαθος;
βασικα δεν κολλαει αυτο με τιποτα οσο ειπες..αλλα ντα αλλων αλλα αντε να σου απαντησω για να σου φυγει η απορια λοιπον..ελαχιστοι (μετρημενοι στα δακτυλα) χρησιμοποιουν το σημα και τον δικεφαλο του ΠΑΟΚ..ολοι σχεδον εχουν ενα συγκεκριμενο ο καθενας που τους εκφραζει..αρα αστο.
σε τελικη δεν προκειται να γινει ποτε αυτο που λες απο την συγκεκριμενη διοικηση γιατι αυτην την δικοικηση την εφεραν καποιοι συνδεσμοι και μοναδικος χρηματοδοτης ειναι ο κοσμος μας..και δεν νομιζω να θελουν να διαφωνησουν εστω με μια μικρη μεριδα του κοσμου.

το κειμενο σου ειναι πραγματικα εμετικο οσο το διαβαζω περισσοτερο με εμφανης ΜΠΗΧΤΕΣ προς την διοικηση ζαγορακη και μισος για τους συνδεσμους..
γραψε οτι θες..κυριακη μεσημερι ειναι,δεν πηγα θαλλασα ξενερωσα και θα κατσω να νευριασω με σενα;..καλο απογεμα

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #610 on: August 03, 2008, 14:51:05 »
Συμφωνω με αλαμανα.
Δεν ανηκω σε συνδεσμο αλλα θεωρω οτι  δουλεια των συνδεσμων ειναι η οργανωση της κερκιδας και η κριτικη στις διοικησεις μεσω ανακοινωσεων, οχι να κανουν τους μπραβους.

Η ευθυνη για χθες ανηκει στην ΠΑΕ Πανσερραικος που ως γηπεδουχος δεν ελαβε τα καταλληλα μετρα και την αστυνομια.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #611 on: August 03, 2008, 14:55:50 »
πάντως άμα το πάμε έτσι βλέπω στο τέλος να μιλάμε για την πώληση του μελίσση...δεν μπορώ να κράξω άτομα που βλέπουν Παοκτσήδες σε μειονεκτική θέση και τρέχουν να τους βοηθήσουν...ας ελπίσουμε να μην βγήκε η ομάδα από το πρόγραμμα της...και φταίει πάλι ο κόσμος,όπως γινόταν τόσα χρονια από τους κλεφτες και τα φερέφωνα τους για την άσχημη πορεία της(φτου)....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #612 on: August 03, 2008, 14:57:05 »
Δε καταλαβαίνω γιατί μπορεί οι σύνδεσμοι να είναι πρόβλημα. Δηλαδή εάν εγώ θέλω δε μπορώ να κάνω επεισόδια μεμονωμένα ή με την παρέα μου και να παρασύρω κι άλλους μαζί.
Το πρόβλημα δεν ειναι το οπαδικο κίνημα ή οι σύνδεσμοι. Είναι κάποιες κοινές αρχές και αξίες που πρέπει όλοι να προασπίζουμε.
Να έχουμε ενα αξιολογικό κώδικα στον οποίο θα πρέπει να συμφωνήσουμε.
Ισα Ισα που σε μια τόσο μεγάλη ομάδα με τέτοιο ιστορικό και τεράστιο οπαδικο κίνημα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, οι σύνδεσμοι είναι απαραίτητοι ώστε να υπάρχει συντονισμός και αξιακός προσανατολισμός των οπαδών μας.
Οι σύνδεσμοι μέσα απο την συντονιστική μπορούν να προάγουν μεγάλο έργο προς το υγιές οπαδικο κίνημα του ΠΑΟΚ μας.

makptol

• Guest
« Reply #613 on: August 03, 2008, 14:57:58 »
με τον ερχομο του Ζαγορακη που ηταν εργο των συνδεσμων  ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ
ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙ .
Εγω δεν ανηκω σε συνδεσμο πολλες φορες παλαιοτερα ατομα που περασαν απο συνδεσμους τους ρημαξανε και μαζυ με αυτους κανανε μεγαλη ζημια στην ομαδα ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ  ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΙΞΑΝΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ
ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ....τωρα μονο για το θεμα των επεισοδειων και του ελεγχου του ανεξελεγκτου ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟΥ παθους για την ομαδα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ
ΠΑΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ μην τους δινουμε
δικαιωματα.

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #614 on: August 03, 2008, 15:22:16 »
parakolou8w ka8imerina ta deltia eidisewn apo ta kanalia
i monadiki aposxolisei tous einai gia tous 3 ton athinwn
simera vlepontas ta nea eida na exoune tin eidisi ola ta kanalia sto astinomiko deltio
to mega malista milise gia pagkosmia prototupia epeisodia se filiko paixnidi
auta ginonte se epoxi pou o zagorakis trexei me 1000 na kalipsei to metoxiko kefaleo me sponsores kai ependites
kai meis xalame tin eikona

antongio

• Guest
« Reply #615 on: August 03, 2008, 15:35:58 »
πατριωτη κανενας δεν κατηγορει τους συνδεσμους!(αν ειναι δυνατον)Η αντιμετωπηση-λυση τετοιων καταστασεων νομιζω οτι περναει μεσα απο τους συνδεσμους!αν μπορουν π.χ οι συνδεσμοι να ελεγξουν μεμονομενα ατομα να τους προστατευσουν αφου βρεισκονται σε κακη κατασταση π.χ μεθης,και κατ επεκταση να προστατευσουν την ομαδα!
Εν κατακλειδει αυτο το περιστατικο ειναι μια καλη αφορμη για συζητηση μεταξυ των συνδεσμων και της διοικησης ετσι ωστε να μπουν καποιες αρχες και οι δρασεις  τοσο των ανθρωπων της διοικησης οσο και των παιδιων των συνδεσμων να ειναι συντονισμενες και αυτοματοποιημενες την στιγμη της κρισης χωρις να ζημιωνεται-εκτηθεται-κυνδηνευει η ομαδα!
Περα απο το συγκεκριμενο γεγονος και χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο-αφου ειμαι σταγονα της σταγονας μεσα στον ωκεανο του λαου του ΠΑΟΚ-νομιζω οτι πρεπει να αρχισουν ΤΩΡΑ αυτες οι συζητησεις μεταξυ της ΠΑΕ και των συνδεσμων και των συνδεσμων μεταξυ των!
Αν καταφερουμε να οριοθετησουμε αυτα τα πραγματα ετσι ωστε μην φερνουμε σε δυσκολη θεση την διοικηση ΑΛΛΑ και ο λαος μας να μην ειναι ερμαιος καμιας τοπικης αστυνομικης διευθυνσης,και στις μαλακιες-προκλησεις δικων μας (μεμονομενων) και αντιπαλων νομιζω οτι θα ειναι η μεγαλυτερη μαγκια που εχουμε κανει!

mayrosaris

• Guest
« Reply #616 on: August 03, 2008, 15:44:23 »
Όλα τα μέσα πάντως σήμερα κατηγορούν τους οπαδούς μας ότι κάναν
επεισόδια χωρίς λόγο, αλήθεια τη φασαρία ποιος την ξεκίνησε? αλλά όταν
ξεκινάς μια φασαρία και δεν έχεις τα αρχίδια να την τελειώσεις μπορείς άνετα
να κρυφτείς πίσω από τη φωτογραφία ενός μικρού παιδιού.

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #617 on: August 03, 2008, 15:53:22 »
parakolou8w ka8imerina ta deltia eidisewn apo ta kanalia
i monadiki aposxolisei tous einai gia tous 3 ton athinwn
simera vlepontas ta nea eida na exoune tin eidisi ola ta kanalia sto astinomiko deltio
to mega malista milise gia pagkosmia prototupia epeisodia se filiko paixnidi
auta ginonte se epoxi pou o zagorakis trexei me 1000 na kalipsei to metoxiko kefaleo me sponsores kai ependites
kai meis xalame tin eikona

Το κομπλεξ και η προβοκατσια ειναι γνωρισμα των αθηναικων ΜΜΕ χρονια τωρα.

Όλα τα μέσα πάντως σήμερα κατηγορούν τους οπαδούς μας ότι κάναν
επεισόδια χωρίς λόγο, αλήθεια τη φασαρία ποιος την ξεκίνησε?

Ελα ντε...
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #618 on: August 03, 2008, 15:58:30 »
Μην χαλιέστε ρε, πάλι φέτος θα αναφέρουν τον ΠΑΟΚ στα κωλοδελτία τους μόνο την επομένη των sold-out μας και θα τρίβουν τα ματάκια τους οι τηλεθεατές τους... Από τη στιγμή που η ομάδα μας δεν αποτελεί μέρος των κοκκινοπράσινων συμφερόντων τους δεν θα δούμε προβολή από τα αθηναικά ΜΜΕ. Και θα τρώμε και λάσπη για περιστατικά όπως στο χθεσινό φιλικό, ενώ οι μαχαιροβγάλτες της Παιανίας την βγάζουν καθαρή και από τα αστυνομικά δελτία τους...

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #619 on: August 03, 2008, 16:00:21 »
Γιατί από την "ελληνική δικαιοσύνη" και τη μνήμη της "κοινής γνώμης" την έχουν βγάλει καθαρή προ-πολλού...