Author Topic: Προετοιμασία και Φιλικά 08/09  (Read 28813 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
Προετοιμασία και Φιλικά 08/09
« on: April 30, 2008, 10:22:05 »
Το Σαββατο 3/5 θα γινει το πρωτο φιλικο της ομαδας.Βεβαια δεν θεωρειται φιλικο προετοιμασιας αλλα θα παιξουμε με την μισητη PSV.

Ελπιζω να μην επαναληφθει το φιασκο του φιλικου με την σαχταρ αν και λογικα για εκει παει η κατασταση.αποψη μου ειναι οτι αυτο το φιλικο σε αυτη την περιοδο δεν επρεπε να γινει

Offline ved

• Αλλαγή
Απ: Προετοιμασία και Φιλικά 08/09
« Reply #1 on: April 30, 2008, 10:35:21 »
απο τη μια λες να κραξεις του στυλ...με τον πονο μας παιζουν τωρα μωρε???οι αλλοι παιζουν για ευρωπες και κυπελλα και εμεις κοροιδευομαστε...

και...καλα ο σαντος ποιους θα βαλει να παιξουν αυτους που ειναι να διωξει???παλι σαρδελες σε μια τελευταια εμφανιση...κιαν φαμε 6 μπαλακια παλι σε δικαστηρια θα τρεχουμε? ουτε φυλακισμνενοι δεν βλεπουν τετοια αγγαρεια.

επειδη ομως ειμαστε αρρωστοι και καλυτερα κανα φιλικο απο το  να κανουμε καλιστεια στο φορουμ ...

και ειναι και τα φραγκα,,ας γινει κιαυτο.

Photis

• Guest
« Reply #2 on: April 30, 2008, 11:15:37 »
Na pame na stirixoume oikonomika dioti mas kovw diskola na tin gazoume me tis metagrafes...ante....PAOK EISAI!!!! :b191:

GeorgT

• Guest
« Reply #3 on: April 30, 2008, 11:27:26 »
Το φιλικό με τη Άιντχοβεν θα γίνει μόνο κ μόνο για οικονομική ενίσχυση της ομάδας, οπότε ένας ειναι ο στόχος, οσο περισσότερος κόσμος στη τούμπα μας (αν κ εμένα με βολεύει να μην έχει πολύ κόσμο γιατί θα γυρνάω εκείνη την στιγμή από γερμάνια κ θα γίνεται χαμός στο 14 ;D ;D ;D , πλάκα κάνω βέβαια, αν δεν έχει καθυστερήσεις θα το προλάβω κ το παιχνίδι λογικά)

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #4 on: April 30, 2008, 11:29:11 »
Μιλάμε για την PSV Eindoven?
Καλά πως και έρχονται τέτοιο καιρό αυτοί τελείωσε το πρωτάθλημά τους;
Ευκαιρία να δούμε μια καλή ευρωπαϊκή ομάδα στην Τούμπα, μετά από τόσο καιρό.
Και όπως εύστοχα είπε ο Photis, να βοηθήσουμε οικονομικά.
Πάντως νομίζω πως αξίζει να διαφημιστεί και να έχει κόσμο το παιχνίδι αυτό.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #5 on: April 30, 2008, 11:33:21 »
οχι απλα τελιωσε το πρωταθλημα αλλα το πηρανε κιολας...να δω πως θα τους παιξουμε.

παντως λιγο ξυπνιοι να ειναι εκει στην παε πρεπει να κανουνε φιλικα με παρτιζαν...

εκει θα δουμε φραγκα και τρελα.

μεχρι και σουβλες εξω απο την 4 θα βγαλουμε.

kostas4

• Guest
« Reply #6 on: April 30, 2008, 11:37:09 »
Η PSV πηρε το πρωταθλημα στην Ολλανδια και εχει τελειωσει τις υποχρεωσεις της εκει.οι υπολοιπες ολλανδικες ομαδες παιζουν play-off οπως και στην ελλαδα(απο αυτους πηραμε το συστημα των play-off).

ρε petrovgr τι να την κανω την καλη ευρωπαικη ομαδα?καποτε τους επαιζες στα ισα αυτους και εκανες ανεπαναληπτα παιχνιδια.και τωρα θα παει ο κοσμος σε μερα που λογικα ολοι θα λειπουν να δει τα κοπροσκυλα να παιζουν φιλικο?
τελειως λανθασμενη κινηση το φιλικο τετοια εποχη και με αυτους τους παιχτες.
ποια οικονομικη ενισχυση τωρα,με την σαχταρ η ομαδα ειχε μπει μεσα.

zan

• Guest
« Reply #7 on: April 30, 2008, 12:09:28 »
Το ματς (φιλικο) με PSV θα ειναι ενα πολυ καλο τεστ για αυτους που θα μεινουν στην ομαδα.. Και οσον αφορα εσενα kostas4 εχω την αισθηση οτι εισαι και μου μοιαζεις για ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙ ..Σε οποιο topi και να γραψεις ολο κραζεις και βγαζεις την μιζερια σου.. Ασε αγορι μου τον ΠΑΟΚ και πανε κανε την προπαγανδα σου αλλου.......

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #8 on: April 30, 2008, 12:14:24 »
τι λες ρε φιλε.με 3 ποστ ηρθες να πεις τον αλλο σκουλικι που εχει 2,300 ποστ?

μισθο ο σαουριδης να του εκοβε δεν θα ειχε τοσα ποστ!

ασε που τον ξερουμε τον παικταρα και ειναι ΠΑΟΚαρας

zan

• Guest
« Reply #9 on: April 30, 2008, 12:21:15 »
ΑΑΑΑΑ..sorry Δεν το ηξερα πως μεγαλος ΠΑΟΚΤΣΗΣ γινεσαι με τα post....

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #10 on: April 30, 2008, 12:24:17 »
Λογικά τα διαρκείας δεν ισχύουν για το φιλικό, έτσι;

GeorgT

• Guest
« Reply #11 on: April 30, 2008, 12:24:37 »
Φιλε ζαν οχι ειρωνεία σε άτομα του φόρουμ κ συν ένα παραπάνω σε άτομα που οι περισσότεροι μας τα ξέρουν κιόλας!!!!

Χαλάρωσε λίγο!

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #12 on: April 30, 2008, 12:25:01 »
ΠΑΟΚτσής φίλε δεν γίνεσαι απο τα ποστ, αλίμονο. Αλλά εδώ μέσα κατα καιρούς έχουν υπάρξει γνωριμίες, φιλίες, συναντήσεις άρα ξέρουμε πολλές φορές αν αυτός που γράφει είναι δικός μας η όχι.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

kostas4

• Guest
« Reply #13 on: April 30, 2008, 12:26:02 »
καλα χαζεψαμε μου φαινεται...και οχι μεγαλος ΠΑΟΚτσης δεν γινεσαι με τα ποστ απλα ειμαι απο το 2003 εδω για αυτο εχω τοσα.παντως χωρις να σου απευθυνω τον λογο η να σχολιασω κατι που ειπες,με ειπες εβραιο και προπαγανδιστη!

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #14 on: April 30, 2008, 12:26:16 »
ναι εσυ ειδικα με την μαλακια που εγραψες πρεπει να συμπληρωσεις 5,000 ποστ για να πουμε οτι δεν εισαι κοληταρι του νεγρη.

γιαυτο ξεκινα απο τωρα...κατι σαν τιμωρια στο σχολειο.

ασε μας ρε φιλε.

GeorgT

• Guest
« Reply #15 on: April 30, 2008, 12:29:15 »
Κ μετά ας μου πει κάποιος ότι δεν είμαστε σαν αδέρφια εδώ στο paokworld. Οποιος προσβάλει αδερφό, είμαστε

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #16 on: April 30, 2008, 12:31:22 »
Παρακαλώ να ηρεμήσουμε όλοι ΤΩΡΑ

ο ζαν είναι νέος εδώ μέσα και προφανώς δεν γνωρίζει τι κατασταση επικρατει (απο άποψη γνωριμιών εννοώ)

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

zan

• Guest
« Reply #17 on: April 30, 2008, 12:38:52 »
Μετις απαντισεις που δινεις μου δινεις περισοτερο την εντυπωση πως δικιο εχω..... Αρχιζεις να μου θυμισεις καποιους "ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ" που ασκουν κριτικες σε καποιες φιλαδες με ανωνυμα post ;).. και για να   το κλεισω το θεμα εγω προσωπικα  δεν γουσταρω κριτικες τυπου ( κοπροσκυλα...χαζογκολης ...κ.τ.λ)

apostolos

• Guest
« Reply #18 on: April 30, 2008, 12:47:50 »
Den goustareis kritikes, viastikes omws na xarakthriseis kapoion skoulikaki kai malista to egrapses kai me kefalaia, mono apo 2 post pou eides....Ase loipon ta PAOKarxes klp kai to ti kanoun oi alloi kai koita na veltiwtheis esu prwta apo ola. Edw mesa exoun oloi sumperifora polu special. Mpes s'auto to pneuma, tha katalabeis pote einai h wra na krazeis kai pws....

kostas4

• Guest
« Reply #19 on: April 30, 2008, 12:49:18 »
ωραια...εγω και αλλοι 25000 που ημασταν με την αεκ αυτους που μας βγαλαν 9ους και καταιδρωμενους τους λεω κοπροσκυλα,εσυ βγες και πες τους παιχταραδες.
τον νουαφορ που εχει χασει γκολ(οχι μονο ενα) πανω στην γραμμη τον λεω χασογκολη,εσυ πες τον ντρογμπα.
και που ξερεις μπορει εγω να στελνω τα αρθρα στην ΑΜΘ.ανωνυμα παντα γιατι φοβαμαι κατι ατομα σαν εσενα που μας ξετρυπωνετε εμας τα σκουληκια-προπαγανδιστες-ρουφιανοδημοσιογραφους.