Τα είπαν εφ' όλης της ύλης
Των ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ και ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΚΑΛΕΑ
Την άμεση κάλυψη του κενού εξουσίας που υπάρχει στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, μετά την παραίτησή του, προεξόφλησε ο Θανάσης Κατσαρής, μιλώντας στο «Goal». Ο υπό παραίτηση πρόεδρος του ΑΣ αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Θόδωρο Ζαγοράκη, το απόγευμα της Τετάρτης. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, το νέο γήπεδο, αλλά και όλα τα θέματα που απασχολούν τον Ζαγοράκη τέθηκαν στη συζητήση, που ήταν η μεγαλύτερη σε χρονική διάρκεια μεταξύ των δύο ανδρών από τότε που ο τελευταίος ανέλαβε την ΠΑΕ.
- Κύριε Κατσαρή, τι περιελάμβανε η ατζέντα της συνάντησής σας με τον Ζαγοράκη;
«Πολλά θέματα, σχεδόν όλα που αφορούν την ΠΑΕ, αλλά και τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ».
- Μπορείτε να γίνεται πιο συγκεκριμένος;
«Μιλήσαμε για τα οικονομικά της ΠΑΕ, τις χορηγίες, τα κοινά θέματα που αφορούν ΠΑΕ και ΑΣ. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο η συνάντηση κράτησε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από όσο όλες».
- Το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου σας απασχόλησε;
«Και βέβαια μας απασχόλησε και απασχολεί έντονα και τον πρόεδρο, διότι είναι το πλέον σοβαρό θέμα και χρειάζεται να γίνει μεγάλη προσπάθεια από όλους, για να μπορέσει η ομάδα να τα καταφέρει σε αυτόν τον τομέα».
- Το θέμα του γηπέδου υπήρξε στη συζήτηση;
«Σας είπα, όλα τα θέματα που αφορούν την ΠΑΕ και τον ΑΣ συζητήθηκαν, όμως αυτό δεν είναι επί της παρούσης. Αυτό που απασχολεί περισσότερο από όλα είναι το ζήτημα της αύξησης».
- Τι ειπώθηκε για το γήπεδο;
«Αυτά είναι θέματα εσωτερικά».
- Πότε θα υπάρξει διάδοχη κατάσταση στον Ερασιτέχνη;
«Σύντομα θα βρεθεί λύση. Ακόμα δεν υπάρχει τίποτα. Είναι κάτι που μας απασχολεί όλους και σας διαβεβαιώνω πως θα γίνουν όλες οι κινήσεις για να ξεπεραστεί αυτό».
- Η σχέση σας με τον Ζαγοράκη έχει αλλάξει από τότε που αποφασίσατε να παραιτηθείτε από την προεδρία του ΑΣ;
«Οχι, καθόλου. Η σχέση μας είναι η ίδια. Εγώ ήμουν εκείνος που τον έπεισε και τον έφερε στο τιμόνι της ΠΑΕ, στην πιο δύσκολη περίοδο που έχει περάσει ποτέ ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ. Τον στήριξα, όπως όλοι μας, και βέβαια εξακολουθώ να τον στηρίζω. Τα λέμε συχνά και τηλεφωνικά και αυτή τη φορά είπαμε να βρεθούμε και από κοντά».
- Η παραίτησή σας δεν έχει αλλάξει τα δεδομένα;
«Ανεξάρτητα με τα όσα έγιναν στον ΑΣ, εγώ τον στηρίζω και θα τον στηρίζω. Οποτε χρειαστεί τη βοήθειά μου, θα την έχει σε οποιοδήποτε θέμα».
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7833&pubid=1486580