Author Topic: Γενική συνέλευση Α.Σ ΠΑΟΚ 2008 - και υπόλοιπες συνελεύσεις 2008/2009  (Read 4025 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bagos1

• Guest
diavasa se reportaz oti sthn GS tou erasitexni piastikane lektika o violidis me ton basili oikonomidi dioti o oikonomidis den ei8ele na diagrafoune ta 650 000 xreh ths pae kai malista apokalese ton violidi xtesino paragonta an einai dunaton!etsi na blepoume pioi mas kanane koumanto prin merika xronia kai poso kala ekane o drosos pou tous kseilwse olous kai den dexetai kanenan apo autina tin fara

ant

• Guest
και να σκεφτει κανεις πως τοσα χρονια δεν ζητουσαν ουτε απο τον μπατατουδη αλλα ουτε κι απο τον γουμενο.
εκτος αυτου ο βασιλης οικονομιδης ειναι και εμισθος υπαλληλος και μελος του δ.σ του ερασιτεχνη.
δε ξερω αν εχουν καταλαβει ολοι τι φαγοποτι εχει γινει τοσα χρονια.μας ειπε ο παπαδοπουλος(δημοκρατης) οτι ειναι πετυχημενη η διοικηση γιατι εκλεγετε 10 χρονια(με 80 ανθρωπους που ψηφιζαν).εκτος ολων των αλλων δεν φροντισαν οπως θα μπορουσαν,οταν υπεγραφαν τις συμβασεις με τους μπατατογουμενους να βαλουν εγγυητη φυσικα προσωπα.ξερετε γιατι;επειδη επρεπε να δειξουμε κατανοηση και να μην πεσει η ομαδα απο χρεοι.απο ποιους ;απο τη διοικηση πρωτοδικειου του γουμενου που αυτοι διορισαν.

ant

• Guest
τραγελαφικες καταστασεις.αυτο που εγω καταλαβα εναι οτι η διοικηση του ερασιτεχνη ειχε μεχρι τωρα ανοχη και αμεριστη εμπιστοσυνη στην παε του μπατατουδη & γουμενου γι αυτο και ποτε δεν εβαλε εγγυητες φυσικα προσωπα οπως θα μπορουσε νομικα για να μπορει να τα εισπραξει απο αυτους που τα δημιουργησαν.η τωρινη παε ηταν η μονη που πληρωσε τα οφειλουμενα στη χρηση 2007.μεχρι τορα απο μπατατουδη-γουμενο και πανελουδη δεν ζητησαν ποτε τιποτε παρα μονο χαριζαν.
εκτος αυτου μας ειπαν οτι χρωσταει ο α.σ κοντα 30 χιλιαδες ευρο στον κατσαρη.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Me 57 pshfus par8hke apofash... Asxetws ths or8othtas.Kaneis den hxere gia GS

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

CLUB LARISA

• Guest
Και ενώ η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. βαδίζει το ασπρόμαυρο μονοπάτι που οδηγεί στην κορυφή της φωλιάς του αετού, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, μπακάλης ων και ακέφαλος συνεχίζει να μην υπάρχει.Ούτε έκτατη Γ.Σ. ούτε τίποτα. Οι γνωστές γκουβερνάντες-κουμανταδόροι να ναι καλά κ έχει ο Θεός για την δύσμοιρη μάνα του Συλλόγου. Δεν κουνιέται φύλλο, δεν ματώνει μύτη.....ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ κ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, πάτε να διοικήσετε κανα σούπερ μάρκετ καλύτερα

Offline ved

• Αλλαγή
μιλαμε για το πραμα που δεν εχει προεδρο εδω και τοσους μηνες?

και τους δωσαμε και τα λεφτα μας?

οσο για το πεταγμα της παε κλαμπ,,,καλο ειναι αλλα να μην ισχυουν οι συναντησεις  με τον κατσαρη ,,, γιατι θα μιλαμε για χαμηλες πτησεις.

Bayern4

• Guest
κ γω αυτο ηθελα να γραψω, αλλα φοβαμαι μη με χαρακτηρισουν ως αντι-ζαγορακικο.

ντροπη να συναντιεσαι με καποιον που δηλωνει πρωην για να κανεις επισημες συζητησεις για τον μελλον του ΠΑΟΚ.

LoGotHeTiS

• Guest
Μα δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του..Τυπικά είναι ακόμη πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
δεν ξερω αν το εχω βαλει στο σωστο τοπικ αν οχι ας βοηθησουν οι μοντ.
ακουσον ακουσον....μολις ειδα ειδησεις στο μακεδονια τβ.και ελεγε οτι ζαμπλουτος αραβας ενδιαφερετε για την εξαγορα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.και μαλιστα αν την παρει ζαγορακης και διοικηση θα παραμεινουν ως εχουν αφου υπαρχει καλη πορεια της ομαδας.
αυριο λεει θα εχει αναλυτικο ρεπορταζ στην εφημεριδα ''αποψη'' που θα κυκλοφορησει το πρωι.

τι γινετε ρε παιδια?..........................

makptol

• Guest
εχουμε καει αδερφε απο αραβες επενδυτες κανταφηδες συριους κλπ.
αν υπαρχει κατι βρωμαει γιατι αυτοι οι τυποι μπορει να ερθουν και οταν
φυγουν να αφησουν παλι συντριμμια εγω εμπιστευομαι αυτους που εχω
και γνωριζω............

Offline tsag

• Αλλαγή
Αυτό που γίνεται είναι ότι αύριο πάιζουμε με νιόνιο και πρέπει να κερδίσουμε όπωσ και δήποτε!

Αν υπάρχει επενδυτής πάει αγοράζει τις μετοχές και γίνεται αφεντικό. Δεν υπάρχει λόγος ούτε καν στις εφημερίδες να βγει...

Οποτε απλά, γάμησε τους μωρέ!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
και εγω αυτο σκεφτομαι ρε παιδια απλα με ηρθε κατραπακια μολις το ακουσα.και θα το βγαλουν και στις φυλλαδες κιολας και απλα ηθελα να το μοιραστω....και δεν εμπιστευομαι κανεναν αλλον εκτος απο αυτους που εχω..

Offline ved

• Αλλαγή
Τα είπαν εφ' όλης της ύλης
Των ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ και ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΚΑΛΕΑ

Την άμεση κάλυψη του κενού εξουσίας που υπάρχει στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, μετά την παραίτησή του, προεξόφλησε ο Θανάσης Κατσαρής, μιλώντας στο «Goal». Ο υπό παραίτηση πρόεδρος του ΑΣ αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Θόδωρο Ζαγοράκη, το απόγευμα της Τετάρτης. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, το νέο γήπεδο, αλλά και όλα τα θέματα που απασχολούν τον Ζαγοράκη τέθηκαν στη συζητήση, που ήταν η μεγαλύτερη σε χρονική διάρκεια μεταξύ των δύο ανδρών από τότε που ο τελευταίος ανέλαβε την ΠΑΕ.

- Κύριε Κατσαρή, τι περιελάμβανε η ατζέντα της συνάντησής σας με τον Ζαγοράκη;

«Πολλά θέματα, σχεδόν όλα που αφορούν την ΠΑΕ, αλλά και τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ».

- Μπορείτε να γίνεται πιο συγκεκριμένος;

«Μιλήσαμε για τα οικονομικά της ΠΑΕ, τις χορηγίες, τα κοινά θέματα που αφορούν ΠΑΕ και ΑΣ. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο η συνάντηση κράτησε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από όσο όλες».

- Το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου σας απασχόλησε;

«Και βέβαια μας απασχόλησε και απασχολεί έντονα και τον πρόεδρο, διότι είναι το πλέον σοβαρό θέμα και χρειάζεται να γίνει μεγάλη προσπάθεια από όλους, για να μπορέσει η ομάδα να τα καταφέρει σε αυτόν τον τομέα».

- Το θέμα του γηπέδου υπήρξε στη συζήτηση;

«Σας είπα, όλα τα θέματα που αφορούν την ΠΑΕ και τον ΑΣ συζητήθηκαν, όμως αυτό δεν είναι επί της παρούσης. Αυτό που απασχολεί περισσότερο από όλα είναι το ζήτημα της αύξησης».

- Τι ειπώθηκε για το γήπεδο;

«Αυτά είναι θέματα εσωτερικά».

- Πότε θα υπάρξει διάδοχη κατάσταση στον Ερασιτέχνη;

«Σύντομα θα βρεθεί λύση. Ακόμα δεν υπάρχει τίποτα. Είναι κάτι που μας απασχολεί όλους και σας διαβεβαιώνω πως θα γίνουν όλες οι κινήσεις για να ξεπεραστεί αυτό».

- Η σχέση σας με τον Ζαγοράκη έχει αλλάξει από τότε που αποφασίσατε να παραιτηθείτε από την προεδρία του ΑΣ;

«Οχι, καθόλου. Η σχέση μας είναι η ίδια. Εγώ ήμουν εκείνος που τον έπεισε και τον έφερε στο τιμόνι της ΠΑΕ, στην πιο δύσκολη περίοδο που έχει περάσει ποτέ ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ. Τον στήριξα, όπως όλοι μας, και βέβαια εξακολουθώ να τον στηρίζω. Τα λέμε συχνά και τηλεφωνικά και αυτή τη φορά είπαμε να βρεθούμε και από κοντά».

- Η παραίτησή σας δεν έχει αλλάξει τα δεδομένα;

«Ανεξάρτητα με τα όσα έγιναν στον ΑΣ, εγώ τον στηρίζω και θα τον στηρίζω. Οποτε χρειαστεί τη βοήθειά μου, θα την έχει σε οποιοδήποτε θέμα».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7833&pubid=1486580

Offline ved

• Αλλαγή
ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΞΥΠΝΑ ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ?

ΤΕΛΙΩΝΕ ΤΟΝ...

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΑΓΡΑΙΝΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΠΑΡΑΙΤΗΜΕΝΟΣ.

σου κανε και το χατηρι να δηλωσει την στηριξη του σε σενα. ελεος οχι αλλα ψεματα.

τρεχεις σαν τον βεγγο τοσους μηνες να καλυψεις χρεη ισολογισμων που εχουν την εγκριση του!!!!

Offline gagas

• Αλλαγή
Τι λες ρε παρταλε που τον επεισες εσυ?ποιον δουλευεις?αντε στο καβουκι σου.λιγε,ε λιγε!προταση με υποκειμενο ρημα αντικειμενο δεν μπορεις να κανεις..

CLUB LARISA

• Guest

οσο για το πεταγμα της παε κλαμπ,,,καλο ειναι αλλα να μην ισχυουν οι συναντησεις  με τον κατσαρη ,,, γιατι θα μιλαμε για χαμηλες πτησεις.

Αδερφέ, όσο ο Α.Σ. είναι ακέφαλος, όσο απολογισμός του "σχήματος κατσαρή σαν" δεν έγινε, αυτός είναι υπόλογος και προιστάμενος. Δεν συμφωνώ με την κίνηση της ΠΑΕ για τη συνάντηση, δε ξέρω με ποιά κριτήρια έγινε βέβαια, αλλά μπροστά στα 3000 καλά, δεν είναι δυνατό να μην μιλάω για πέταγμα.