Author Topic: ΠΑΟΚ - άρης Σκοπίων (74 - 75) Μεγάλη Τετάρτη 23/4/2008 ώρα 17:00 (γιατί μονάχα μια μικρή ομάδα πέφτει στην Β'εθνική)  (Read 7443 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
απο μετροσπορτ........μασει=δημιουργησαν μια εκπληκτικη ατμοσφαιρα..........μποισα=ηταν μια πολυ καλη ατμοσφαιρα οπου ολοι οι παικτες ευχαριστιουνται να παιζουν σε ενα τετοιο γηπεδο........ραιτ=ηταν η πιο καυτη ατμοσφαιρα που εχω αγωνιστει.....χερμπερτ=θεωρω οτι η ατμοσφαιρα ηταν καταπληκτικη.........βαφτιζαμε ΠΑΟΚτσηδες χθες........
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Einai pragmatika gia luphsh ta skoulikia opadoi kai paixtes mazi...

oi paixtes olh thn wra xazeuan ton kosmo anti na paizoun kai apo mesa tous apo thn mia
fovotane mhpws kai stravwsei kati kai vroun kanena mpela kai apo thn allh zhleuane pou
den einai autoi sthn 8esh tou kouvela tou sfeikou kai tou ringstrom....

gia tous skouliko-opadous ti na peis........ tous 3evrakwsan (pali..) oi dhlwseis twn idiwn tous
twn paixtwn......

kai ola auta apo ton xeirotero PAOK olwn twn epoxwn.....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
δεν μπορεις να εχεις την απαιτηση απο χιλιαδες πιτσιρικαδες που τρωνε αγωνιστικες σφαλιαρες σε ολα τα αθληματα και τραβιουντε παντου να γεμιζουν το παλατακι με τους χειροτερους παικτες ολων των εποχων σε καθε αγωνα...οι οποιοι οταν τελικα η ομαδα τους χρειαστηκε για να σωθει παλι ετρεξαν και παλι την εσωσαν.

δεν την εσωσε κανενας μπασκετικος με καμια αναλυση του.

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΑΡΕΣ!!!!!!!!!

υγ1) με πονανε τα ποδια μου,,,γερναω.

υγ2)οι πιτσιρικες με τις πρωτες ζεστες τα βγαλανε ολα...σκασαμε στα λεωφορεια.
polu swstes oi episimanseis sou simfwnw apoluta.PAOK profanws kai einai o LAOS tou.i dunami tou PAOK profanws kai eimaste emeis.
OMWS de mporei sunexeia o kosmos na anastainei kai na travaei tin omada se opoiodipote athlima.kanonika I OMADA PREPEI NA TRAVAEI TON KOSMO!epomenws egw en merei dikaiologw ti parousia pou xame sto palataki fetos.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline alexisv

• Αλλαγή
"Απόλυτη επιτυχία είχε το αναμενόμενο κόλπο με στόχο την καθυστέρηση του τζάμπολ του κλασικού ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν με καλά συντονισμένο ρυθμό όσες φορές χρειάστηκε τις κορδέλες που είχαν πάνω τους και «μπλόκαραν» την έναρξη του αγώνα για 14 λεπτά. Στο πρώτο καλάθι του Μάσεϊ έριξαν τις εφεδρικές και κάπως έτσι το ματς ξεκίνησε ουσιαστικά με 27 λεπτά καθυστέρηση. Αποτέλεσμα; Μεταξύ της τρίτης και της τέταρτης περιόδου ανακοινώθηκε η ήττα του Κολοσσού από την ΑΕΚ και τέλειωσε το ματς της Πυλαίας που όδευε με μαθηματική ακρίβεια για οριστική διακοπή! Νικητής αναδείχθηκε ο Άρης με 74-75, αντιμετωπίζοντας και συνεχή ρίψη αντικειμένων, εισβολή οπαδών κοντά στις τέσσερις γραμμές στην τέταρτη περίοδο και φωτιά σε κορδέλες στο ίδιο χρονικό διάστημα. «Το ματς έπρεπε να διακοπεί επτά φορές», ομολόγησε έμπειρος παράγοντας του «Δικέφαλου» στην αίθουσα Τύπου περιχαρής για τη σωτηρία του ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν τη διά της τεθλασμένης παραμονή στην κατηγορία, με το σουξέ στα μεγάφωνα «μαγκιά μου που είμαι ΠΑΟΚτσής», ενώ στο βαρύ φύλλο αγώνα αναφέρονται τρεις έγγραφες προειδοποιήσεις, μία διακοπή, η ρίψη εντός κινητού τηλεφώνου, η φωτιά που άναψε στο τέλος και πολλά υβριστικά συνθήματα".

http://www.tanea.gr//Article.aspx?d=20080424&nid=8315816&sn=&spid=22 7
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Suicidal

• Βασικός
elpizw na 3eroume oloi pleon oti thn nea agwnistikh periodo
8a doume ton PAOK entos me kosmo h' thn 5h h' thn 6h agwnistikh.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Melb4

• Guest
evraio-skopianoi kai stis heiroteres meres mas akomi sas gamame

« Last Edit: April 26, 2008, 02:12:19 by Melb4 »

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
:tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:

http://www.sport24.gr/html/ent/415/ent.231415.asp

Τζεβελέκης:

Αναφερόμενος στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης τόνισε: "Για μας το χθεσινό παιχνίδι δεν σήμαινε κάτι το διαφορετικό. Απλά έπρεπε να συμπεριφερθούμε όπως και στις προηγούμενες αγωνιστικές που παίξαμε καθοριστικό ρόλο για την παραμονή του συμπολίτη στην Α1".

"Πάντως κερδίζοντας μέσα σε μια τέτοια ατμόσφαιρα αποδείξαμε ότι είμαστε οι κυρίαρχοι της πόλης και δείξαμε ότι είμαστε φτιαγμένοι για την Ευρωλίγκα", για να καταλήξει: "Την στιγμή που η χρονιά τελείωσε για πολλούς, για μας τώρα ξεκινά. Πάμε στα πλέι οφ με φιλοδοξίες και θέλουμε τον κόσμο του Άρη στο πλευρό μας. Αυτή η ομάδα, νομίζω ότι αξίζει της αποδοχής και της συμπαράστασης όλων των Αρειανών".

Για να δουμε ρε ΤζεβελεκΟ.. Ποσος κοσμος του ρουλη πιστευει αυτα που λες; Θα γεμισει εστω και μια πλευρα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΟΥ ΜΕΛΑΘΡΟΥ; Η θα τρεχουν παλι οι σουπερουληδες ΣΟΥ να ΑΠΛΩΝΟΥΝ τα σκουληκια στις καρεκλες;
Ξερουμε, το παιχνιδι με την ΑΕΛ και με την ολυμπια (και με τον παννεληνιο), δεν ηταν ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...
Ηταν το ιδιο με το χθεσινο...Για να μας ριξετε...Τα σκεφτηκατε ολα..... για να ΦΑΝΕΙ οτι ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΤΕ...
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....Το τυρι(α2 ο ΠΑΟΚ απο σας) το ειδατε....Την φακα(ΛΑΟΣ) δεν την ειδατε;
Θα ηθελα να εβλεπα τα μουτρα σου οταν εμαθες ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και καταλαβες  οτι ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ..Δεν πειραζει ομως.....ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ....Και ξερεις και κατι αλλο;Κανατε και την Μεγιστη Βλακεια να μας νικησετε(επειδη ο κοσμος τα εγραψε στα......του)..Σιγουρα οι προπαγανδιστες σας θα σας βαλουν χερι για αυτο..Σας δινοταν η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ(αφου στο τελος μαθατε οτι σωνεται ο ΠΑΟΚ) να χασετε και να μας πριζετε μια ζωη τα ουμπαλα οτι εσεις(παναγια μου) "κανατε το καθηκον σας για την πολη μας...μπλα.μπλα..μπλα...εν αντιθεσει με αλλους...μπλα ...μπλα..μπλα..." Πραγματικα οταν το σκεφτομαι λεω οτι ΤΕΛΙΚΑ ολα κυλησαν τελεια..
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Bayern4

• Guest
elpizw na 3eroume oloi pleon oti thn nea agwnistikh periodo
8a doume ton PAOK entos me kosmo h' thn 5h h' thn 6h agwnistikh.

+1

η χρονια τελειωσε. σωθηκαμε(με τον τροπο της σποντας) κ τωρα πρεπει να δουμε πως δε θα ξαναφτασουμε στο ιδιο σημειο.

κριμα, για τους ανεγκεφαλους που δεν καταλαβαν στο δευτερο ημιχρονο οτι ο ΠΑΟΚ σωθηκε φετος, αλλά πρεπει να σωθει κ του χρονου.
ελπιζω να καταλαβαν οτι το γηπεδο ειναι 6ος παικτης. κ του χρονου τα αδεια καθισματα ειναι οδυνητο θεαμα.

κ ξεκολατε επιτελους με τους γειτονες. αξια τους δινετε κ πεφτετε στο επιπεδο τους.
αδιαφορια=ανυπαρξια

JOHNNYS-4-

• Guest
xamos x8es apisteyth atmosfaira  8ymhse alles epoxes alla ayth h shmaia pou siko8ike ta xalase eythxos prosorina!!

Melb4

• Guest
xamos x8es apisteyth atmosfaira  8ymhse alles epoxes alla ayth h shmaia pou siko8ike ta xalase eythxos prosorina!!

+1 opos panta

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Δεν πειραζει ομως.....ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ....Και ξερεις και κατι αλλο;Κανατε και την Μεγιστη Βλακεια να μας νικησετε(επειδη ο κοσμος τα εγραψε στα......του)..Σιγουρα οι προπαγανδιστες σας θα σας βαλουν χερι για αυτο..Σας δινοταν η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ(αφου στο τελος μαθατε οτι σωνεται ο ΠΑΟΚ) να χασετε και να μας πριζετε μια ζωη τα ουμπαλα οτι εσεις(παναγια μου) "κανατε το καθηκον σας για την πολη μας...μπλα.μπλα..μπλα...εν αντιθεσει με αλλους...μπλα ...μπλα..μπλα..." Πραγματικα οταν το σκεφτομαι λεω οτι ΤΕΛΙΚΑ ολα κυλησαν τελεια..

Auto 8elei myalo gia na to skeftoun kai ta aspondyla den to dia8etoun....

P.S: Den xortaina na vlepw ton damianidh x8es na wryetai gnwrizontas oti den tous perase....
Polu gelio mas edwses ourakotange
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Υπαρχει κανεις μηπως που να εχει βιντεοσκοπησει το παιχνιδι; Θα ηθελα να γνωριζω το τι "βγηκε" προς τα εξω..
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

ive4

• Guest
αντί να λέμε ιντερνετικες μαλακίες για τα σκουλίκια, να κοιτάξουμε να φτιάξουμε ομάδα που θα ξαναφέρει το μπάσκετ στο Βορρά. Γιατί από επίπεδο παικτών και μπάσκετ είμαστε 5 δεκαετίες πίσω....

Offline tsag

• Αλλαγή
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

guest4

• Guest

pantote edw kai dekaeties akraies ews parapolu akraies antidraseis upirxan uparxoun kai
tha uparxoun sto lao mas.Allwste einai sima katatethen mas. auto den prokeitai na allaksei pote.kai oute prepei.

trelos sporos

• Guest

+1 opos panta

to mono pou tha pw einai oti aytoi pou ti pesan sta paidia pou sikosan ti simaia me antikeimena i me fapes den axizoun na legontai paoktsides. i eimaste aderfia i dn eimaste apofasiste. mporei na min arese ayti i kinisi se kapoious alla mporousan na to deixoun me pio kosmio tropo. den itan tpt tyxaioi aytoi pou ti sikosan.

Offline ved

• Αλλαγή
απαντηση για την σημαια υπαρχει αλλα δεν θα την βαλω.ψαξτε λιγο...δεν ειναι αναγκη να τρεχουν βραδυατικα οι μοντς...πιστευω οτι δεν ειμαστε ετοιμοι και ωριμοι για τετοιες βαθιες αναλυσεις και συζητησεις εδω μεσα(αποδεδειγμενα ) αλλα ουτε γενικοτερα...

η ανακοινωση εγειρει πολυ σημαντικα θεματα...εγω σε γενικες γραμμες συμφωνω αλλα το μονο που εχω να τους παρακαλεσω για την επομενη φορα αλλα και να επισημανω για χθες ειναι οτι οταν το ματς ειναι τοσο ιστορικο και κρισιμο και βλεπεις οτι η κινηση διχαζει και αναστατωνει τον κοσμο δεν επιμενεις. εκεινη την ωρα προειχε το ματς με το σκουλικικαι πως να το παρουμε με καθε τροπο. ολα τα αλλα ηταν ασημαντα.

mitsos_g4

• Guest
στα αρχιδια μου τον γραφω τον αρουλι στα αρχιδια μου την κιτρινη φυλη εμεις ποτε δεν πεσαμε μαλακες ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ...

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ ΡΕ σκουληκια τι εγινε στην οδο παπαναστασιου κατα τις 23/4/08 2030????

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος