Author Topic: ΠΑΟΚ - άρης Σκοπίων (74 - 75) Μεγάλη Τετάρτη 23/4/2008 ώρα 17:00 (γιατί μονάχα μια μικρή ομάδα πέφτει στην Β'εθνική)  (Read 7393 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Photis

• Guest
Ante ton sosame pes fetos to PAOK MAS.Ti 8a ginei tou xronou o kosmos kourastike den iparxei orama sto basket.Piga sta 3 teleftaia paixnidia kai spasan ta nevra mou.Sto podosfairo exw diarkeias kai paw kai ekei kai as ponane ta matia mou alla ekei toulaxiston exoume orama...sto mbasket pio einai to orama re paidia...?Panta o laos na trwei to louki???Ti na pw...tetarti pali sto palataki alla o PAOK MIKRAINEI!!!!!!!!!!Distixws!Xwris lefta oneira kanoume....

PS:Afta vgainoun mesa apo tin kardia mou.....oti eipa...

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Αντί να κόβουμε χέρια, κεφάλια και άλλα άκρα, ας μαζευτούμε 10.000 ΠΑΟΚτσήδες με 150 ΕΥΡΩ ο καθένας κι ας συμμετάσχουμε στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Δεν είναι καιρός για παλικαρισμούς και τιμωρίες. Εξάλλου δεν τιμωρήθηκε ποτέ κανείς κι από κανέναν.

Τα διαρκείας στο ποδόσφαιρο ήταν περισσότερα από 10.000 ή μήπως κάνω λάθος; Και μην τυχόν γράψει κανείς ότι δεν έχει 150 ΕΥΡΩ γιατία αυτό για μένα θα σημαίνει ότι τα έχει αλλά δεν τα θυσιάζει.

Οσο περνάει ο καιρός τόσο εδραιώνεται περισσότερο η πεποίθηση ότι ο ΠΑΟΚ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ) ανήκει στο λαό του
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Bayern4

• Guest
Τα παιχνίδια των τριών

Ολυμπιακός-ΑΓΟΡ
Κολοσσός-ΑΕΚ
ΠΑΟΚ-Αρης

Ξεκαθαρίζουμε αρχικά ότι σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας υποβιβάζεται ο ΑΓΟΡ. Ο Κολοσσός έχει 3-1, ο ΠΑΟΚ 2-2 και η ομάδα της Κρήτης 1-3 σε αυτήν την περίπτωση.

Αρα με νίκες ΑΓΟΡ, Κολοσσού, ΠΑΟΚ ή ήττες και των τριών οι Κρητικοί παίρνουν την άγουσα προς την Α2.

Aπό εκεί και πέρα μπορούν να συμβούν τα εξής

Νίκη ΠΑΟΚ, ήττα Κολοσσού, ΑΓΟΡ

Υποβιβάζεται ο ΑΓΟΡ αφού ο Κολοσσός υπερισχύει στην ισοβαθμία.

Ηττα ΠΑΟΚ, νίκη Κολοσσού, ήττα ΑΓΟΡ.

Ένα σενάριο που ευνοεί τους Κρητικούς. Ισοβαθμούν με τον ΠΑΟΚ και στην Α2 υποβιβάζεται ο Δικέφαλος.

Νίκη ΠΑΟΚ, ήττα Κολοσσού, νίκη ΑΓΟΡ

Μένει ένα βαθμό πίσω ο Κολοσσός ο οποίος και υποβιβάζεται.

Νίκη ΠΑΟΚ, νίκη Κολοσσού, ήττα ΑΓΟΡ.

Yποβιβάζεται ο ΑΓΟΡ

Ηττα ΠΑΟΚ, νίκη Κολοσσού, νίκη ΑΓΟΡ.

Υποβιβάζεται ο ΠΑΟΚ

Νίκη ΑΓΟΡ, ήττα Κολοσσού, ΠΑΟΚ

Yποβιβάζεται ο Κολοσσός.

Οι ισοβαθμίες

ΠΑΟΚ, Κολοσσός: Σώζεται ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, ΑΓΟΡ: Σώζεται ο ΑΓΟΡ

ΑΓΟΡ, Κολοσσός: Σώζεται ο Κολοσσός

Κολοσσός, ΠΑΟΚ, ΑΓΟΡ: Σώζονται οι ΠΑΟΚ, Κολοσσός, υποβιβάζεται ο ΑΓΟΡ.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ Κ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ Α2
ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΜΙΤΑΣ ΟΙ ΤΑΚΗΣ Κ ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ.

ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ Κ ΤΟΝ ΓΚΕΙ, Κ ΠΛΕΟΝ Κ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΙ.

ΑΝ ΠΕΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΛΗ ΜΕΡΙΚΟΙ

Offline tsag

• Αλλαγή
ΈΤσι ακριβώςε είναι.  Κατσαρή αλήτη και εσύ παντελονάτε αλλάξτε πόλη. ΘΑ πέσουν κεφάλια μουνόπανα!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Photis

• Guest
Τίποτα δεν θα γίνει......χάσουμε κερδίσουμε αδελφέ.....!!!!Ο κόσμος κουράστηκε....

Scorpion4

• Guest
ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ ΚΑΤΣΑΡΗ ΚΑΡΚΙΝΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ!ΨΟΦΟ ΚΑΚΟ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΛΟΙ Η ΝΙΚΑΜΕ Η ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ!

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Παντως οσοι μπορειτε να αποφυγετε να παρετε αυτοκινητο καντε το(ή αφηστε το μακρια)...
Πολυ επικινδυνα τα πραγματα..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Ρε εσεις αφηστε το μετα.....ουτως ή αλλως αμα πεσεις .....ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ!
Εγω παντως τις περισσοτερες ελπιδες μου τις εχω εναποθεσει στον ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ οπου ως  ΠΑΟΚτσης δεν θα αφησει την ομαδα του να πεσει!γιατι πολυ απλα αν κατσει να χασει απο την αεκ κατα 99% εχουμε τριπλη ισοβαθμια και πεφτει ο αγορ!Δεν μου αρεσει αυτη η λογικη γιατι και ο αλεξανδρης ειναι επαγγελματιας αλλα μπροστα τον υποβιβασμο της αγαπημενης του ομαδας..........τι να πω οπως ολοι ετσι και εγω τα εχω χαμενα και ψαχνω.....ΜΙΑ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Åñþôçìá: Ðïéüò åßíáé ï ëüãïò ðïõ áðü ôç Äéïßêçóç ôçò ÊÁÅ óôçí áíáêïßíùóç ðïõ åêäþèçêå ôçí 18/04/08 (äçëáäÞ ìéá çìÝñá ðñéí ôï ðáé÷íßäé ìå ôïí áãïñ) áíáöÝñåôå :

Ðñüêåéôáé ãéá Ýíá ìåãÜëï êáé éóôïñéêü ñáíôåâïý ãéá ôçí ïìÜäá ìðÜóêåô ôïõ ÐÁÏÊ, áðü ôï ïðïßï äåí ðñÝðåé íá áðïõóéÜóåé êáíåßò. Äåí ðñÝðåé íá ìåßíåé ïýôå Ýíá åéóéôÞñéï, íá ìçí õðÜñîåé ïýôå ìßá êåíÞ èÝóç óôï «ÐáëáôÜêé» ìáò…

Ðùò Þôáí ìåãÜëï êáé éóôïñéêü ôï ñáíôåâïý ðñéí ôï ðáé÷íßäé ìå ôïí áãïñ (????) áðü ôï ïðïßï äåí ðñÝðåé íá áðïõóéÜóåé êáíåßò (????)

ÌÞðùò âãÜæïõìå ìüíïé ìáò ôá ìáôÜêéá ìáò???? Ç êáëýôåñá ìÞðùò Ý÷ïõìå óùèåß êáé ôï îÝñïõí ëßãïé ìüíï (????)
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Kai enas apo tous 3yrismenous, tha einai ston pagko tou kolossou. To lew giati gia mena auth h paidikh xara poly dyskola tha kerdisei thn tetarh. koinws kremomaste apo ta arxidia tou giannakh kai tou ale3andrh. Kai shmantiko rolo sthn istoria tha pai3ei to poso grhgora tha katharisei (an katharisei) to mats o gauros.

Ρε εσεις αφηστε το μετα.....ουτως ή αλλως αμα πεσεις .....ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ!
Εγω παντως τις περισσοτερες ελπιδες μου τις εχω εναποθεσει στον ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ οπου ως  ΠΑΟΚτσης δεν θα αφησει την ομαδα του να πεσει!γιατι πολυ απλα αν κατσει να χασει απο την αεκ κατα 99% εχουμε τριπλη ισοβαθμια και πεφτει ο αγορ!Δεν μου αρεσει αυτη η λογικη γιατι και ο αλεξανδρης ειναι επαγγελματιας αλλα μπροστα τον υποβιβασμο της αγαπημενης του ομαδας..........τι να πω οπως ολοι ετσι και εγω τα εχω χαμενα και ψαχνω.....ΜΙΑ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

ΑΥΡΙΟ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ ΚΛΕΙΝΕΙ 82 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..

ΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ..ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ

ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ ΚΑΤΣΑΡΗ ΚΑΡΚΙΝΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ!ΨΟΦΟ ΚΑΚΟ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΛΟΙ Η ΝΙΚΑΜΕ Η ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ!

Eγώ δεν έχω να πώ τίποτε παραπάνω. Ας σωθούμε την τετάρτη και η συνέλευση του ΑΣ είναι κόντα
Αλλιώς...

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

giannis80

• Guest
Είχα σκεφτεί οτι αν φτάσουμε να παίζουμε την παραμονή στο ματς με τον αρι,θα έπρεπε και να δώσουμε εισητήρια στα σκουλήκια.Το πιστεύω και τώρα.Όχι οτι με 8000 ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ θα χάσουμε,αλλά με 1000 κιτρινιάρηδες και 5000 δικούς μας το ματς γίνεται μπουρδέλο,έχεις ακόμα πιο πολύ πόρωση στην κερκίδα και οι διαιτητές παίζουν έδρα για πλάκα.

Offline nikos4a

• Κερκίδα
  • *
το ρεθυμνο θα χασει 99% απο τον ολυμπιακο και ετσι ο κολοσσος δεν εχει προβλημα χασει κερδισει εχει σωθει
ας τους δωσουμε 20000 απο τα 80000 που θα παρουμε απο τα εισητηρια για να χασουνε να τελειωνουμε
καλυτερα να τα δωσουμε σ αυτους παρα για πριμ νικης στα δικα μας τα ταγαρια
απλα τα πραγματα, αρκει η διοικηση να καταλαβει οτι με τον σταυρο στο χερι δεν γινεται δουλεια

Scorpion4

• Guest
Είχα σκεφτεί οτι αν φτάσουμε να παίζουμε την παραμονή στο ματς με τον αρι,θα έπρεπε και να δώσουμε εισητήρια στα σκουλήκια.Το πιστεύω και τώρα.Όχι οτι με 8000 ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ θα χάσουμε,αλλά με 1000 κιτρινιάρηδες και 5000 δικούς μας το ματς γίνεται μπουρδέλο,έχεις ακόμα πιο πολύ πόρωση στην κερκίδα και οι διαιτητές παίζουν έδρα για πλάκα.

ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΡΩΘΕΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

fatal_invasion

• Guest
ας τους δωσουμε 20000 απο τα 80000 που θα παρουμε απο τα εισητηρια για να χασουνε να τελειωνουμε
Αυτό πάλι τι είναι;;;;Αυτό είναι που λέμε ότι ο ΠΑΟΚ πρεσβεύει αξίες όπως περηφάνια και τιμιότητα;;;

Bayern4

• Guest
« Last Edit: April 19, 2008, 23:17:20 by Bayern4 »

JamaicaN

• Guest
Allos na dwsoume eisitiria sta skoulikia...
Allos na plirwsoume alles omades...
Allos na min erthoun sto gipedo oi tade....

OLOI STO PALATAKI NA SWSOYME THN OMADA....

ta tsakalia apo athina tha aneboun?

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
to kraksimo gia tin itta apo ton agor as kratisei to polu 1 wra akoma!!!!!anagkastika koitame mprosta!
                                     TROMOKRATIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                       ZOUGKLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                       PATHOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

poia einai auta ta flwrakia ta paidakia me ta kitrinomavra pou mas poulane trela oti tha rthoun na mas riksoun?????
poion einai o mpasketikos aris mprosta sto LAO TOU PAOK KAI TON PAOK??????????         
                                                  THA TOUS THAPSOUME KANONIKA KAI ME TO NOMO!!!!!!!!!!!!!!!
                                                   S K O T W S T E   T O Y S !!!!!!
tha kanw oti mporw n anevw kai gw.den exw katholou lefta auti tin periodo kapou tha ta kavatzwsw.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
απο το απογευμα δεν μπορω να ηρεμησω.δεν μου ερχεται να γραψω κατι.μονο συνθηματα και ατμοσφαιρα εχω στο μυαλο μου
ολοι γηπεδο...

Offline ved

• Αλλαγή
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ σαν τα σκουλικια που πηγαν να κανουν τρομοκρατια και πεσανε μονα τους...