Author Topic: ΠΑΟΚ - άρης Σκοπίων (74 - 75) Μεγάλη Τετάρτη 23/4/2008 ώρα 17:00 (γιατί μονάχα μια μικρή ομάδα πέφτει στην Β'εθνική)  (Read 7381 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

voukefalas80

• Guest
Magkes tu xronu prepi na imaste parontes ke sto mpasket, alli kseftila gia tin paokara mas, den bori na iparksi gia deuteri xronia! Keros lipon ke o mpasketikos PAOK na orthopodisei. 22/04/1992 kataktisame to protathlima sto SEF, arages pios to thimithike?

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω με τα συγχαρητήρια μου στο vedder και την υπενθύμιση ότι τα 200 ΕΥΡΩ που υποσχέθηκα υπάρχουν διαθέσιμα αν χρειαστεί να αναπληρωθούν αυτά του word.

Οταν το πρωϊ μπήκα στο forum καταθέτωντας το post μου ήλπιζα ότι όταν θα ξαναμπω, η αγαπημένη μου ομάδα (που την ακολούθησα αμέτρητες φορές ακόμη κι έξω από τα σύνορα της Ελλαδας) δεν θα με πότιζε άλλη μια πίκρα. Πήγα Παλατάκι (όπως σε όλα τα παιχνίδια πλην βάζελου), ένοιωσα όπως όλοι μας αυτή τη ζωντάνια και τη μοναδικότητα του λαού του Π.Α.Ο.Κ. (εκπληκτική η αλλαγή στο σύνθημα για το σκουλήκι τον ηλιάδη), φώναξα, τραγούδησα, χειροκρότησα. Μετά πήγαμε με το γιό μου μια βόλτα ανακουφισμένοι από το άγχος τόσων εβδομάδων.

Κι όταν ξαναμπήκα στο forum για να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά μου, διάβασα τα απίστευτα, από ορισμένα αδέρφια.

Οτι μας έσωσε ο ένας, ότι μας βοήθησε ο άλλος, τι μαλάκας είναι ο Γαλατσόπουλος, τι στραβή ήταν η χωρίστρα του Βεργίνη, ήταν αξύριστος ο Τσιάκος κι άλλα τέτοια.  Και στεναχωρήθηκα. αλήθεια.

Τι έγινε ρε παλικάρια, μήπως χορτάσαμε τίτλους και διακρίσεις όλα αυτά τα χρόνια? Μήπως είδαμε μεγάλους επενδυτές στο Π.Α.Ο.Κ. κι εγώ κοιμάμαι? Μήπως τακιμιάσαμε με τα κέντρα εξουσίας, λύθηκαν όλα τα προβλήματα της ομάδας κι εγώ δεν το πήρα χαμπάρι? Τι άλλαξε δηλαδή στον Π.Α.Ο.Κ.?

Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο Π.Α.Ο.Κ. από 7 χρονών που πήγα στο γήπεδο μέχρι και σήμερα ήταν η ομάδα του ΛΑΟΥ ΤΟΥ. Αυτά τα 4 γράμματα ούτε τίτλους πολλούς κουβαλάνε, ούτε διακρίσεις, ούτε μεγαλοπαράγοντες, ούτε "μπαρμπάδες στην Κορώνη". Το μύθο του ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΥ ΛΑΟΥ κουβαλάνε. Αυτό το μύθο, που λόγω ηλικίας βοήθησα και εγώ να φτιαχτεί και να θεριέψει, τότε στα τέλη του 70 και το 80. Αυτός ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο Π.Α.Ο.Κ.

Τι θα έκανες κύριε Αλεξανδρή? Θα κέρδιζες? Τότε θα κέρδιζα κι εγώ?
Τι θα έκανες σκουλήκι? Θα ερχόσουν να με κερδίσεις? Πάρε τα συνθηματάκια σου και διάβασε το πανό σου
Τι θα έκανες Πιτσίλκα? Θα διέκοπτες το παιχνίδι? Με τι καλαμπαλίκια
Τι θα έκανες Θεέ μου? Θα σταματούσες τη γη? Ολα μαζί τα Π.Α.Ο.Κ.ια θα τη ξαναγυρνούσαμε.

Δεν ζητώ από κανέναν να μην είναι ρεαλιστής. Δεν ζητώ από κανέναν να εθελοτυφλεί. Αυτό που ζητώ είναι να μην μικραίνουμε οι ίδιοι το μέγεθός μας σαν ομάδα. Και ομάδα δεν είναι αυτοί που παίζανε μπάσκετ σήμερα στο παρκέ ή αύριο στο χόρτο.

Π.Α.Ο.Κ. είμαι εγώ, είσαι εσύ, είναι ο αδελφός στην απέναντι κερκίδα. Αυτός που θα κάνετε δίπλα-δίπλα χέρια, που θα ενώσει τη φωνή του στο δικό σου τραγούδι, που θα πάρεις ρυθμό από το δικό του σύνθημα.

Αντιληφθήτε επιτέλους τη δυναμική που έχει ο Π.Α.Ο.Κ. και τη δύναμη του λαού του. Δείξτε και γιγαντώστε αυτή τη δύναμη. Μην τη μικραίνεται τουλάχιστον σήμερα.

Ο Π.Α.Ο.Κ. θα είναι και του χρόνου στην Α1. Αλλά ακόμη και να μην ήταν όλοι εμείς πάλι Π.Α.Ο.Κ. θα είμασταν. Και στη μιρκότερη κατηγορία να έπαιζε και πάλι Π.Α.Ο.Κ. θα είμασταν. Γιατί είναι στο κύτταρό μας. Γιατί μ΄αυτό γεννηθήκαμε και μ' αυτό θα πεθάνουμε.

Κλείνοντας θέλω να πώ ένα μπράβο σε όλους εκείνους που είτε ήταν στην πρώτη γραμμή ή στο πιό απομακρυσμένο σημείου αυτού του πλανήτη και βοήθησαν να πάρουμε μια ακόμη χαρά. Μια χαρά που χώρεσε όλη στο σύνθημα που τέλειωνε ......ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
1)ντροπη σε παιχτες,********************* και 100 ατομα που μπηκαν μεσα λες και επροκειτο για φιεστα.2)*********************εδω ειναι Ελλαδα και ο ΠΑΟΚ ειναι σωματειο που δημιουργηθηκε απο εκδιωχθεντες Ελληνες απο τους μογγολους.*********************.2) εαν δεν θελουμε τα ιδια του χρονου πιεστε καθενας το συνδεσμο του να βαλουμε τα πραγματα στην ταξη τους οσον αφορα την νεα χρονια και το σχεδιασμο αυτης.3)δυστυχως με εσωσαν οι συγκυριες αλλα ο ΠΑΟΚ θα αναγεννηθει απο την φετινη τεφρα.θα επανελθω

Edit Δικέφαλος: Πριν επανέλθεις φρόντισε να διαβάσεις τους κανόνες του φόρουμ.
 Διάβασε τους κανόνες και πρόσεχε τί γράφεις
« Last Edit: April 24, 2008, 00:39:21 by ÄéêÝöáëïò »

Offline savage republic

• Βασικός
EDIT: Tsakalaki, to kleinw ki egw edw. Me kalupses.

PS: Makari na hmouna sto ghpedo. An kai Salonika na hmouna, de 8a phgaina, opws kai den phga me Panellhnio. Den empisteuomai ton eauto mou kai den eimai sigouros gia thn ugeia mou.
PS 2: **********eipame, edit!  ;D

Με πρόλαβες   ;D
« Last Edit: April 24, 2008, 00:38:39 by tsakalaki »

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
Edit Δικέφαλος:
Δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που προσπαθεί να είναι "κάπως" εδώ μέσα.

« Last Edit: April 24, 2008, 00:57:48 by ÄéêÝöáëïò »

makptol

• Guest
ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΜΑΣ .....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ
ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΟΝΙΣΤΗ..........
ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΞΥΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...............
ΟΠΩΣ ΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΡΙΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ
ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ
ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ .....ΣΟΡΡΥ ΤΣΑΚΑΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΟΣΟ
ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΩ...............ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΛΑΕ ..........ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ........... ;D

edit tsakalaki

Μη γράφεις με κεφαλαία, μετά από τόσα πόστ είναι κουραστικά στο διάβασμα.
« Last Edit: April 24, 2008, 00:50:05 by tsakalaki »

Offline skyclad4

• Αλλαγή

edit tsakalaki

Οχι προκλήσεις σε άλλα μέλη
« Last Edit: April 24, 2008, 00:54:48 by tsakalaki »
Στον κοσμο αλλος κανενας

levu

• Guest
Edit Δικέφαλος: Παιδιά δε χρειάζεται να δίνουμε συνέχεια σε ποστ που έχουν γίνει edit από τους mods  ;)
« Last Edit: April 24, 2008, 01:07:38 by ÄéêÝöáëïò »

Offline PAOK-GALATSI

• Αποστολή
  • **
Edit Δικέφαλος: Παιδιά δε χρειάζεται να δίνουμε συνέχεια σε ποστ που έχουν γίνει edit από τους mods  ;)
« Last Edit: April 24, 2008, 01:03:39 by ÄéêÝöáëïò »
PANELLHNIOS SF PAOK ATHINWN!

Offline serres city

• Αποστολή
  • **
eimai perifanos pou eimai PAOK.
apisteyti atmosfaira.pragmatikh kolash.
pouthena sto planiti den iparxei kati tetoio.
mono me tromokratia tha kerdizame k kala kaname ka ta kaname.
to synthima PAOK THRISKEIA TROMOKRATIA den bghke tyxaia..
aytos einai o laos tou PAOK kai opoios de goustarei as ginei aris i bazelos gia merikous edo mesa..

PANELOUDI MPASTARDE TO BOULO.
AYTOS O PUTANAS GIOS FTEEI GIA OLA K H KATSARIDA.

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Cool

• Guest
Παίδες σήμερα στο Παλατάκι η ατμόσφαιρα ήταν όλα τα λεφτά. Κρίμα που φτάσαμε να κρίνονται όλα για να γεμίσει το γήπεδο. Τέλος καλά όλα καλά. Πάντως παίξαμε μπορώ να πώ καλύτερα από τον Άρη που ήταν εκτός τόπου και χρόνου που μόνο ένας Μάσεϊ και ένας κ***ηλιάδης τον κράτησαν ζωντανό. Και στην τελευταία επίθεση ήταν ανάγκη να την κάνει ο Κούβελας χίλιες φορές κάποιος άλλος. Του χρόνου εύχομαι να μην έχουμε τέτοια και να γίνει ο Πάοκ ανταγωνιστικός όπως τον έχουμε ανάγκη όλοι μας. Έτσι το Παλατάκι μας θα γεμίζει όπως σήμερα και θα θυμίζει παλίες καλές εποχές. Αντε να δούμε τι αύριο μας ξημερώνει και με τι παίκτες θα έιμαστε!!! Πάοκ και τα μυαλά μας πονάνε...

makptol

• Guest
Τα παιδιά που ήταν σήμερα στο γήπεδο ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Σώπα ρε geo σοβαρά;;

Δηλαδή εσένα σ'άρεσε να πέφτουν όλο μπουκάλια;
Σ'άρεσε που αυτοί οι 2.000 που πήγαν για πρώτη φορά φέτος στο γήπεδο λέγαν για τον πρόεδρο με αρχίδια;;(που άμα δεν ήταν ο τωρινός θα ήσουν Α2 από το Ιανουάριο)
Σ'άρεσε που ο βλάκας με την τούρκικη σημαία έβαλε πιο πάνω τις πολιτικές του πεποιθήσεις;;Και οκ,το κάνει μία,βλέπει αντιδράνε όλοι,μετά τι το συνεχίζει;;

Τι σ'άρεσε δηλαδή από όλα αυτά να καταλάβω..Η ερώτηση απευθύνεται και στον IRON.
α
Και άμα ήθελαν τα κοράκια το είχαν διακόψει το ματς..

το ματς αν εχανε η αεκ δεν τελειωνε η κερδουσαμε η διακοπη..................μα τι ηθελες παικτικα ειμαστε
ανυπαρκτοι αν τους φερομαστε με το γαντι υπογραφαμε την θανατικη μας καταδικη..........ΥΠΕΡΟΧΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ
ΣΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.............χιλια μπραβο στα αλανια

makptol

• Guest
eimai perifanos pou eimai PAOK.
apisteyti atmosfaira.pragmatikh kolash.
pouthena sto planiti den iparxei kati tetoio.
mono me tromokratia tha kerdizame k kala kaname ka ta kaname.
to synthima PAOK THRISKEIA TROMOKRATIA den bghke tyxaia..
aytos einai o laos tou PAOK kai opoios de goustarei as ginei aris i bazelos gia merikous edo mesa..

PANELOUDI MPASTARDE TO BOULO.
AYTOS O PUTANAS GIOS FTEEI GIA OLA K H KATSARIDA.

:prosk:

stelukos

• Guest
Φοβερή ατμόσφαιρα σήμερα... Έχω να νιώσω τέτοια χαρά πολύ καιρό... Κρατάω σήμερα την προσέλευση του κόσμου και την διάθεση του για συνθήματα στο γήπεδο. Κρατάω την ψυχή των παιχτών και ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ ΤΣΙΑΚΟΥ.

ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΘΕΛΑΝ ΠΟΛΥ.

ΜΟΥΤΖΩΝΩ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑ terry, washington, massey KAI ηλιάδη ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΟΚΑΛΟΝΤΑΣ

ΟΥΣΤ

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
TRELA...MONO AUTO EXO NA PO...ENA GIPEDO PRAGMATIKA KAMINI....BRAVO SE OLOUS....

na po ena megalo bravo sta alania tou forum pou gia akoma mia fora ediksan oti exoun psixi kai @@...bravo ston vedder gia to kone kai kai to treksimo pravo ston alexisv,bravo ston Scorpios4 kai ton australo kai se opion allon etrexe kai edose ligo apo ton eleuthero xrono tou....ena bravo se olous mas aksizei....

SKOULIKI ME ENA ONIRO THA ZO NA SE DO KSANA EKEI STIN B' ETHNIKI....
P.A.O.K

BLACK DOG

• Guest
ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κοσμο μας  , ενα μεγαλο μπραβο στον Τσιακο  και στον Χαριτοπουλο που εδειξε ΨΥΧΗ και μια μεγαλη μουτζα στους πουστηδες τους διαιτητες που μας στερησαν την νικη στο τελος που δεν εδωσαν τουλαχιστον το ενα απο τα δυο φαουλ των κιτρινων σκοπιανων εσκεμενα.ειστε τυχεροι καριοληδες που ειχαμε ηδη σωθει.
οσοι δεν εισασταν σημερα εκει απλως χασατε μια απο τις καλυτερες κερκιδες ever  που εχει γινει σε μπασκετ.
  υ.γ.ρε μαλακες με την τουρκικη σημαια μας κουρασατε και μας τη σπασατε σημερα >:(

makptol

• Guest
http://www.sport24.gr/html/ent/306/ent.231306.asp
Από πλευράς παικτών, μίλησε ο Μπρέισι Ράιτ: "Ήταν εκρηκτικό παιχνίδι και παίξαμε πολύ καλά δεδομένων των συνθηκών. Δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι παρότι είχαμε πάθος. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά, αλλά στο τέλος κάναμε αυτό που έπρεπε και κερδίσαμε".

Αναφερόμενος στο κλίμα που επικρατούσε στο γήπεδο, είπε: "Eίναι η πιο καυτή ατμόσφαιρα που έχω αγωνιστεί και είναι είδος ατμόσφαιρας η οποία εξιτάρει τον παίκτη, του δίνει το καλύτερο. Ήταν θαυμάσια η ατμόσφαιρα. Είμαστε ήδη στα πλέι οφ, κοντά σε αυτό που θέλουμε. Δεν παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε. Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος των πλέι οφ, έχουμε ταλέντο και θα τα καταφέρουμε".

makptol

• Guest
Τι ειναι αυτα τα hellenic front που βλεπω στα avatar μερικων ..........ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ  ΡΕ ΤΙΠΟΤΑ.......
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ.............Εξω η γαμημενη η πολιτικη απο το φορουμ..........Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ
ΑΠΟ ΟΛΑ.............

billaras

• Guest
i atmosfaira simera mages itan K O L A S M E N I
epatha plaka milame...ginotan panikos.
mpravo ston iperoxo lao mas...imaste monadikoi....

ps:kseroun merika tsakalia pou itan sto palataki na mas poun ta kainourgia sinthimata pou akoustikan?
prepei na itan dio tria an den kanw lathos...