Author Topic: ΠΑΟΚ - άρης Σκοπίων (74 - 75) Μεγάλη Τετάρτη 23/4/2008 ώρα 17:00 (γιατί μονάχα μια μικρή ομάδα πέφτει στην Β'εθνική)  (Read 7439 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ΛΟΙΠΟΝ Ο MAKPTOL ΜΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΗΛΘΑ ΛΙΓΟ ΩΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΑΤΕ "ΣΑΜΑΤΑ"!
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΝΑ ΕΝΩΣΩ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ!
.......ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.......
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΟΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ

Offline ved

• Αλλαγή
μεταφορικο μεσο μπορει να ειναι καποια αμαξια. για κορδελες μπορω να φερω(ποιο ευκολα την τριτη). γνωμη μου η μεταφορα να εχει ολοκληρωθει πριν την τεταρτη στο παλατακι.

ive4

• Guest
εγώ βλέπω γύρω μας παντού σκουλίκια στο πιο κρίσιμο ματς. ιωαννίδης υπουργός, δουβής γενικός γραμματέας, γιαννάκης κόντρα στο ρέθυμνο, Αλεξανδρής (αν ισχύει αυτό που έγραψαν σε προηγούμενο ποστ ότι είναι σκουλίκι) στον Κολοσσό. Και παίζουμε και με αντίπαλο το σκουλικι.

makptol

• Guest
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗς ΟΝΤΩς ειναι σκουληκι αλλα εφαγε ψωμι και σε μας και τοτε και την προηγουμενη χρονια
......ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΟΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ
ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ γιατι λεει τον βοηθησε οταν ειχε αναγκη.....ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟΝ
ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑΝ ΠΑΟΚ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ...............

shaman4

• Guest
Το προηγούμενο σάββατο, η τύχη χαμογέλασε στους παίχτες του ΠΑΟΚ:

Την Μεγάλη Τετάρτη, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ !!

Offline ved

• Αλλαγή
τα σκουλικια μας βριζουν σε ολο το ματς στο παλε.   αντιο εκει στην α2 και μεσα στην πυλαια κλπ...βεβαια δεν κοιτανε τα χαλια τους που ειναι 500 ατομα στο γηπεδο ( ο μεγαλος μπασκετικος τους λαος ) με ομαδα ευρωλιγκας στο καλυτερο σημειο της πολης...

και φυσικα καμια 10 διμοιριες ματ και καμια 50 ασφαλιτες ακροβολισμενοι στα πανεπιστημια και στην εγνατια....

να μπορουν να φερνουν και τα πανια τους τα παιδια...

makptol

• Guest
Ξερεις τι βλεπω εδω και αρκετο καιρο απο σκουληκακια τα λιγα που ξερω εγω Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΛΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ......τα εισιτηρια τους πεφτουν συνεχεια το ταβανι που εχουν πιασει 3 θεση βλεπουν ειναι κατι που δεν μπορει να τους παει παραπερα ηδη εχει ριξει πολλες σποντες
ο τζεβελεκας γιαυτο το θεμα.....μονο η εικονα του μπασκετικου λαου με τα 500 ατομα
δειχνει οτι αυτο ειναι αληθεια.......

stelukos

• Guest

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Plhroforiaka : h aek se triplh isovathmia me egaleo (pou kerdizei sigoura) kai olympia (entos me paniwnio - ousiastika adiaforos giati o pgs paizei me vazelo) peftei 8h. Synepws thelei th nikh.

Allo. Mhpws na kleisoume apo twra kai proponhth gia tou xronou ? ;)

Vevaia panw apo ola na koita3oume emeis na kerdisoume.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
πληροφοριακα το sport24 εχει τα 16 σεναρια των play-off και στα περισσοτερα που εχει ηττα της αεκ απο κολοσσο τα χανουμια μενουν εκτος 8αδας ή 8οι ενω σε νικη τους μπορει να πανε και 6οι!εξου και ο χατζης δηλωσε:ιερο μας καθηκον να κερδισουμε στην ροδο και πρεπει να κερδισουμε και αλλα τετοια!ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΠΑΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ............ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΟΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ

shaman4

• Guest
Pisteuo pos h aek tha palepsei gia na kerdisei.
Alla opos emeis kerdisame panellinio kai gaybro, mporei h rodos na parei thn aek.

EMEIS PREPEI NA PAROUME TO MATS allios...

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
 Θα πάρουμε τον ρούλη και θα μείνουμε στην Α1 τελεία και παύλα.

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
o monos pextaras pou mporei na shkosei thn omada stis plates tou kai na pathsei ta aspondula,einai o leukos araphs laos tou PAOK!apla oloi ekei...

nick_shortjohn

• Guest
paidia oposdhpote prepei na eimaste oloi ekei! na ginei xams. psyxologiko poleme apo thn prothermansh!

Y.G. ki ama xanoume den trexei tipota. tha katevoume kamia 20aria apo thn kerkida gia kana 5lepto mexri na gyrisei to mats kai  ksananevenoume, prosoxi sta faoul omos!

apostolos

• Guest
Allo. Mhpws na kleisoume apo twra kai proponhth gia tou xronou ? ;)

Edw pou ftasame....mallon etsi prepei na ginei... ;)

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
μολις διαβασα το πρωτοσελιδο των σπορ του βορρα και κατω κατω εχει δηλωσεις των παικτων και του προπονητη της σκοπιανικης ομαδας(μασει,τσαλδαρης,παντελιαδης,χεμπερτ) που λενε οτι θα τα δωσουν ολα για να μας νικησουν γιατι το θελει ο ο κοσμος τους :nianiania:

λοιπον ειμαι σιγουρος οτι τα σκουληκια σημερα-αυριο θα πανε και στην προπονηση για να πορωσουν τους παικτες,οπως επισης οτι υπαρχει και κρυφο εξτρα πριμ για να μας ριξουν.οποτε πιστευω οτι εμεις ξερουμε τι πρεπει να κανουμε.ολοι απο νωρις στο παλατακι.θελω να πιστευω οτι το γηπεδο θα ειναι κολαση.ειμαι 29 χρονων και παρ'ολο που εχω δει απειρα ματς σε μπαλα και μπασκετ αισθανομαι οτι αυτο ειναι το πιο κρισιμο ματς που εχω παει ποτε.

bagos1

• Guest
min asxoleiste to ti kanoune oi alloi koitakste ti kanoume emeis ama paroume ton arouli sta arxidia mas oi alloi
polla xartakia kordeles kai ama blepoume oti ksefeugei h paei na ksefugei o aroulis xartakia kai kordeles gia na diakoptetai to mats na ka8aristoune kai na kovoume ton ru8mo tous
min pame me vlaxomagies stil aris-iraklis giati 8a tous porosoume kai den mas sumferei auth pane sthn plaka na peksoune ama agriepsoune ta pragmata den 8a valoune to xeri tous stin fotia giati exoune kai play off
sigoura ka8e kala8i 8a to plironoume me aima alla stin amuna prepei na skiliasoume epeisis stin KAE prosoxi stous diaitites min mas steiloune kanena voreadi stin anagi as faei lektiko pesimo to skouliki o simeonidis pou 8a orisei tous diaitites

Offline tsag

• Αλλαγή
ρε μάγκες εκτός από παλατάκι και μπουτίκ τούμπας πωλούνται αλλού εισιτήρια? κάπου πιο κεντρικά?
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΜ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ!
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΜΑΤΣ!

ΠΡΙΜ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!