Author Topic: ΠΑΟΚ - άρης Σκοπίων (74 - 75) Μεγάλη Τετάρτη 23/4/2008 ώρα 17:00 (γιατί μονάχα μια μικρή ομάδα πέφτει στην Β'εθνική)  (Read 7278 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
akis 1926,σε πολλα πραγματα εχεις δικιο και οντως ειμαι ενας γκρινιαρης και απαισιοδοξος(και αρκετα ρεαλιστης ομως)!και γι'αυτο το λογο ειχα πει μετα την ηττα απο αελ οτι δεν ξαναγραφω μεχρι να τελειωσει το πρωταθλημα για να μην "ριχνω" και τους υπολοιπους!μετα τον πανελληνιο ομως δεν κρατησα τον λογο μου και αρχισα να ξαναγραφω θεωρωντας αυτονοητο οτι σωθηκαμε αφου το μονο που ειχαμε να κανουμε ηταν να κρατησουμε την διαφορα των 15 ποντων!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ-FYROM!
Κι εγω αν δεν ηταν καθημερινη θα ερχομουν απο πατρα να στηριξω την ομαδα μου οπως το εκανα και εδω με την ολυμπιαδα που ξελαρυγγιαστηκα κι ας ειχαμε τα χαλια μας και τοτε!
ΑΛΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ!

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Ο Αλεξανδρής είναι όντως σκουλήκι και μάλιστα απο στημένη αποβολή του είχαμε χάσει ένα πρωτάθλημα (σε παιχνίδι που έγινε στη λάρισα με τον αρούλη είχε κτυπήσει στην αρχή εκτός φάσης τον παραμανίδη μπροστά στους διαιτητές).

Ο Κωσταντινίδης όντως δεν ήθελε να κουρευτεί στον τελικό (και έκανε και δύο λάθος επαναφορές όταν του σκουλήκι μείωσε τη διαφορά).

Αλλά αυτά είναι παλιά.
Ενώ το τηλεφώνημα θα είναι φρέσκο και υπό άλλες συνθήκες.
Βεβαίως νίκη για να μην μας νοιάζει τίποτε. Αλλά οφείλουμε, όσο μπορούμε να διασφαλίσουμε και την άλλη περίπτωση.
Για παράδειγμα άκουσα ότι στο Ρέθυμνο κουνούσαν τη μπασκέτα.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Ποιος θα μας εμποδισει να την κουνησουμε και μεις?
Και κατι αλλο...
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚ....

ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΕΝΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΡΟΥΛΗ...Δεν θα γινουμε παστωμενοι για να αισθανονται ανετα τα ακουληκια...
ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ(Ηδιοικηση) ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΩΝ ΜΑΣ..
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...
« Last Edit: April 20, 2008, 12:37:23 by Akis 1926 »
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

makptol

• Guest
Ολα καλα παιδια αλλα αν συμβει το απευκταιο τοτε καποιος θα πρεπει να πληρωσει.δεν ειναι δυνατον να αποδεχθουμε τον υποβιβασμο σε καμμια περιπτωση.Συν τοις αλλοις την Τεταρτη το αγχος το εχουμε εμεις οχι αυτοι για αυτο πρεπει να μαστε ηρεμοι και νηφαλιοι.μην κανουμε οτι κανανε τα σκουληκια στην μπαλα.ολα μετα το ματς....

σωστος ετσι πρεπει να γινει.......rebelpappous καταλαβαινω οτι ολα αυτα τα γραφεις απο την
αγαπη σου για την ομαδα .....ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ
ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΘΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ
ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ 100% ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ....
ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΤΩΡΑ.....

COBE-4-

• Guest
prwta tha pesei to gipedo o lefkos pirgos meta tha ginei i deftera parousia kai meta tha pesoume stin a2.o nown noeitw.skoulikia gamioles giati na min erthete re poustrakia?
NIKI EMEIS I KANEIS

reset4

• Guest
10.000 ΛΑΡΥΓΓΙΑ
10.000 ΚΟΡΝΕΣ
20.000 ΧΕΡΙΑ
ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΘΑ ΧΕΣΤΟΥΝΕ

10.000 καμικάζι πρεπει να είμαστε μέσα
και αφήστε τις γκόμενες στο σπίτι.

Offline makis

• Αποστολή
  • **

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Η άεκ παίζει την είσοδο στην 8άδα και πλασάρισμα μέχρι και την 6η θέση που θα την κάνει να αποφύγει βάζελο/γαύρο νομίζω είναι πολύ σημαντικό

Ο γαύρος με τον Σοφοκλή σε καμ-μπακ και τον Γιαννάκη στον πάγκο δε νομίζω να χάσει, ο κλαψιάρης θέλει η ομάδα να αποκτήσει μομέντουμ για τα play-off

Ο ρούλης παίζει σήμερα με το Αιγάλεω. Εάν κερδίσει θα είναι αδιάφορος στο μεταξύ μας αγώνα, αλλιώς θα παίζει για την τρίτη θέση (εκτός κι αν αευνοείται στις ισβαθμίες με Πανελλήνιο και νιόνιο - σιγά μη κάτσω να ψάξω). Η 3η θέση είναι πολλά φράγκα.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline nikos4a

• Κερκίδα
  • *
ο αρης και να χασει απο το αιγαλεω παλι ειναι σιγουρα τριτος , δεν γινεται να ισοβαθμησει με τους αλλους

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

shika

• Guest
kalimera apo ioannina
thelo 2 eisitiria an ertw thn mera toy agwna poy tha ta  vrw?
mporei kapoios na me voithisei?

trelos sporos

• Guest
kala mi to xete kai sigouro oti tha xoume 10.000 . megali vdomada einai to mats kai polloi tha fygoun.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
μίλα καλύτερα με τα παιδιά του φόρουμ απο τα Γιάννενα, αυτοί ξέρουν στη Θεσσαλονίκη πολλούς  από εδώ μέσα και ίσως σε εξυπηρετήσουν.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

makptol

• Guest
kai πολλοι θα ερθουν απο επαρχια ηδη ο FUTRE Πτολεμαιδας κανει εκδρομη.....

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
kala mi to xete kai sigouro oti tha xoume 10.000 . megali vdomada einai to mats kai polloi tha fygoun.

Ε, αν δεν το γεμίσουμε.....με συγχωρείτε αλλά δεν μας αξίζει η παραμονή!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Η άεκ παίζει την είσοδο στην 8άδα και πλασάρισμα μέχρι και την 6η θέση που θα την κάνει να αποφύγει βάζελο/γαύρο νομίζω είναι πολύ σημαντικό

Ο γαύρος με τον Σοφοκλή σε καμ-μπακ και τον Γιαννάκη στον πάγκο δε νομίζω να χάσει, ο κλαψιάρης θέλει η ομάδα να αποκτήσει μομέντουμ για τα play-off

Ο ρούλης παίζει σήμερα με το Αιγάλεω. Εάν κερδίσει θα είναι αδιάφορος στο μεταξύ μας αγώνα, αλλιώς θα παίζει για την τρίτη θέση (εκτός κι αν αευνοείται στις ισβαθμίες με Πανελλήνιο και νιόνιο - σιγά μη κάτσω να ψάξω). Η 3η θέση είναι πολλά φράγκα.

1. θα πρέπει να συμβούν θάυματα για να μην έρθει 7η η αεκ. ούτε πάνω ούτε κάτω. Μάλλον αδιάφορη

2. ο γκέι θα κερδίσει κατά 99%. όπως όμως είπανε και άλλα παιδιά πιο πάνω έχει σημασία να καθαρίσει νωρίς  ;)

3. ο ρούλης έχει καπαρώσει 100% την 3η θέση και βαθμολογικά θα ναι αδιάφορος..... όχι όμως οπαδικά

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

LoGotHeTiS

• Guest
Συμφωνούνε όλοι τελικά για τις κορδέλες?

Τι ποσό να διαθέσουμε από το ταμείο του paokworld?

Offline ved

• Αλλαγή
παιδια πειτε που και ποτε να φερω χρηματα η κορδελες.  μια καλη λυση θα ηταν αυριο βραδακι σε καποιον συνδεσμο. εγω ειμαι μεσα αλλα την τεταρτη θα ερθω τελευταια στιγμη για το ματς λογω δουλειας(αν με αφησουν κιολας να φυγω).

Offline diegito4

• Αλλαγή
λογοθετη δεν θυμαμαι ποιος ειχε παραγγειλει τοτε με στουτγκαρδη.
παντως δεν ειναι ακριβες.

αν θυμαται κανεις την τιμη και το μαγαζι ας ποσταρει.

Offline diegito4

• Αλλαγή
vedder λεφτα δεν νομιζω να χρειαζονται.εχουμε στο ταμειο.
αν θες φερνεις μονο κορδελες.

το κυριοτερο ομως ειναι το μεταφορικο μεσο ως το παλατακι και μερικα επιπλεον χερια.