Author Topic: Πιθανή τουρνέ του ΠΑΟΚ σε ΗΠΑ και Αυστραλία  (Read 711 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Θεωρώ πολύ σημαντικό το ενδεχόμενο να πάει η ομάδα να παίξει στις ΗΠΑ και την Αυστραλία, για πολλούς λόγους.
Ο πλέον σημαντικός είναι βεβαίως οι εκεί οπαδοί μας, που θα έχουν την ευκαιρία να δούνε από κοντά την ομάδα και να δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους νέους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν σε πόσο μεγάλη ομάδα ήρθαν να παίξουν.

Οι υπόλοιποι λόγοι έχουν να κάνουν με τα ευαίσθητα οικονομικά της ομάδας.

Μία μεγάλη ανάσα θα πάρουμε από τα λεφτά των χορηγών άμεσα, ύστερα ανοίγουμε πόρτες με αυτούς τους χορηγούς, γινόμαστε περισσότερο γνωστοί και ελκυστικοί (αφού είναι εξασφαλισμένη η επιτυχία) στους "επενδυτικούς" κύκλους των sport business.
Επίσης είναι βέβαιο πως θα δημιουργήσουμε κοινό. Μη το γελάτε παιδιά. Πολύ πρόσφατα ένας συνάδερφός μου (βάζελος) ήταν στη Νέα Υόρκη. Μόλις γύρισε μου διηγούνταν με θαυμασμό πως οι Νεοϋρκέζοι ΠΑΟΚτσήδες κάνανε όλους τους Μεξικανούς ΠΑΟΚτσήδες. Μου λέει όποιον Μεξικανό ρωτήσεις ΠΑΟΚ θα σου πει.
Φανταστείτε λοιπόν να δούνε και τον ΠΑΟΚ, να τον ζήσουν.
Άσε που θα κονομήσει η μπουτίκ.

Πέρα απ΄ αυτό όμως φανταστείτε έσοδα στη Μελβούρνη π.χ.

Όσο για τη πιθανότητα να έχει χασούρα αγωνιστική η ομάδα από ελλειπή προετοιμασία, ή ό,τι άλλο, γνώμη μου είναι πως αν με τα λεφτά της τουρνέ πάρουμε κανένα σέντερ φορ σαν τον Μουσλίμοβιτς θα έχουμε και κέρδος. 40 κωλοπαιχνίδια θα δώσουμε κι όχι 80 σαν τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές ομάδες.
Έτσι κι αλλιώς θα δούνε οι αρμόδιοι γυμναστές γι' αυτό.

Ποια η γνώμη σας;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Συμφωνώ απόλυτα με τη συγκεκριμένη προοπτική και θα προκύψει ακόμη μεγαλύτερο όφελος αν συνδυαστεί με την καμπάνια για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline savage republic

• Βασικός
ΟΚ, η πρόταση είναι καλή. Δεν είναι άσχετο και το ότι μας βοήθησε η προετοιμασία της ομάδας στη Γερμανία, έτσι ώστε να δεθούμε μεταξύ μας πηγαίνοντας σε ματς εδώ κι εκεί και να προχωρήσουμε στην ίδρυση του συνδέσμου. Αλλά ο προγραμματισμός της ομάδας είναι θέμα της διοίκησης. Και να πάει εκεί φέτος η ομάδα, πώς θα μπορέσει να αποφύγει με αυτό το υλικό ντροπές τύπου Μπράουνσβάιγκ; Και με ομάδες πολύ δυνατές; Όλη αυτή η κούραση από τα ταξίδια, το κόστος στην ίδια την προετοιμασία, ποιος θα το πληρώσει; Ας φτιάξουμε πρώτα ομάδα και μετά ας δούμε το τι παίζει με τέτοιες κινήσεις. Μακάρι να ήμασταν ήδη ομάδα και να σκεφτόμασταν τέτοια σενάρια. Πρέπει όμως να υπάρχει ήδη ομάδα που θα προσφέρει θέαμα και θα αρχίσει ο κάθε θεατής του όποιου αγώνα να ενδιαφέρεται για το θέαμα της ομάδας αυτής (τηλεοπτικά δικαιώματα, είδη της ομάδας κ.ά.). Είναι πολύ νωρίς για τέτοιες σκέψεις. Αν και φέτος μας βολεύουν, λόγω πολύ χρόνου μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Αλλά...

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
Ego nomizo pos mono kerdos tha exei mia tetoia periodeia.Makari na ginei!
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Prepei na ginei mia akoma thisia sto agonistiko kommati gia oikonomikous logous...to monadiko asximo tha einai to polioro taksidi pou tha se bgalei ektos programmatos mia ebdomada me to pigenela kai mexri na prosarmosteis!Gi'auto kai o Santos eipe oti an ontos i omada exei oikonomiko ofelos apo auto tote den tha pei oxi!
Kai to sigouro einai oti tha ksanadosoume mia othisi stous anenergous filathlous tou PAOK gia na endiaferthoun ksana gi'autin tin omada!!!!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Συμφωνώ με PAOKCURE...Τα πλεονεκτήματα είναι πάρα πολλά καθαρά από οικονομικής και marketing άποψης...Παιδιά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο το marketing είναι το Α και το Ω για κάθε ομάδα, ανεξαρτήτου πορείας αγωνιστικού τμήματος..Δείτε τους ευρωπαικούς συλλόγους.

Εμένα πάντως με εντυπωσιάζει το γεγονός αυτό..Δείγμα του πως βλέπει η διοίκηση της ομάδας τον ΠΑΟΚ. Εννοώ πως υπάρχει ΟΡΑΜΑ παιδιά πέρα από τα στενά πλαίσια της Ελλάδας. Και αυτό διότι τα άτομα στη διοίκηση έχουν εργαστεί στο εξωτερικό. Πολύ σημαντικό το θέμα αυτό. Να λειτουργείς σε ευρωπαικά πλαίσια οργανωτικά. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να λειτουργήσεις και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ στη συνέχεια.Ιδωμεν.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

stelukos

• Guest
Και εγώ είμαι ένας από αυτούς που πιστεύω ότι μόνο κέρδος θα έχει μία τέτοια κίνηση. Είμαι έτοιμος να υπομείνω μια ακόμα άθλια αγωνιστική χρονιά στον βωμό της εξυγίανσης! Επίσης πιστεύω και εγώ ότι αν ανακοινωθεί πρόγραμμα για Αυστραλία, Η.Π.Α. θα γίνει χαμός από τους εκεί ομογενείς... Εδώ ρε παιδιά είχε κόσμο ο αλκαίος και η βανδή ο Π.Α.Ο.Κ. δεν θα έχει;;  Όλοι πιστεύω να θυμόμαστε τι έγινε με το Euro. Και όχι μόνο στην κατάκτησή του...

Ναι λοιπόν. Κατα την ταπεινή μου άποψη καλά θα κάνουν να το στεφτούνε στην διοίκηση και να προτείνω και εγώ να πάνε ΚΑΙ στην Γερμανία.

Να ρωτήσω και κάτι;; Υπάρχει περίπτωση να γίνει διάθεση μετοχών για την κάλυψη της Α.Μ.Κ. στο εξωτερικό;; Γιατί αν ναι νομίζω δε το συζητάμε... Οι ομογενείς μπορεί να μας φάνε στις μετοχές !:o

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
εγω λεω να γινει το τουρνε,αλλα να παει η ομαδα οπως ειναι τωρα-με τους σημερινους παικτες-και οχι με τους καινουργιους που θα ερθουν.και στον γυρισμο να αφησουν ολα αυτα τα παρταλια στην αυστραλια μηπως και γλιτωσουμε οριστικα απο αυτους ;D

και για να σοβαρευτω πιστευω οτι θα ειναι πολυ καλη κινηση το ταξιδι αυτο.επιτελους αρχισαμε να λειτουργουμε σαν μεγαλη ομαδα...

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
kai proetoimasia den tha ginei? kai meta tha ftaiei o santos me ta prota strava apotelesmata, tha ton dioxoume, tha paroume kana tsompani pali ktl ktl ktl
katalava pou tha paei to ergo pali

p.s. kati san galactikos dld e?  ;D
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Ναι ρε ακριβως, αμπαλακτικος!!

Θα περασουμε και μια βολτα απο Απω Ανατολη να παρουν τα γιαπωνια φανελα Μπαλαφα να γουσταρουν! Και Κινεζουλες να κρατανε αφισες Φερναντεζ και να ουρλιαζουν, οι τυποι κουρεματα αλα ντανι.. Πωω.. σαν να το βλεπω μπροστα μου!  :tsigaro:
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

GeorgT

• Guest
θα γινει προετοιμασία + ακομα δεν είναι σίγουρο οτι θα πάνε, κ αν πάνε θα πανε η αυστραλια η ηπα, οχι κ στα δυο όπως γράφει στον τίτλο του topiq, εχει πολύ δρόμο ακομα η υπόθεση ας μην βιαζόμαστε!!!!

Offline makis

• Αποστολή
  • **
epeidi etuxe na er8w sxedon me to idio aeroplano to 1989 pou ir8e o paok stin australia mporw na pw
oti exei kai ta kala tou exei kai ta asximatou
tote o paok dokimaze polous paiktes kai sxedon efere tin misi kalamaria
 an einai na er8oun gia tourismo kalitera na min er8oun stin sigkekrimeni periodo pou xriazomaste lefta i omada
apo tin alli den uparxoun pleon dunates ellinikes omades sto e8niko prota8lima australias
 ara xreiazete kali organosi na ginoun dunata filika paixnidia me australezikes omades
na ginei mia tetoia kinisi 8a einai kalo mono gia ton kosmo mas edw pou dipsaei na dei paok
 einai kalitera na sta8ei sta podia tou o paok prwta na kataksio8ei palli stin eurwpi kai meta na skeftete tetoia taksidia
an einai na er8ei gia marketing, mono o zagorakis na er8ei ftanei gia tora na mazepsei kane dolario
fisika ta paidia tis melvourni 8a riksoun polu treksimo

Offline alexisv

• Αλλαγή
To MCG tis melbournis horaei 90hiliarika.
Me tin ethniki to sold-out egine se 4 ores, ante me ton PAOK na parei 1-2 meres.
Opos kai na ehei ena tetio filiko tha mporouse na ehei terastia esoda gia ton PAOK apo eisitiria k diafimisis!

Protis taxeos episis eukeria gia na brethoun epihirimaties pou tha thelisoun na mpoun stin auxisi. Toso i HPA oso kai i Australia ehoun paaaara pollous ellines epihirimaties.

To mono arnitiko sto olo thema einai to taxidi. Einai megalo k kourastiko opote gia na min epireasi tin omada tha prepei na programatistei sosta me ton aparetito diathesimo hrono gia xekourasi meta tin epistrofi.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Εγώ προτείνω του χρόνου στην διοίκηση να απειλήσει τους παίκτες πως αν δεν βγουν στην πεντάδα των play off όσο οι άλλοι θα παίζουν για ευρωπη και τσαμπιονσ λιγκ οι δικοί μας θα κάνουν τουρνε στην αδελαϊδα στην μελβουρνη , στο χιούστον και στο ντένβερ . Άμα θέλουν ας μην τα δώσουν όλα στο πρωτάθλημα  ;D
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

MetroStar

• Guest
Χα χα! Σωστός είσαι φίλε. Αλλά να βάλουν και τον Σάντος να τους κοβαλάει τις βαλίτσες.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Νομίζω οτι είναι και κάποια έξοδα για τέτοιες τουρνέ.

Πέρα το οτι ένα τέτοιο ταξίδι δεν είναι προετοιμασία παρα εκδηλώσεις κλπ.

Ο Οικονομικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ που είναι αστέρι θα ξέρει καλύτερα.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
@PAOKCURE
Αν δεν ήξερα την νοοτροπία ορισμένων συνοπαδών μας, θα ήμουν ανεπιφύλακτα θετικός στην πρόταση σου.
Αλλά επειδή ξέρω πως πολλοί περιμένουν με αγωνία τις πρώτες 3-4 αγωνιστικές για να υποδείξουν στον Πρόεδρο της ΠΑΕ πως να κινηθεί στο θέμα προπονητή και θα είναι καταστροφικό για τον ΠΑΟΚ η μη καλή αγωνιστική εκκίνηση της χρονιάς, διαφωνώ ως προς το συγκεκριμένο ταξίδι.
Άσε που αν δεν ξεκινήσουμε καλά την σεζόν, θα υπάρχουν και πάρα πολλοί που θα καταλογίσουν ευθύνες στον ίδιο τον Ζαγοράκη για αυτό το ταξίδι και η γκρίνια θα φτάσει σε όρια παραλογισμού και ίσως παραίτηση της διοίκησης.

Συνοψίζω ότι καλό θα είναι να υπάρξει ταξίδι των πιο "αναγνωρίσιμων" πανελλαδικά υπευθύνων της ΠΑΕ (Ζαγοράκη, Βρύζα και Ποικιλίδη) σε χώρες που υπάρχει υψηλό ποσοστό Ελλήνων (μετά την έγκαιρη γνωστοποίηση στα ομογενειακά ΜΜΕ της διασποράς), η προσπάθεια ανεύρεσης πόρων, αλλά ας αφήσουμε τον Σάντος να δουλέψει με την ομάδα στην προετοιμασία με τον τρόπο που αυτός θα κρίνει για να έχουμε τα αγωνιστικά αποτελέσματα που ζητούμε.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline cure

• Αλλαγή
Μια διευκρίνηση απαραίτητη.
Δεν ξεκίνησα το topic για να προτείνω, αλλά να σχολιάσω κάποιες φήμες που κυκλοφόρησαν.
Κατά τ' άλλα, φυσικά και η διοίκηση ξέρει καλύτερα
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

CLUB LARISA

• Guest
Ζητώ συγνώμη αν υπάρχει άλλο thread κ βγαίνω off topic, αλλά για τις φήμες που είπε ο αδερφός PAOΚCURE, ακούστηκε άλλη μια έντονη το σ/κου που μας περασε για φιλικό στην Ιταλία με Λάτσιο μεσα στο καλοκαιρι....

Offline savage republic

• Βασικός
Exei hdh kleisei auto to filiko.