Author Topic: Βαγγέλης Γεωργίου  (Read 3356 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Βαγγέλης Γεωργίου
« on: April 09, 2008, 10:52:56 »
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7833&pubid=940020

«Τώρα αρχίζουν όλα...»

Τώρα πια δεν είναι έκπληξη. Οι κακές εμφανίσεις, τα άσχημα απο τελέσματα και η... ανικανότητά του εκτός έδρας έχουν γίνει πλέον συνήθεια στον ΠΑΟΚ. Κακή εμφάνιση, ήττα, η 10η φετινή εκτός έδρας, αυτήν τη φορά από το Λεβαδειακό, με μοναδικό θετικό στοιχείο την παρουσία του Βαγγέλη Γεωργίου στην αρχική ενδεκάδα. Αυτό ήταν έκπληξη.

Ο Σάντος είχε μιλήσει εδώ και καιρό με καλά λόγια για το νεαρό ποδοσφαιριστή, που έπαιξε και μάλιστα καλά. Χρειάστηκε λίγο χρόνο για να βρει τα πατήματά του και να... ξεψαρώσει και μετά φάνηκε να αρπάζει από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Σάντος. Ο... μικρός είναι περίπτωση. Ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2003 από τα τμήματα υποδομής του ΠΑ ΟΚ και σχεδόν πέντε χρόνια μετά κατάφερε να «γράψει» την πρώτη του συμμετοχή με την επαγγελματική ομάδα.

Πέρασε από όλα τα κλιμάκια των «ασπρόμαυρων» και αποτελεί έναν από τους ελάχιστους «καρπούς» των τμημάτων υποδομής της ομάδας. Μιλώντας στο «Goal» από το ξενοδοχείο όπου βρίσκεται η αποστολή της εθνικής ομάδας Ελπίδων, ο 20χρονος μπακ χαφ του ΠΑΟΚ αναφέρεται στο πρώτο του επαγγελματικό παιχνίδι... «Το περίμενα, αλλά δεν ήξε ρα τίποτα μέχρι λίγο πριν από το παιχνίδι. Ο κ. Σάντος μου το ανακοίνωσε όταν μπήκαμε στα αποδυτήρια, μόλις έφτασε η αποστολή στο γήπεδο».

Πώς αισθάνθηκες;
«Αρχικά ωραία... Μετά αγχώθηκα λίγο, αλλά τότε ήταν που όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας ήρθαν και μου μίλησαν. Μου είπαν να μη φοβάμαι, να κάνω αυτό που ξέρω και μην έχω άγχος, γιατί ήξεραν ότι αγχώθηκα...».

Εκανες κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία;
«Οχι... Εδώ και καιρό προπο νούμαι με τη μεγάλη ομάδα και περίμενα την ευκαιρία. Ηλπιζα ότι κάποια στιγμή θα έρθει και τελικά ήρθε την Κυριακή».

Πώς ένιωσες στο παιχνίδι;
«Οταν παίζω, τα ξεχνάω όλα... Δεν σκέφτομαι τίποτα παρά μόνο το παιχνίδι. Στενοχωρέθηκα που δεν κερδίσαμε, γιατί θα ήθελα νίκη στο πρώτο μου παιχνίδι».

Στον ΠΑΟΚ είσαι σχεδόν πέντε χρόνια...
«Ναι, από την ομάδα Παίδων».

Και έφτασες μέχρι τους Ανδρες... Πώς νιώθεις;
«Οπως κάθε παιδί στη θέση μου. Ηταν το όνειρό μου. Οταν πηγαίνεις σε μια μεγάλη ομά δα, στις ακαδημίες, ονειρεύεσαι να φτάσεις μέχρι τη μεγάλη ομάδα...».

Και το πέτυχες...
«Ναι, αλλά τώρα αρχίζουν όλα...».

Επόμενος στόχος;
«Επαιξα το πρώτο μου επαγγελματικό παιχνίδι στον ΠΑΟΚ και είμαι στην Εθνική Ελπίδων. Δεν μπορώ να σκέφτομαι τίποτε άλλο από το να συνεχίσω σε αυτόν το δρόμο. Να κάνω και άλλα παιχνίδια».

μακάρι να κάνεις μεγάλη καρριέρα στον ΠΑΟΚ μας μικρέ.
Καλή συνέχεια!
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

GeorgT

• Guest
Απ: Βαγγέλης Γεωργίου
« Reply #1 on: April 09, 2008, 11:04:14 »
Kαλη επιτυχία στο παλικάρι, μακάρι να είναι η αρχή απο μια σειρά νέων παιχτών που θα βγάλουμε κ δεν θα μείνουνε απλά ταλέντα

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #2 on: April 09, 2008, 12:12:42 »
Emena pantws sto mats me tin livadia, den mou fanike kai toso etoimos. Isa isa psiloxesmeno ton eida.
Fisika kai einai neos, fisika kai einai talento kai fisika tha parei kai alles eukairies. To mellon tou anikei, alla to paron diskola.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #3 on: April 09, 2008, 20:04:21 »
egw opos ton ida stin arxi itan poli axomenos kai fovismenos pou ine ligo ligiko alla meta tou perase...

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #4 on: August 07, 2008, 09:56:22 »
Αν τη χθεσινή εμφάνιση του την έκανε κανένας νεοαποκτηθείς βραζιλιάνος ή αργεντίνος αυτή τη στιγμή όλη η ελλάδα θα μιλούσε για τον νέο πελέ-μαραντόνα και δε συμαζεύεται.
ΤΟ παληκάρι να το φυλάξουμε ως κόριν οφθαλμού και φυσικά να τον αγκαλιάσουμε όπως πολύ καλά το ξέρουμε
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

DimNaoussa

• Guest
« Reply #5 on: August 07, 2008, 11:49:00 »
+1 toy το παιδι εδειξε χθες οτι μπορει να παιξει καλα και  απεναντι σε ποιοτικους αντιπαλους..

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #6 on: August 07, 2008, 13:20:48 »
Αυτό που είχε ο Βαγγέλης στα παιχνίδια με την δεύτερη ομάδα (πριν δύο χρόνια) και με ενθουσίαζε κυρίως, ήταν το κοντρολαρισμένο παιχνίδι του. Η απαραίτητη τεχνική κατάρτηση ήταν δεδομένη όπως και στα υπόλοιπα παιδιά εκείνης της ομάδας. Τότε έπαιζε αριστερό μπακ και μαζί με τον Προβατίδη που έπαιζε στα χαφ εναλλάσονταν σε όλη την πλευρά.
Χθες τα πήγε καλά, αλλά δεν ήταν τόσο κοντρολαρισμένος στο παιχνίδι και σίγουρα μπορεί καλύτερα. Ο ενθουσιασμός του, τον οδήγησε σε μερικές παραπανήσιες ατομικές ενέργειες και κράτημα μπάλας. Σε λίγο καιρό που θα "νοιώσει" μέλος της πρώτης ομάδας και δεν θα χρειάζεται να αποδείξει κάτι, θα γίνει πιο γρήγορος στις πάσες του και θα δείτε έναν πιο μεστωμένο Γεωργίου που θα μας εντυπωσιάσει όλους. Μόλις αποκτήσει εμπειρίες και με απαραίτητο δεδομένο πως θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και να ακούει τους προπονητές του, μπορεί να εξελιχθεί σε πάρα πολύ καλό ποδοσφαιριστή.
Το μέλλον είναι δικό του.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #7 on: August 08, 2008, 03:52:01 »
ap oti vlepw gia tin katerini den egrapse kanenas.kai ekei o paixtis ekane polu kali emfanisi,gia mena proswpika itan o kaluteros tou agwna.synexise etsi paixtara mou.!

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
« Reply #8 on: August 09, 2008, 00:30:56 »
http://www.metrosport.gr/?p=1972

Ο Βασίλης Τσιάρτας μίλησε σήμερα στο «Αθλητικό Metropolis» για τον ΠΑΟΚ της επόμενης χρονιάς, καθώς παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι με την Ουντινέζε...

Σε ότι αφορά τους νέους παίκτες, ο Τσιάρτας τόνισε: «Όλοι οι παίκτες κινήθηκαν σε ικανοποιητικά επίπεδα. Μου άρεσε πολύ ο Μουσλίμοβιτς αφού ξέρει και να δέχεται μπάλα και να ζητά στον χώρο. Από την στιγμή που θα αξιοποιηθεί, θέλω να πιστεύω ότι θα έχει την δυνατότητα να πετύχει αρκετά τέρματα. Όμως θα σταθώ σε έναν ποδοσφαιριστή που μου έκανε πραγματικά εντύπωση και εύχομαι να δουλέψει και να κρατήσει το μυαλό του στο κεφάλι. Θεωρώ ότι ο Γεωργίου έχει την δυνατότητα να κάνει μεγάλη καριέρα. Από ένα κόρνερ που χτύπησε κατάλαβα αρκετά. Ρώτησα τον Θοδωρή Ζαγοράκη ποίος είναι αυτός ο ποδοσφαιριστής και μου είπε. Έχει φοβερή ταχύτητα στο μυαλό και αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο. Είδα να παίζει πολύ απλά και θέλω να πιστεύω ότι με έναν χρόνο συμμετοχής καλό και μ΄ αυτό που είδα θέλω να πιστεύω ότι αυτός ο ποδοσφαιριστής σύντομα θα είναι από τις βασικές μονάδες της ομάδας και θα κάνει μεγαλύτερη καριέρα. Ζητώ και από τον κόσμο και από τους δημοσιογράφους να προστατέψουν αυτό το παιδί. Γιατί με ένα παιχνίδι θεοποιούνται εύκολα κάποιοι παίκτες και με ένα παιχνίδι απομυθοποιούνται. Πρέπει το παιδί να κρατήσει χαμηλά την μπάλα. Δεν έχει κάνει κάτι ακόμη παρά μόνο ένα καλό παιχνίδι μπροστά στο κοινό του ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι κάθε μέρα θα πρέπει να βελτιώνεται. Να μην επαναπαύεται. Είναι ένας παίκτης που δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι του επτά ή του οχτώ. Είναι του δέκα. Σίγουρα δεν θα μπορεί πάντα να είναι του δέκα, όμως είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αποτελέσει βαρόμετρο για τον ΠΑΟΚ. Εξαρτάται από τον ίδιο να είναι προσγειωμένος. Έχει πολλά περιθώρια να βελτιωθεί και είναι ένας παίκτης που εκτιμώ ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα».

ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #9 on: August 09, 2008, 13:24:08 »
«Θέλω να αρπάξω τις ευκαιρίες»

[7 Αυγ 2008 2:13μμ]

Ο Βαγγέλης Γεωργίου, ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ που εντυπωσίασε στο χθεσινό φιλικό με την Ουντινέζε, μίλησε σήμερα στον Libero 107,4 και στην εκπομπή «Γεγονότα» για τους προσωπικούς του στόχους και τα όνειρα του, τόνισε ότι του αρέσει περισσότερο να αγωνίζεται ως αριστερό χαφ και δήλωσε εντυπωσιαμένος από την παρουσία και την στήριξη του κόσμου της ομάδας, νέα συμβόλαια (μέχρι το 2012) υπέγραψαν σήμερα Αραμπατζής και Μπαλάφας

Όσοι παρακολούθησαν τον χθεσινό αγώνα, ΠΑΟΚ - Ουντινέζε σίγουρα ξεχώρισαν τον Βαγγέλη Γεωργίου, που μπήκε ως αλλαγή στο 2ο ημίχρονο και έδωσε τις ασίστ για τα 2 γκολ που πέτυχε η ομάδα του στο διάστημα αυτό.
Ο νεαρός παίκτης μίλησε σήμερα στον Libero 107,4 και στην εκπομπή «Γεγονότα» με τον Δημήτρη Τζορμπατζόγλου και αρχικά αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στον αγώνα :
«Περιμέναμε ότι θα έχει κόσμο το γήπεδο αλλά όχι και να γεμίσει, ήταν μια έκπληξη για όλους μας. Όπως δείχνουν τα πράγματα, φέτος θα παίζουμε κάθε φορά σε γεμάτο γήπεδο στους εντός έδρας αγώνες. Αυτό είναι σίγουρα ένα ισχυρό κίνητρο για όλους τους παίκτες, όταν είναι γεμάτο το γήπεδο θέλουμε και προσπαθούμε πάντα να παίξουμε καλύτερα»
Συνεχίζοντας, ο Βαγγέλης Γεωργίου τόνισε :
«Για μένα ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, πρώτη φορά αγωνίστηκα μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι στα αποδυτήρια είχα λίγο τρακ αλλά όταν βγήκα στο γήπεδο ανέβηκε η ψυχολογία μου, ήθελα να παίξω καλά και νομίζω ότι τα κατάφερα»
Μιλώντας για την φιλοσοφία που διέπει τον φετινό ΠΑΟΚ, ο νεαρός παίκτης είπε τα εξής :
«Φέτος ο ΠΑΟΚ σε όλα τα παιχνίδια θέλει μόνο την νίκη ενώ είναι σημαντικό για μας να κάνουμε πράξη σε κάθε αγώνα αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Θέλουμε να ακολουθούμε πάντα την τακτική που μας διδάσκει ο προπονητής μας και είναι αλήθεια ότι γίνεται σημαντική δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Ο κ. Σάντος μας διδάσκει και σε πίνακα αλλά και στο γήπεδο σε ασκήσεις με την μπάλα και θέλουμε όλα μας λέει να γίνονται πράξη»
Αναφερόμενος στην φετινή προετοιμασία, ανέφερε :
«Ήταν η 1η μου επαγγελματική προετοιμασία και ομολογώ ότι ήταν δύσκολα για μένα, επιβαρύνθηκα πολύ στην διάρκεια της προετοιμασίας. Κατάφερα πάντως να ανταπεξέλθω και σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξαν οι έμπειροι συμπαίκτες μου, που με βοήθησαν πολύ τόσο στην προπόνηση όσο και στους αγώνες που δώσαμε, έτσι μπόρεσα να δείξω κάποια πράγματα»
Ερωτηθείς σε ποια θέση προτιμά να αγωνίζεται, απάντησε ως εξής :
«Ο προπονητής μου αποφασίζει σε ποια θέση θα αγωνιστώ, είτε αριστερό μπακ, είτε αριστερό χαφ. Για μένα είναι το ίδιο και θέλω πάντα να τα δίνω όλα για την ομάδα μου, προσωπικά πάντως προτιμώ να αγωνίζομαι ως αριστερό χαφ, νομίζω μου ταιριάζει καλύτερα»
Τέλος, αναφερόμενος στους δικούς του στόχους, ο Βαγγέλης Γεωργίου είπε :
«Αυτό που θέλω είναι να δουλέψω σκληρά κάθε μέρα που βρίσκομαι στην ομάδα και να αρπάξω τις λίγες ευκαιρίες που θα μου δώσει ο προπονητής μου ώστε να μπορέσω κάποια στιγμή να καθιερωθώ στην ενδεκάδα της ομάδας. Είμαι στον ΠΑΟΚ από 14 χρονών, ήρθα αρχικά για να παίξω στην 3η ομάδα και κάθε χρόνο ανεβαίνω ένα σκαλοπάτι, πέρασα δύσκολα αυτά τα χρόνια αλλά πάντα δούλευα σκληρά και θα συνεχίσω να το κάνω»

http://libero.fm/details.asp?t=&id=4261
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #10 on: August 09, 2008, 13:28:22 »
Βλέποντας τον Γεωργίου και τον Αθανασιάδη να ρολάρουν τόσο ωραία με το υπόλοιπο σύνολο, σκέφτηκα ότι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι σαν την λερναία ύδρα. Ένα κεφάλι κόβεις, δύο βγαίνουν...

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #11 on: September 29, 2008, 15:16:10 »
Σάντος, δεν υπάρχει πρόβλημα με τον τραυματισμό του Βιερίνια.

WAKE UP AND SMELL THE ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Έλα παιχταρά μου, σιγά-σιγά να ετοιμάζεσαι για Κρήτη.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

biggeorge

• Guest
« Reply #12 on: September 29, 2008, 15:26:43 »
einai terastia eukairia sou vaggeli....arpaksetin apo ta mallia.....gamisetous kai meta na niothei oti fovate kai o vierihna

Photis

• Guest
« Reply #13 on: September 30, 2008, 16:40:03 »
Συμφωνώ και εγώ για τον Βαγγέλη.Αξίζει ευκαιριών..είναι πολύ εξελίξιμος....Αξίζει περισσότερες ευκαιρίες από τον παντέλα που είναι στα γεράματα...
 :b191: :spray:

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #14 on: September 30, 2008, 18:13:22 »
η ομαδα να κερδιζει κ ολα τα αλλα θα ερθουν..ειναι πολυ νωρις την τεταρτη αγωνιστικη να μιλαμε για ευκαιριες.δεν ειμαστε το αγερσανι ναξου αλλα ο Π.Α.Ο.Κ.
μην μικραινετε αλλο την ομαδα μας..αν δειτε την κυριακη να παιζει ο μικρος παπαδοπουλος στον ηρακλη τι θα πειτε?οτι του δινει ευκαιριες ο προπονητης ή οτι ειναι μ@λ@κ@ς ο προπονητης.αντιμετωπιστες την ομαδα μας ψς μεγαλη ομαδα που πρωτος της στοχος ειναι να κερδιζει.κ μετα την προχθεσινη εμφανιση του ο σβουρας εδειξε οτι ειναι σε πολυ καλη κατασταση..ειναι νωρις ακομα να μιλαμε για ευκαιριες σε μικρους.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #15 on: October 29, 2008, 11:07:18 »
νομιζω οτι το ταλεντο του φαινεται...αλλα οσο ευκολα κανει μπαμ το ταλεντο του αλλο τοσο μπαμ κανει η απειρια κ η ανετοιμοτητα του. παιζει σα να ειναι 17 χρονων οχι 20, εχει πολλες κακες επιλογες
μακαρι να καταφερει να βελτιωθει γιατι εχει παρα πολλα καλα χαρακτηριστικα και μαλιστα και αθλητικα χαρακτηριστικα, δυναμη κ ταχυτητα

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
« Reply #16 on: January 20, 2009, 14:44:45 »
Δανεικός στην Καβάλα ο Γεωργίου

Ο νεαρός αριστερός μπακ χαφ του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γεωργίου δόθηκε δανεικός για έξι μήνες στην Καβάλα. Ο 21χρονος παίκτης, ο οποίος υπέγραψε πέρυσι συμβόλαιο στο Δικέφαλο μέχρι το 2012 θα πάρει παιχνίδια στην ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας για να «ψηθεί» και να επιστρέψει πιο έτοιμος στον ΠΑΟΚ.

http://www.metrosport.gr/?p=12664

σωστη κινηση...... 8)
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #17 on: January 20, 2009, 18:15:36 »
μπραβο στην παε καλη επιλογη.με λινο και δαρλα δε θα χε ελπιδα να παρει καμια ευκαιρια.αστον να παει στην καβαλα που κανει και προσπαθεια γι ανοδο.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #18 on: January 26, 2009, 20:28:56 »
Παντως τωρα που ειναι δανεικος ο γεωργιου, πρεπει να κανουμε καποιον "μικρο" επαγγελματια(για το ματς κυπελου) αφου δεν εχουμε αλλον μικρο στους μεγαλους.

Επισης το οτι πηγε δανεικος ο Γεωργιου δεν σημαινει οτι θα παιζει κιολας βασικος ή ακομα καλα καλα και σαν αλλαγή.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #19 on: January 26, 2009, 21:42:10 »
Χτες μπηκε αλλαγη στο 70 και επαιξε ενα εικοσαλεπτο...
Ο Παπακωστας που πηγε στην Καβαλα εισηγηθηκε την αποκτηση του πραγμα που σημαινει οτι τον εμπιστευεται και θα του δωσει ευκαιριες..

Οσο για το ποιος θα παρει την θεση του για το ματς του κυπελλου σημερα 2 πιτσιρικαδες γινανε επαγγελματιες..ενας απο τους 2 λογικα..

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης (ημ. γεν. 3.Μαι.1991) και ο Γιώργος Παραλίκης (ημ. γεν. 24.Νοε.1990) της ομάδας Νέων υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια τετραετούς διάρκειας.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20090126153804677