Author Topic: Βαγγέλης Γεωργίου  (Read 3357 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
Απ: Βαγγέλης Γεωργίου
« Reply #40 on: November 10, 2010, 23:15:51 »
Αξίζει πολλές ευκαιρίες. Μην απαιτούμε να μπει 20 λεπτά σε ένα ματς και να γίνει βασικός σε 20 ματς. Λίγο να βελιώνεται από παιχνίδια σε παιχνίδι, θα είναι σημαντικό. 

Athinaios--4

• Guest
« Reply #41 on: November 11, 2010, 00:18:21 »
Μακάρι πραγματικά. Αλλα είμαι εξαιρετικά δύσπιστος με τα ταλέντα που έχω δει όλα τα χρόνια:

Ελευθεριάδης
Κοντεών
Ηλιάδης
Μπαλάφας
Αραμπατζής
Μελίσσης
Παπάζογλου
Κουτσιανικούλης
και δυστυχώς νομίζω ότι και ο Αθανασσιάδης σε αυτή τη λίστα θα μπει.

fatal_invasion

• Guest
« Reply #42 on: November 11, 2010, 00:24:04 »
Γιαννιτσανάκης;
Βοσκαρίδης;
« Last Edit: November 11, 2010, 00:34:45 by fatal_invasion »

Athinaios--4

• Guest
« Reply #43 on: November 11, 2010, 01:02:38 »
Βοσκαρίδης.... που τον θυμήθηκες?

Ο Γιαννιτσανάκης δεν ήταν ταλέντο. Αν δεν κάνω λάθος ήρθε σε μεγαλύτερη ηλικία.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #44 on: November 11, 2010, 01:32:06 »
Ναι, είχε έρθει στα 24 του.

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #45 on: November 11, 2010, 12:45:50 »
Ως "μεταγραφή-αποκάλυψη" επειδή δεν είχαμε μία  :'(

Athinaios--4

• Guest
« Reply #46 on: November 11, 2010, 16:06:46 »
Τι λες? Είχε έρθει ο τεράστιος Ραιαν Καπαγιαννιδης!!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #47 on: November 11, 2010, 16:21:05 »
Ξεχασατε τις μεγαλυτερες ταλενταρες ολων των εποχων. Thank God Amafule και ο αδερφος του ο Napoleon. Ο Γεωργιου μπροστα τους ξερει 10 κανταρια μπαλα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #48 on: November 11, 2010, 16:24:19 »
Για να μενουμε στο θεμα του τοπικ.. ο Γεωργιου λογικα θα χρειαστει σε καποιο η καποια παιχνιδια το προσεχες διαστημα.. ας ελπισουμε να μπορεσει να ανταποκριθει στις ευκαιριες που θα παρει!

Athinaios--4

• Guest
« Reply #49 on: November 11, 2010, 16:27:13 »
Συμφωνώ. Και είμαι πολύ αισιόδοξος για τον μικρό. Νομίζω ότι μπορεί να ανταποκριθεί και να δώσει λύσεις. Καλή τύχη μικρή και πάνω απ'όλα ΔΟΥΛΕΙΑ

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #50 on: April 19, 2011, 18:12:06 »
αυτα το παλικαρι γιατι δεν παιζει τοσο καιρο??

σημερα παντος ηταν σιφουνας!!πολυ γρηγορος με σωστες τοποθετησεις και εναλλαγες της μπαλας
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

zagorakis

• Guest
« Reply #51 on: April 20, 2011, 14:16:40 »
"Έτοιμος να αρπάξω την ευκαιρία"

Ο Βαγγέλης Γεωργίου, ο οποίος έθελξε με την απόδοσή του στο φιλικό με τον ΟΦΗ (19/4), έστειλε με σημερινές (20/4) δηλώσεις του το μήνυμα στον προπονητή του περί της ετοιμότητάς του να αγωνιστεί, εφόσον κληθεί

Κατά γενική ομολογία, οι παίκτες που έκαναν τη διαφορά για τον ΠΑΟΚ στο φιλικό της Μ. Τρίτης (19/4), ήταν οι Φωτάκης, Αθανασιάδης και Γεωργίου. Ο τελευταίος με την εμφάνιση και την απόδοσή του (μία ασίστ κι ένα γκολ), δήλωσε έτοιμος εντός του γηπέδου να πάρει την ευκαιρία, ακόμη και στη δύσκολη διαδικασία των πλέι οφ, εφόσον του την προσφέρει ο Μάκης Χάβος.

Την Μ. Τετάρτη (20/4), με δηλώσεις του στον "Sport 103", επιβεβαίωσε ότι νιώθει έτοιμος για την πρώτη του επίσημη συμμετοχή την τρέχουσα σεζόν. Άλλωστε, ακόμη κι ο ίδιος ο προπονητής του -σε ανύποπτο χρόνο- του έχει πει ότι είναι ο πλέον αδικημένος στην ομάδα, καθώς δεν του έχει δοθεί καθόλου χρόνος συμμετοχής σε επίσημη αναμέτρηση. 

Απαντώντας πάνω σε αυτό ακριβώς το θέμα, ο Γεωργίου τόνισε: "Πράγματι, ο προπονητής μου έχει πει ότι έχω αδικηθεί και πρέπει να μου δοθούν ευκαιρίες. Το θέμα είναι πότε. Πάντως, είμαι έτοιμος να αρπάξω την ευκαιρία, αν και όποτε αυτή μου δοθεί!"

Και πρόσθεσε επ' αυτού: "Όλο αυτό το διάστημα περίμενα μια ευκαιρία. Όποιος δεν αγωνίζεται, πρέπει να δουλεύει σκληρά στην προπόνηση. Κι εγώ αυτό έκανα κι εξακολουθώ να κάνω. Και τώρα ακόμη περιμένω μια ευκαιρία, γιατί τα παιχνίδια στα πλέι οφ είναι συνεχόμενα".

Για τη θέση που του ταιριάζει καλύτερα στο γήπεδο, είπε: "Με τον ΟΦΗ έπαιξα χαφ εξτρέμ. Αυτή είναι η θέση μου. Μπορώ και ως αριστερό μπακ, αλλά η θέση μου είναι πιο μπροστά".

Για την ασίστ στον Κλάους: "Είναι μεγάλη χαρά για μένα να δίνω ασίστ και να σκοράρει ο Κλάους. Το έχουμε κάνει πολλές φορές στη β' ομάδα. Δεν είναι κάτι που έγινε πρώτη φορά"

Για την β' ομάδα του ΠΑΟΚ που πήρε το πρωτάθλημα πριν λίγα χρόνια και το ταλέντο που είχε: "Εκείνη η ομάδα είχε πολύ ταλέντο. Έπρεπε να δοθούν ευκαιρίες πολύ νωρίτερα σε εκείνα τα παιδιά. Δεν μιλώ συγκεκριμένα για μένα. Μιλώ για όλους."

Για τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ σε Καβάλα και Πανσερραϊκό: "Δεν είναι κακός ο δανεισμός. Βοηθάει. Το θέμα είναι σε τι προπονητή θα πέσεις και πόσο θα σε εμπιστευτεί, γνωρίζοντας ότι την επόμενη σεζόν φεύγεις από την ομάδα και επιστρέφεις εκεί που ανήκεις."

Για το γεγονός ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ θέλει να βλέπει στην ομάδα νέα παιδιά, που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου, όπως ο ίδιος: "Ο κόσμος δείχνει καθημερινά ότι προτιμά να βλέπει τα παιδιά που ανήκουν στην ομάδα από μικροί. Ξέρει ο κόσμος ότι τέτοιοι παίκτες δίνουν το κάτι παραπάνω. Το θέμα είναι πότε θα γίνει αυτό".

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: "Στα πλέι οφ δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Έχει προβάδισμα ο Παναθηναϊκός. Με τη βοήθεια του κόσμου, όμως, μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση. Αν δεν έχουμε απώλειες στην έδρα μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η Τούμπα είναι μεγάλο όπλο. Ο Βόλος είναι ρυθμιστής, αλλά όλα εξαρτώνται από εμάς. Είναι καλό να ξεκινήσουμε με παιχνίδι εντός έδρας. Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος. Σημασία έχει να ξεκινήσουμε με παιχνίδι εντός και να κερδίσουμε."

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/etoimos_na_arpaksw_thn_eykairia.840003.html

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #52 on: April 20, 2011, 20:41:42 »
δεν είδα το παιχνίδι και ούτε άκουσα αναμετάδοση... γενικά τίποτα. Να κάνω μία ερώτηση; Έπαιξε μπροστά η πίσω;

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #53 on: April 20, 2011, 21:44:07 »
Σαν αριστερο χαφ επαιξε..

zagorakis

• Guest
« Reply #54 on: June 30, 2011, 13:38:22 »
Τριετές και δανεισμός η πρόταση σε Γεωργίου

Τι συζήτησαν ο Παντελής Κωνσταντινίδης με τον νεαρό μπακ χαφ για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ. Ποια είναι η άλλη λύση που συμφωνήθηκε και στην οποία ο Εδεσσαίος θα μείνει ελεύθερος

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Πέμπτης (30/6) ο Βαγγέλης Γεωργίου συνάντησε τον Παντελή Κωνσταντινίδη και ο τελευταίος του ξεκαθάρισε ότι δεν υπολογίζεται εν όψει της νέας σεζόν, ότι δεν θα ακολουθήσει την προετοιμασία και πως αν παραμείνει θα είναι τέταρτη και πέμπτη επιλογή.

Ο ΠΑΟΚ πρότεινε στον νεαρό μπακ χαφ να υπογράψει τριετή ανανέωση (το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2012) και να πάει δανεικός σε ομάδα Β' Εθνικής, ενώ ο Γεωργίου πρότεινε να φέρει πρόταση από σύλλογο της Super League και να μείνει ελεύθερος, κάτι στο οποίο οι ιθύνοντες του "Δικεφάλου" δεν παρουσιάζονται αρνητικοί.

Ο Γεωργίου δεν φάνηκε ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο να πάει δανεικός και είπε πως αφού έχει περάσει την συγκεκριμένη διαδικασία, επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, και δεν προωθήθηκε, τότε ένας νέος δανεισμός δεν θα ωφελούσε σε τίποτα. Σε εκείνο το σημείο ο Εδεσσαίος ποδοσφαιριστής αντιπρότεινε να βρει ομάδα της Super League και να μείνει ελεύθερος, ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Στο θέμα αναμένονται οριστικές εξελίξεις το προσεχές διάστημα.

http://olapaok.gr/podosfairo/trietes_kai_daneismos_h_protash_se_gewrgioy.1130078.html

zagorakis

• Guest
« Reply #55 on: August 05, 2011, 21:54:29 »
Ελεύθερος ο Γεωργίου

Μετά από συζητήσεις που ολοκληρώθηκαν σήμερα, ο ΠΑΟΚ και ο Βαγγέλης Γεωργίου δεν θα πορευτούν στο μέλλον μαζί.

Ο 23χρονός μέσος δεν ήταν στα πλάνα του Λάσλο Μπόλονι μετά τις δοκιμαστικές τρεις εβδομάδες που πέρασε στη προετοιμασία και του είχε ζητηθεί να βρει ομάδα. Σήμερα, συμφωνήθηκε να μείνει τελικά ελεύθερος και να αναζητήσει οπουδήποτε επιθυμεί την τύχη του.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10557

jmjyiannis

• Guest
« Reply #56 on: August 05, 2011, 22:02:57 »
Διαβάζεις όλα τα ποστ του τόπικ και ... σιγουρα χαλιέσαι για την κατάληξη ενός ακόμη "μεγάλου τελέντου" των τελευταίων χρόνων.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #57 on: August 05, 2011, 22:51:09 »
Τον παίκτη αυτόν τον ειχα δει πριν 4 χρόνια σε ένα φιλικό που είχαμε παίξει με την σαχτάρ. Τον είχε βάλει ο σάντος περίπου στο 60 αριστερό μπακ. Με είχε κάνει καλή εντύπωση, γιατί ήταν γρήγορος και είχε καλό πόδι αριστερό. Από κει και πέρα όμως δεν ξέρω γιατί ο γεωργίου πίστεψε πως είναι αριστερός μεσοεπιθετικός. Η διαφορά τεράστια, γιατί σαν αριστερός μπακ με μερικά ποιοτικά ανεβάσματα, συν το καλό αριστερό του πόδι θα μπορούσε να διακριθεί, σαν αριστερός επιθετικός όμως δεν φτάνει μόνο η καλή σέντρα. Πρέπει να κάνεις ένα σωρό πράγματα,έτσι αντί να κάτσει και να δουλέψει να γίνει ένας πολύ καλός αριστερός μπακ, με το μυαλό του νόμιζε ότι είναι ο βιερίνια. Το ίδιο λάθος κάνει και ο τσουκαλάς και πολύ φοβάμαι ότι θα βρεθεί κι αυτός σε καμιά επανομή σε κανα δυο χρόνια. Γιατί ενώ σαν αμυντικός χαφ, έχοντας μια υποτυπώδης καλή πάσα, είναι καλός αθλητής, φάνηκε και βοήθησε πέρσι από τον γενάρη και μετά. Τώρα του καρφώθηκε ότι επειδή έπαιζε στα έφηβα 10άρι και στην δράμα, μπορεί να γίνει το δεκάρι του ΠΑΟΚ. Δηλαδή δεν καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί ούτε 7-8 γκολ να βάλει, ούτε να δώσει 7-8 ασιστ σαν επιθετικός μέσος στον ΠΑΟΚ??? Πρέπει να του το πει ο προπονητής??? Ενω σαν αμυντικός χαφ, παλίκαρος είναι ψηλός, μπαλίτσα ξέρει, να την δώσει σωστά την μπάλα μπορεί, άρα μπορεί να σταδιοδρομήσει στον ΠΑΟΚ, έστω και σαν δεύτερη λύση.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #58 on: August 06, 2011, 03:10:43 »
Πολυ σωστες οι παρατηρησεις σου τασουλης
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #59 on: August 06, 2011, 10:38:04 »
Κρίμα το παιδί. Αλλά δεν μπορώ να δώσω άδικο σ' αυτούς που τον αφήσαν ελεύθερο.