πιο χαμηλά, πιο χαμηλά,
πόσο πιο χαμηλά ;
το τραγικότερο είναι ότι ο τύπος που γράφει τα παρακάτω είναι και μοντ εκεί μέσα - να τον χαίρονται"Από χθες είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά.
Όχι επειδή χάσαμε. Αλλά επειδή αναγκάζομαι να υιοθετήσω μια πολύ άσχημη άποψη.
Το είχα ακούσει στο ράδιο (στην εκπομπή του Γεωργίου στον Real fm) πριν από μία εβδομάδα, αλλά δεν το πίστεψα. Ένας ακροατής πήρε τηλέφωνο από τη Θεσσαλονίκη και είπε ότι ο ΠΑΟΚ χρωστάει στον Ολυμπιακό, γιατί ο Σάββας Θεοδωρίδης μεσολάβησε στην UEFA ώστε να μην αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ λόγω χρεών, αλλά να παίξει κανονικά με την Udinese. Σ' αντάλλαγμα ο ΠΑΟΚ θα του δώσει το παιχνίδι στην Τούμπα.
Βλέποντας χθες τα πρώτα είκοσι λεπτά, με αυτά τα φαντάσματα με ασπρόμαυρες φανέλες να υποκρίνονται ότι παίζουν ποδόσφαιρο, υιοθετώ αυτήν την άποψη. Αποδείξεις δεν έχω, αλλά αυτή είναι η αίσθησή μου. Ανύπαρκτος ΠΑΟΚ στα πρώτα 20 λεπτά, με άμυνα διάτρητη, ώστε ο Ολυμπιακός να βάλει τα δύο γκολάκια και να εξασφαλίσει εύκολα τη νίκη. Από κει και πέρα 65% ανούσια κατοχή μπάλας, 70 λεπτά αβάσταχτης διαδικασίας, γιατί έπρεπε να παιχτούν 90΄ προκειμένου ο διαιτητής να σφυρίξει τη λήξη.
Για όσους υποστηρίζουν ότι χάσαμε δίκαια από μια καλύτερη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, έχω να πω ότι δεν μπορώ να πάρω θέση από έναν τέτοιο αγώνα. Θα δούμε τι ψάρια θα πιάσει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη.
Οι συμπτώσεις των αλλεπάλληλων τραυματισμών (Γλύκος, Κατσικάς και Αθανασιάδης), η αντικατάσταση του σέντερ- φορ από ένα χαφ, όλα αυτά μου φαίνονται κάπως.
Αισθάνομαι ντροπή για την ομάδα που υποστηρίζω."
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=146&t=5119&start=165