Author Topic: www.paokmania.gr  (Read 28538 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
Απ: www.paokmania.gr
« Reply #500 on: January 19, 2012, 10:47:10 »
εχθες μου την εσπασε τρελα τα αντικειμενα που επεσαν απο ολη σχεδον τη 4...
δε μπορει ρε πστ μου πετας συνεχεια μπουκαλια απο παντου....ειδικα ενα πραγμα με ξερανε...
το μπουκαλι στο γλυκο στο βολε...εχθες αν οι διαιτητες θελανε να μας γαμησουν μπορουσανε να μας γαμησουνε, λιγο προκληση λιγο τσαλιμια στο κορνερ να επεφτε καμια μπουκαλια σε κανα εποπτη να ειχαμε αλα καισαριανη σκηνικο...
οτι και να συμβαινει οι οπαδοι του ΠΑΟΚ πρεπει να προστατευουν την ομαδα τους...
δευτερη σερι χρονια με αεκ που εχουμε τραβαλα...οι συνδεσμοι πρεπει να περιφρουρησουν τη 4 οσο περισσοτερο μπορουν, αυτοι εχουν το μαχαιρι εχουν και το καρπουζι... η ομαδα ειναι τελειως αμπαλη-ουτσακε και θελει στηριξη να βγει η σεζον, με ευκαιρεια τιτλου...το καλοκαιρι βγαζουμε τα σωψυχα μας
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #501 on: January 19, 2012, 10:56:09 »
οι συνδεσμοι ηδη περιφρουρουνε την 4 αλλα δεν εχουνε να δωσουνε λογο σε κανεναν και καλα ειναι να μην ακουνε το κραξιμο ολο γιατι απλα δεν τους αξιζει αυτη η συμπεριφορα.
οι συνδεσμοι θα εχουν να λογοδοτησουνε ΜΟΝΟ αν παρουνε ΟΛΑ τα εισητηρια της 4.
μονο τοτε θα μπορει καποιος να ζητησει τα ρεστα εστω και για ενα αντικειμενο που επεσε μεσα,ως τοτε και οσο δεν ελεγχουν στην ουσια ποιος μπαινει μεσα μην ζητημε τα ρεστα απο αυτους.
οι συνδεσμιτες δεν ειναι εκει για να κανουν τους μπατσους.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #502 on: January 19, 2012, 11:04:20 »
 τις λεξεις κραξιμο και λογοδοτησουνε τις προσθετεις εσυ, εγω λεω οσο περισσοτερο μπορουν να φυλαξουν το πεταλο και την ομαδα, αν η λυση ειναι να μοιρασουν ολα τα εισητηρια,so be it, αν ειναι αλλη να παρθει αυτη...

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #503 on: January 19, 2012, 11:09:42 »
οκ απλα εγω σταθηκα σε αυτο:

οι συνδεσμοι πρεπει να περιφρουρησουν τη 4 οσο περισσοτερο μπορουν, αυτοι εχουν το μαχαιρι εχουν και το καρπουζι

και αυτο που ηθελα να σου πω ηταν οτι ουτε καρπουζι εχουν ουτε το μαχαιρι.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #504 on: January 19, 2012, 11:16:22 »
το δεχομαι....πρεπει να βρεθει λυση ομως 100%...
εμενα που τη σπαει οι ντερμπακηδες να τα κανουν ταναπου και οι μονιμοι να ειναι εκκλησια

kasmir

• Guest
« Reply #505 on: February 06, 2012, 20:22:56 »

πιο χαμηλά, πιο χαμηλά,
πόσο πιο χαμηλά ;
το τραγικότερο είναι ότι ο τύπος που γράφει τα παρακάτω είναι και μοντ εκεί μέσα - να τον χαίρονται

"Από χθες είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά.
Όχι επειδή χάσαμε. Αλλά επειδή αναγκάζομαι να υιοθετήσω μια πολύ άσχημη άποψη.
Το είχα ακούσει στο ράδιο (στην εκπομπή του Γεωργίου στον Real fm) πριν από μία εβδομάδα, αλλά δεν το πίστεψα. Ένας ακροατής πήρε τηλέφωνο από τη Θεσσαλονίκη και είπε ότι ο ΠΑΟΚ χρωστάει στον Ολυμπιακό, γιατί ο Σάββας Θεοδωρίδης μεσολάβησε στην UEFA ώστε να μην αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ λόγω χρεών, αλλά να παίξει κανονικά με την Udinese. Σ' αντάλλαγμα ο ΠΑΟΚ θα του δώσει το παιχνίδι στην Τούμπα.
Βλέποντας χθες τα πρώτα είκοσι λεπτά, με αυτά τα φαντάσματα με ασπρόμαυρες φανέλες να υποκρίνονται ότι παίζουν ποδόσφαιρο, υιοθετώ αυτήν την άποψη. Αποδείξεις δεν έχω, αλλά αυτή είναι η αίσθησή μου. Ανύπαρκτος ΠΑΟΚ στα πρώτα 20 λεπτά, με άμυνα διάτρητη, ώστε ο Ολυμπιακός να βάλει τα δύο γκολάκια και να εξασφαλίσει εύκολα τη νίκη. Από κει και πέρα 65% ανούσια κατοχή μπάλας, 70 λεπτά αβάσταχτης διαδικασίας, γιατί έπρεπε να παιχτούν 90΄ προκειμένου ο διαιτητής να σφυρίξει τη λήξη.
Για όσους υποστηρίζουν ότι χάσαμε δίκαια από μια καλύτερη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, έχω να πω ότι δεν μπορώ να πάρω θέση από έναν τέτοιο αγώνα. Θα δούμε τι ψάρια θα πιάσει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη.
Οι συμπτώσεις των αλλεπάλληλων τραυματισμών (Γλύκος, Κατσικάς και Αθανασιάδης), η αντικατάσταση του σέντερ- φορ από ένα χαφ, όλα αυτά μου φαίνονται κάπως.
Αισθάνομαι ντροπή για την ομάδα που υποστηρίζω."

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=146&t=5119&start=165

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #506 on: February 06, 2012, 20:28:39 »
Ντάξει κι εγώ με την ίδια λογική άκουσα σε ένα ράδιο ότι η μάνα του αρθρογράφου γαμιέται για μισό κιλό μπατιρόσπορα..
Όσο ισχύει η άποψή του για τον ΠΑΟΚ χωρίς στοιχεία τόσο ισχύει και η δικιά μου γνώμη για τη μάνα του..

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #507 on: February 06, 2012, 20:34:31 »
Κασμιρη μαλλον δεν εισαι τακτικος για να δεις εδω τι γραφεται  :'( :'(

Παντως εγω καραγουσταρω αυτες τις θεωριες συνομοσιας (που μπορει να ειναι και αληθεια, γιατι τον νιου πρεσιντεντ πραγματικα τον εχω ικανο να το κανει σε αντιθεση με το 'βλαχο' ζαγορ σε τετοια θεματα). Αναρωτιεμαι αυτοι που τα λενε στα ραδια, ποσα δισεκατομμυρια πρεπει να εχουνε κερδισει απο παρανομο στοιχημα στην Ασια. Αλλα απο την αλλη τους βλεπεις οτι για 50 σεντ μπορουν να ρουφιανεψουν και την ιδια τους την ξεκωλιαρα την μανα οποτε καταλαβαινεις ποσο σανο ταιζουν τον κοσμακη.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #508 on: February 06, 2012, 20:49:09 »
Καλά και ο βγαινώπουλος πως το επέτρεψε αυτό...?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ive4

• Guest
« Reply #509 on: February 06, 2012, 22:38:14 »
Μη ψάχνεις στα μάνια. Παντού θα βρεις τόσο ''ψαγμένους'' οπαδούς. Δεν είναι μόνο ο Γεωργίου ψαγμένος και προφήτης. Η διαφορά είναι ότι ο Γεωργίου τα λέει και χέζεται στο τάληρο, ενώ οι οπαδοί απλά τα λένε.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #510 on: February 09, 2012, 14:39:06 »
Όποιος το έγραψε γαμιέται. Άκου λέει μεσολάβησε η γριά πουτάνα... Το συγκεκριμένο site καΚώς ή καΚώς είναι η εικόνα που παίρνει πολύς κόσμος για το λαό του ΠΑΟΚ. Πώς να μη σε δουλεύουν μετά όταν βλέπουν ότι κατάντησες σαν αυτούς;
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #511 on: February 09, 2012, 20:51:22 »
Και το χανούμι στήθηκε σε μας για το περσυνό Δωράκι του Κυπέλου...
Ο Μαρινάκης πλήρωσε το Βάζελο για να χάσει από το Λεβαδειακό να σωθεί το παράρτημα του και η Τότεναμ πήρε 10 Μυρια από το Ζαγοράκη να χάσει στο Λονδίνο....

Αλλά αν κερδίζαμε το ίδιο άτομο....
ΤΗΝ Γ...ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.... Ο Π.Α.Ο.Κ. Κόντρα στα εκατομύρια και το κατεστημένο...
τραλαλαλαλαλα
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

tsim4

• Guest
« Reply #512 on: March 06, 2012, 16:37:55 »
Βγαλτε το εν λογο αποχαβνοτικο site επιτελους ρε mods απο δω μεσα.υπαρχει πλεον στην πραγματικη του θεση.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #513 on: March 19, 2012, 10:23:11 »
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=15&t=4784&start=4500#p588997
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=15&t=4784&start=4500#p589043

Παρακάλια να βάλει γκολ ο πουστόγαυρος, πάλι από συντονιστή φυσικά. Δε με νοιάζουν οι "αντικειμενικές" αναλύσεις περί συμφέροντος λες και κάνουμε Realpolitik και όχι λες και ασχολούμαστε με κάτι που μας αρέσει. Το σάιτ αυτό έχει καταντήσει ξέρασμα και πραγματικά μετανιώνω που πήγα ο μαλάκας και ξαναμπήκα μετά από καιρό να δω τι ακριβώς δεν ξέρω. Ας γίνει το παρόν τόπικ μια μεταφορά στα ΜΜΕ ή μια συγχώνευση με το ομώνυμο στο "αλλόθρησκοι". Δεν αντέχεται αυτή η μπόχα.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #514 on: March 19, 2012, 11:12:04 »
Μνημείο απόλυτης οπαδικής ντροπής.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #515 on: March 19, 2012, 11:52:08 »
Ξύνεται ο πάτος..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #516 on: March 19, 2012, 11:58:46 »
 :smack: :tikitaka: :emetos: :emetos: :emetos: :emetos:

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #517 on: March 19, 2012, 12:03:58 »
Γαύροι γαμάνε κάποιων τις μάνες και τους αρέσει

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #518 on: March 19, 2012, 12:05:09 »
Πουτανας γιοι ολιεμπιακοι.

Γαμιουνται ολοι οι γενιτσαροι. Καμια ντροπη, μηδεν τσιπα..
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #519 on: March 19, 2012, 12:10:40 »
η πλακα ειναι οτι ολοι αυτοι, αμα τους πεις γιατι δε πατε ρε στο γηπεδο, θα σου πει για μπερδεμενα, καθαροαιμα, επεισοδια, διωξατε το ζαγορακη, θετε να φατε το σαλπι, ο παπαζογλου ειναι ταλεντο κ.α. λεβεντικα

δυστυχως αυτοι ειμαστε...