Author Topic: www.paokmania.gr  (Read 28048 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
Απ: www.paokmania.gr
« Reply #400 on: November 10, 2011, 12:58:12 »
Μιας και κάποιοι φρόντισαν να μας στερήσουν το βήμα ... θα αναγκαστώ να τοποθετηθώ εδω μέσα ... αυτό που γίνεται στο πάλαι ποτέ κορυφαίο... δημοφιλέστερο... ανεξάρτητο... site των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ. δεν έχει προηγούμενο ... η έντεχνη προσπάθεια φίμωσης συγκεκριμένων ανθρώπων ... τάσεων και απόψεων ... μόνο ως φασιστική συμπεριφορά μπορεί να χαρακτηριστεί ...

εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έχει ξεκινήσει η διαγραφή μελών ... με αποκορύφωμα την τελευταία εβδομάδα όπου υπήρχαν μαζικές διαγραφές μελών ... ορισμένα απο τα οποία έχουν προσφέρει και στο συγκεκριμένο site ... αλλά και στο Σύλλογο γενικότερα ...

η νέα τάξη πραγμάτων ασφαλώς και δε σεβάστηκε τίποτα απο όλα αυτά ... προκειμένου να χαράξει την πολιτική της ... με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική αλλοτρίωση του site ... το οποίο για άλλους λόγους δημιουργήθηκε ... και άλλους σκοπούς εξυπηρετεί σήμερα ... ανάμεσα στα μέλη που αποφάσισαν να διαγράψουν οι νέες κεφαλές ήμουν και εγώ ... δε με πείραξε καθόλου το γεγονός της διαγραφής μου ... το μόνο που με ενόχλησε αφάνταστα είναι τα φαινόμενα της συνεχούς σήψης και καθημερινής παρακμής που παρατηρούνται εκει μέσα ...

έαν κάποιοι πιστεύουν πως διαθέτουν περισσότερη νοημοσύνη απο κάποιους άλλους ... είναι γελασμένοι ...
ανέκαθεν πίστευα ... πως ο πιο ηλίθιος άνθρωπος είναι αυτός που θεωρεί τον εαυτό του ... πιο έξυπνο απο τους άλλους ...
και όπως λένε και οι στίχοι ενός τραγουδιού ...

Τ' αρχινισμένο σύνθημα πάντα μου μένει
όποτε ακούω από τότε ακορντεόν
κι έχει σαν στάμπα τη ζωή μου σημαδέψει
δε θα περά ... δε θα περάσει ο φασισμός ...

Εσύ και άλλοι (λίγοι) κάνετε χιλιόμετρα, νιώθετε, πονάτε. Ξεκολάτε απο το ρουφιανο σάιτ με τις διαφημισεις αλλόθρησκων φόρα παρτίδα στις κεντρικές, με τους οπαδούς του κώλου με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω, με "φιλάθλους" που στο φυτοmania βρήκαν πάτημα κ εγιναν μετά α.ρ.δ., με ΚΙΡΙΖΙΑ που εύχονταν σε αδερφούς μας να σαπίσουν στη φυλακή, με τα χουντικά φρονήματα και τις αγάπες για την εθνική (γ)ελλάδος. Χώρο έκφρασης μπορείτε να βρείτε και αλλού. Αφήστε τα φυτά που τους ταίζουν φάπες όπου τους βρούνε και εκφραστείτε αλλού.

Καλώς σε βρίσκουμε και καλό κάψιμο, σαν αυτό στην Ιρλανδία ;)
« Last Edit: November 10, 2011, 13:27:24 by CLUB »

nik_the

• Guest
« Reply #401 on: November 10, 2011, 15:31:50 »
Μιας και κάποιοι φρόντισαν να μας στερήσουν το βήμα ... θα αναγκαστώ να τοποθετηθώ εδω μέσα ... αυτό που γίνεται στο πάλαι ποτέ κορυφαίο... δημοφιλέστερο... ανεξάρτητο... site των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ. δεν έχει προηγούμενο ... η έντεχνη προσπάθεια φίμωσης συγκεκριμένων ανθρώπων ... τάσεων και απόψεων ... μόνο ως φασιστική συμπεριφορά μπορεί να χαρακτηριστεί ...

εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έχει ξεκινήσει η διαγραφή μελών ... με αποκορύφωμα την τελευταία εβδομάδα όπου υπήρχαν μαζικές διαγραφές μελών ... ορισμένα απο τα οποία έχουν προσφέρει και στο συγκεκριμένο site ... αλλά και στο Σύλλογο γενικότερα ...

η νέα τάξη πραγμάτων ασφαλώς και δε σεβάστηκε τίποτα απο όλα αυτά ... προκειμένου να χαράξει την πολιτική της ... με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική αλλοτρίωση του site ... το οποίο για άλλους λόγους δημιουργήθηκε ... και άλλους σκοπούς εξυπηρετεί σήμερα ... ανάμεσα στα μέλη που αποφάσισαν να διαγράψουν οι νέες κεφαλές ήμουν και εγώ ... δε με πείραξε καθόλου το γεγονός της διαγραφής μου ... το μόνο που με ενόχλησε αφάνταστα είναι τα φαινόμενα της συνεχούς σήψης και καθημερινής παρακμής που παρατηρούνται εκει μέσα ...

έαν κάποιοι πιστεύουν πως διαθέτουν περισσότερη νοημοσύνη απο κάποιους άλλους ... είναι γελασμένοι ...
ανέκαθεν πίστευα ... πως ο πιο ηλίθιος άνθρωπος είναι αυτός που θεωρεί τον εαυτό του ... πιο έξυπνο απο τους άλλους ...
και όπως λένε και οι στίχοι ενός τραγουδιού ...

Τ' αρχινισμένο σύνθημα πάντα μου μένει
όποτε ακούω από τότε ακορντεόν
κι έχει σαν στάμπα τη ζωή μου σημαδέψει
δε θα περά ... δε θα περάσει ο φασισμός ...

Γειά και χαρά σας κι από μένα..
Θα ήθελα κι εγώ να τοποθετηθώ για το θλιβερό κατάντημα του δημοφιλέστερου site του ΠΑΟΚ στον κόσμο
(γελάνε κι οι τυφλοί).. Κατάρχήν, το να (αυτό)χρίζεις δημοφιλέστερο site του ΠΑΟΚ στον κόσμο
ένα site που διαβάζουν μόνο Έλληνες δείχνει μια κάποια ματαιόδοξια-στην καλύτερη.. Γιατί δείχνει κ φελλάδα..
Γιατί δεν λες ρε φίλε το δημοφιλέστερο site του ΠΑΟΚ στον γαλαξία ; ή ακόμα καλύτερα
το δημοφιλέστερο site του ΠΑΟΚ στο Σύμπαν (όλο).. λες στον Γαλαξία της Ανδρομέδας, να υπάρχει
άλλο site για τον ΠΑΟΚ, με μεγαλύτερη επισκεψιμότητα;  :gruebel:

Στο διά ταύτα..

Κάποτε, σαν επισκέπτης του φόρουμ, περνούσα καλά εκεί μέσα. Θέλω να πω, υπήρχαν και κάποια
φυτά, που σε έσκαγαν με τις τοποθετήσεις (ξάδερφος ας πούμε..), αλλά υπήρχαν και ανθρώποι
όπως ο Hideguti, ο τερατιος, ο banis, ο Βuendia, που χαιρόσουν να τους διαβάζεις..
Και φυσικά ο πράκτωρ.. Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΝΟΣ, μαζί με τον Gordon..

Το καλοκαίρι, άρχισαν όλα να αλλάζουν.. Αλαζονικές συμπεριφορές οδήγησαν στην έξοδο, όλες ΜΑ ΟΛΕΣ τις
σοβαρές απόψεις του Μάνια, με αποτέλεσμα σήμερα να γράφουν εκεί μόνο οι μοντς, και 4-5 χειροκροτητές των..
Οι αποχωρήσαντες δημιούργησαν το εξαιρετικό kyr stef, το οποίο (από τις αποθηκεύμενες σελίδες του google
που μπόρεσα να διαβάσω είναι ένα Μάνια, χωρίς μπεεεεε..
 :04a:
and so the story goes..
Γουστάρω paokworld, paokg4.org, και το νέο blog που τα σπάει με απόψεις, αφιερώματα κ χιουμορ
http://epanastasoblog.blogspot.com/2011/11/blog-post.html
αν υπάρχει κάτι που αξίζει να διαβάζεις σήμερα στο νετ, είναι αυτά..
Καλώς σας βρήκα, και καλώς με βρήκατε..

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #402 on: November 10, 2011, 17:01:01 »
με αποτέλεσμα σήμερα να γράφουν εκεί μόνο οι μοντς, και 4-5 χειροκροτητές των..

και η ψυχουλα ο μακπτολ ;

υγ: τι λε ρε τωρα, σοβαρά ; τετοια παρακμη το σκατοσάιτ γαμω τα παντα τους;
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

nik_the

• Guest
« Reply #403 on: November 10, 2011, 17:03:44 »
μακπτολ :gruebel:
?????

edit: σοβαρά, σοβαρότατα..
μόνο μπάσκετ αξίζει κανείς να διαβάζει εκεί μέσα, και τίποτε άλλο..
έχουν ένα τόπικ "Θλιμμένος Νά...." έέέέ Σόρρυ..
"Δημήτρης Σαλπιγγίδης".. λοιπόν, λένε πως η τα ποστς εκεί μέσα θα πρέπει να αφορούν μόνο τα αγω-νηστικά του
επιτεύγματα, και όλα τα άλλα ποστς, δημοκρατικά- δημοκρατικότατα, θα σβήνονται..
μπαίνουν κανα δυό με επιχειρήματα και γράφουν πως ο θερμοσίφ.. εεε, (είδες αυτό το πληκτρολόγιο σήμερα!) ο
Δημήτρης Σαλπιγγίδης δηλαδή, ο Έλλην Ρούνι, και λίγα λέω..
δεν προσφέρει τίποτα! μόνο διχασμό , τίποτε άλλο..
αρχίζει μετά, η τσουτσού των μοντς, ο dj timo, να προκαλεί με ειρωνείες όσους έχουν δυο-τρία επιχειρήματα
απέναντι στον λυράρη της Πολίχν.. ε, βρε γ@μωτο, στον Σάλπι, βγαίνουν τα παιδιά έξω από τα ρούχα τους,
σβήνονται τα ποστς τους!
at the end of the day, αν μπεις αργά το βράδυ, και διαβάσεις έτσι όπως έχει η κατάσταση στο τόπικ με τα
σβησμένα ποστς, βγάζεις εντελώς άλλο νόημα..

sorry αν σε μπέρδεψα, πάντως όποιος έχει επισκεφτεί το εν λόγω, καταλαβαίνει ακριβώς για τι πράγμα μιλάω..
« Last Edit: November 10, 2011, 17:17:36 by nik_the »

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #404 on: November 10, 2011, 17:45:50 »
κατσε να μπω στο τοπικ του κοντοπουτανου, θα βρω σιγουρα με τι νικνέιμ γράφει..... μισό !

χαχαχαχαχαχα ΕΛΑ ρε......  εορπτολ χαχαχαχαχαχα
αυτην την ψυχαρα τον μπακουνιν πως και δεν τον εχουν μπανάρει ;
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

nik_the

• Guest
« Reply #405 on: November 10, 2011, 17:52:23 »
α, αυτόν λες..
 :a1316:
ΘΕΟΣ!!!
"καλλίτερα" όπως γράφει κι ο ίδιος, (κ όπως γραφόνταν επί χούντας) να μην αναφερθώ...
υγ: dj timo σύντροφε.. τσέκαρε δημιοσευσείς του..
γλίντζας..
υγ2: τον μπακούνιν δεν μπορώ ούτε εγώ να καταλάβω πως δεν τον έχουν μπανάρει..
μάλλον για να δείχνει πιο μάγκας ο ντι τζέϊ..

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #406 on: November 10, 2011, 18:05:47 »
Δινω τοσο αγωνα στο τοπικ του Σαλπιγγιδη και εγω :D Με εχουν μπαναρει μια φορα, αλλα συνεχιζω απτοητος.
Απο εκει μεσα, μονο ο Falegkos, bob και ο bakunin γραφουν στο ιδιο πνευμα με εμενα. Ειναι απιστευτες καποιες τοποθετησεις, ειδικα ενας alex_ntepo ειχε γραψει ενα επικο μηνυμα (σβηστηκε), οποιος το διαβασε καταλαβε σε τι αναφερομαι.
Οσον αφορα τον ξαδερφο... εκει τα λογια περιττεουν.
« Last Edit: November 10, 2011, 18:11:46 by DarkLord »
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #407 on: November 10, 2011, 18:05:58 »
Λιγα με Μπακουνιν..  :P

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #408 on: November 10, 2011, 18:07:32 »
Μεγαλε biv, εσυ;

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #409 on: November 10, 2011, 18:10:43 »
Οχι.. :)

nik_the

• Guest
« Reply #410 on: November 10, 2011, 18:11:56 »
Δινω τοσο αγωνα στο τοπικ του Σαλπιγγιδη και εγω :D Με εχουν μπαναρει μια φορα, αλλα συνεχιζω απτοητος.
Απο εκει μεσα, μονο ο Falegkos, bob και ο bakunin γραφουν στο ιδιο πνευμα με εμενα. Ειναι απιστευτες καποιες τοποθετησεις, ειδικα ενας alex_ntepo ειχε γραψει ενα επικο μηνυμα (σβηστηκε), οποιος το διαβασε καταλαβε σε τι αναφερομαι.

παράτα τα σύντροφε..
πας να τα βάλεις με ηλίθιους (ντι τζέϊ, εορτπολ, αργοναυτη) και οι ηλίθιοι σε τέτοιες φάσεις πάνε να σε ρίξουν
στο επίπεδο τους, όπου παίζουν εντός έδρας..
γάμησε τους τους, τους μαλάκες άστους να μείνουν 3 κ ο κούκος, να συμφωνούν ο ένας με τον άλλον,
να δούμε τι ωραία θα περνάνε..

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #411 on: November 10, 2011, 18:18:25 »
σωπα ρε bani..
απο τοτε που σας διεγραψαν εγινε κακο το σαιτ? πριν ηταν καλο?
εισαι μορφαρα αλλιως θα τρωγες μπινελικι  :P

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #412 on: November 10, 2011, 18:25:57 »
καλοι ειμαστε και μεις αναλωνομαστε σε κοντους ειτε εδω ειτε εκει ενω αλλα επρεπε να μας καινε..πολυ κιολας (αυτο δεν αλλαζει την αποψη μου για τον ακατονομαστο..ουκ ολιγα του χω συρει)

Χαρα στο κουραγιο οσων ασχολουνται..δε το λεω ειρωνικα.

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
« Reply #413 on: November 10, 2011, 18:26:20 »
dark σε παρατηρω πολλες φορες στο τοπικ του ξαδερφου να δινεις ανισες μαχες!φιλε δε ξερω τι ειναι καλυτερο,να καθεσαι να ασχολεισαι με ηλιθιους που κανουν πως δε καταλαβαινουν και δε νιωθουν ή να απαξιεις πληρως κ να αδιαφορεις?εγω προσωπικα κανω το δευτερο γιατι βλεπω οτι οι συγκεκριμενοι τυποι δεν εχουν σχεση με το πως νιωθω εγω τον ΠΑΟΚ.δυστυχως πολλοι τυποι υπαρχουν που δηλωνουν παοκτσηδες αλλα καμια σχεση δν εχουν για μενα με τη πραγματικη φυση του συλλογου.ανθρωπακια υποτελη,yesmen,κατευθυνομενοι,φυτα..
παρολ αυτα χαρα στο κουραγιο σου!
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #414 on: November 10, 2011, 19:24:49 »
Αδερφε χαθηκε το κουραγιο μου κ κυριως η ορεξη μου για χαμενο χρονο  ;) Αστους να βρουνε μεταξυ τους την καλυτερη θεση του κοντου στην ενδεκαδα :P

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #415 on: November 10, 2011, 22:59:29 »
σωπα ρε bani..
απο τοτε που σας διεγραψαν εγινε κακο το σαιτ? πριν ηταν καλο?
εισαι μορφαρα αλλιως θα τρωγες μπινελικι  :P

ρίξε όσο μπινελίκι θες αδελφέ lik ... εγώ δεν αναφέρομαι πουθενά στο αν το site έγινε καλό ή κακό ... στ'@@ μου κιόλας η διαγραφή ...
αν απο το κείμενο μου αυτό κατάλαβες ... τότε σίγουρα υπάρχει σύγχυση ...
αυτό που με πείραξε ... και εστιάζω ξανά ... είναι η συμπεριφορά ... και οι διαγραφές μελών ... χωρίς αιτιολογία ... η φιλοσοφία και η πολιτική που ακολουθεί ένα site ... είναι απόφαση αυτού που το διαχειρίζεται ... και εκεί δεν μπορώ να παρέμβω ... ούτε μπορώ να κρίνω αν ένα site είναι καλό ή κακό ... καθώς αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό ...
θεωρώ όμως αδιανόητο ... να φιμώνεις ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΕΣ φωνές ... επειδή διαφωνούν με την άποψή σου ...
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΛΛΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ... πιο ανατολικά ... 

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #416 on: November 10, 2011, 23:12:13 »
έγινε σούπερ 3 το μανια λοιπόν... ρε πως αλλάζουν οι καιροί...άντε σε λίγο και πρεζάκια ....

αφιερωμενο

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

nik_the

• Guest
« Reply #417 on: November 12, 2011, 10:03:50 »
Βασικά δεν έχει πολύ σχέση με το μάνια, αλλά εκεί το πρωτοβρήκα, και απ'ότι είδα ανάλογο
τόπικ δεν έχετε οπότε το παραθέτω εδώ..
http://epanastasoblog.blogspot.com/2011/11/blog-post_11.html
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ άρθρο για ους προπονητές που μας ταλαιπώρησαν τα τελευταία 15 χρόνια,,

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #418 on: November 12, 2011, 20:21:24 »
ΦΥΤΟ μανια uber alles....

παντα ο ΠΑΟΚ ειχε το ιδιο προβλημα...
συνδεσμιτες ραδια σαιτ που απο αγνα και ασπρομαυρα γινοντα μπιζνα...
οταν καποτε το παλεψουμε μεταξυ μας θα σωθει και η ομαδα ...
μεχρι τοτε φαε ενα ΠΑνελουδη φαε ενα Κατσαρη φαε ενα Ζαγορακη (τελευταιων 2 ετων) φαε και μπασκετακι με 400 χαρτια μπατζετ

ΠΑΟΚ γεια σου εσυ και τα φυτα σου...best ever νυν και αει και εις τους αιωνες των αιωνων αμην

οσο για το μανια....γαμα τα....ενα μπουρδελο ειναι οπως και ο κοσμος του ΠΑΟΚ στο facebook...μαγκια σε σκουληκια, ρεβολουσιον ντεμεκ και γλυψιμο για ντεσου φρουφρου και ουισκια και τανεσπου

η ιστορια γραφεται στους δρομους οχι στα φορα και στα ραδια
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #419 on: November 24, 2011, 11:30:10 »
φρασκα κουλουρια απο τους φαν του ποδοσφαιρου

από ΑΑ » Τετ Νοέμ 23, 2011 10:41 pm
Το παλεύει ο Ολυμπιακός, μπράβο του! Πολλά μπράβο στον ΑΠΟΕΛ!

από MANIAKOS » Τετ Νοέμ 23, 2011 11:38 pm
μεγαλη νικη ο γαβρος...τωρα μεχρι και στους 16 μπορει να περασει...

από pgetsos » Πέμ Νοέμ 24, 2011 12:02 am
μπραβο ΑΠΟΕΛ !!! :opaokara:

μεγαλη νικη και ο γαυρος και την αξιζε κιολας...
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ