Μιας και κάποιοι φρόντισαν να μας στερήσουν το βήμα ... θα αναγκαστώ να τοποθετηθώ εδω μέσα ... αυτό που γίνεται στο πάλαι ποτέ κορυφαίο... δημοφιλέστερο... ανεξάρτητο... site των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ. δεν έχει προηγούμενο ... η έντεχνη προσπάθεια φίμωσης συγκεκριμένων ανθρώπων ... τάσεων και απόψεων ... μόνο ως φασιστική συμπεριφορά μπορεί να χαρακτηριστεί ...
εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έχει ξεκινήσει η διαγραφή μελών ... με αποκορύφωμα την τελευταία εβδομάδα όπου υπήρχαν μαζικές διαγραφές μελών ... ορισμένα απο τα οποία έχουν προσφέρει και στο συγκεκριμένο site ... αλλά και στο Σύλλογο γενικότερα ...
η νέα τάξη πραγμάτων ασφαλώς και δε σεβάστηκε τίποτα απο όλα αυτά ... προκειμένου να χαράξει την πολιτική της ... με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική αλλοτρίωση του site ... το οποίο για άλλους λόγους δημιουργήθηκε ... και άλλους σκοπούς εξυπηρετεί σήμερα ... ανάμεσα στα μέλη που αποφάσισαν να διαγράψουν οι νέες κεφαλές ήμουν και εγώ ... δε με πείραξε καθόλου το γεγονός της διαγραφής μου ... το μόνο που με ενόχλησε αφάνταστα είναι τα φαινόμενα της συνεχούς σήψης και καθημερινής παρακμής που παρατηρούνται εκει μέσα ...
έαν κάποιοι πιστεύουν πως διαθέτουν περισσότερη νοημοσύνη απο κάποιους άλλους ... είναι γελασμένοι ...
ανέκαθεν πίστευα ... πως ο πιο ηλίθιος άνθρωπος είναι αυτός που θεωρεί τον εαυτό του ... πιο έξυπνο απο τους άλλους ...
και όπως λένε και οι στίχοι ενός τραγουδιού ...
Τ' αρχινισμένο σύνθημα πάντα μου μένει
όποτε ακούω από τότε ακορντεόν
κι έχει σαν στάμπα τη ζωή μου σημαδέψει
δε θα περά ... δε θα περάσει ο φασισμός ...
Γειά και χαρά σας κι από μένα..
Θα ήθελα κι εγώ να τοποθετηθώ για το θλιβερό κατάντημα του
δημοφιλέστερου site του ΠΑΟΚ στον κόσμο(γελάνε κι οι τυφλοί).. Κατάρχήν, το να (αυτό)χρίζεις δημοφιλέστερο site του ΠΑΟΚ
στον κόσμοένα site που διαβάζουν μόνο Έλληνες δείχνει μια κάποια ματαιόδοξια-στην καλύτερη.. Γιατί δείχνει κ φελλάδα..
Γιατί δεν λες ρε φίλε
το δημοφιλέστερο site του ΠΑΟΚ στον γαλαξία ; ή ακόμα καλύτερα
το δημοφιλέστερο site του ΠΑΟΚ στο Σύμπαν (όλο).. λες στον Γαλαξία της Ανδρομέδας, να υπάρχει
άλλο site για τον ΠΑΟΚ, με μεγαλύτερη επισκεψιμότητα;

Στο διά ταύτα..
Κάποτε, σαν επισκέπτης του φόρουμ, περνούσα καλά εκεί μέσα. Θέλω να πω, υπήρχαν και κάποια
φυτά, που σε έσκαγαν με τις τοποθετήσεις (ξάδερφος ας πούμε..), αλλά υπήρχαν και ανθρώποι
όπως ο Hideguti, ο τερατιος, ο banis, ο Βuendia, που χαιρόσουν να τους διαβάζεις..
Και φυσικά ο πράκτωρ.. Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΝΟΣ, μαζί με τον Gordon..
Το καλοκαίρι, άρχισαν όλα να αλλάζουν.. Αλαζονικές συμπεριφορές οδήγησαν στην έξοδο, όλες ΜΑ ΟΛΕΣ τις
σοβαρές απόψεις του Μάνια, με αποτέλεσμα σήμερα να γράφουν εκεί μόνο οι μοντς, και 4-5 χειροκροτητές των..
Οι αποχωρήσαντες δημιούργησαν το εξαιρετικό kyr stef, το οποίο (από τις αποθηκεύμενες σελίδες του google
που μπόρεσα να διαβάσω είναι ένα Μάνια, χωρίς μπεεεεε..

and so the story goes..
Γουστάρω paokworld, paokg4.org, και το νέο blog που τα σπάει με απόψεις, αφιερώματα κ χιουμορ
http://epanastasoblog.blogspot.com/2011/11/blog-post.htmlαν υπάρχει κάτι που αξίζει να διαβάζεις σήμερα στο νετ, είναι αυτά..
Καλώς σας βρήκα, και καλώς με βρήκατε..