Author Topic: www.paokmania.gr  (Read 28092 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
Απ: www.paokmania.gr
« Reply #280 on: January 14, 2010, 17:46:55 »
Καλό είναι  να σταματήσει αυτό το πανηγυράκι με το δίπλα σαιτ, συμπεράσματα όλοι βγάλαμε, δεν έχει νόημα πλέον. Άλλωστε, είναι γνωστό οτι γράφουν κ αδερφοί μας εκεί, οι επιλογές του καθένα σεβαστές. Απλά όταν κάτι υποπίπτει στην αντίληψή μας (ΑΡΝΗΤΙΚΟ Η' ΘΕΤΙΚΟ), καλό είναι να το γράφουμε εδώ μέσα για να υποψιάζεται ο κόσμος.

(Sabbath, δυστυχώς δεν ήταν-είναι ένας, ή δύο. Είναι παρα πολλοί κ το κακό παραέγινε).

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #281 on: January 14, 2010, 18:05:34 »
αυτο ακριβως τιποτα αλλο

σωστος ο κλαμπ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #282 on: May 26, 2010, 16:30:18 »
Δεν ήθελα να ξαναγράψω στο γαμημένο το thread, αλλά η πρόκληση έχει και τα όρια της.
Πείτε με ό,τι θέλετε, αλλά εγώ δεν θ ανεχτώ άλλο την ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ , ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ και ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΟΜΑΓΝΗΤΗ ΣΑΣ.

EΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΕΣΤΕ.ΝΤΕΜΕΚ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ , (εντιτ..............δεν το εννοεις.).

http://www.paokmania.gr/el/articles/football/transfers/5810-neesantidraseisgiasalpigidi.html
« Last Edit: May 26, 2010, 18:11:35 by northeagle_4 »

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #283 on: May 26, 2010, 16:57:28 »

Uploaded with ImageShack.us

Εμείς όταν γράφαμε αλήθειες χωρίς να βρίζουμε μας κάνατε μπαν επειδή είχαμε αντίθετη άποψη γαμιόλες...ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΕΜΕΚ ΟΠΑΔΟΥΣ!!!

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #284 on: May 26, 2010, 17:06:48 »
Βλέπω τα σχόλια στην ανακοίνωση των δυτικών συνοικιών και με πιάνει εμετός και αηδία...

Α ρε σιχάματα, ξεφτιλισμένοι, προσκυνημένοι ραγιάδες θα είστε μια ζωή ρε μπαστάρδια, που πιάνετε στο στόμα σας συνδέσμους του ΠΑΟΚ που μάτωσαν για αυτή την ομάδα για έναν κοντό πούστη προδότη...

Κοιτάχτε ρε πως καταντήσανε τον ΠΑΟΚτσή οι φυλλάδες και τα ράδια. Ούτε το σάλιο να σας φτύσει κανείς δεν αξίζετε, γενίτσαροι...

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #285 on: May 26, 2010, 17:53:43 »
Δεν ήθελα να ξαναγράψω στο γαμημένο το thread, αλλά η πρόκληση έχει και τα όρια της.
Πείτε με ό,τι θέλετε, αλλά εγώ δεν θ ανεχτώ άλλο την ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ , ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ και ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΟΜΑΓΝΗΤΗ ΣΑΣ.

EΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΕΣΤΕ.ΝΤΕΜΕΚ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ,(εντιτ..............δεν το εννοεις.)

http://www.paokmania.gr/el/articles/football/transfers/5810-neesantidraseisgiasalpigidi.html

+1926 και ΑΝΤΕ στον ΔΙΑΟΛΟ
« Last Edit: May 26, 2010, 18:12:35 by northeagle_4 »
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #286 on: May 26, 2010, 18:00:02 »
Χαλαρα. Κατι τετοια με κανουν να νιωθω πιο σιγουρος. Ειναι ακριβως οι ιδιοι που μετα το χερενφεν ΠΑΟΚ και τον αποκλεισμο εγραφαν ανα 10 λεπτα 80 ποστ, εκανες ανανεωση και δεν πιστευες τι εβλεπες, νομιζες ηρθε το 2012 και η καταστροφη. Οι ιδιοι (πραγματικα δε ξερω πως κρατιεμαι να μη τους χαρακτηρισω και "χασω το δικιο μου") που γραφουν και στα μπλογκ του Κολκα "Σταυρε και Σταυρε" και ξερω γω, οι ιδιοι που εχει γεμισει το facebook ΠΑΟΚ 20000000 γκρουπ κτλ κτλ κτλ. Δεν ειναι αυτοι που εφαγαν ολο το σκατο στη Νεα Σμυρνη, ουτε τις μαλακιες στα Τρικαλα, ουτε ουτε ουτε, δε χρειαζεται να τα λεμε εκατο φορες.

volemenosretsinakiastodimosio-4

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #287 on: May 26, 2010, 18:12:55 »

EΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΕΣΤΕ.ΝΤΕΜΕΚ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ , .

Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
« Reply #288 on: May 26, 2010, 18:27:20 »
ένας άλλος γράφει το εξής φοβερό:
"etsi kai kataferoun autoi oi anthrwpoi kai mplokaroun tin sugkekrimeni metagrafi den tha parw kai fetos diarkeias..."
χαχαχαχα... για σας ρε ΠΑΟΚαρες...
κρατιέμαι, κρατιέμαι, κρατιέμαι να μην γράψω αλλά στο τέλος θα λυγίσω diegito το βλέπω...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #289 on: May 26, 2010, 18:33:13 »
αυτοι θελουν αλλες μεθοδους τελικα, γαμω το γιδι σας μουνοπανα οπαδοι της τριετιας σκατοφυτα

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #290 on: May 26, 2010, 19:07:19 »

EΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΕΣΤΕ.ΝΤΕΜΕΚ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ,(εντιτ..............δεν το εννοεις.)

+1926 και ΑΝΤΕ στον ΔΙΑΟΛΟ

Κριμα...κριμα για τα μυαλα που κουβαλανε καποιοι που ξεχνουν τοσο ευκολα λες και εχουνε σκατα για μνημη.

Λαος που ξεχναει ειναι τελειωμενος. Καληνυχτα και ονειρα γλυκα
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #291 on: May 26, 2010, 19:57:01 »
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΣΑΙΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ 'ΟΠΑΔΟΙ'

ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΥΤΕ ΓΑΥΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΑΝΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

ΕΞΩ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #292 on: May 26, 2010, 20:05:07 »
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΑΙΤ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ?

ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ?

ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ?

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #293 on: June 03, 2010, 15:02:13 »
 RoMaN: ...
Όλον αυτόν τον χαμό στην Λαμία τον έκαναν συνολικά 7 οπαδοί?? Δεν το πιστεύω..
Πρέπει να βρουν και τους υπόλοιπους! Κανείς δεν ήταν με κουκούλα, και υπάρχουν βίντεο, τουλάχιστον από τις κάμερες ασφαλείας του σταδίου!

giannis113: ...
Χωρίς αναστολή δε γίνεται εε;;;
Πάλι έξω δηλαδη τα παιδάκια τα καλα....
Ναι,πολλοί περισσότεροι τα έκαναν τα επεισόδια αλλά από το τίποτα κάτι είναι και τα 7 άτομα!!

Όσον αφορά το ποστ σου lagadikiotis4.....
Κάθε φορά που διαβάζω ποστ σου πληγώνομαι που είσαι ΠΑΟΚτσης!!
Δε χρειαζόμαστε άτομα που το μόνο που κάνουν είναι να βρίζουν και να τραμπουκίζουν ακόμη και στη σελίδα του paokmania!!!
Μάθε να μιλάς και κόψε σε παρακαλώ ότι παίρνεις!!

G4erakis: $
Etsi einai oi Mal@$&"es plirwnontai

http://www.paokmania.gr/el/component/content/article/43-mme/6061-poines.html

Zητω προκαταβολικά συγγνώμη που ποστάρω αυτές τις πίπες στο φόρουμ μας, αλλα επειδή είμαι έτοιμος για φόνο θέλω απλά να κάνω μια πολύ σοβαρή πρόταση.

Το topic του paokmania το έχουμε στις ΠΑΟΚτσιδικες Ιστοσελίδες.... ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ και να μπει μέσα στον αλλοθρησκων οπου πραγματικα ανηκει. Θερμοπαρακαλώ να γίνει μονο και μονο για χάρη των παιδιών που επέλεξαν στην τύχη οι μπάτσοι για να γουστάρει ο βλαχοελληναρας L.A.P.D. που ζει στον μαγευτικο παραμυθοκοσμο του.  ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ως ένδειξη σεβασμού για τα παιδιά που ταλαιπωρήθηκαν 5 μέρες στο τμημα των σκατομπατσων της λαμιας, που τους μαυρίστηκε το μητρώο αδικα, που κόντεψαν να χάσουν τις δουλειές τους και που τιμωρήθηκαν χωρίς να έχουν κάνει τίποτα από όλα αυτά που ψευδώς και κατασκευασμένα τους κατηγόρησαν.

Ένας admin που γνωρίζει πως συνελήφθησαν τα παιδιά στην λαμία θα έπρεπε τουλάχιστον :
1. Nα ενημέρωνε τα μέλη που λένε ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τους τα παρουσιάζουν τα μμε
2. Edit στα post μελών που ενώ δεν γνωρίζουν, κάθονται και περιμένουν να πεσουν (αθώα)κεφαλια για να γιορτάσουν με pizza μπίρα το έργο του χρυσοχοΐδη.

Για όλα αυτά εγώ προσωπικά σταματώ να σας θεωρώ Παοκτσήδες. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ. ΕΙΣΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ. Θα σας ελεγα φυτα και προβατα, αν δεν γνωριζατε πως και τι... εσεις ομως (admins) ειμαι σιγουρος πως γνωριζεται και μαλιστα καλα. Για αυτο και σας καταριεμαι.

Οποιος ρουφιάνος βλέπει το post μου, να το μεταφέρει στους admins του φιτομανια μαζί με τις κατάρες μου.

« Last Edit: June 03, 2010, 15:14:06 by king »

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #294 on: June 03, 2010, 15:05:42 »
+άπειρο στον kingito

+ 1908, Tsakiris chips, coka cola και χλωροφύλλη στους καθωσπρέπει φύτουλες του μανια

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #295 on: June 03, 2010, 15:10:06 »
ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ..ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #296 on: June 03, 2010, 15:11:53 »
Το topic του paokmania το έχουμε στις ΠΑΟΚτσιδικες Ιστοσελίδες.... ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ και να μπει μέσα στον αλλοθρησκων οπου πραγματικα ανηκει.

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
« Reply #297 on: June 03, 2010, 15:23:39 »
καταλαβαίνω όλους όσους κράζετε... τα πράγματα είναι απλά... δεν φταίνε ούτε τα παιδιά του paokmania ούτε οι άλλοι που γράφουν εκεί μέσα... δυστυχώς κάποια στιγμή στον ΠΑΟΚ δημιουργήθηκε ένα κενό... μέσα στο κενό αυτό βρήκαν την ευκαιρία κάποιοι που δεν έχουν μάθει ορθά τί σημαίνει ΠΑΟΚ να αποκτήσουν φωνή και λόγο... η ευθύνη ανήκει για μένα στους οργανωμένους και κυρίως στις παλιές κεφαλές των συνδέσμων... αυτοί έπρεπε να διδάξουν ΠΑΟΚ και αυτοί απέτυχαν να το κάνουν...

ο χατζηχρήστος συνεχίζει ασταμάτητα να διδάσκει κάθε παρασκευή στο δωματιάκι... τη δικιά τους ιδεολογία και το δικό τους τρόπο σκέψης... ο σαουρίδης το ίδιο... στον ΠΑΟΚ οι κεφαλές σταμάτησαν προ πολλού να ασχολούνται με τέτοια θέματα... μετά τον μανάβη και τον μπέλλο δεν δίδαξε κανείς... δυστυχώς τα παιδιά δεν νιώθουν... δεν μπορούν να νιώσουν γιατί δεν έμαθαν ποτέ... και ούτε θα μάθουν... είτε τους φιμώνουμε που είναι λάθος, είτε απλά τους ανεχόμαστε... να τους διδάξουμε δεν υπάρχει περίπτωση, στερούνται εικόνων...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #298 on: June 03, 2010, 15:23:54 »
Εγω να δικαιολογισω το καθε μαλακα, που γραφει οτι γραφει γιατι δεν γνωριζει.
Τον admin, που γνωριζει και επιτρεπει να γραφονται ολα αυτα δεν μπορω να τον δικαιολογισω με τιποτα.

ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΚΑΙ...

Το topic του paokmania το έχουμε στις ΠΑΟΚτσιδικες Ιστοσελίδες.... ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ και να μπει μέσα στον αλλοθρησκων οπου πραγματικα ανηκει.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #299 on: June 03, 2010, 15:30:09 »

ο χατζηχρήστος συνεχίζει ασταμάτητα να διδάσκει κάθε παρασκευή στο δωματιάκι... τη δικιά τους ιδεολογία και το δικό τους τρόπο σκέψης...  είτε τους φιμώνουμε που είναι λάθος, είτε απλά τους ανεχόμαστε... να τους διδάξουμε δεν υπάρχει περίπτωση, στερούνται εικόνων...

Αδερφέ άνοιξες μεγάλο θέμα. Εγω προσωπικά δεν αντέχω ν ανέχομαι ζαβλακοειδή παιδάκια να παρακαλάνε να σαπίσουν αδερφοί μας στα κάγγελα, αδερφούς που ούτε κατα διάνοια δεν τους περνάει απ το μυαλό πόσο τρέχουν κ πόσο γραφικοί γίναν για τον ΠΑΟΚ.
Αντιλαμβάνομαι τι λες για το κενό και τους Σ.Φ., αλλά εγώ προτείνω κάτι άλλο. Κ το λέω μετά λόγου γνώσης, μιας κ οπαδοί του ΠΑΟΚ έμειναν πλέον ελάχιστοι σ αυτή τη σελίδα : Εγώ λοιπόν προτείνω να γυρίσουμε στο Ναό των 80ς και να αρχίσει ΤΟ ΚΟΠΑΝΗΜΑ. ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΟΠΑΝΗΜΑ Κ ΞΥΛΌ ΜΕΧΡΙ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ. ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΦΟΒΟ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΤΡΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Σ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ.

ΜΑΛΑΚΑ ΓΡΑΦΙΚΕ TENNIS PLAYER ΜΕ ΤΑ WRISTBAND, ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ SITE ΣΟΥ.