RoMaN: ...
Όλον αυτόν τον χαμό στην Λαμία τον έκαναν συνολικά 7 οπαδοί?? Δεν το πιστεύω..
Πρέπει να βρουν και τους υπόλοιπους! Κανείς δεν ήταν με κουκούλα, και υπάρχουν βίντεο, τουλάχιστον από τις κάμερες ασφαλείας του σταδίου!
giannis113: ...
Χωρίς αναστολή δε γίνεται εε;;;
Πάλι έξω δηλαδη τα παιδάκια τα καλα....
Ναι,πολλοί περισσότεροι τα έκαναν τα επεισόδια αλλά από το τίποτα κάτι είναι και τα 7 άτομα!!
Όσον αφορά το ποστ σου lagadikiotis4.....
Κάθε φορά που διαβάζω ποστ σου πληγώνομαι που είσαι ΠΑΟΚτσης!!
Δε χρειαζόμαστε άτομα που το μόνο που κάνουν είναι να βρίζουν και να τραμπουκίζουν ακόμη και στη σελίδα του paokmania!!!
Μάθε να μιλάς και κόψε σε παρακαλώ ότι παίρνεις!!
G4erakis: $
Etsi einai oi Mal@$&"es plirwnontai
http://www.paokmania.gr/el/component/content/article/43-mme/6061-poines.htmlZητω προκαταβολικά συγγνώμη που ποστάρω αυτές τις πίπες στο φόρουμ μας, αλλα επειδή είμαι έτοιμος για φόνο θέλω απλά να κάνω μια πολύ σοβαρή πρόταση.
Το topic του paokmania το έχουμε στις ΠΑΟΚτσιδικες Ιστοσελίδες....
ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ και να μπει μέσα στον αλλοθρησκων οπου πραγματικα ανηκει. Θερμοπαρακαλώ να γίνει μονο και μονο για χάρη των παιδιών που επέλεξαν στην τύχη οι μπάτσοι για να γουστάρει ο βλαχοελληναρας L.A.P.D. που ζει στον μαγευτικο παραμυθοκοσμο του.
ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ως ένδειξη σεβασμού για τα παιδιά που ταλαιπωρήθηκαν 5 μέρες στο τμημα των σκατομπατσων της λαμιας, που τους μαυρίστηκε το μητρώο αδικα, που κόντεψαν να χάσουν τις δουλειές τους και που τιμωρήθηκαν χωρίς να έχουν κάνει τίποτα από όλα αυτά που ψευδώς και κατασκευασμένα τους κατηγόρησαν.
Ένας admin που γνωρίζει πως συνελήφθησαν τα παιδιά στην λαμία θα έπρεπε τουλάχιστον :
1. Nα ενημέρωνε τα μέλη που λένε ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τους τα παρουσιάζουν τα μμε
2. Edit στα post μελών που ενώ δεν γνωρίζουν, κάθονται και περιμένουν να πεσουν (αθώα)κεφαλια για να γιορτάσουν με pizza μπίρα το έργο του χρυσοχοΐδη.
Για όλα αυτά εγώ προσωπικά σταματώ να σας θεωρώ Παοκτσήδες. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ. ΕΙΣΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ. Θα σας ελεγα φυτα και προβατα, αν δεν γνωριζατε πως και τι... εσεις ομως (admins) ειμαι σιγουρος πως γνωριζεται και μαλιστα καλα. Για αυτο και σας καταριεμαι.
Οποιος ρουφιάνος βλέπει το post μου, να το μεταφέρει στους admins του φιτομανια μαζί με τις κατάρες μου.