Author Topic: www.paokmania.gr  (Read 28222 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
Απ: www.paokmania.gr
« Reply #80 on: June 05, 2008, 16:51:54 »
alla to styl tis apanthshs sou den mou aresei katholou aderfe. "Edw einai diko mas forum kai kopse kati na poume pola mas ta pes"...... wraios.

8a xasoume ki ayto to ligo pou mas emeine re pst mou edw mesa !
sta KALA KA8OUME arxises na blepeis fantasmata amfisbitishs tou paokmania,
kai se eipa easy, coolarise giati apo to pou8ena phres fora! tarw an den s'arese h sygkrish me tis taxytites
8a mporousa na to ekfrasw me 1002 allous tropous, ayto me hr8e prwto ki ayto egrapsa!
mhn me bazeis logia sto stoma ok?
POTE DEN SE EIPA edw einai diko mas forum!
POTE DEN SE EIPA polla mas ta'pes! 
3ekolla !

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
« Reply #81 on: June 05, 2008, 19:02:39 »
plaka kaneis re file?

amfisviteis tis protheseis twn paidwn tou paokmania meta apo osa ehoun prosferei?

xereis ti xrono ehoun faei ta paidia tou paokmania gia na sou fernoun sto piato kai dwrean panta oles tis eidhseis kai ta videos tou PAOK?

plirwnoun apo tin tsepi tous ena karo xrimata gia na ehoiume oloi emeis enhmerwsh. ola apo to meriaki kai tin agaph tous gia ton paok.
kai vgaineis esy na tous kraxeis anti na tous peis ena megalo euxaristw?

auto einai AXARISTIA
φιλαράκι μην το πάρεις προσωπικά και πραγματικά δεν έχω τίποτα με το συγκεκριμένο ή με άλλο site...
αλλά... εδώ είσαι λάθος... κάθε site, όπως και αυτό, είναι απλά ένα site... μην ηρωοοποιείς προσπάθειες οι οποίες για μένα προσφέρουν ελάχιστα... και το ξανατονίζω για εμένα... για αυτούς που είναι στο εξωτερικό μπορεί να σημαίνει πολλά, για εμένα που είμαι εδώ όχι και τόσο...
αχαριστία λοιπόν για μένα είναι να καταλογίζεις δόλο στον ζοζέ... αυτό είναι αχαριστία... στον ζοζέ που έχει θυσιάσει πράγματα για παιδιά, απλά ΠΑΟΚτσάκια, τα οποία ούτε καν γνώριζε... το παιδί που έχει το site δεν το γνωρίζω και ούτε αμφισβητώ τις προθέσεις του, απλά θεωρώ ότι έκανε ένα λάθος...
ο ζοζέ κουβαλάει πίσω του μια ολόκληρη ιστορία και είναι βλακεία να του καταλογίζεται ηθελημένα ή άθελα δόλος...

skilos

• Guest
« Reply #82 on: June 05, 2008, 21:36:33 »
ehw anaferei pouthena tin lexi zoze?
OXI

egw xerw oti o VAGGT pou htan paron stin sinatisi vghke kai egrapse ta pragmata opos akrivws ginane.

kai hilia BRAVO tou to palikari makari na eixan oloi ta @@ tou na poune tin alitheia sto kosmo

edw o kosmos kaigete kai esas sas noiazei an kapios zoze, moze h pws ton lene telos pantwn katigoroite

GeorgT

• Guest
« Reply #83 on: June 05, 2008, 21:46:49 »
Εδω σκύλε είσαι λάθος, αν δεν ξέρεις κάποιον (ουτε εγώ το ξέρω τον ζοζε) δεν μπορείς να τον κρίνεις κ χειρότερα να τον κατηγορήσεις. Κρατάς απλά μια ουδέτερη στάση μέχρι να σχηματίσεις μια άποψη. Για να λένε εδώ μέσα τόσα άτομα καλά λόγια για τον ζοζε κάτι σημαίνει!!! (αν κ οφ τοπικ)

JamaicaN

• Guest
« Reply #84 on: June 05, 2008, 22:14:20 »
Den ekrine kanenan to palikari apo paokmania...apla eipe ti egine kai an isxuei kala ekane...thats all!

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #85 on: June 05, 2008, 22:20:22 »
OXI

egw xerw oti o VAGGT pou htan paron stin sinatisi vghke kai egrapse ta pragmata opos akrivws ginane.

kai hilia BRAVO tou to palikari makari na eixan oloi ta @@ tou na poune tin alitheia sto kosmo

edw o kosmos kaigete kai esas sas noiazei an kapios zoze, moze h pws ton lene telos pantwn katigoroite

Eντάξει φίλε καταλάβαμε ποιανού σκύλος είσαι.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #86 on: June 05, 2008, 22:29:55 »
@skilos:
Φίλε λίγη ψυχραιμία δε βλάπτει.
Καταρχήν καλό είναι να αποφεύγεις τα "εσείς αυτό και εσείς το άλλο". Το κάθε μέλος έχει άποψη και την εκφράζει, εάν δεν μπορείς να την διαβάζεις απλά να την προσπερνάς. Μην βάζεις όλο τον κόσμο στο ίδιο καζάνι κι εσένα απέναντι για να ξεχωρίσεις πιο εύκολα.
Κατα δεύτερον, φυσικά και νοιάζεται ο κόσμος για το εάν κατηγορείται ο Ζοζέ κι ο κάθε Ζοζέ από τον VAGGT και από τον κάθε VAGGT. Ας του επιτραπεί να νοιάζεται. Ειδικά εάν κατηγορείται για κάτι τόσο -προσωπική άποψη- γελοίο.
Τρίτον, εάν εσύ πιστεύεις ότι το να βγάζει στη φόρα κάποιος την μπουγάδα μιας ΓΣ είναι μαγκιά είναι δικαίωμά σου. Υπάρχει όμως και η άλλη άποψη που λέει ότι μερικά πράγματα είναι για να ακούγονται μόνο από αυτούς που είναι εκεί, όταν πρέπει να είναι εκεί. Και το γράφω εγώ που δεν ήμουν πχ.
Τέλος, όταν γράφεις ρε φίλε "Μόνο ο Ζαγοράκης αγαπάει τον ΠΑΟΚ όλοι οι άλλοι είναι λαμόγια" τί ακριβώς σκέφτεσαι; Μιλάμε σε ξέφυγε, δε μπορεί...

Τα υπόλοιπα περί ιστοσελίδων δεν τα σχολιάζω, απλά πρόσεχε τί γράφεις και μη δημιουργείς κλίμα.
Ξεκάθαρα πράγματα.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #87 on: June 06, 2008, 12:30:09 »
OXI

auto akrivws! ;)
kai pou sai skile.zoze ton lene ton zoze oxi moze...eirwnies den epitrepontai man.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #88 on: June 06, 2008, 13:31:14 »
-pantws oi perissoteroi prepei na paradexteite oti psofate gia manoura kai psilotrampoukismo
-den nomizw sto apospasma pou diavasa egw toulaxiston o vaggt na katigoreise ton zoze
-ki epeidi genika edw mesa leme oxi stin prwsopolatreia den katalavainw poios einai o zoze,o lagogiannis,o kanarakis,o fournaris (i epilogi twn onomatwn einai tixaia) ki oloi oi epwnimoi opadoi mesa apo ton lao tou PAOK pou an kanoun tou kefaliou tous (den eksetazw an exoun proswpiko ofelos) kai auto einai enantia ston kalo tou sillogou den tha prepei na stigmatistoun i na kinigithoun i otidipote
-asxeto alla kai o lagogiannis anefere to onoma kai o zagoras afine kathara iponooumena kai stin teliki giati na kseroun to onoma oloi autoi kai apo pou to emathan

skilos

• Guest
« Reply #89 on: June 06, 2008, 15:52:02 »
OXI

gia pes kai se mena pou den xerw? Poianou?

se akouw........

VAGGT

• Guest
« Reply #90 on: June 06, 2008, 17:19:09 »
Καλησπερα σε ολους παιδια
μολις σημερα γυρισα απο επαγγελματικο ταξιδι και δεν ειχα δει το θεμα και τις ερωτησεις σας οσο αφορα το θεμα ζοζε  κτλ κτλ
θα σας τα πω ολα απλα ομορφα και ωραια οπως τα ειπα οπως τα ξερω και οπως αποδειχτηκε οτι καποιοι λειτουργουν πολυ υπογεια και επιβεβαιωσαν τις πληροφοριες μου ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Οσον αφορα το θεμα του ΖΟΖΕ
η ανακοινωση να μην βγει το ονομα εχει βγει απο την πλευρα του βιολιδη μεσημερι τεταρτης αν δεν κανω λαθος και ενω ο καναρακης ηδη εχει βγει στα ραδια και δηλωνει οτι θελει να γινει νεα διοικηση πρωτοδικειου(ηθελε και αυτος να συμμετεχει)και πιεζοντας να αποκαλυφθει το ονομα του επενδυτη αλλιως θα λειτουργουσαν πιο επαναστατικα
γινεται την ιδια στιγμη το σκηνικο με παλαιμαχους(αρκετα συντονισμενα με μελβα).ΣΚΗΝΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ
Το απογευμα ο ζοζε κανει ραδιο και οποιος τον ακουγε μπορουσε να καταλαβει οτι δεν ηταν καλα στα μυαλα του(οσοι καταλαβαινετε καταλαβαινετε και οσοι μπορειτε να καταλαβετε καταλαβατε πως μιλουσε και πως ηταν γενικα).ξαφνικα ο ζοζε λεει οτι ειδε τον βιολιδη πριν μπει στο στουντιο και του ειπε το ονομα!!!!!!
και οπως ηταν επομενο το ειπε αργοτερα στην εκπομπη αφηνωντας να εννοηθει οτι ο βιολιδης του εδωσε το οκ να διαρευσει το ονομα!!!
δινει το ονομα στεγνα στον αερα την στιγμη που τιποτα δεν ειχε τελειωσει φυσικα και στην πολη επικρατει το θεωρητικο μπαχαλο κτλ
στο εν λογω ραδιο υπευθυνος γνωριζουμε ολοι οτι ειναι ο κ ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ και τιποτα τελικα δεν ειναι τυχαιο οπως αποδειχτηκε
ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΓΣ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΖΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ Ο ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΣΤΥΛΑΚΙ
ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΣ ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΟΤΙ Ο ΖΟΖΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΒΙΟΛΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΒΙΟΛΙΔΗΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΖΟΖΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΓΣ!!!ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΕ Ο ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ!!!
ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΖΟΖΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΝΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ????
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΩ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΖΟΖΕ Η ΤΟ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΖΟΖΕ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΖΟΖΕ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΕΣΩΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙ ΟΛΑΣ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΟΣΕΣ ΦΙΑΛΕΣ ΑΙΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ?
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑΝ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΕΙΓΜΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ????

ΜΙΛΗΣΑ ΣΤΗΝ ΓΣ ΩΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΩΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ

ΕΡΙΞΑ ΔΥΟ ΔΟΛΩΜΑΤΑ
ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΒΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ(ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ| ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΣ)
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΟΖΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ

ΠΗΓΑ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΛΒΑ ΚΑΙ ΠΥΡΡΟΥ ΔΗΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΣΤΟ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ

« Last Edit: June 06, 2008, 17:46:53 by VAGGT »

skilos

• Guest
« Reply #91 on: June 06, 2008, 19:32:27 »
nomizw oti ta pragmata einai pleon xekathara. :)

kapoioi viastikan na milisoun alla den peirazei. Ola kala.

euxaristoume aderfe VAGGT  ;)

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #92 on: June 14, 2008, 13:18:40 »
VAGTT τωρα ειδα το μηνυμα σου.

εγω δεν διαφωνω σε οσα ειπες ΄λλα να σου πω 2-3 πραγματα.

1) μετα τον θανατο του μπελου ο ζοζε ειναι το νουμερο 1 εν ενεργεια στους οπαδους μας. ειναι η ζωντανη ιστορια των οπαδων μας.

ακομα και τα σκουλικια τον σεβοντε,,,ακομα και τα χειροτερα απο αυτα...

ο ζοζε εχει κανει φυλακη για τον ΠΑΟΚ εχει παει νοσοκομειο με 40 ραμματα για τον ΠΑΟΚ εχει κοιμηθει κατω απο λεωφορειο για τον ΠΑΟΚ εχει φτασει 45 χρονων και κυκλοφορει ακομα με παπακι για τον ΠΑΟΚ.

2) η συμφωνια αποκλειεται να χαλασε επειδη βγηκε το ονομα σε ραδιο,,,ειναι ατοπο να το λεμε,,,δηλαδη αν το ονομα εβγαινε στο κους κους τι θα λεγαμε οτι φταιει το κους κους που χαλασε η δουλεια? στην ΕΛΛΑΔΑ ειμαστε το ονομα θα εβγαινε στανταρ.

3) αφηστε τον ζοζε ησυχο και μην τον μπλεκεται σε δολοπλοκιες,,,αν εχεις κατι με τον καναρακη και τον θεωρεις υπευθυνο για κατι μην μπλεκεις τον ζοζε σε παρακαλω. πεστο στα ισια για τον καναρακη...και εγω μαζι σου....μην ανησυχεις ο κοσμος ξερει ποιος ειναι ο καναρακης και ποιος ειναι και ο ζοζε.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #93 on: November 11, 2008, 16:19:16 »
απαραδεκτη θεση πριν απο ντερμπι του ΠΑΟΚμανια

http://www.paokmania.gr/content/view/943/1/

γιναν και προπονητες τωρα.

και φυσικα ειναι μεγαλο ψεμα οτι περυσι στηριξαν σαντος γιατι ηταν απο αυτους που παρακαλουσαν και καναν υποδειξεις στον ζαγορακη να τον διωξει.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #94 on: November 11, 2008, 16:26:35 »
Γιατι ρε πούστη να συφιλλιαζόμαστε στα καλά καθούμενα?Γράφουμε ο,τι να ναι ακόμα και μεταξύ μας.....Πριν ΚΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.....Ήμαρτον!!Διυλίστε λίγο την σκέψη σας μερικοί. Ώρες ώρες αυτό το site απευθύνεται σε ανθρώπους κάτω των 14 ετών ή σε ανθρώπους με IQ κάτω του 50
« Last Edit: November 11, 2008, 16:36:45 by CLUB LARISA »

shaman4

• Guest
« Reply #95 on: November 11, 2008, 17:02:51 »
siga re paidia...
Apla lene se arthro auto pou emeis px tha mporousame na grapsoume sto topic gaybros-Paok.

Mporoun na pesoun ekso i kai mesa...tha doume.

Είπαμε >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Ανακοινώσεις / Announcements > Τέρμα τα Greeklish!

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9309.0.html
« Last Edit: November 11, 2008, 17:10:47 by tsakalaki »

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #96 on: November 11, 2008, 17:03:54 »
παντως αυτη την ωρα δεν μπορεις να γραψεις σχολιο
καλλιο αργα παρα ποτε που λενε, ελπιζω να καταλαβαν την μαλακια τους και να το κατεβασαν, εστω απο την κεντρικη, οπως ειπε και αυτος που το εγραψε, δημοκρατια εχουμε κτλ, ωραια ρε μεγαλε, κατεβασε την μαλακια που εγραψες γιατι 9 στα 10 ποστ ηταν εναντιον της μαλακιας που εγραψες.
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

makptol

• Guest
« Reply #97 on: November 11, 2008, 17:08:41 »
τις παπαριες που εγραψε επρεπε να τις βαλει στο τοπικ δαρλας η στο
gay-ΠΑΟΚ οχι στην κεντρικη για να δημιουργηση κλιμα παραμονες
αγωνα αυριο η αλητικη θα το εχει πρωτοσελιδο .........τον κραζουν ολοι
στο παοκμανια αλλα δεν κατεβαινει το ντεμεκ αρθρο που εγραψε.....

GeorgT

• Guest
« Reply #98 on: November 11, 2008, 17:14:55 »
ενω σε εμάς στα περισσότερα άρθρα τους μπαίνουν λινκς εδώ, στο συγκεκριμένο μάλλον δεν θα γίνει, έτσι κ αλλιως παίζει να το σβήσουν τα παιδιά!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #99 on: November 11, 2008, 17:19:55 »
και εγω λεω οτι αυτο το sait...του ενδιαφερει ποιο πολλοι να γινεται ντορος για το sait και προτοσελιδο...παρα ο ΠΑΟΚ-αυριο μπορει να δουμε παλι το ονομα του στην αθλητικοι...και το να σε αβανταρει ο πανταζης κυριως και τα σπορ και να λεει καλα λογια για σενα...δεν νομιζω να ειναι καλο...κατι κανεις λαθος...αποψη σας φυσικα και μαγκια σας που τη λετε και να τη λετε....αποψη μου και εμενα... οτι για σας τα σαιτ πανω απο ολα.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος