Καλησπερα σε ολους παιδια
μολις σημερα γυρισα απο επαγγελματικο ταξιδι και δεν ειχα δει το θεμα και τις ερωτησεις σας οσο αφορα το θεμα ζοζε κτλ κτλ
θα σας τα πω ολα απλα ομορφα και ωραια οπως τα ειπα οπως τα ξερω και οπως αποδειχτηκε οτι καποιοι λειτουργουν πολυ υπογεια και επιβεβαιωσαν τις πληροφοριες μου ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Οσον αφορα το θεμα του ΖΟΖΕ
η ανακοινωση να μην βγει το ονομα εχει βγει απο την πλευρα του βιολιδη μεσημερι τεταρτης αν δεν κανω λαθος και ενω ο καναρακης ηδη εχει βγει στα ραδια και δηλωνει οτι θελει να γινει νεα διοικηση πρωτοδικειου(ηθελε και αυτος να συμμετεχει)και πιεζοντας να αποκαλυφθει το ονομα του επενδυτη αλλιως θα λειτουργουσαν πιο επαναστατικα
γινεται την ιδια στιγμη το σκηνικο με παλαιμαχους(αρκετα συντονισμενα με μελβα).ΣΚΗΝΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ
Το απογευμα ο ζοζε κανει ραδιο και οποιος τον ακουγε μπορουσε να καταλαβει οτι δεν ηταν καλα στα μυαλα του(οσοι καταλαβαινετε καταλαβαινετε και οσοι μπορειτε να καταλαβετε καταλαβατε πως μιλουσε και πως ηταν γενικα).ξαφνικα ο ζοζε λεει οτι ειδε τον βιολιδη πριν μπει στο στουντιο και του ειπε το ονομα!!!!!!
και οπως ηταν επομενο το ειπε αργοτερα στην εκπομπη αφηνωντας να εννοηθει οτι ο βιολιδης του εδωσε το οκ να διαρευσει το ονομα!!!
δινει το ονομα στεγνα στον αερα την στιγμη που τιποτα δεν ειχε τελειωσει φυσικα και στην πολη επικρατει το θεωρητικο μπαχαλο κτλ
στο εν λογω ραδιο υπευθυνος γνωριζουμε ολοι οτι ειναι ο κ ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ και τιποτα τελικα δεν ειναι τυχαιο οπως αποδειχτηκε
ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΓΣ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΖΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ Ο ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΣΤΥΛΑΚΙ
ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΣ ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΟΤΙ Ο ΖΟΖΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΒΙΟΛΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΒΙΟΛΙΔΗΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΖΟΖΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΓΣ!!!ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΕ Ο ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ!!!
ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΖΟΖΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΝΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΩ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΖΟΖΕ Η ΤΟ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΖΟΖΕ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΖΟΖΕ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΕΣΩΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙ ΟΛΑΣ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΟΣΕΣ ΦΙΑΛΕΣ ΑΙΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑΝ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΕΙΓΜΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ?

ΜΙΛΗΣΑ ΣΤΗΝ ΓΣ ΩΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΩΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ
ΕΡΙΞΑ ΔΥΟ ΔΟΛΩΜΑΤΑΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΒΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ(ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ| ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΣ)
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΟΖΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ
ΠΗΓΑ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΛΒΑ ΚΑΙ ΠΥΡΡΟΥ ΔΗΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΣΤΟ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ