Μία λέξη μόνο μου έρχεται στο στόμα.... ΠΙΚΡΑ! Πίκρα, πίκρα, πίκρα.... Δεν την αξίζουμε.... Δεν την αξίζουμε.... Η ποιό πικρή χρονιά του ΠΑΟΚ, απ' όσο με θυμάμαι να παρακολουθώ και να καταλαβαίνω αυτή την ομάδα.... Πίκρα.... Δεν την αξίζουμε.... Δεν την αξίζουμε.... Τι να πω για τον κάθε παίχτη και τον κάθε προπονητή.... Πίκρα.... Δεν την αξίζουμε.... Από το καλοκαίρι.... 7-8 τεμάχια από Δ εθνική στη Γερμανία.... Τεμάχια στα φιλικά με Καστοριά, Σέρρες κλπ.... Τεμάχια από Θρασύβουλο.... Τεμάχια από Ξάνθη, Τρίπολη, Λειβαδιά, βάζελο, γριά, τέλη, κούλα, οφη κλπ .... Πίκρα, πίκρα, πίκρα.... Δεν την αξίζουμε.... Ιλί, ιλί λαμά σαβαχθανί; Παρακαλάω να περάσουν οι μέρες και να φωνάξω επιτέλους, ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ! Δεν έχω άλλες αντοχές.... Βοηθάτε ρε!!! ΒΟΗΘΑΤΕ ρε ο ένας τον άλλον!!! Είμαι στην άκρη του γκρεμού έτοιμος να πέσω.... Μη με σπρώξεις ρε φίλε.... Βοήθησέ με να κάνω ένα βήμα πίσω. Με βλέπεις έτοιμο να σαλτάρω! Μη με μπριζώνεις περισσότερο! Το ίδιο νιώθουμε.... ΠΙΚΡΑ!.... Δεν την αξίζουμε.... Όλοι έχουν δίκιο και όλοι έχουν άδικο.... Το μόνο που μας μένει είναι το όνειρο για το αύριο.... Στο σήμερα μόνο πίκρα.... Δεν την αξίζουμε.... Άλλη μία Δευτέρα με γαμημένη ψυχολογία.... Αλήθεια, πόσες ήταν αυτές οι Δευτέρες φέτος; Είναι τα τελευταία απόνερα.... Η φετινή πίκρα έχει ρίζες στο παρελθόν.... Άλλη μία σταγόνα έμεινε στο ποτήρι.... Ας την πιούμε και αυτή και ας πάει στο διάολο.... Άντε, κουράγιο και σε λίγο έρχετε η Ανάσταση....