Author Topic: ΠΑΟΚ-αεκακι44 0 - 4 Κυριακή 13/04/08 ώρα 19.00 supsersport 1 τελευταίο παιχνίδι του Γ.Χ.  (Read 6419 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΜΕΝΑ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΡΑ.

ΜΗ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Τι καθεστε και χαλιεστε ρε σεις..Σε καθε ματς φετος τα ιδια και τα ιδια..Οχι φταινε οι παιχτες,οχι ο σαντος,οχι φταιει και ο ζαγορακης..
Ειπαμε ξεφτιλες και ακομα μεγαλυτερη αυτη που ακολουθει στη λαρισα.
Θα αλλαξουν ολα το καλοκαιρι να ειστε σιγουροι..Παει αυτη η χρονια,σχεδον,ηταν η δικια μας β εθνικη
Δυστυχως βλεπω να φευγει ο σαντος λογω του ολου κλιματος,οχι κατι απαραιτητα κακο αλλα ηθελα να δω επιτελους εναν προπονητη 3 χρονια στον ΠΑΟΚ...
Ο ΠΑΟΚ αλλαζει σελιδα το καλοκαιρι..Οσο αθλια και τραγικη ηταν η χρονια τοσο αντιθετα καλυτερη θα ειναι του χρονου..
ΥΓ.Οσοι δεν αντεχετε ειναι απλο.Μην δειτε το επομενο ματς.Καντε το και θα δειτε οτι μια χαρα ηρεμοι θα ειστε μετα
ΠΑΟΚ G4Α

stormi

• Guest
Afou re trompi eisai megalos paoktshs kai ypsothrizeis ton zagoraki me to metro (san ton petroulaki ena prama) pes mou se ti exyphretei to na grafeis ayta ta pragmata estw se ena paoktshdiko forum; Giati agori mou panexipno den pairneis katey8eian thlefwno ton zagora kai ton raptopoulo na exeis mia wraia poiotikh syzhthsh; Giati mpaineis edw mesa kai mas prizeis t' arxidia;

Giati re ego re den eimai radiofonakias ... Den asxoloumai oute me ton metroulaki oute me toys allous vlakes . Ki ama exeis provlima me ayta pou grafo min mpaineis ston kopo na ta diavaseis ... Skatofasista pou prepei na akougetai mono i gnomi soy ...

Kai sto forum grafo (spania) giati pisteyo oti einai ena meso antallagis apopseon . Alloste einai forum toy PAOK oyte toy Zagoraki, oyte toy Santos oyte poly perissotero diko soy katalabes ??

Grafo episis (spania) giati varethika na blepo na prospathoun athela toys pithanon kapoioi na fymosoyn osoys lene kati allo apo aytous ...

By the way, asxeta me to ti syzitame edo kai 30 lepta , den nomizo oti exoume na xorisoume tipota ...

stelukos

• Guest
Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο και εγωιστικό να μιλάτε με τέτοια λόγια για τον Ζαγοράκη μόνο και μόνο για να εκφράσετε την αγανάκτησή σας...

Ντροπή...

Ο άνθρωπος που μας ένωσε όλους να γίνετε έρμαιο πολλών φυτών που μόνο κακό κάνουν την στιγμή αυτή με την συμπεριφορά τους....

Offline euris4

• Αποστολή
  • **

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
re seis ekei stin 4 ti egine me to as8enoforo? akoustike oti epese kapoios...peite ti paixthke
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Βρε άντε χαλαρώστε λίγο λέω εγώ.

ΠΑΟΚτσήδες είμαστε όλοι... Μη μαλώνουμε μεταξύ μας τώρα που η ομάδα μας χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ.
Μη κάνετε σα πεντάχρονα

Εντάξει όλοι έχουμε νεύρα αλλά χαλαρά. Ξυδάκι στην τελική
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline pirate

• Αποστολή
  • **
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20080413230702408

"Τα ψέμματα τελείωσαν.Ήρθα εδώ για να συσπειρώσω κι όχι για να διχάσω. Είμαι Πρόεδρος του χειρότερου ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών και πονάω για την κατάσταση της ομάδας.
Ευχαριστώ εκείνους που στηρίζουν από την πρώτη μέρα. Λυπάμαι, όμως, για όσους δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση ρεαλιστικά.

Αν δεν μπορώ να πείσω τον κόσμο για το όραμά μου, δεν έχω λόγο να είμαι εδώ.

Αναγνωρίζω τα λάθη μου, δεν είμαι όμως διατεθειμένος να ανεχτώ υστερόβουλη πολιτική στις πλάτες του ΠΑΟΚ από κανέναν. Είναι κρίμα για τους πολλούς που υπέμειναν όλη τη χρονιά χωρίς φωνές".

Θ. Ζαγοράκης

Υ.Γ. Είναι κατάντια για την οικογένεια του ΠΑΟΚ να γίνεται αναίτια χρήση δακρυγόνων στο σπίτι μας. Η αστυνομία να αναλάβει τις ευθύνες της που αντί να προστατεύσει, οξύνει τα πνεύματα.

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
bravo ZAGOR

Eiden na bgoun epitelous ta diarkias gia thn epomeni xronia....................
PAOK PANO APO OLLA

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

PAOK_VOLOS

• Guest
eixe @Panic peripou 15-16 xiliades! kai prin th lhksh tou hmixronou ksekremasan ta pania kai sikw8ikan na fygoun...

Ασε ρε συ που θα μας πεις οτι ειχε και 15000.Απο την τβ θα μας πεις ποσο κοσμο ειχε?Αντε να πουμε...

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20080413230702408

"Τα ψέμματα τελείωσαν.Ήρθα εδώ για να συσπειρώσω κι όχι για να διχάσω. Είμαι Πρόεδρος του χειρότερου ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών και πονάω για την κατάσταση της ομάδας.
Ευχαριστώ εκείνους που στηρίζουν από την πρώτη μέρα. Λυπάμαι, όμως, για όσους δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση ρεαλιστικά.

Αν δεν μπορώ να πείσω τον κόσμο για το όραμά μου, δεν έχω λόγο να είμαι εδώ.

Αναγνωρίζω τα λάθη μου, δεν είμαι όμως διατεθειμένος να ανεχτώ υστερόβουλη πολιτική στις πλάτες του ΠΑΟΚ από κανέναν. Είναι κρίμα για τους πολλούς που υπέμειναν όλη τη χρονιά χωρίς φωνές".

Θ. Ζαγοράκης

Υ.Γ. Είναι κατάντια για την οικογένεια του ΠΑΟΚ να γίνεται αναίτια χρήση δακρυγόνων στο σπίτι μας. Η αστυνομία να αναλάβει τις ευθύνες της που αντί να προστατεύσει, οξύνει τα πνεύματα.

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ.

1)ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ.
2)ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ? ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΞΕΡΟΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΛΑ
3)ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΕΒΛΕΠΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΑΤΑΞΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ 4. ΖΩΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
4)ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ Ο ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ Φ Α Ν Ε Ρ Α ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΘΕΛΟΥΝ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ. ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
5)ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΕΤΣΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΠΟΥ ΗΠΙΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
6)ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
« Last Edit: April 13, 2008, 23:34:31 by tsakalaki »
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

PAOK_VOLOS

• Guest

Y.G. Den anevika giati apo x8es to vrady mou eixan sfyriksei oti to paixnidi mallon einai avava... kai nai ****** ta kserw kai ta ma8ainw ola!!!

Ηταν αβαβα το ματς?Και γιατι δεν πονταρες οτι ειχες και δεν ειχες να κονομησεις στο στοιχημα?Ή μηπως πονταρες?Δε νομιζω...Μετα χριστον προφητης ή αλλιως τσαμπα μαγκας.

Offline sabbath

• Αλλαγή
ο μονος που πραγματικα χαιρομαι που τη γλυτωσε ειναι ο μπαλαφας.....πραγματικα αν επαιζε δεν μπορω να φανταστω τι θα ακουγε.... ;D ;D ;D ;D ;D

βεβαια αποδειχτηκε οτι αμυντικα τουλαχιστον ειναι πολυ καλυτερος απο τον ζιζου λαμπρο βαγγελη....εγω θα λεγα και απ τον βερον....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
ΡΕ ΑΥΤΟΙ οι παίκτες δεν μπορουν να παίξουνε το ΟΦΣΑΙΤ

Είναι νομίζετε ΙΚΑΝΟΙ να μπορέσουνε να ΣΤΗΣΟΥΝΕ ΜΑΤΣ?

Μπράβο στον άλλον παραπάνω είπε σε μία λέξη ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ

"ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ"

Ευχαριστώ την σούπερκλίκα που δεν έβαλε 35 αγωνιστηκές γιατι θα παίζαμε σαν τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ σε κανένα κολοχώρι ΘΑ ΠΕΦΤΑΜΕ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ σαν σωματείο σαν τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ

Γελάει ο κόσμος...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
1=de kserw ti na pw!!!!!!!esxos ntropi na trwme mesa sto spiti mas 4 gkol gamw ti trela mou gamw!!!!!!
2=santos se stiriksa toso polu sunexizw na min exw provlima na meineis alla duo xronia alla re anthrwpe an den exeis esu ti megaluteri efthini gi afto pou traviksame simera poios tin exei re;;;;;;IDI I PLEIOPSIFIA TOU KOSMOU EINAI ENANTION TOU PORTOGALOY.EGW PROSWPIKA DEN EIMAI!!!!ALLA!!osoi stirizoume to santos mipws na to ksanaskeftoume giati o kosmos dixazetai;;;mporei athela mas na katastrepsoume tin apistefti parousia kai enotita!an einai na min exw 30xiliades tou xronou kai polla diarkeias tote afinoume kai meis egwismous kai ton diwxnoume!!!to ksanalew giati mporei kapoios na me kraksei oti egw eipa oti ton thelw 3 xronia kai paramenw statheros alla uparxei to ALLA!
                                                   3=OPOIOS KSANANTROPIASEI TON TERASTIO PAOK THA TO METANIWSEI PIKRA!!!
                                                        KOPROSKULA SAS XREIAZETAI GOUMENOS NA SAS AFISEI APLIRWTOUS GIA OLI TI ZWI SAS!!
                                                               O PAOK  D E   T H A   P E T H A N E I !!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline petrov

• Αλλαγή
Eγώ πάλι γιατί δεν βγάζω ξεκάθαρο νόημα από τη συγκεκριμένη ανακοίνωση;
Και θα ήθελα να καταλάβω με πιο σταράτα λόγια τι εννοεί εδώ;

"Λυπάμαι, όμως, για όσους δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση ρεαλιστικά. "

και αυτό το σημείο επίσης:

"αναγνωρίζω τα λάθη μου, δεν είμαι όμως διατεθειμένος να ανεχτώ υστερόβουλη πολιτική στις πλάτες του ΠΑΟΚ από κανέναν. Είναι κρίμα για τους πολλούς που υπέμειναν όλη τη χρονιά χωρίς φωνές".

Επειδή ο Ζαγοράκης -καλά τα λέει- ήρθε να ενώσει και όχι για να διχάσει, νομίζω ότι καλό θα ήταν οι ανακοινώσεις να είναι σταράτες-κυριολεκτικές-σαφείς για να μην την ερμηνεύει ο καθένας όπως θέλει. Αυτό μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα. Γνώμη μου.

Π.χ. ο Ζαγορ πιστεύει ότι σήμερα ο κόσμος δεν έπρεπε να "κράξει"; Να μην εκφράσει την διαφωνία του;
Έπρεπε να το κάνουμε μήπως πιο πολιτισμένα; Παλαιότερα μπαίναμε μέσα στο γήπεδο και δεν αφήναμε τίποτε όρθιο, τώρα παίρνουμε τα πανώ και φεύγουμε, τι να κάνουμε πιο πολιτισμένο μήπως να πούμε και ευχαριστώ;

Μου έχουν αρέσει πολύ οι ανακοινώσεις ως τώρα απλώς σήμερα μου φάνηκε λίγο "Πυθική". Ίσως  δικαιωθεί από τις εξελίξεις, να υπάρξει μια εξέλιξη που τώρα δεν ξέρουμε. Ίδωμεν...

kospatras

• Guest
giati na eimai PAOK?giatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?giati ton agapisa????giati re gamwto den mporw na ta paratisw ola(exw prospathisei sto parelthon gia logous ugeias alla den ta katafera) kai kathe xrono katastrefw swma kai psixi?auto to giati mou trwei ta swthika tosa xronia kai fovamai(pragmatika fovamai) oti tha mou ta trwei kai sto mellon xwris na mporw na xefugw.giati re aderfia?

Offline ved

• Αλλαγή
ο μονος που πραγματικα χαιρομαι που τη γλυτωσε ειναι ο μπαλαφας.....πραγματικα αν επαιζε δεν μπορω να φανταστω τι θα ακουγε.... ;D ;D ;D ;D ;D

βεβαια αποδειχτηκε οτι αμυντικα τουλαχιστον ειναι πολυ καλυτερος απο τον ζιζου λαμπρο βαγγελη....εγω θα λεγα και απ τον βερον....

πολυ σωστος.ετσι ειναι.και ο μπαλαφας παιρνει 40,000 τον χρονο.

stelukos

• Guest
@petrovgr

το post του fontana προς απάντηση σου...

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ.

1)ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ.
2)ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ? ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΞΕΡΟΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΛΑ
3)ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΕΒΛΕΠΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΑΤΑΞΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ 4. ΖΩΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
4)ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ Ο ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ Φ Α Ν Ε Ρ Α ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΘΕΛΟΥΝ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ. ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
5)ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΕΤΣΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΠΟΥ ΗΠΙΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
6)ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ