Eγώ πάλι γιατί δεν βγάζω ξεκάθαρο νόημα από τη συγκεκριμένη ανακοίνωση;
Και θα ήθελα να καταλάβω με πιο σταράτα λόγια τι εννοεί εδώ;
"Λυπάμαι, όμως, για όσους δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση ρεαλιστικά. "
και αυτό το σημείο επίσης:
"αναγνωρίζω τα λάθη μου, δεν είμαι όμως διατεθειμένος να ανεχτώ υστερόβουλη πολιτική στις πλάτες του ΠΑΟΚ από κανέναν. Είναι κρίμα για τους πολλούς που υπέμειναν όλη τη χρονιά χωρίς φωνές".
Επειδή ο Ζαγοράκης -καλά τα λέει- ήρθε να ενώσει και όχι για να διχάσει, νομίζω ότι καλό θα ήταν οι ανακοινώσεις να είναι σταράτες-κυριολεκτικές-σαφείς για να μην την ερμηνεύει ο καθένας όπως θέλει. Αυτό μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα. Γνώμη μου.
Π.χ. ο Ζαγορ πιστεύει ότι σήμερα ο κόσμος δεν έπρεπε να "κράξει"; Να μην εκφράσει την διαφωνία του;
Έπρεπε να το κάνουμε μήπως πιο πολιτισμένα; Παλαιότερα μπαίναμε μέσα στο γήπεδο και δεν αφήναμε τίποτε όρθιο, τώρα παίρνουμε τα πανώ και φεύγουμε, τι να κάνουμε πιο πολιτισμένο μήπως να πούμε και ευχαριστώ;
Μου έχουν αρέσει πολύ οι ανακοινώσεις ως τώρα απλώς σήμερα μου φάνηκε λίγο "Πυθική". Ίσως δικαιωθεί από τις εξελίξεις, να υπάρξει μια εξέλιξη που τώρα δεν ξέρουμε. Ίδωμεν...