Author Topic: ΠΑΟΚ-αεκακι44 0 - 4 Κυριακή 13/04/08 ώρα 19.00 supsersport 1 τελευταίο παιχνίδι του Γ.Χ.  (Read 6441 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline agraf

• Αλλαγή
Δυστυχώς όπως μας καταντήσανε οι παράγοντες του ΠΑΟΚ (φυτευτοί όπως γούμενος αλλά και αιώνιοι-επαγγελαμτίες ΠΑΟΚτσήδες όπως Κατσαρής) κάποιοι οπαδοί μας οδηγούνται σε σκέψεις του ποιός μας "συμφέρει" να πάρει το πρωτάθλημα κλπ.

Μεγάλο λάθος κατά τη γνώμη μου. Ας λύσουμε τα προβλήματα του ΠΑΟΚ και τότε δεν θα μας νοιάζει τί κάνουν οι άλλοι. Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από το στόχο μας που είναι να λυθεί διά παντώς και βιώσιμα το διοικητικό-οικονομικό πρόβλημα.

Offline sabbath

• Αλλαγή
βρε σεις ο θειος δεν το χανει....μαλακας ειναι???τοσα λεφτα παιζονται....εδω που πηγε το πραγμα δεν το χανει.....

εδω την πρηγουμενη αγωνιστικη με τη λαρισα εγιναν παλι οργια και ο βαρουχας την φαση του μπελουτσι που ουτε καν φαουλ δεν ηταν την (ειδε) κοκκινη καρτα....στη κοκκινη του νικοπολιδη μονος του ηταν ο αλλος και ο βαρουχομαλακας ειπε ηταν κιτρινη....

παμε στην ΤΟΥΜΠΑ να χαρουμε τον λαο μας και τις και την ομαδα και μην ασχολειστε με το ελληνικο(πρωταθλημα) :o :o :o :o

παιχνιδια επιχειρηματιων ειναι χωρις ορους και κανονες....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
Πιστεύω ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου μας θέλει να το πάρει το πρωτάθλημα ο κολόγαβρος τους λόγους τους εξήγησε πιο πάνω ο fatal.Ένα ακόμα πρωτάθλημα για τον γάβρο μπορεί και να μην σημαίνει τίποτα αλλά για το αεκακι44 θα σημαίνει πάρα πολλά.Δεν μαρέσει να σκέφτομαι έτσι αλλά ρε μάγκες ξέρετε κάτι έχω βαρεθεί να ΕΙΜΑΙ Ο ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, έχω βαρεθεί να τελιώνει το πρωτάθλημα κάθε χρόνο να είμαι αδιάφορος και οι άλλοι να διεκδικούνε,να είμαι αδιάφορος και να νομίζουν οι άλλοι ότι θα πέρασουν από την ΤΟΥΜΠΑ.Να πάνε να γαμηθούνε όλοι τους ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.Αντε γαμίστε τα χανούμια.Μάθε στον ριβάλτο λίγη μπάλλα Γεωργιάδη-Γεωργιάδηηηηηηη.Πάει δεν πάει ο ΠΑΟΚ σας γαμάει!!!!!! ;D

kospatras

• Guest
nai re aderfia PAOK KAI MONO PAOK.min parexigithoume kiolas.alla auta pou leei o fatal einai pragmatikothta kai den prepei na tin paravlepoume teleiws.tespantwn-den eimaste PAOK aptous titlous ktl.eimaste PAOK gia tous logous pou oloi gnwrizoume.o PAOK den prepei na xanei pote oute se filiko.kathe htta einai pligi stin kardia mas.ennoeitai oti starxidia mas poios tha to parei.to thema einai oti exoume katanthsei ruthmistes tou prwtathlimatos kai prepei na kanoume OLOI ta panta gia na allaxei auto to skhniko.AINTE PAOKARA GAMA TO XANOUMI

LoGotHeTiS

• Guest
Τρέλανε μας ρε Π.Α.Ο.Κ....

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
de xreiazontai twra diafwnies kai malista gia ena entelws asimanto logo.den itan kai toso tragika auta pou grapsan gia to gay kai to prwtathlima gia na nevriasete orismenoi.anyway gamietai o thrylos kai o peiraias.
alla simera PAOKARA tha mas tin xari!!!!!paikse gia partu mas paikse gia partu sou paikse gia ton gx.PAOK GAMA TIN aek TIN POUTANA!!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Αν το καλοσκεφτείτε η μία ομάδα είναι οικονομικά εύρωστη και η άλλη την παλεύει απλά.
Που σημαίνει ότι ένα προτάθλημα της Κούλας ,αυξάνει τα έσοδα της άεκ είτε λέγονται διαρκείας είτε  χορηγοί,είτε cl καθώς ο πρωταθλητής πάει κατευθείαν στον 3ο προκριματικό που σημαίνει 'μαπίνω πιο εύκολα στους ομίλους.'..
Με το σκεπτικό ότι είναι πιο εύκολο να χτυπήσουμε του χρόνου την κούλα από ότι τον γκέυ (διότι και να πάμε να τον χττυπήσουμε δεν μας αφήσουν)
γίνεται κατανοητό βάση του δικού μας συμφέροντος ποια ομάδα συμφέρει να το πάρει.

αλλά για το αεκακι44 θα σημαίνει πάρα πολλά.Δεν μαρέσει να σκέφτομαι έτσι αλλά ρε μάγκες ξέρετε κάτι έχω βαρεθεί να ΕΙΜΑΙ Ο ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ,

Ομολογώ οτι δν το σκέφτηκα ποτέ ετσι αλλα έχετε ένα δίκιο.

ΝΑ μην δυναμώσει ακόμα η άεκ να είναι λαβωμένη και με ουέφα του χρόνου.

Η άεκ θα αυξήσει το μπάτζετ της με είσοδο στο CL οι άλλοι δύο οτι και να γίνει θα είναι 15 εκ.

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
My Own WoRST ENeMy.....

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Na pan na gamh8oun ta kseftilismena re! Fagane ena goal kai xesthkane apanw tous! 0-3 sto 25' !!!!!!!!!!!!!! >:(

Offline skyclad4

• Αλλαγή
GAMHSTE TOUS STA SOUTIA OLOUS, DEN KATALABAINOUN ALLIWS. MELANIASTE TA TA MOUNOPANA. MPASTARDA FLWRAKIA EKSAFANHSTHTE OLOI MAS MAYRISATE TH ZWH.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
Mesa se 5 lepta fagame 3 goal..oti kai na pis ine ligo....ta matia mou ponane...

ive4

• Guest
Οι παίκτες έχουν προπονητή. Φτιάχνουμε μύθους για <<άσχετους παίκτες>> και δε βλέπει κανείς ότι η ομάδα είναι εντελώς αδούλευτη. Είναι σαν να δεν έχει κάνει καμία προπόνηση όλη την εβδομάδα.

pavlosk

• Guest
Μαζί με τον γεωργιάδη να φύγουν και όλοι οι υπόλοιποι γαμώ το ξεσταυρι τους.

Όλα τα ανέχομαι την άρνηση εργασίας που βλέπουμε εδώ και εβδομάδες δεν την ανέχομαι.
Από την αρχή του πρωταθλήματος ακούμε από τους παίκτες ότι κάτι πρέπει να γίνει και έχουν μείνει στα λόγια.
Αφού λοιπόν κάτι πρέπει να γίνει, πάτε να ζητήσετε την λύση του συμβολαίου σας χωρίς καμια αποζημίωση, ότι πήρατε πήρατε.

Ο Λάζαρος κάνει σέντρες που ούτε 5 μετρα άνθρωπος θα μπορούσε να τις φτάσει.

Τέτοια άρνηση εργασίας έχω να δω πολύ καιρό.

pavlosk

ive4

• Guest
ωραία δικαιολογία να να προστατεύουμε τον προπονητή. Άρνηση εργασίας.
Αν είχες και μία εξήγηση γι αυτό θα ήταν πιο πειστική.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
BARIOUNTE NA TRE3OUN NA PROSPA8ISOUN.....ine oli ARXRISTI mono o Veron prospa8i ligo....na figoun oli....

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Prepei na eimaste h MONDADIKH omada ston kosmo gia thn opoia to match teleiwnei me to pou o antipalos prohgh8ei 1-0. KAMIA antidrash apo ekei kai pera, KANENA treksimo, tipota. Ta kefalia katw kai perimenoun th moira tous kai ta ...upoloipa goal. An sto B' den paiksoun gia to gohtro tou PAOK alla kai to diko tous san paiktes, polu fovamai oti mas perimenei h xeiroterh entos edras htta ths istorias mas. Ektos kai an mas luph8ei h AEK. Lupamai pou to lew alla etsi einai.

bouros

• Guest
κοφτε αυτο πραγμα με τον προπονητη επιτελους.και του χρονου αυτον θα εχουμε.αυτο αποφασισε η διοικηση οποτε τζαμπα θα τρωγεστε παλι αν αρχισετε για το αν θα πρεπει αν φυγει 'η οχι.αντε να φυγουν τα παλτα τα εχω σιχαθει.

Offline replicant4

• Αποστολή
  • **
Ayta ta malakismena xeftilismena paiktakia tis seiras, kalo tha kanoun na fygoun TORA. Tekeiose to paramythi. Eipame ypomoni, alla ohi kai etsi re. KAMIA PROSPATHEIA, edo kia 10 agonistikes, katholou tsagano kai axioprepeia. Eilikrina den me noiazei poios tha erthei alla tora pou valame taxi sto dioikitiko, kairos einai na arhisoume na diohnoume, kai na paroume paiktes pou toulahiston tha prospathoun. den antehete ayti i adiaforia. Malakismena, ante dromo na doume pou tha pezete tou hronou talentares tou kolou.
Χώρις ΠΑΟΚ η ζωή δεν έχει νόημα

ive4

• Guest
έχει κανείς εξήγηση γιατί δε παίζουν οι παίκτες ;;

Offline rabbitweed

• Αλλαγή