Author Topic: ΠΑΟΚ-αεκακι44 0 - 4 Κυριακή 13/04/08 ώρα 19.00 supsersport 1 τελευταίο παιχνίδι του Γ.Χ.  (Read 6385 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

makptol

• Guest
γιατι οχι ρε homo ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ παντα απο την φυση του ειναι αισιοδοξος..........και εχουμε φερει αποτελεσματα
απο εκει που δεν το περιμενε κανεις.......και τα τελευταια 4 χρονια εχουμε και καλη παραδοση στην τουμπα.....
γιατι να μην μπορουμε να τους κερδισουμε ......δυστυχως οι περισσοτεροι παικτες μας μονο στην
τουμπα και με την πιεση του κοσμο βγαζουν παθος και ψυχη που χρειαζετε σε τετοια παιχνιδια........
ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ................ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...... :)

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Διαβάζω και τραβάω τα μαλλιά μου ...

Ρε παιδιά τι λόγο έχει ο ΠΑΟΚ να δώσει το ματς? Φιλαράκια είμαστε? Ή φιλανθρωπική εταιρία?
Μη λέμε ότι νάναι. Η αεκ μπορεί να το πάρει και από μόνη της. Δε χρειάζεται να το δώσουμε.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου: Αν το σενάριο που είπε ο αδελφός πιο πάνω (γκολ αεκ στο 93') επαληθευτεί, και πάρει το αεκάκι πρωτάθλημα, θέλω τη μισή αεκ στον ΠΑΟΚ του χρόνου  και για 5 χρόνια να τους κεδίζω μέσα-έξω :D
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline bozik

• Αλλαγή
ουτε για πλακα και ουτε και αν τα πιστευατε δεν επρεπε να τα γραφατε αυτα δημοσια...αλλα τη να λεει...δισφυμιστε και αλλο τον ΠΑΟΚ μπορειτε...στο γηπεδο ομως καλυτερα μην ερθετε -καθηστε σπιτι σας....στο γηπεδο θελω τον κοσμο με τον ατρομητο που παει για τα 4 γραμματα και βρεξει-χιονισει...να βγαλουμε κανα γουστο γιατι Τουμπα θα δουμε παλι μετα απο 4 μηνες.....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Μια νίκη με το αεκάκι και μια καλή εμφάνιση (νίκη?) με Λάρισα θέλω εγώ ...

Τουλάχιστον να μη μείνουμε με την πικρή γεύση στο τέλος.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
AINTE ENA SOLD OUT NA PARAMILANE OLOI...............

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

rounos

• Guest
Ηθελα να το γραψω γιατι τωρα το θυμηθηκα,αλλα με προλαβε ο Μακπτολ..Χανουμακο καλο το στησιματακι περισυ στον Πανιωνιο?Ελα τωρα να περασεις απο την ΤΟΥΜΠΑ.....με την οπισθεν.

Offline petrousiotis

• Αποστολή
  • **
opoios xamoutzis thelei na anebei as me pei tha pame me ton idio tropo pou pigame me nionio (silalitirio) mono an einai na to kserw mexri paraskeui gia na kanonisoume me pm.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
επειδη χθες ετυχε να ακουσω ραδιοφωνο μετα απο κατι μηνες,ακουσα πολλους <<ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ>>να βγαινουν και να λενε οτι θελουμε να παρει το πρωταθλημα η αεκ,οποτε δεν θα μας πειραξει να δωσουμε το ματς και αλλα τετοια...και μαλιστα και σε οπαδικες μας εκπομπες.λοιπον για να τελειωνουμε με αυτα.Ο ΠΑΟΚ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ.στο κατω κατω αφου δεν παιρνουμε εμεις το πρωταθλημα ας μην το παρει κανεις...γι'αυτο:
ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗΝ αεκ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ...

GeorgT

• Guest
Δε ξεχνάμε ρε βρομώ-χανουμια για πέρσι, να σας δώσει ο νιονιος το παιχνιδι, άιντε που θέλετε πρωτάθλημα με ψέματά!!!

northeagle_4

• Guest
Καλημερα,δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση στο εκατομυριο να δωθει-χαριστει ματς και οσοι δεν το καταλαβαινουν αυτο να μην πανε καν αλλα να παψουν να ασχολουντε με τον ΠΑΟΚ.
  Απο εκει και περα η αγωνιστικη μας κατασταση δεν με πειθει οτι ειμαστε ικανοι να δωσουμε παιχνιδι,ουτε καν αυτο δεν μπορουμε προς το παρον.Απλα πραγματα οι αλλοι ερχοντε να σε κερδισουν αν τα "παλικαρια" μας εχουν λιγη τσιπα θα τους στειλουν πισω αποντους αλλιως απλα η αεκ εκανε ενα φυσιολογικο διπλο.

Offline sabbath

• Αλλαγή
στην κατασταση που ειμαστε η νικη νομιζω πως θα ρθει παρα πολυ δυσκολα.....ενα χ ειναι ποιο εφικτο να σωθει και η αξιοπρεπεια μας.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

kostas4

• Guest
για πρωτη φορα ντρεπομαι για την κατασταση που ειναι ο ΠΑΟΚ.δεν μας υπολογιζει κανεις πλεον.οι παιχτες ειναι αδιαφοροι και ο σαντος στον κοσμο του.
τα επομενα χρονια αντικειμενικα μονο την αεκ μπορουμε να κοντραρουμε για να σπασουμε την τριαδα.ο γαυρος εχει ξεφυγει και ο βαζελος οτι και να γινει εχει απειρα λεφτα.εαν δεν κοψουμε τωρα τον αερα την αεκ και τα εκατομυρια του c.l. τοτε θα παλευουμε με τον ρουλη και η προσπαθεια θα αποτυχει.
πρεπει πριν κλεισει η χρονια να παρει λιγο τα πανω του και ο κοσμος γιατι πλεον πολλοι αισθανονται κοροιδα.ειναι κοροιδια προς τον κοσμο αυτο που γινεται.με την λειβαδια ηξερε ολη η γη οτι θα χασουμε και χασαμε.δυστυχως το ιδιο γινεται και με το χανουμι.και αν χασουμε τοτε πολλοι θα πιστευουν διαφορα και δεν θα εχουν και αδικο.

ο ζαγορακης κανονικα μετα το ματς με τριπολη επρεπε να βαλει προστιμο στους παιχτες.λαθος του που δεν το εκανε.δεν το εκανε ομως και μετα την λειβαδια.φετος μονο αυτο το λαθος του χρεωνω.την τρομερα ανεκτικη σταση του απεναντι στους παιχτες.

υγ.αν και ως τωρα υποστηρικτης του σαντος εχω αρχισει να πιστευω οτι μαλλον δεν κανει για τον ΠΑΟΚ.για εμενα την κυριακη ειναι η τελευταια διορια του αναλογα με το πως θα κατεβασει την ομαδα

thomas

• Guest

τα επομενα χρονια αντικειμενικα μονο την αεκ μπορουμε να κοντραρουμε για να σπασουμε την τριαδα.ο γαυρος εχει ξεφυγει και ο βαζελος οτι και να γινει εχει απειρα λεφτα.εαν δεν κοψουμε τωρα τον αερα την αεκ και τα εκατομυρια του c.l. τοτε θα παλευουμε με τον ρουλη και η προσπαθεια θα αποτυχει.

Είναι πάρα πολύ σωστή η άποψη αυτή ως προς το συγκεκριμένο σημείο των γραφομένων σου.Αντιπαλός μας προς το παρόν και για τα επόμενα 2 χρόνια είναι η ΑΕΚ.Δεν πρέπει να ξεφύγει πρέπει να την κερδίσουμε για να μην ξεφύγει και ανέβει άλλο ένα επίπεδο.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Pistevw pws oloi simfwnoume me tin apopsi tou kwsta peri aek44.
Oso kai an misw ton gayro, i aek44 den prepei na parei prwtathlima fetos. Den prepei na parei ta fragka apo to chou lou me tpt.

Prepei na tin kidepsoume tin kiriaki pasi thisia. Estw X.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
12 και σημερα.μετα τα προβατα ελευθερα για μπανιο.

Πάλι καλά όμως να λες που υπάρουν και μαντρόσκυλα που θα μας προστατεύψουν απο όλους τους κακούς που κράζουν τον σάντος αλλά στην πραγματικότητα θέλουν να φάνε τον ζαγοράκη.

Εσυ γιατι αρπαχτηκες και πας να δημιουργησεις κλιμα? Αποκλειετε δηλαδη να αναφερεται στους παιχτες? Τελικα αμα εχεις την μυγα..

Εσύ γιατί αρπάχτηκες με μένα. Μάλλον άλλος έχεις την μύγα.

Απο που συμπερανες οτι αρπαχτηκα με σενα? Ειμαι πολυ περιεργος. Ειπε κατι ο black dog, στο οποιο δεν μπορεις να ξερεις ακριβως σε τι αναφερεται, και πηγες να το γυρισεις παλι σε "σαντικους", μαντροσκυλα και "αντι-σαντικους" σε τοπικ για το ματς. Ημαρτον.
Αν θες κατι αλλο πμ.

Ασσος το ματς.. ΠΑΟΚ ολεο, μακαρι να'ξερα τι πινω και τι λεω..

Υ.Γ. Την μυγα την "ειχε" ο King.  ;)

"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Last Edit: April 09, 2008, 13:32:54 by azazel »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
magkes oloi sto gipedo gia sold out!oxi mono gia na paramilane oloi kai na gamisoume to xanoumi alla giati tha ksanadoume PAOK sto nao to septemvrio!!!w re pws tha anteksoume xwris PAOK toso kairo...GIA AFTO OLOI STO NAO!!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Μ παιρνει πριν λιγο τηλεφωνο η γυναικα μου και μου λεει:
-Με πηρε τηλεφωνο ανησυχος ενας συναδελφος απο την Αθηνα, ΓΑΥΡΟΣ και μου ειπε "Ρε συ, εδω κατω εχει βρωμισει η Αθηνα οτι θα το δωσετε το παιχνιδι στην αεκ, αληθεια ειναι?"
Ειπα στην γυναικα μου τι να του πει να παει να κανει και ταυτοχρονα εδωσα να του στειλειενα μεηλ με ολα τα ωραια που εχουν βγει στο φως εδω:
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?topic=7065.0

ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΟΙΑ....

ρε ΓΑΜΗΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΚ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΙΤΕ ΒΑΖΕΛΟΙ ΕΙΤΕ ΞΑΔΕΡΦΕΣ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ