Author Topic: ΠΑΟΚ-αεκακι44 0 - 4 Κυριακή 13/04/08 ώρα 19.00 supsersport 1 τελευταίο παιχνίδι του Γ.Χ.  (Read 6383 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
mono ton malaka ton santos fovamai na min sthsei thn omada opws prepei gia na xasei... pou eimai sigouros pws 8a to kanei!!!

Ε, είσαι αδιόρθωτος.

mitsos_g4

• Guest
ontws re @taz...gt re paidi mou tosi xoli..?giati? :-\

Offline zouvalos

• Αλλαγή
exoume paisei toso poli na poume pou edw kai kairo kai eidika fenete tin teleutaia vdomada lene oloi oti i aek exei to pio eukolo programa ........

a re santos mas exeis gamisei!!!!!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Eπειδη το ματς θα το βλεπει ολη η Ελλαδα παραλληλα με τα αλλα πρεπει να κανουμε κατι καλο στην κερκιδα να χαζεψουνε παλι οπως με γαυρο και σκωληξ
ελα παμε χαρτακια καπνογονα κροτιδες τα παντα ρε τυπμανα καμια 10αρια να παιζουν σε ρυθμο πολεμου
και ενα συνθημα νεο γαματο για να περασουμε το μηνυμα σε ολους
και μη ξεχναμε και τα χρεη και την πολιτεια εεεε

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Ας μη περιμένουμε άσσο γιατί θα δημιουργήσουμε ουτοπικές προσδοκίες που θα μεταφραστούν σε τρομερό κράξιμο εάν χάσουμε.

Μακάρι να γίνει κάποιο θαύμα και να το πάρουμε το ματς, αλλά αντικειμενικά το διπλό είναι ένα πολύ λογικό αποτέλεσμα αναλογιζόμενοι τους στόχους, τη δυναμικότητα και τη φόρμα των 2 ομάδων.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Αν περιμένεις άσο από τα πτώματα που φοράνε τη φανέλα θα βγεις μετά το ματς και να κράζεις τον Σάντος, τον Ζαγοράκη, τον Βρύζα, εμένα τον άλλον και θα γίνουμε κώλος.
exeis dei kanena post mou na krazw santos zagoraki kai vruza;;;;;
parto pisw me prosvaleis asxima.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

makptol

• Guest
exoume paisei toso poli na poume pou edw kai kairo kai eidika fenete tin teleutaia vdomada lene oloi oti i aek exei to pio eukolo programa ........

α ρε ζαγορακη φερε τον αγιορειτη να ηρεμηση ο ζουβαλος δωστου και ενα καλο φαξ να το δωσει στον γιαννοπουλο
......η φαση θυμιζει τ 1-2 με βοκολο οπου πολυ κραζανε για στημενο τον αγγελο..........ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑ ουτε βεβαια και τωρα και θα παω να στηριξω την ομαδα οσοι δεν αντεχουν ας μην πανε..................
Εχει και ενα κολοκαιρο στην πτολεμαιδα ειμαι σιγουρος οτι αν ρωτησω τον taz θα μου πει οτι ειναι σιγουρος οτι
και για αυτο φταιει ο σαντος............. ;D

makptol

• Guest
a και να μην ξεχναμε τα καραβανια που υποσχεθηκε ο χατζηχρηστος της φοριντζιναλ που θα ερθουν
στην τουμπα....................και ειμαι σιγουρος οτι θα εχει και πολλους κρυφους αεκτζηδες.........

Offline zouvalos

• Αλλαγή
re makptol mas exeis gamisei kai sy........oti kai na poume....DE PA NA LEME ALLA .....esy ekeiiiiiiii....o zouvalos o agelikos...........mas gamises re filaraki.........auto lew? asxetws pou tha ton ithela den anaferw kati tetoio kai oute otan krazw ton santos ennow na erthei o agelos.....esy omws ekei ...na mas katadikaseis se pareksigimena sxolia kai ennoies.........

kai meis PAOK eimaste re makptol opws oloi kai OLOI me ton tropo tous stirizoun afou einai PAOK.... fola eimaste na poume....

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
pantos an metaxi santos kai paixton empistevomai kapion, SIGOURA AFTOI DEN EINAI OI PAIXTES

Το τρίτο ματς που θα δω φέτος. ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Στα παπάρια μου αν κερδίσουμε ή χάσουμε από τη στιγμή που θά 'μαι μέσα!
Θα γίνει της κακομοίρας λέμε!

pesta aderfe, ena agona fetos eida sto NAO (me levadeiako xari stous northeagle kai petrousioti) kai aftos me to zori ola t'alla gamata me kefalaia grammata.
500 xlm makria apo to NAO, lionoume gia ti mia fora pou tha proskinisoume kai seis katheste kai asxoleistai an eklase h an ton epaixe o santos, ELEOS pia, apopsi exoume oloi PANTA kai sta PANTA
NA STIRIXOUME AFTON TON ANTHROPO POU MAS ESOSE APO TA SKATA, DEN MPOROUME NA TO KANOUME?
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **

Zήτω το "Αγιον Ορος"..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
iron den eimai agelikos......

an apo auto pou lew katalavaineis auto...tote magia sou.....ena sou lene deka katalavaineis......zitw i portogalia!!!!

makptol

• Guest
re makptol mas exeis gamisei kai sy........oti kai na poume....DE PA NA LEME ALLA .....esy ekeiiiiiiii....o zouvalos o agelikos...........mas gamises re filaraki.........auto lew? asxetws pou tha ton ithela

nai re file αλλα αυτο το σηριαλ με τον αγγελο ας τελειωσει επιτελους .......ηρθε 3 φορες προσφερε με τα καλα
και τα στραβα του ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.....
και ΞΕΡΕΙΣ πολυ καλα οτι καποιοι ταλιμπαν του δημιουργουν κλιμα ακομα και εναντιον του θοδωρου γιατι δεν
τον παιρνει στην ομαδα..............ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ........
ολοι τουμπα να κερδισουμε αυτους τους πουστηδες που οποτε θελουν γινομαστε ξαδερφια ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ
ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ(ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ..............γουσταρω να χασουν και ας χασουν το πρωταθλημα
δεν με νοιαζει καθολου.............ειναι τοσο κουφαλες οσο οι αλλοι................δυο.........

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
parolo pou imaste stin 9 8esi den prepi na imaste adiafrori se tetia mats..elpizo na MIN pe3oume opos ta teleftea pexnidia kai na pe3oume oso kalitera mporoume....pame gia na pe3oume kalo podosfero kai na paroume tin niki.

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **

γιατι φιλε μου εχω μαθει τα χειροτερα για αυτον τον ανθρωπο απο το περασμα του απο τις δυο ομαδες του ΠΟΚ.

και γιατι ξερω οτι ειναι ο ντεμης ειναι απο τα αγαπημενα του παιδια... με οτι αυτο συνεπαγεται!!!

και να σου πω αδερφε και κατι αλλο? απο τη στιγμη που κραζει τα παιδακια στην νεων, δηλωνει με ειρωνικο υφος οτι κανεις δεν τα ζητησε τα χριστουγεννα χωρις καν να τα εχει χρησιμοποιησει (ασχετα που οσες φορες τα χρησιμοποιησε τον δικαιωσαν, Αναστασιαδης με ΑΕΚ-Πεχλιβανης με ΠΑΟ), ε τοτε ρε φιλε δεν τον γουσταρω τον τυπο!!! ειναι και πορτογαλος!!! οποιος ξερει απο στοιχημα μπορει να καταλαβει  ;)

Υ.Γ. εχω ξαναπει για τον Ηλιαδη και τη μη χρησιμοποιηση του οτι μου φαινεται πολυ υποπτη. μακαρι να βγω ψευτης. μακαρι!

Υ.Γ.1 βανδη ζητα εισητηρια!!! και εσυ χατζηχρηστο ελα στην τουμπα!!! σε περιμενουμε!!!

Offline dimcyp

• Αποστολή
  • **
Πρεπει να νικησουμε για την ιστορια μας.
Ειναι ενα απλο ματς
Το αεκακι δεν πρεπει να βγει τσαμπιονς λιγκ, ειναι ο αμεσος αντιπαλος μας του χρονου, πρεπει να χει λιγοτερα εσοδα αν παιξει ουεφα δλδ, ασχετα βεβαια αν ειναι και τα πλει οφ
ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ
3-1

θυμηθητε το ΣΤΗΜΕΝΟ πανιωνιος-αεκ 3-1................ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ χρωστατε παικτες ενα καλο ματς
κανονιστε ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΛΑ..................................οσο για την αεκ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ
(Π.Ο.Κ) .........δεν με νοιαζει για τι πανε στην τουμπα δεν πρεπει να περνανε αυτα............
Thelw na dw ton vandi na kleei sto nao.
Pame opws me to skwlika

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
ego pantos ta ida OLLA ta mikra me thn kickers (neon). pente goal eprepe na trogame kai fagame molis 1.

Den ine gia A' ethniki --> pros to paron.

i omada den mpori na pari ergoteli, levadiako kai sia --> min lete xaza kai ginosaste tsirko se periptisi pou xasoume apo aek oth thithen to edose o santos ----------> auta ine xazomares telios.

PAOK PANO APO OLLA

Offline bozik

• Αλλαγή

γιατι φιλε μου εχω μαθει τα χειροτερα για αυτον τον ανθρωπο απο το περασμα του απο τις δυο ομαδες του ΠΟΚ.

και γιατι ξερω οτι ειναι ο ντεμης ειναι απο τα αγαπημενα του παιδια... με οτι αυτο συνεπαγεται!!!

και να σου πω αδερφε και κατι αλλο? απο τη στιγμη που κραζει τα παιδακια στην νεων, δηλωνει με ειρωνικο υφος οτι κανεις δεν τα ζητησε τα χριστουγεννα χωρις καν να τα εχει χρησιμοποιησει (ασχετα που οσες φορες τα χρησιμοποιησε τον δικαιωσαν, Αναστασιαδης με ΑΕΚ-Πεχλιβανης με ΠΑΟ), ε τοτε ρε φιλε δεν τον γουσταρω τον τυπο!!! ειναι και πορτογαλος!!! οποιος ξερει απο στοιχημα μπορει να καταλαβει  ;)

Υ.Γ. εχω ξαναπει για τον Ηλιαδη και τη μη χρησιμοποιηση του οτι μου φαινεται πολυ υποπτη. μακαρι να βγω ψευτης. μακαρι!

Υ.Γ.1 βανδη ζητα εισητηρια!!! και εσυ χατζηχρηστο ελα στην τουμπα!!! σε περιμενουμε!!!
και ο Ζαγορακης με οτι αυτο συνεπαγεται ειναι απο τα αγαπημενα του παιδια-βρε λες ο Σαντος να ειναι ασφαλιτης;....ευτυχως κραταει γερα και δεν θα δουμε απο οτι φενεται μεχρι τωρα τα τσικο οπως τοσα χρονια,να παιζουν του χρονου βασικοι....για να παιξεις στον ΠΑΟΚ πρεπει να εχεις βιογραφικο απο του χρονου και οχι να φτιαξεις στη καμπουρα μας....οσο γι αυτο που λες για τον Ηλιαδη εχεις δικιο...αλλα ηρθε με καθυστερηση το μυνημα σου....οποιος θελει τα δινει μαζι ενα σουτ με το ενα χερι αλλα Κορφας γιατι ξεφυγαμε...αφου το θεμα ειναι πιασαρικο...αγαλμα θα τον κανουν οι δημιοσιοαπαυτοι και οι κακαουνακιδες ακροτες των fm...εχουν να λενε ενα καλοκαιρι...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

kospatras

• Guest
paidia den nomizw na uparxei endexomeno na dwsoume eisitiria?den pa na einai kai 80 eurw to ena.tha mourlathw asxima an dwsoume eisitiria.tha stravwsw-tha autoktonisw.gamiste tin sixameni aek na tous kopsoume tin fora.PAOK PAIXE GIA TON LAO SOU!--OLOI EKEI..

makptol

• Guest
οχι ρε τι εισιτηρια να τους δωσουμε ...........ΤΙΠΟΤΑ............και πρεσινγκ τους παικτες να τα δωσουν
ολα μεσα στο γηπεδο....................