Author Topic: ΠΑΟΚ Θεέ μου - πανελλήνιος 62 - 58 Τετάρτη 16/4/2008 ώρα 17:00  (Read 4416 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
το ματς της ζωης μας .δεν ξερω τι θαγινει ,δεν ξερω που θα βρουνε δυναμη το ματς πρεπει να το κερδισουνε . να παρουν δυναμη απο εμας.  η ταν επι τας. .να πεθανετε στο γηπεδο παικτακια της σειρας.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline savage republic

• Βασικός
όλη την εβδομάδα δίπλα στους παίκτες και την ομάδα.-

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
και τιγκάρετε το παλατάκι και στήριξη στην ομάδα για όσο κρατήσει ο αγώνας!
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

midenistis

• Guest
Όλοι Παλατάκι...
να το τιγκάρουμε και 40 λεπτά να μας βγεί το λαρύγγι.

Offline savage republic

• Βασικός
Δεν είναι μόνο στο ματς, τη μέρα του αγώνα
Όλη την εβδομαδα να δείξουμε το ενδιαφέρον μας στους παίκτες.

shaman4

• Guest
re paidia, akomi kai etsi...pos na kerdisoume ton panellhnio pou kaigete gia vathmous an thelei na meinei 4arth thesh??

pos ma pos re paidia???  ............skata, troo toso agxos pali gamithike i vdomada.

Offline bozik

• Αλλαγή
δεν εχει πως....το ματς θα το κερδισουμε γιατι πρεπει να το κερδισουμε...τελος.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline ved

• Αλλαγή
 το ματς πρεπει να το παρουμε νταηλικη. πρεπει να νοιωθει ο παικτης του κυριακου ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ να νοιωθει αμφιβολιες γιατι το τι προκειται να γινει.

παικτικα ενας μονος τροπος υπαρχει...οκ, δεν μπορουμε πολλα πολλα επιθεση...σπαστε τους τα χερια και τα ποδια. να μην βαλουν πανω απο 50 ποντους ουτε με 30 βολες....αυτο δεν χρειαζεται ουτε τεχνικη ουτε ταλεντο...τσαμπουκα και ψυχη θελει....

ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Καπως πρεπει να τραυματιστει ο πρωτος σκορερ του πρωταθληματος και ουσιαστικα ολος ο πανελληνιος,ο γκραντι ::)
ΠΑΟΚ G4Α

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
Nomizo an kano lathos diorthoste me oti to mats me ton panellinio den einai tin alli vdomada logo tou all star game(tromara tous) me tin simetoxi tou air jordan sta karfomata!

Bayern4

• Guest
http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php?&file=com_texts&catid=22
24η     16-4-2008     7μ.μ      ΠΑΟΚ - Πανελλήνιος

NIKH ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Mia nikh den ftanei. Ta mats einai tetarth - savvato kai teleiwnoun (me pithanothta na einai to mats ths xronias) megalh tetarth me paok-skouliki opws prin polla, polla, polla endo3a xronia...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ο μοναδικος τροπος να εχουμε εστω και ελαχιστες πιθανοτητες νικης ειναι με καποιο τροπο να μην παιξει ο γκραντι!εδω με το σκουληκι που εχει απο τις καλυτερες αμυνες του πρωταθληματος και τους εριξε 35 ποντους και με εμας..........αν δεν κουραστει να "χωνει" το βλεπω να σταματαει στους 50!

Offline bozik

• Αλλαγή
θα τον μαρκαρω εγω αυτον...μην περιμενετε απο μενα πολλα στην επιθεση,ας αναλαβει αλλος...στην αμυνα ομως τον εχω εγω...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
megli tetarti me ari sto pale misi misi mesa ti mats thee mou. offtopic
ontopic omos paratasi agonias xreiazetai gia na proetoimastoun kalitera oi pextes mas

thelisi xreiazetai k emeis tin exoume prepei na eimaste 8000 larigia

eimaste treloi k to exoume apodeii pampoles fores

de kanoume k ekei ena sold out na xazepsoun oloi???
deite to me xioumor asxeta an to stomaxi mou einai sketos kompos k eimai me
3 kafedes k tsigara apo to proi simera k nistikos. paok bgae mas tin psixi alla
de tha pesoume. exei o theos. kante to stauro sas ston nyn yper pantwn agwna me
ton panellinio
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
πρέπει να κερδίσουμε το ματς με τον πανελλήνιο χωρίς να τιμωρηθούμε και στο ματς με το σκουλήκι το γήπεδο να είναι ζούγκλα...

Na to valoume kala sto myalo mas
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
4 paratiriseis exoume nomizo.
akoma k ta ibristika pianontai.
an theloun na sto xosoun to 5o xalara to kanoun
de xeroun ton kaimo mas h kalitera epeidi ton xeroun
mporei k na to kanoun

ARA PEITE TO SE OSOUS MPOREITE

THELEI MONO PAOK TPT ALLO
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
Το πίστευα από την αρχή της χρονιάς και δυστυχώς βγήκε αληθινό. Μέχρι το τέλος αγωνία για παραμονή.
Τραγικές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα για τους γνώστες του αθλήματος. Μπορώ να γράψω βιβλίο με αυτά που δεν θα έπρεπε να
κάνουμε φέτος για να φτάσουμε ένα βήμα από τον τάφο. Από κάποιο σημείο και μετά μέσα στη χρονιά με πήρε από κάτω και έβαζα τα γέλια με αυτά που έβλεπα.
Ακόμα και όταν κερδίσαμε τον γαύρο με έναν άνθρωπο υπέρβαρο, υπερήλικα και αγύμναστο για πολυτιμότερο, γέλαγα μια μέρα με πίκρα.
Όταν διάβαζα κατά καιρούς εδώ μέσα σκέψεις που κάνατε κάποιοι για 4αδες και 6αδες, έκλεινα το pc από τα νεύρα μου.
Πλέον είμαστε στον πάτο. Παρακολουθώντας καλά το πρωτάθλημα και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τώρα, έχω να πω τα εξής:
1) Η Ρόδος έχει τουλάχιστον 2/3 νίκες. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα κάνει το απόλυτο, γιατί αν... πέσαμε από χέρι.
2) Ο ΑΓΟΡ έχει γάτα κόουτς και 2-3 μαυράκα που πηδάνε πάνω από τη μπασκέτα συν την υπερπαιχτάρα τον Ιαν που έκανε πάρτυ και στο πρώτο ματς μαζί μας.
Μόνο που τότε, δεν είχε κανέναν ξένο. Πιστεύω ότι στην Κρήτη πρέπει να πάιξουμε μόνο για την διαφορά. 14 πόντους πούτσα θα είναι επιτυχία για αυτό το τσίρκο.
3) Με βάση τα παραπάνω θέλουμε νίκη με κυριακού (αγωνιστικά δεν υπάρχει σαν ενδεχόμενο ούτε μία στο μύριο). Για να κερδίσουμε πρέπει να κοιμηθεί ο Θεός και ο ένας ρεφ να είναι από την Νεάπολη.
Ειλικρινά είμαι πολύ απαισιόδοξος για την συνέχεια. Πίστευα ότι με Πανιώνιο και ΑΕΛ κουτσά στραβά (επειδή ήταν αδιάφοροι και οι 2) θα παίρναμε ένα ματς. Με 0/2 μας έχω για φούντο. Εκτός αν πάρουμε τον κυριακού. Την άλλη Πέμπτη λοιπόν θα μάθουμε αν το άθλημα που με έκανε ΠΑΟΚ και έφαγα τα νιάτα μου για αυτό πέσει στην Α2. Μέχρι τότε θα βλέπω παλιά βίντεο σαν τον παππού μου.

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

stelukos

• Guest
OFFTOPIC
Εγώ θα παίξω τον ρόλο του πυροσβέστη θα αποφωρτήσω το κλίμα! Σίγουρα και  εγώ θέλω να τελειώσουμε (ή να είχαμε τελειώσει) την παραμονή πριν το ματς με τον ρουλη... αλλά φαντάζεστε να κρίνεται στο τελευταίο ματς η παραμονή μας.... αυτοί να έχουν σκυλιάσει να μας ρίξουν και νατους ψωλιάσουμε 1 πόντο!!!;;;;

Δεν θα πέσω Α2 αριανεεεεεε
αριανεεεεεεεε
αριανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

και μετά ξύπνησα....

Offline ved

• Αλλαγή
πρέπει να κερδίσουμε το ματς με τον πανελλήνιο χωρίς να τιμωρηθούμε και στο ματς με το σκουλήκι το γήπεδο να είναι ζούγκλα...

Na to valoume kala sto myalo mas

παρακαλω ολους τους φιλους του ΠΑΟΚ που ειναι απογοητευμενοι να μην γραφουν. εχουμε καιρο για κριτικες. νομιζω οτι καταλαβαινουν οτι εχω δικιο.

οσοι πιστευουν οτι ολα τελιωσαν ας γραψουν μετα το παιχνιδι με το ερπετο. μεχρι τοτε ας αφησουν εμας τους υπολοιπους να δωσουμε οτι μπορουμε.

προς θεου με πανελληνιο μονο ΠΑΟΚ ολε,,, και  μετα με ρουλη ολοι με fullface κουκουλες.