Author Topic: Σκάνδαλο ντόπινγκ στον Ελληνικό αθλητισμό  (Read 1669 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
o mpazinas oso milaei genika gia athlitismo kai ochi gia podosfero einai exairetikos,stin balla ine kollimatias.
  O Γαλουπης οπως τα λες,χρονια και ζαμανια,ανθρωπος με γνωσεις και πολλες αποκαλυψεις που ακομα και τωρα δεν εχουν τα @@ πολλοι να τις πουνε δημοσια

apostolos

• Guest
Paidia o Galoupis einai EUAGGELIO....150 xronia mprosta se themata dopping, oxi mono gia Ellada alla pangosmiws....

Diego-4

• Guest
Κάποιοι ανακάλυψαν πάλι την Αμερική !!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Πολύ άσχημη αυτή η κατάσταση.Το λυπηρό είναι οτι το φάρμακο το προτείνουν συνήθως οι προπονητές και όχι οι ίδιοι οι αθλητές.

Νομίζω οτι πλέον πάρα πολλοί γονείς θα έχουνε απο το κοντό τα παιδιά τους που τα στρέφονται στον αθλητισμό.

CLUB LARISA

• Guest
To στόρυ με την πιο βρώμικη ομάδα της Ελλάδας συνεχίζεται....Σε απάντηση του μουρμουρητού για την αλλαγή της προπόνησης του ολυτρουμπακιακού λίγο πριν την εφοδο του ΕΣΚΑΝ στου Ρέντη, ο gay με επίσημη ανακοίνωση τόνισε οτι είχε ήδη ως όφειλε, ειδοποιήσει την super λιγδα...Η super λιγδα με νέα ανακοίνωση τόνισε οτι ουδέποτε έλαβε φαξ γνωστοποίησης αλλαγής της προπόνησης απο τον θείο. Ο σταζιμαν επανήλθε λέγοντας οτι τελικά το φαξ δεν πήγε κ oti στην σελίδα confirmation του φαξ υπάρχει η ενδειξη error....
Ρε ποιόν κοροιδεύετε ρε κορνέδες?

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ο Αγαπιος Σαχινης νομιζω κατηγγειλε οτι παιχτης/ες μοαδας Α εθνικης της Θεσσαλονικης πιαστηκε ντοπε!Ακολουθησε ολη η ομαδα στο νοσοκομειο για εξετασεις οπου βρεθηκαν πολλα πειραγμενα στομαχια!
Εμεις παντως αποκλειεται...ειμαστε πολυ ψοφιμια για να παιρνουμε ντοπα.
Καμια καλαμαρια η σκουληκι βλεπω

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
"Τον έφεραν ...ντοπέ"!

Οι υποθέσεις ντόπινγκ πέφτουν σαν ...χιονοστιβάδα. Την ώρα που οι έλληνες παρακολουθούν τα γεγονότα που εξελίσσονται στην Αρση Βαρών έπειτα από τις απαγορευμένες ουσίες που ανιχνεύτηκαν στα δείγματα έντεκα αθλητών, στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης, ο σύμβουλος κ.Αγάπιος Σαχίνης κατήγγειλε ότι προ ετών ποδοσφαιριστής ομάδας της Θεσσαλονίκης εισήχθη εσπευσμένα σε ιατρικό θεραπευτήριο με συμπτώματα σκωληκοειδίτιδας, αλλά ανιχνεύθηκαν απαγορευμένες ουσίες.

Ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες. Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ανέφερε και την επωνυμία γνωστής εταιρίας προϊόντων, η οποία διαφημιζόταν εκείνο το διάστημα από ομάδα της Θεσσαλονίκης που αγωνιζόταν στην Α` Εθνική και στην οποία αγωνιζόταν ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.

Για την ακρίβεια, υποστήριξε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής (δεν ανέφερε το όνομά του αλλά και την ομάδα που αγωνιζόταν) προσκομίστηκε εσπευσμένα σε ιατρικό θεραπευτήριο με συμπτώματα σκωληκοειδίτιδας. Στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι είχε τρυπήσει το στομάχι του, λόγω χρήσης απαγορευμένων ουσιών.

Επειδή το συγκεκριμένο ιατρικό κέντρο ήταν συμβεβλημένο με την ποδοσφαιρική ομάδα
, υποβλήθηκαν και οι υπόλοιποι παίκτες στις ίδιες εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι αντιμετώπιζαν ανάλογο πρόβλημα με πιθανή αιτία τη χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Το Sport.gr επικοινώνησε με τον κ. Αγάπιο Σαχίνη, ο οποίος εντούτοις αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις. "Δεν έχω να πω το παραμικρό. Ο,τι είπα είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου", είπε σχετικά.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=9784
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

kostas4

• Guest
και τοσο δυσκολο ειναι να ξαναπανε για ελεγχο στον γαυρο σε αλλη προπονηση?σαπια ειναι ολα.βεβαια οπως παντα στην ελλαδα,θα ασχολουνται για 1-2 βδομαδες ακομα και μετα θα ξεχαστει.

Επειδή το συγκεκριμένο ιατρικό κέντρο ήταν συμβεβλημένο με την ποδοσφαιρική ομάδα

???

Offline ved

• Αλλαγή
Kαταγγελία για νέο κρούσμα στην Σούπερ Λίγκα

Στο μεταξύ αίσθηση έχει προκαλέσει η καταγγελία του Αγάπιου Σαχίνη στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης ότι ομάδα της Σούπερ Λίγκας στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ.

O επικεφαλής της παράταξης "Θεσσαλονίκη Τώρα", υποστήριξε ότι το περιστατικό περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν ποδοσφαιριστής νοσηλεύθηκε σε μεγάλο Ιατρικό Κέντρο της πόλης για σκωληκοειδίτιδα.

Μάλιστα το πρωί της Παρασκευής κατέθεσε για το θέμα στον προϊστάμενο της εισαγγελείας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, κ.Φλωρίδη.

απο sport24 ΨΑΧΤΕΙΤΕ

ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΒΑΤΡΑΧΟΔΟΥΛΕΙΑ

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Prota ap'ola giati to eipe o saxinis sto dimotiko simboulio tis thessalonikis???gia na skeftoume ti atoma iparxoun ekei....

Kai ektos autou efoson exei apodeikseis gi'auto tha prepei na tis katathesei ston eisaggelea i sto katallilo organo gia na xeiristei tin ipothesi!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline ved

• Αλλαγή
ΞΑΝΑΔΕς ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΑ

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Ok tora to eida,sorry...

P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
πόσο μαλακία είναι πια σε αυτή τη χώρα να λέμε μια μαλακία να γίνεται το σχετικό πανηγύρι και μετά όλοι το ξεχνάμε ή ασχολούμαστε με το πλέξιμο...
πίπες κύριε.
Ρε σαχίνη τράβα στον εισαγγελέα ρε παληκάρι και πείτε όλοι επώνυμα ποιον φέραν και πως και πια είναι η ομάδα.
Εντυπώσεις και πάλι όλοι! ζούν ε ρε πστ μουα από αυτό? δεν το καταλαβαίνω

Όλα αυτά μου θυμίζουν γκομενοσυζήτηση, "α δε μπορώ να σας πω, ψάξτο λίγο, α όχι και απαπα παπ και ξύσε τα @@ σου ρεεεεε"
μαλάκες.
βγείτε και πείτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάτι με το όνομα του

fatal_invasion

• Guest
' ότι ομάδα της Σούπερ Λίγκας στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ. '

' για σκωληκοειδίτιδα.'

ο βέντερ το λέει ξεκάθαρα...δεν χρειάζεται να ψαχτείτε για το ποια ομάδα είναι.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
πόσο μαλακία είναι πια σε αυτή τη χώρα να λέμε μια μαλακία να γίνεται το σχετικό πανηγύρι και μετά όλοι το ξεχνάμε ή ασχολούμαστε με το πλέξιμο...
πίπες κύριε.
Ρε σαχίνη τράβα στον εισαγγελέα ρε παληκάρι και πείτε όλοι επώνυμα ποιον φέραν και πως και πια είναι η ομάδα.
Εντυπώσεις και πάλι όλοι! ζούν ε ρε πστ μουα από αυτό? δεν το καταλαβαίνω

Όλα αυτά μου θυμίζουν γκομενοσυζήτηση, "α δε μπορώ να σας πω, ψάξτο λίγο, α όχι και απαπα παπ και ξύσε τα @@ σου ρεεεεε"
μαλάκες.
βγείτε και πείτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάτι με το όνομα του

Kαταγγελία για νέο κρούσμα στην Σούπερ Λίγκα

Στο μεταξύ αίσθηση έχει προκαλέσει η καταγγελία του Αγάπιου Σαχίνη στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης ότι ομάδα της Σούπερ Λίγκας στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ.

O επικεφαλής της παράταξης "Θεσσαλονίκη Τώρα", υποστήριξε ότι το περιστατικό περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν ποδοσφαιριστής νοσηλεύθηκε σε μεγάλο Ιατρικό Κέντρο της πόλης για σκωληκοειδίτιδα.

Μάλιστα το πρωί της Παρασκευής κατέθεσε για το θέμα στον προϊστάμενο της εισαγγελείας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, κ.Φλωρίδη.

απο sport24

aderfe to dhmosieyma leei phge ston eisaggelea kai ta eipe ki ekei.kai meta paizei na mhn exei trantaxtes apodeikseis wste na
vgei dhmosia kai na pei ayth einai h omada kyrioi.den mporeis na ekte8eis toso eykola dhmosiws an den to exeis desei
apo pantoy.kai kati asxeto gia ton saxinh.o monadikos poy hr8e sthn katalhpsh prin dyo kalokairia apo politikoys
kai apo osa exw diavasei edw mesa(nomizw sto topic ths katalhpshs) apo aderfia 8essalonikeis poy sigoyra ton
kseroyn kalytera,den einai lamogio san kati alloys nomarxes gia paradeigma.an ksereis kati parapanw paw paso

Offline dave

• Αλλαγή
íôïðå ï äñõìùíáêïò!! ÷á÷á÷á åñå ãëåíôéá...

Èåôéêüò" ï ÄñõìùíÜêïò!
13/5/2008 1:13:37 ìì

Åíá êñïýóìá íôüðéíãê êïñõöáßïõ êïëõìâçôÞ ìáò Þñèå íá ôáñÜîåé ôá íåñÜ ôïõ åëëçíéêïý áèëçôéóìïý. O ðñùôáèëçôÞò Åõñþðçò, ÃéÜííçò ÄñõìùíÜêïò, åßíáé ï áèëçôÞò ï ïðïßïò âñÝèçêå èåôéêüò óå áíáâïëéêÞ ïõóßá, üðùò áðïêÜëõøå ôçí ÄåõôÝñá (12/5) ôï Sport.gr.
Ðñüêåéôáé ãéá Ýíá ðáëéü äåßãìá, áðü ôá ïðïßá åß÷å æçôÞóåé ï ÅéóáããåëÝáò, ÁíäñÝáò Êáñáöëüò, íá åðáíåîåôáóôïýí - ìåôÜ ôï óêÜíäáëï íôüðéíãê óôçí Áñóç Âáñþí.

Ôï "èåôéêü" áðïôÝëåóìá ôïõ äåßãìáôïò, ôï ãíþñéæå áðü ôçí ÐáñáóêåõÞ (9/5) ï ÅÓÊÁÍ, åíþ åß÷å åíçìåñùèåß êáé ç ÊïëõìâçôéêÞ Ïìïóðïíäßá, ç ïðïßá åîÝäùóå áíáêïßíùóç ôçí Ôñßôç (13/5).

Ï ðñïðïíçôÞò ôïõ ÃéÜííçò ÄñõìùíÜêïõ, ÃéÜííçò Ïñöáíßäçò, äçëþíåé: "Äåí Ý÷ù åíçìåñùèåß åðßóçìá êáé äåí ìðïñþ íá ðù ïôéäÞðïôå. ÌÝ÷ñé íá õðÜñîåé êÜðïéá åíçìÝñùóç, åãþ èá óõíå÷ßóù íá êÜíù ôç äïõëåéÜ ìïõ".

Ôï íÝï êñïýóìá íôüðéíãê Ý÷åé ðñïêáëÝóåé áíáóôÜôùóç óôïí ÷þñï ôçò ïìïóðïíäßáò, áëëÜ êáé óôçí áèëçôéêÞ çãåóßá ôçò ÷þñáò.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=11873

äéïñèùóôå ìå áí êáíù ëáèïò áõôïò äåí ðçñå ìåôáëëéï ôçí åðï÷ç ðïõ åóêáóå ôï óêáíäáëï óôçí áñóç âáñùí?

Ç ÊÏÅ åêöñÜæåé ôç ëýðç ôçò ãéá ôï ðéï ðÜíù ìåìïíùìÝíï óõìâÜí ôï ïðïßï óå êáìßá ðåñßðôùóç äåí ìðïñåß íá áìáõñþóåé ôï óýíïëï ôùí 100Üäùí áèëçôþí / ôñéþí ôùí Åèíéêþí ôçò ïìÜäùí êáé ôùí 5 ïëõìðéáêþí áèëçìÜôùí ôçò, êáèþò êáé ôùí 51 – ìÝ÷ñé óôéãìÞò – áèëçôþí / ôñéþí ôçò ðïõ áðïôåëïýí Þäç ìÝëç ôçò ÏëõìðéáêÞò ïìÜäáò ôçò ÅëëÜäáò».

ôåëéêá ï åëëçíéêïò áèëçôéóìïò äåí áìáõñùíåôáé ìå ôéðïôá!! ;D

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Εδω θα σας πω μια προσωπικη ιστορια.Δωστε βαση για να ξερετε αργοτερα τι θα κανετε με τα παιδια σας(δεν κανω πλακα).
Ξεκινησα το κολυμβητηριο 7 ετων. Στα 8 επεσα σε αγωνες παρανομα με μεγαλυτερους γιατι η προαγωνιστικη κατηγορια αγωνων αφορα παιδια 9. 10. 11 και 12 ετων. Στον πρωτο μου αγωνα βγηκα πρωτος οντας 8 ετων περνωντας παιδια 9και 10-αυτη ηταν μικτη κατηγορια.Εκτοτε και εως τα 15 που σταματησα εχασα συνολικα σε 90 αγωνες περιπου 20 φορες. Οταν λεμε εχασα εννουμε δεν βγηκα πρωτος, αλλα δευτερος. Ψεματα, βγηκα και 3 φορες τριτος.
Οταν λεμε αγωνες δεν εννοω επιπεδο πολης, νομου κι ετσι, αλλα επιπεδο πανθεσσαλικο , βορειου Ελλαδος και πανελληνιο. Εβγαινα πρωτος μεταξυ 30-60 παιδιων στο αγωνισμα μου.

Επικες χαρακτηριζοταν οι ΄΄μαχες ΄΄ μου τοτε, με τον ΤΩΡΙΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ, που ανηκε/ει στην ομαδα των ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ. ΠΑΟΚτσακι τρελο εγω δεν καταλαβαινα τιποτα, ημουνα στην ομαδα της Καρδιτσας με ζητουσε μεταγραφη ο ηλυσιακος-καλη ομαδα κολυμβητων- και ο βαζελος και εγω κατεβαινα στους αγωνες με σκουφακι ΠΑΟΚ και το δικεφαλο. Για τετοια τρελα μιλαμε. Μα τω Θεο ο Γρηγοριαδης με εβλεπε και σκυλιαζε, αλλα ηταν πολυ αδυναμος ψυχικα-σκουληκι βλεπετε- και τον περνουσα για δεκατα του δευτερολεπτου. Μιλαμε για ασυλληπτους αγωνες κολυμβησης μεταξυ μας, σε φαση που σηκωνοταν ολο το κολυμβητηριο να δει εμας οταν κολυμπουσαμε.

Που θελω να καταληξω? Οταν 12 ετων αρχισα προπονηση με την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ο γιατρος της εθνικης μας περασε απο τεστ. Αιμα, ουρα, σπριντ, μετρησεις σωματος κτλ. Παει στον πατερα μου και του λεει τι με ταιζει και εχω τετοιες εξωφρενικα καλες εξετασεις. Ο πατερας μου τον λεει-Χυμο πορτοκαλι, μπανανες  και συκωτι.Αντε καμια μπριζολα.Κατα τα αλλα τα ιδια. Τρελαθηκε αυτος βλεποντας με να ειμαι πολυ αδυνατος, σχεδον καχεκτικος και λεει θα μου δωσεις 20.000 δραχμες το 97 να σου γραψω 2 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Τα δινει ο πατερας μου και πριν παει να τα παραλαβει περναμε απο τον καλυτερο παιδιατρο της πολης και του δειχνει την ΄΄συνταγη΄΄. Ε μιλαμε παιδια, σαν τωρα το θυμαμαι ο γιατρος με το που τη βλεπει τρελαινεται και τη σκιζει!!! Τι κανεις ρε του λεει ο πατερας μου ξερεις ποσα πληρωσα γι αυτα? Του λεει ο γιατρος-ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ??????

Τι ειχε γραψει?Αυξητικη ορμονη κυριοι, σε παιδι 12 ετων, φαρμακο για τη μεγαλοκαρδια που θα εμφανιζα ως αποτελεσμα αυτων και ενα αλλο κουτακι με χαπια.12 ΕΤΩΝ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ.ξεχασα να σας πω οτι αργοτερα ο ιδιος γιατρος ηταν στην γνωστη ομαδα του Τζεκου με την υποθεση κεντερη-θανου. Το κολυμπι το αφησα στα 15 λογου φορτου μαθηματων-ευτυχως- και επειδη εμεινα πισω οταν ο Γρηγοριαδης ξαφνικα κατεβασε μεσα σε 3 μηνες 10 δευτερολεπτα το χρονο του.

Το σκουληκι ο Γρηγοριαδης βρηκε τις προαλλες τον προπονητη μου και τον ρωτουσε με αγωνια τι κανω που ειμαι και αν συνεχιζω. Επειδη ημουνα κοντο παιδακι του λεει για πλακα τι λεει αυτος που με περνουσε, πηρε κανα εκατοστο?Του λεει ο πρωην προπονητης μου ποσο εισα ρε?1.90 λεει.Ε, ο κοντος ειναι πλεον 1.92.Τρελαθηκε...(οποιοι με ξερουν απο εδω μεσα μπορουν να πουν αν λεω ανακριβειες για το υψος.)

Αυτα φιλοι μου.ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
Σκεφτειτε το πολυ αργοτερα με τα παιδια σας.Παρα πολυ.
Υ.Γ Στην κολυμβηση εως τα 18 δεν υφισταται ντοπινγκ κοντρολ και αργοτερα οι ελεγχοι ειναι σχεδον μηδαμινοι. Τωρα αυτος ο Δρυμωνακος ειναι πολυ ατυχος διοτι ξαφνικα φυτρωσε στην κορυφη και καρφωθηκε. Τι να κανουμε...Υπαρχει ΘΕΟΣ

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Φίλε ΔΑΣΚΑΛΕ, δεν γνωριζόμαστε προσωπικά, αλλά επειδή το επάγγελμά σου είναι στην ουσία ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ, θέλω να σου εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για αυτό το κείμενο που έγραψες!!! Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα σε αυτή τη χώρα, αν και όλοι οι άλλοι "δάσκαλοι" ήταν σαν εσένα ΔΑΣΚΑΛΕ!!!

Φιλικά, papritsa.
PAOK is a Social Movement!

Offline maria-mtb

• Βασικός
poia omada pros ta notia pairnei terasties posothtes ntopas apo sugkekrimeno farmakeio ths glufadas me apodeikseis sto onoma ths pae?
giati stis apodeikseis (vash nomou) den anagrafetai h ousia gia thn opoia h sugkekrimenh pae dinei megala posa?
giati h katoxos tou farmakeiou den milaei se poia pae ta dinei?
giati oi dhm/kafroi to exoun kanei avava to 8ema?

e-p-i-s-t-h-m-o-n-e-s...euxomai na vgalete oloi karkino sta ar...dia oute na katourhsete na mhn mporeite. gay k me to onoma k me th xarh...

fatal_invasion

• Guest
Σαν να ξεχαστήκαμε μου φαίνεται..πάρτε και αυτό!

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=13550

Κρούσμα ντόπινγκ στην κωπηλασία
6/6/2008 10:38:35 μμ

Ενα νέο κρούσμα ντόπινγκ, μετά από αυτά σε Αρση Βαρών και κολύμβηση, ήρθε να ταράξει τα νερά του ελληνικού αθλητισμού και συγκεκριμένα της κωπηλασίας.

Eλληνας αθλητής της Εθνικής ομάδας, ο οποίος, διεκδικούσε πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία, έπειτα από έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε από το ΕΣΚΑΝ.

Η ουσία η οποία ανιχνεύθηκε στον οργανισμό του είναι διαφορετική από εκείνη που βρέθηκε στα δείγματα των αθλητών της Αρση Βαρών και του Γιάννη Δρυμωνάκου.

Πρόκειται για μια συνταγολογημένη από τον γιατρό του, αλλά αδήλωτη ουσία, την οποία έπαιρνε για να καταπολεμήσει την τριχόπτωση που είχε.

Το πρώτο δείγμα είναι θετικό και ο ίδιος ο αθλητής ζήτησε να μην γίνει εξέταση του β` δείγματος, γνωρίζοντας ότι η ποσότητα που ανιχνεύθηκε στον οργανισμό του είναι μεγάλη.

Ενήμερη για το γεγονός είναι και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Κωπηλασίας, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το όνομά του από την Ελληνική Ομοσπονδία.

Ο συγκεκριμένος αθλητής θα έπαιρνε μέρος στην Προολυμπιακή Ρεγκάτα που θα διεξαχθεί στο Πόζναν (15-18 Ιουνίου), διεκδικώντας την πρόκριση στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη, που θα γίνει τον Αύγουστο στο Πεκίνο.