Εδω θα σας πω μια προσωπικη ιστορια.Δωστε βαση για να ξερετε αργοτερα τι θα κανετε με τα παιδια σας(δεν κανω πλακα).
Ξεκινησα το κολυμβητηριο 7 ετων. Στα 8 επεσα σε αγωνες παρανομα με μεγαλυτερους γιατι η προαγωνιστικη κατηγορια αγωνων αφορα παιδια 9. 10. 11 και 12 ετων. Στον πρωτο μου αγωνα βγηκα πρωτος οντας 8 ετων περνωντας παιδια 9και 10-αυτη ηταν μικτη κατηγορια.Εκτοτε και εως τα 15 που σταματησα εχασα συνολικα σε 90 αγωνες περιπου 20 φορες. Οταν λεμε εχασα εννουμε δεν βγηκα πρωτος, αλλα δευτερος. Ψεματα, βγηκα και 3 φορες τριτος.
Οταν λεμε αγωνες δεν εννοω επιπεδο πολης, νομου κι ετσι, αλλα επιπεδο πανθεσσαλικο , βορειου Ελλαδος και πανελληνιο. Εβγαινα πρωτος μεταξυ 30-60 παιδιων στο αγωνισμα μου.
Επικες χαρακτηριζοταν οι ΄΄μαχες ΄΄ μου τοτε, με τον ΤΩΡΙΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ, που ανηκε/ει στην ομαδα των ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ. ΠΑΟΚτσακι τρελο εγω δεν καταλαβαινα τιποτα, ημουνα στην ομαδα της Καρδιτσας με ζητουσε μεταγραφη ο ηλυσιακος-καλη ομαδα κολυμβητων- και ο βαζελος και εγω κατεβαινα στους αγωνες με σκουφακι ΠΑΟΚ και το δικεφαλο. Για τετοια τρελα μιλαμε. Μα τω Θεο ο Γρηγοριαδης με εβλεπε και σκυλιαζε, αλλα ηταν πολυ αδυναμος ψυχικα-σκουληκι βλεπετε- και τον περνουσα για δεκατα του δευτερολεπτου. Μιλαμε για ασυλληπτους αγωνες κολυμβησης μεταξυ μας, σε φαση που σηκωνοταν ολο το κολυμβητηριο να δει εμας οταν κολυμπουσαμε.
Που θελω να καταληξω? Οταν 12 ετων αρχισα προπονηση με την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ο γιατρος της εθνικης μας περασε απο τεστ. Αιμα, ουρα, σπριντ, μετρησεις σωματος κτλ. Παει στον πατερα μου και του λεει τι με ταιζει και εχω τετοιες εξωφρενικα καλες εξετασεις. Ο πατερας μου τον λεει-Χυμο πορτοκαλι, μπανανες και συκωτι.Αντε καμια μπριζολα.Κατα τα αλλα τα ιδια. Τρελαθηκε αυτος βλεποντας με να ειμαι πολυ αδυνατος, σχεδον καχεκτικος και λεει θα μου δωσεις 20.000 δραχμες το 97 να σου γραψω 2 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Τα δινει ο πατερας μου και πριν παει να τα παραλαβει περναμε απο τον καλυτερο παιδιατρο της πολης και του δειχνει την ΄΄συνταγη΄΄. Ε μιλαμε παιδια, σαν τωρα το θυμαμαι ο γιατρος με το που τη βλεπει τρελαινεται και τη σκιζει!!! Τι κανεις ρε του λεει ο πατερας μου ξερεις ποσα πληρωσα γι αυτα? Του λεει ο γιατρος-ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ?

??
Τι ειχε γραψει?Αυξητικη ορμονη κυριοι, σε παιδι 12 ετων, φαρμακο για τη μεγαλοκαρδια που θα εμφανιζα ως αποτελεσμα αυτων και ενα αλλο κουτακι με χαπια.12 ΕΤΩΝ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ.ξεχασα να σας πω οτι αργοτερα ο ιδιος γιατρος ηταν στην γνωστη ομαδα του Τζεκου με την υποθεση κεντερη-θανου. Το κολυμπι το αφησα στα 15 λογου φορτου μαθηματων-ευτυχως- και επειδη εμεινα πισω οταν ο Γρηγοριαδης ξαφνικα κατεβασε μεσα σε 3 μηνες 10 δευτερολεπτα το χρονο του.
Το σκουληκι ο Γρηγοριαδης βρηκε τις προαλλες τον προπονητη μου και τον ρωτουσε με αγωνια τι κανω που ειμαι και αν συνεχιζω. Επειδη ημουνα κοντο παιδακι του λεει για πλακα τι λεει αυτος που με περνουσε, πηρε κανα εκατοστο?Του λεει ο πρωην προπονητης μου ποσο εισα ρε?1.90 λεει.Ε, ο κοντος ειναι πλεον 1.92.Τρελαθηκε...(οποιοι με ξερουν απο εδω μεσα μπορουν να πουν αν λεω ανακριβειες για το υψος.)
Αυτα φιλοι μου.ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
Σκεφτειτε το πολυ αργοτερα με τα παιδια σας.Παρα πολυ.
Υ.Γ Στην κολυμβηση εως τα 18 δεν υφισταται ντοπινγκ κοντρολ και αργοτερα οι ελεγχοι ειναι σχεδον μηδαμινοι. Τωρα αυτος ο Δρυμωνακος ειναι πολυ ατυχος διοτι ξαφνικα φυτρωσε στην κορυφη και καρφωθηκε. Τι να κανουμε...Υπαρχει ΘΕΟΣ