re su file gia na katalavw esi autous tous 8 mhnes katalaves oti ta tagaria mas einai to xeirotero uliko tis a e8nikis? diladi perisi eixame kalitero uliko pou pezame me 1 epi8etiko mieciel-miso amintiko half zagoraki oso mporouse kai enan center back barcauan kai parola auta xasame sto para 1 tin eksodo. pes mou apla ti exeis dei fetos to opoio sou afeinei elpides (ektos tou laou)
p.s anef pareksigiseos kouventa kanoume kai den sou epiti8eme
Έχω καθήσει κι έχω κάνει ολόκληρη σαπουνόπερα για να αποδείξω εκτός των άλλων πως αυτή η κωλομάδα δεν είναι φετινό δημιούργημα, αλλά αποτέλεσμα χρόνων συσσώρευσης ηττοπάθειας και ωχαδερφισμού.
Η διαφορά μας αδερφέ είναι πως εσύ βλέπεις ένα υλικό που θα μπορούσε με άλλον προπονητή να κάνει κάτι παραπάνω με έναν άλλο προπονητή κι εγώ βλέπω 20 τσογλάνια που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να παίξουν παραπάνω και απόδειξη είναι μερικά ματσάκια φέτος, όπως με gay εκτός, με σκουλήκι εντός, με Ξάνθη εντός και λίγα ακόμη.
Το κοινό στοιχείο όλων μας είναι πως τα μάτια μας πονάνε.
Αυτό που με κάνει αισιόδοξο για τα επόμενα χρόνια, δεν είναι ο Σάντος, αλλά ο Ζαγοράκης, ο Βρύζας και πάνω απ' όλα ο ενωμένος λαός. Αυτά όλα με κάνουν σίγουρο πως κάθε άχρηστος, είτε αυτός είναι ο Χ παίχτης είτε ο προπονητής, θα φύγει. Όταν πρέπει.
Κάποιος είπε ότι ο Ζαγοράκης το πήρε εγωιστικά το θέμα και δεν διώχνει τον Σάντος. Λάθος! Εγωιστικά πήρε το θέμα των τσογλανιών που βρωμίζουν τη φανέλα και θα τους στείλει στα χωριά τους να παίζουν μπάλα.
Τον Σάντος θα τον κρίνει στην ώρα του με γνώμονα το ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα!
13 και σήμερα