Author Topic: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ Κυριακή 6/4/08 ώρα 19.00 supersport 4  (Read 4055 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
13 και σημερα..εχει δικιο ο φιλος κουραγιο

το ματς δεν το ειδα για αυτο δεν θα γραψω τιποτα αλλα φτανει πια..και η υπομονη εχει τα ορια της. 2 αγωνιστικες μειναν, και 1 με την ΑΕΚ44 εντος και με ΑΕΛ πρεπει λιγο να συνελθουμε γιατι παμε για βαριες ηττες ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ

A8HNA(TRIKALA,VOLOS,GIANNENA,LAMIA,KERKYRA,VALTE OTI GOYSTARETE) GAMIOLA O PAOK PANW APO OLA
ρε Γιαννιωτη αυτο που κολλαει; το σκεπτικο του;

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Κολλαει σε κατι αλλα που γραφτηκαν πριν.. Τι αλλα θα ακουσουμε ακομα να δω..

Δουλεια δεν ειχε ο διαολος...
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline bane

• Αλλαγή
πειτε μου . με τετοιες εμφανισεις και τετοια αποτελεσματα κανουν κακο στην προσπαθεια της διοικησης ?ναι ή οχι ? εχουν φαει προστιμο φετος ? ΟΧΙ .τους χαιδευει τα αυτια ο τεο ? ΝΑΙ θα ζητησει διαφυγοντα κερδη απο τα παικτακια με αυτα που κανουνε ? ΟΧΙ .ειμαι πολυ εκνευρισμενος. αυτα τα παικτακια κανανε πολυ κακο στην ομαδα.στην οικονομικη προσπαθεια, στο πρεστιζ ,στον κοσμο σε ολα. ειναι χαιδεμενοι και δεν το αξιζουνε. οι βαζελοι τους φαγανε χθες ζωντανους. εμεις τους εχουμε και τους λιβανιζουμε .δεν χρειαζεται προπονητης για να δειξουν μια πασα. τελος αυτα με τον κοουτς. και το κυριωτερο για μενα. ειναι μικροψυχοι. γιατι και μπαλα να μην ξερουν, επρεπε να ντρεπονται οταν αντικρυζουν τον θοδωρο γι αυτο που δεν του δινουν σε αυτη τη φετινη προσπαθεια. οταν ο αλλος σκυλιαζει για να φερει το σωματειο στα ισα του ,εισαι πληρωμενος μεχρι δεκαρας, οφειλεις να του δειξεις οτι τουλαχιστον προσπαθεις ,να ματωνεις ασχετα αν δεν μπορεις. ειναι η μοναδικη ομαδα που δεν εχει παθος. .ΝΤΡΟΠΗ  .ντροπη ρε πουστακια παικτες και μη μου πει κανεις μη βριζω τους παικτες γιατι δεν εχουν τσιπα επανω τους. εχουνε κανει τα νευρα του τεο ακορντεον. αλλα φταιειε που δεν τα εχει γαμησει ολα τα νουμερα αυτα στα προστιμα. να δεις πως παιζουν . αντε αρκετα αντεξα 28 αγωνιστικες.
το ποδοσφαιρο ειναι παθος και πολεμος. για τους δικους μας ειναι καμπριο και γκομενιτσες.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline petrov

• Αλλαγή
Πάσο. Εάν βρίσκεσαι στην Μελβούρνη, σε καταλαβαίνω μέχρι ένα σημείο, γιατί αλλιώς αντιλαμβάνεσαι ορισμένα πράγματα.
Απλώς να σου πω ότι τελείς υπό πλήρη σύγχυση, όχι μόνο σε οτι έχει να κάνει με τον Π.Α.Ο.Κ., γενικά.
Έβαλες και πάλι σε μία άσχετη συζήτηση μέσα τα τσεγκεβαριλίκια που τόσο σου αρέσουν. Μικραίνεις πάρα πολύ τον Π.Α.Ο.Κ. με την αντίληψή σου.
Α, και κάτι άλλο: δεν είμαι Κύπριος. Σαλονικιός είμαι γέννημα θρέμμα. Απλώς εδώ στην άλλη άκρη της Μεσογείου έχω βρει παιδιά που η καρδιά τους για τον Π.Α.Ο.Κ. χτυπάει πιο δυνατά από πολλούς Μακεδόνες. Το ίδιο ισχύει και για την Αυστραλία βέβαια, όπου η τρέλα του ΛΑΟΥ μας δεν περιγράφεται.
Είμαστε από την φύση της ομάδα που δεν κολλάει σε σύνορα. Από Πόλη, Μικρά Ασία και Πόντο που ήρθαν οι παππούδες μας, Μακεδονία, προσφυγιά.......

Για να στο πω όπως το είχα διαβάσει και παλαιότερα σε ένα εξώφυλλο της εφημερίδας ΠΑΟΚΤΣΗΣ και μου έχει γίνει πεποίθηση από τότε:

ΒΟΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ
ΝΟΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

Offline Suicidal

• Βασικός
Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ
6/4/08

otideipote asxeto post apo 'dw kai pera 8a sbinete!

:smiley4: :'( :smiley4: :'( :smiley4: :'( :smiley4: :'( :smiley4: :'( :smiley4: :'( :smiley4: :'( :smiley4: :'(
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

katerina

• Guest
και το κυριωτερο για μενα. ειναι μικροψυχοι. γιατι και μπαλα να μην ξερουν, επρεπε να ντρεπονται οταν αντικρυζουν τον θοδωρο γι αυτο που δεν του δινουν σε αυτη τη φετινη προσπαθεια. οταν ο αλλος σκυλιαζει για να φερει το σωματειο στα ισα του ,εισαι πληρωμενος μεχρι δεκαρας, οφειλεις να του δειξεις οτι τουλαχιστον προσπαθεις ,να ματωνεις ασχετα αν δεν μπορεις. ειναι η μοναδικη ομαδα που δεν εχει παθος. .ΝΤΡΟΠΗ  .

+1

Offline cure

• Αλλαγή
re su file gia na katalavw esi autous tous 8 mhnes katalaves oti ta tagaria mas einai to xeirotero uliko tis a e8nikis? diladi perisi eixame kalitero uliko pou pezame me 1 epi8etiko mieciel-miso amintiko half zagoraki oso mporouse kai enan center back barcauan kai parola auta xasame sto para 1 tin eksodo.  pes mou apla ti exeis dei fetos to opoio sou afeinei elpides (ektos tou laou)
p.s anef pareksigiseos kouventa kanoume kai den sou epiti8eme
Έχω καθήσει κι έχω κάνει ολόκληρη σαπουνόπερα για να αποδείξω εκτός των άλλων πως αυτή η κωλομάδα δεν είναι φετινό δημιούργημα, αλλά αποτέλεσμα χρόνων συσσώρευσης ηττοπάθειας και ωχαδερφισμού.
Η διαφορά μας αδερφέ είναι πως εσύ βλέπεις ένα υλικό που θα μπορούσε με άλλον προπονητή να κάνει κάτι παραπάνω με έναν άλλο προπονητή κι εγώ βλέπω 20 τσογλάνια που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να παίξουν παραπάνω και απόδειξη είναι μερικά ματσάκια φέτος, όπως με gay εκτός, με σκουλήκι εντός, με Ξάνθη εντός και λίγα ακόμη.
Το κοινό στοιχείο όλων μας είναι πως τα μάτια μας πονάνε.

Αυτό που με κάνει αισιόδοξο για τα επόμενα χρόνια, δεν είναι ο Σάντος, αλλά ο Ζαγοράκης, ο Βρύζας και πάνω απ' όλα ο ενωμένος λαός. Αυτά όλα με κάνουν σίγουρο πως κάθε άχρηστος, είτε αυτός είναι ο Χ παίχτης είτε ο προπονητής, θα φύγει. Όταν πρέπει.
Κάποιος είπε ότι ο Ζαγοράκης το πήρε εγωιστικά το θέμα και δεν διώχνει τον Σάντος. Λάθος! Εγωιστικά πήρε το θέμα των τσογλανιών που βρωμίζουν τη φανέλα και θα τους στείλει στα χωριά τους να παίζουν μπάλα.
Τον Σάντος θα τον κρίνει στην ώρα του με γνώμονα το ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα!

13 και σήμερα
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
αλλα φταιειε που δεν τα εχει γαμησει ολα τα νουμερα αυτα στα προστιμα. να δεις πως παιζουν .

αδερφε τους συγκεκριμενους και προστιμο να τους εβαζες μαλλον δεν θα αλλαζε κατι.και αυτο γιατι απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.το εχω ξαναγραψει οτι αν αυτοι οι παικτες φορουσαν την φανελα οποιασδηποτε αλλης ομαδας θα την εριχναν στην β' εθνικη
το ποδοσφαιρο ειναι παθος και πολεμος.
μαλλον ομως το ποδοσφαιρο ειναι ετσι μονο για εμας τους οπαδους που αρρωσταινουμε καθε κυριακη βλεποντας τους να ξεφτυλλιζουν την ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΦΑΝΕΛΑ.ισως ειναι η πρωτη φορα στην ζωη μου που θα συμφωνησω με το σημερινο πρωτοσελλιδο αυτης της κωλοφυλλαδας της αθλητικης μακεδονιας θρακης που γραφει:''ο θιασος του σαντος περιοδευει και εκτιθεται στην επαρχια".το θεμα ομως δεν ειναι οτι εκτιθονται οι ιδιοι οι παικτες-που οπως φαινεται δεν τους ενδιαφερει κιολας-αλλα εκθετουν τον λαο του ΠΑΟΚ και την βαρια φανελα με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ...

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Είμαι σίγουρος πως η διοίκηση θα κάνει το χρέος της και θα διώξει τα λιμά που έχουν ελαφρύνει τη φανέλα του ΠΑΟΚ..Ντροπή σας ρε χαβαλέδες...Αυτή τη φορά όμως δε θα γίνει το δικό σας και δε θα βγάλετε ξανά άχρηστο άλλον έναν προπονητή...Και 4 να φάμε από αεκάκι και σκατά να στήσει την ομάδα ο Σάντος και αλλαγές να κάνει στο 90φεύγα, εσείς φταίτε ρε τσογλάνια που μας έχετε γαμήσει την ψυχολογία..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

kospatras

• Guest
diegrapse se parakalw auta pou proeipe o melb.ektithemetha anepanorthwta.o PAOK DEN EXEI SUNORA.-VORRAS EINAI OLI I ELLADA,NOTOS EINAI TO KATESTHMENO.(melb den exw mazi sou kati xerw oti latreueis opws oloi mas ton PAOK.apla auta pou egrapses einai epikinduna ektos an den katalava kala.)

Offline cure

• Αλλαγή
-esi re magka mou pou thes na kaneis ipomoni gia tou xronou ti entharintiko eides?
Διοίκηση ανεξάρτητη για πρώτη φορά
-exeis na perimeneis kati apo kapoion pitsirika me ton sigkekrimeno proponiti?
Ο Γεωργίου με τον Σάντος έπαιξε
-exeis na perimeneis kati apo tous allous pou exoun apodeiksei oti mexri enos simeiou mporoun?
-exeis na perimeneis kati apo ton sigkekrimeno proponiti?(ektos tou oti apo tin nea xronia exeis to elefthero -apo poion akomi den exw katalavei- na ton kseskiseis stis kritiki...)
-xaneis apo ton levadeiako 2-0 aneta kai kaneis ipomoni gia na pareis tou xronou x mesa ekei kanontas to parapanw vima?
an den ginoume emeis prwta opadoi omadas prwtathlitismou me piesi,kritiki klp klp kanenas zagorakis kai kanenas vrizas den prokeitai na sou kanoun omada tetoia.den ginetai fetos mougga kai tou xronou elate na sas skisoume apo to prwto mats.auti einai logiki tou paralogou
Τι κριτική και οπαδοί πρωταθλητισμού ρε παλικάρι μου τσαμπουνάς; Ξέχασες πως ξεκίνησε η χρονιά. Ξέχασες πόσα χρωστάς; Ξέχασες ότι μέχρι πριν λίγο καιρό η ομάδα κινδύνευε να διαλυθεί.
Κι εσύ έρχεσαι και μας κάνεις κήρυγμα για οπαδούς μεγάλης ομάδας και για κριτικές του κώλου;

Ο ΠΑΟΚ βρισκόταν μέσα στα σκατά 15 χρόνια και τώρα ζητάτε κάποιοι από το Ζαγοράκη σε μία σεζόν να σας κάνει ομάδα.
Όλοι ανυπόμονοι γίνατε ξαφνικά. Όλοι γίνατε λαός πρωταθλητής που δεν αντέχει τις πίπες κι εμείς που κάνουμε τουμπεκί και υπομονή είμαστε οι μαλάκες και τα φυτά, τα Ζαγορόσκυλα.

Εσύ ρε φίλε tolis περίμενες να κάνει ο ΠΑΟΚ καμία νίκη χθες με τη Λειβαδιά και αφού έχασε βγήκες να κράξεις; Ποιον να κράξεις και γιατί; Δεν σου ζήτησαν υπομονή αυτοί που πάνε να βγάλουν το κάρο από τη λάσπη;
Δεν καταλαβαίνεις ότι έχουμε μία ομάδα καταχρεωμένη από τη  μία και φορτωμένη παλτά από την άλλη;
Δεν σου είπαν όλοι οι υπεύθυνοι ότι θα υπάρξει σκούπα στην ομάδα;
Τι προτείνεις να τα διαλύσουμε όλα, να κράξουμε τον Ζαγοράκη;

Τόσο κοντόφθαλμος είσαι ρε φίλε που μόνο το αγωνιστικό κοιτάζεις;

bagos1

• Guest
re su file kanenas den ekrakse ton zagoraki gia to agonistiko komati milame. prin ligo eblepa sto paoktv tin xronia 1997 tin poreia tou paok sto uefa kai lew re pousti mou den einai dinaton na pezeis me veli, tasiopoulo, sidiropoulo!!!,zoumpouli,kapetanopoulo kai na kentas sto ghpedo isos kai na eitane 8ema xhmeias (paiktes kai aggelos) alla isos kai 8ema proponiti. den eimai aggelikos isa isa ton epikrino gia tis emones kai ta komposxoinia tou alla re gamo to gia akoma ena mats (me levadeiako) den mporousa na brw mia eukairia gia goal gamo tin gioma mou gamo.................

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Όποιος δεν αντέχει να βλέπει το φετινό χάλι ούτε κοντόφθαλμος είναι, ούτε θέλει να φάει τον ζαγοράκη. Παοκτσής είναι που δεν μπορεί να χωνέψει οτι έχει γίνει το σούργελο της κατηγορίας.  Επίσης όποιος κράζει τον σάντος, δεν χρειάζεται άδεια απο κανέναν για να γράψει την γνώμη του, ούτε πιστεύω οτι θεωρεί φυτά όσους στηρίζουν τον πορτογάλο. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει αν κρίνω απο το άρθρο στην 1η σελίδα που χωρίζει τους Παοκτσήδες σε καλούς και φύτά.   Όλοι ξέρουμε πόσα χρωστάμε, αλλά δεν νομίζω οτι θα ξεχρεωσούμε γρηγορότερα αν δεν κάνουμε κριτική στον σάντος.  
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
den perimena apo kanena PAOK na kerdisei xthes.alla na ksereis auto pou thelw na pw einai afou simera den exeis apaitiseis apo kapoious pws tha mporeseis na exeis apaitiseis apo autous sto mellon?otan mathainoun na einai aneuthinoi eidika oi pitsirikades tha einai aneuthinoi kai tou xronou kai tou paraxronou.....kai den milaw na krazoume se radia klp.exeis anarwtithei poios tha erthei tou xronou ston enato tou ellinikou prwtathlimatos?sta azitita tha einai opoios erthei kai makari na vgei.oso gia tin eksigiansi apo oti legete me to telos tis xronias tha ginei apologismos alla ki ekei eimaste pisw.den ekmetaleutikame to sillalitirio opws eprepe gia ta xreoi pros to dimosio pou einai to megalitero provlima,o kosmos den kratietei zestos me ta agwnistika pantou kai kindineuei i
pio aksioprepis,i pio fereggia kai i pio PAOKtsidiki dioikisi oso thimamai egw na exei trigmous.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
re paidia ante na milhsoyme gia to agwnistiko.ftaiei o santos.ok.eseis den ponhreyeste ligo gia ton rolo twn paiktwn?
to xe grapsei kapoios poly kairo prin oti ta moynopana einai sthmena.tote gelaga giati elega ayta den ginontai.
twra eimai vevaios oti etsi einai.oyte lew den exei ey8ynh o portogalos oyte tpt.apla ayta ta mhn to ksanapw
exoyn sxedia.moy vgainei o teleiwmenos o pantelhs kai leei 8elw na meinw.giati to leei?den niw8ei ligo?
etsi mporei na skeftetai ki o xaralampoys lew gw(ypo8etika).poy mporei na vasistei ayth h logikh?
mono sto na fygei o santos.ti kanoyme emeis?ton ek8etoyme...
kai to xw pei polles fores.ama vlepoyme mono to agwnistiko paei thn xasame thn mpala.kai symfwnw oti ephrreazei thn diohkhsh
to agwnistiko.sto xeri moy/soy einai na vgaleis mia svhstra kai na svhseis olh thn fetinh AGWNISTIKH xronia omws
giati alliws...

Offline cure

• Αλλαγή
Βαρέθηκα ειλικρινά να γράφω τα ίδια και τα ίδια και βαρέθηκα να υπερασπίζομαι τον Σάντος και τον Ζαγοράκη, λες και θ' αλλάξω τη γνώμη κανενός. Πέστε ό,τι θέλετε. Ο ΠΑΟΚ θα χάσει άλλα δύο παιχνίδια και πάλι θα κράξετε για να ξεσκάσετε.

Εγώ το κόβω γιατί στο τέλος θα φανεί ότι εμένα δεν με πειράζει που έγινα πουτάνα του Λεβαδειακού, αρκεί που έχω Ζαγοράκη. Δεν είναι έτσι. Έχω γράψει κατεβατά ολόκληρα για το τι εννοώ και δεν αντέχω να τα ξαναλέω.

Φίλε tolis_pt η λέξη κλειδί σε όσα λες είναι εμπιστοσύνη. Ή την έχεις και περιμένεις ή όχι και απελπίζεσαι. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος γιατί κανείς δεν ξέρει την κατάληξη. Απλά όσοι έχουμε εμπιστοσύνη ζούμε με λιγότερα νεύρα  ;)

Offline diegito4

• Αλλαγή
Όποιος δεν αντέχει να βλέπει το φετινό χάλι ούτε κοντόφθαλμος είναι, ούτε θέλει να φάει τον ζαγοράκη. ΠΑΟΚτσής είναι που δεν μπορεί να χωνέψει οτι έχει γίνει το σούργελο της κατηγορίας.  Επίσης όποιος κράζει τον σάντος, δεν χρειάζεται άδεια απο κανέναν για να γράψει την γνώμη του, ούτε πιστεύω οτι θεωρεί φυτά όσους στηρίζουν τον πορτογάλο. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει αν κρίνω απο το άρθρο στην 1η σελίδα που χωρίζει τους ΠΑΟΚτσήδες σε καλούς και φύτά.   Όλοι ξέρουμε πόσα χρωστάμε, αλλά δεν νομίζω οτι θα ξεχρεωσούμε γρηγορότερα αν δεν κάνουμε κριτική στον σάντος. 

kanenas file azzazel den eipe na min kaneis kritiki ston santos.oute se apokalese fito gia tin diaforetiki gnomi.
ego thelo na pisteyo pos to arthro tou PAOKCURE kai genika i thesi tou einai pros tous radiofonatzides kai genika apaksiotes ton panton.
xthes xaraktiristika akousa kapoion na leei sto radio.."thodore prosexe kala...me ton santos oyte 6000 diarkeias den tha pouliseis..prosexe.." kai sinexizei o megistos zagoras..."pes ta megale..pesta.."

den pisteyo loipon oti esu tha eleges kati tetoio,giati ksero oti tha pareis kai tou xronou diarkeias asxeta an exeis mia a gnomi gia ton santos.allo i diki sou kritiki kai allo aytonon..aytoi file ontos einai KONTOFTHALMOI.
nomizo ekei kollaei apolyta to arthro tou PAOKCURE kai pisteyo kakos "antidras".esu kai kathenas allos me tin diki sou skepsi aytomata diaxorizeste apo tin ilithia kserokefalia PAOKtsidon.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
pragmatika to thema diarkeias gia mena proswpika den einai to idio me to agwnistiko klp.alla to megalitero pososto skeftetai etsi i perimenei kati agwnistika?telos pantwn den paizei na katalavete auto pou lew..alla min perimenete oti me ton tropo pou skefteste eseis skeftete o mesos PAOKtsis.
O LEVADEIAKOS ITHELE NA PAREI TON AGWNA GIA TIN SWTIRIA TOU KAI TON PIRE
twra an iparxei kapoios pou aisthanetai perifanos (eimai sigouros pws den iparxei) i mporei na kanei ipomoni me santos kai perimenei kaliteri mpala se mia xronia pou doulepse xwris sxedon kanena provlima kai me stiriksi osi den eixe kanenas ta teleutaia xronia tote mallon vlepoume alliws tin mpala kai den iparxei kati allo na poume.kai entaksei to iliko mas den einai kai to kalitero alla oxi ki etsi.alla mallon iparxoun kai kapoioi pou perimenoun tin nea xronia.eseis den kserw ti perimenete na deite.

posoi paixtes na allaksoun kai posoi na erthoun?sigoura oi perissoteroi kai kiriws oi ellines den goustaroun santos edw kai kairo

kostas4

• Guest
τολη τι λες τωρα?οτι δεν γουσταρουν οι παιχτες τον σαντος?και για αυτο δεν παιζουν και μας γα@@νε εμας καθε βδομαδα?

πολλοι παιχτες θα αλλαξουν και πολλοι πρεπει να φυγουν.αν δεν φυγουν αυτοι οι παιχτες δεν θα φυγει και η κολονοοτροπια που κολλησαν στην ομαδα.μπουλο ολοι.

Offline babis36

• Αλλαγή
Προσωπικα ντροπη για τον ΠΑΟΚ με τον τροπο που παιζει τοση πολυ δεν αισθανθηκα ποτε. Δεν αμφισβητω οτι ειναι και θεμα παικτων οπως ομως και Σαντος κατα πασα πιθανοτητα. Και εξηγουμαι.Βλεπω τον Κλαους.Ειναι σωματικα φτερο στον ανεμο. Αυτο το παιδι δεν ειναι μικρο ειναι 20 χρονων.Σε τετοια ηλικια καποιος επρεπε πλεον να το παρει απο το χερι και να το γυμνασει λιγο καθως αυτο που του λειπει ειναι ογκος και δυναμη. Λιγο το σπρώχνανε οι αμυντικοι και εφευγε 20 μετρα παρα περα!Αυτο ΔΕΝ εγινε φετος απο κανεναν. Γιατι?? Βλεπω τον Λαζαρο ολη την χρονια σαφως χειροτερο απο προηγούμενη χρονια! Κατι επρεπε να παιξει και καποιος επρεπε να τον πλησιασει με καποιο τροπο και να τον ανεβασει εστω και για να παρει μεταγραφη!Βλεπω τον Ντανι να μαλακιζεται θεωρωντας δεδομενη την θεση του! Ειναι και πορτογαλος γαμω την πουτανα μου ουτε με αυτον μπορει να συννενοηθει.Βλεπω τον ΓΧ παικτη που δεν κανει δηλωσεις για εσωτερικα θεματα της ομαδας ποτε να μιλαει περι Σαντος.ΔΕΝ βλεπω ουτε εναν παικτη φετος να εχει βελτιωση. (Με εξαιρεση πιθανον τον Μελισση χωρις να ειμαι και σιγουρος για αυτο).Ποια προστιθεμενη αξια δημιουργησε φετος ο ΠΑΟΚ μεσα απο την παραγωγη και βελτιωση εστω και ενος παικτη του? Τελος τετοια αγωνιστικη εικονα ΔΕΝ εχω δει να παρουσιαζει ο ΠΑΟΚ ποτε φιλε PAOKCURE και ειμαι 39 ετων!Και οχι φιλε μου 20 χρονια δεν ημασταν παντα μπουρδελο γι αυτο πηραμε εστω και 2 κυπελλα. Τα γαμημενα του λαθη θα μας τα πει ποτε η ακομα θα βλεπουμε αυτο το μπουρδελο στην ομαδα και θα λεμε μαλακιες μεταξυ μας??????????????????????? >:( >:( >:( >:(
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα