Author Topic: Εξέδρα των σπόρ η νεα εφημερίδα του ΔΟΛ - www.exedrasports.gr  (Read 13731 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ο Κόλκας εξακολουθεί να είναι Εξέδρα;
το σημερινό πρωτοσέλιδο πάντως (αν είναι ακόμα εκεί ο Κόλκας) ήθελε πολύ μάχη για να περάσει! πρέπει να του έχουν τάξει πολά του Κόλκα.. από υπέρμαχος της προσπάθειας ΖΒ για νέο επενδυτή είναι ο πρώτος πολέμιος...

ρε τι γίνεται!

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Νομιζω οτι δεν πρεπει να ξεχναμε οτι αλλη εφημεριδα ηταν η Εξεδρα (του Σαμπρακου) πριν την αλλαγη ιδιοκτησιας και αλλη τωρα. Δυστυχως αυτη η πολυ καλη κατα τη γνωμη μου εφημεριδα (η καλυτερη για τον ΠΑΟΚ απο τις αθηναικες) δεν υπαρχει πια. Αυτη που βγαινει τωρα ειναι κατι αλλο, πολυ πιο λαικιστικο και φιλογαυρικο...

Offline savage republic

• Βασικός
Πότε έγινε η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό;

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ηταν να γινει αλλαγη, δεν εγινε τελικα...ακομα στο ΔΟΛ ειναι.

CLUB LARISA

• Guest
H Eξέδρα "πουλήθηκε" εδω κ καναν μήνα, το συμβόλαιο εξαγοράς, το έκανε μέλος του Forum. Απο το Δ.Ο.Λ. έφυγε ΜΟΝΟ εικονικά κ πήγε στον Ανδρουλιδάκη, ο οποίος θέλει να την κάνει πολιτικοαθλητική.  Ο ΔΟΛ καθάρισε την μπουγάδα με τα χρεωστικά στους δημοσιοκάφρους κ σε περίπτωση βουλιάγματος θα τη βγάλει λάδι, αφου ο τωρινός μπροστινός δεν έχει ούτε κινητή, ούτε ακίνητη περιουσία.

Η εφημερίδα ξέρει οτι διαβάζεται πολύ απο τους ΠΑΟΚτσήδες , το ξέρει πάρα πολύ καλά. Μην ψάχνετε φαντάσματα και εξωτερικούς "εχθρούς", το σημερινό πρωτοσέλιδο επιβλήθηκε απο "ΠΑΟΚτσήδικα" χέρια. Γίνεται μεγάλο παιχνίδι στη θεσσαλονίκη και ο φουκαράς ο ΠΑΟΚ απλά αργοπεθαίνει στον προκρούστη.

Offline Suicidal

• Βασικός
Ρε αδερφια, μην μιλατε συνεχεια με ''χψω'' !
μιλατε ρε ανοιχτα με τα ονοματα, τι φοβομαστε, μην κλεισουν το σάιτ;

ειδικα σε τετοια θεματα καθως και οι γριφοι στο τοπικ με τους επενδυτες....
ειμαστε κι εμεις οι μακρινοί γκαουμπιουδες, εχουμε που εχουμε τις σκοτουρες μας, σπαμε και τα κεφαλια μας
ποιος ειναι ο ''ετσι'' ο ''αλλιως'' ο ''παοκτσης'' κτλ.

αδερφε μου κλαμπ, no offence, αλλα με νοιωθεις, ετσι; και δεν παει μονο σε σενα αλλα σε ολους, απλα το δικο σου ποστ πηρα για πάσα!
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

CLUB LARISA

• Guest
Billy αδερφέ μου λόγω τιμής σε μιλάω, αν ημουνα για κάτι βέβαιος, θα το έγραφα. Τώρα δεν έχω αποδείξεις κ τα μυαλά μου πονάνε. Για την εφημερίδα νομίζω τα είπα ξάστερα. Κουμάντο στα θέματα ΠΑΟΚ, κάνει ο Κόλκας. Αυτός είναι ο επικεφαλής, δεν υπάρχουν άνθρωποι άλλοι να ξέρουν ρεπορταζ ΠΑΟΚ τόσο καλά για να επιστηρίξουν επίθεση σε Φλωρίδη. Το ανάφερα πλαγίως πώς το ξέρω. Τωρά γιατί ο Κόλκας διάλεξε τέτοια στάση δεν μπορώ να ξέρω.

Όσο περνάνε πάντως άπρακτες οι ώρες κ οι μέρες, εμένα όλο κ περισσότερο μου καρφώνεται στο μυαλό οτι ο Βατοπεδινός έψαχνε εναγωνίως άφθαρτο μπροστινό και διάλεξε λάθος άνθρωπο, δίχως να τον ελέγξει στο 100%. Αυτό συμπεραίνω απο τα όσα τραγικά συμβαίνουν. Τώρα ποιοι και γιατί δε θέλουν να προχωρήσει, πάλι δεν το ξέρω, τι γίνεται πραγματικά στα κιτάπια της ΠΑΕ πάλι δεν το ξέρω, γιατί επιμένει ο Βρύζας με Σαχπατζίδη ενώ βλέπει οτι το πράγμα ξεχειλώνει, πάλι δεν το ξέρω. Για αυτό και δεν μπορώ να πάρω θέση.  

ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΜΑΤΩΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
Απ: Εξέδρα των σπόρ η νεα εφημερίδα το
« Reply #207 on: July 21, 2011, 14:42:51 »
ο κολκας ειπε πως το εξωφυλλο ειναι πρωτοβουλια του νεου ιδιοκτητη της εφημεριδας

Offline Suicidal

• Βασικός
πρόλαβε να φάει το κράξιμο  κι αλλού
ή διαβάζει κι εδώ μέσα ο πουστοχοντρος quaterpounder with doublecheese ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **

Όσο περνάνε πάντως άπρακτες οι ώρες κ οι μέρες, εμένα όλο κ περισσότερο μου καρφώνεται στο μυαλό οτι ο Βατοπεδινός έψαχνε εναγωνίως άφθαρτο μπροστινό και διάλεξε λάθος άνθρωπο, δίχως να τον ελέγξει στο 100%. Αυτό συμπεραίνω απο τα όσα τραγικά συμβαίνουν. Τώρα ποιοι και γιατί δε θέλουν να προχωρήσει, πάλι δεν το ξέρω, τι γίνεται πραγματικά στα κιτάπια της ΠΑΕ πάλι δεν το ξέρω.   

ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΜΑΤΩΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ.

Και το προφίλ λεφτά απο την Πολη που ούτε τη φωτογραφία του δεν είδαμε καλα καλα, ηταν ταμαμ για σαχπα.Όμως από τη βιασύνη του ο σαχπα βρηκε απατεωνισκο.ουτε καν απατεωνα της προκοπής.Ωστόσο δεδομένης της κουμπαριάς του ζηση με σαχπα ,δε μπορώ να πιστέψω οτι ο πρώτος αφησε τη σιγουριά της εθνικής για αυτό το μπάχαλο που γινεται.Σίγουρα ο σαχπα θα του εξηγησε πως εχει η κατασταση, εκτος αν ηθελε να τον καψει κ αυτον
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline scouser4

• Αλλαγή
ποιος ειναι πιο απατεωνας απο τους..4....? ::)

Offline sidiros

• Κερκίδα
  • *
http://blog.paok24.com/?p=1296
Διαβάστε παλιό άρθρο του Κόλκα.Τάσσεται καθαρά υπέρ Φλωρίδη
sid

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
H Eξέδρα "πουλήθηκε" εδω κ καναν μήνα, το συμβόλαιο εξαγοράς, το έκανε μέλος του Forum. Απο το Δ.Ο.Λ. έφυγε ΜΟΝΟ εικονικά κ πήγε στον Ανδρουλιδάκη, ο οποίος θέλει να την κάνει πολιτικοαθλητική.  Ο ΔΟΛ καθάρισε την μπουγάδα με τα χρεωστικά στους δημοσιοκάφρους κ σε περίπτωση βουλιάγματος θα τη βγάλει λάδι, αφου ο τωρινός μπροστινός δεν έχει ούτε κινητή, ούτε ακίνητη περιουσία.

Η εφημερίδα ξέρει οτι διαβάζεται πολύ απο τους ΠΑΟΚτσήδες , το ξέρει πάρα πολύ καλά. Μην ψάχνετε φαντάσματα και εξωτερικούς "εχθρούς", το σημερινό πρωτοσέλιδο επιβλήθηκε απο "ΠΑΟΚτσήδικα" χέρια. Γίνεται μεγάλο παιχνίδι στη θεσσαλονίκη και ο φουκαράς ο ΠΑΟΚ απλά αργοπεθαίνει στον προκρούστη.

Δεν καταλαβα, τελικα πουληθηκε ή οχι;  ::)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

ive4

• Guest
Είναι ακόμα ο Σαμπράκος διευθυντής στην Εξέδρα ; Η όλη φιλοπαοκτσήδικη στάση ως τώρα ήταν θέμα του Σαμπράκου και μόνο.
Αν πήγε η εξέδρα στον Ανδρουλιδάκη πολύ ωραία! Αυτός ανήγει και κλείνει κανάλια και εφημερίδες και χρωστάει σε όποιον έχει δουλέψει σε αυτές.

Πάντως δε κατάλαβα γιατί όλα τα πρωτοσέλιδα πρέπει να είναι στημένα ή πληρωμένα. Εμείς αν βλέπαμε ότι ένας που παρουσιάζει 10.000.000 ευρώ το πρωί, συλαμβάνεται το απόγευμα, θα το θεωρούσαμε φυσιολογικό και δε θα άξιζε πρωτοσέλιδο ; Εμείς δε προβληματιστήκαμε από ότι έγινε και μας φταίει ο κάθε Κόλκας ;;;

Offline savage republic

• Βασικός
Ποτέ δεν είναι μόνο το τι λες, αλλά και το πως το λες. Ειδικά άμα ο τρόπος που το λες θέλει να στερήσει από κάθε έννοια σεβασμού την προσωπικότητα ατόμου που σχετίζεται - ή να θέλει να σχετίζεται και μάλιστα βρίσκεται πολύ κοντά στο να πετύχει - με την ΟΜΑΔΑΡΑ. Ξεφτυλίζοντας το πρόσωπο, μειώνεις και την ΟΜΑΔΑΡΑ. Εκεί έχω πρόβλημα.

ive4

• Guest
Θέλω να πιστεύω πως κανένας λογικός δε θα συνδέσει κάποιον που θέλει να πάρει τον ΠΑΟΚ με τον ΠΑΟΚ!
Τώρα αν κάποιοι γαύροι και λοιπά ηλίθια ζώα διψάνε για να καλύπτουν το δικό τους κενό ηθικής με σενάρια για τον ΠΑΟΚ, δε με ενδιαφέρει και τόσο.

Αλλά ακόμα και έτσι να το δεις σε αυτό τον κόσμο που ο κόσμος θεωρεί τα λαμόγια μάγκες, τότε οι φυλακίσεις του Φλωρίδη είναι αβάντα στον ΠΑΟΚ. Κατάλαβες τι εννοώ δε μπορώ να το διατυπώσω καλύτερα

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Είναι ακόμα ο Σαμπράκος διευθυντής στην Εξέδρα ; Η όλη φιλοπαοκτσήδικη στάση ως τώρα ήταν θέμα του Σαμπράκου και μόνο.

Οχι, ο Σαμπρακος δεν ειναι πλεον εκει, αρθρογραφει μερικες φορες στην Sportday και εχει και ενα δικο του blog. Απο τους αρθρογραφους της Εξεδρας εχουν μεινει πλεον ελαχιστοι, οι καινουριοι ειναι παντελως αγνωστοι (και αδιαφοροι). Σαμπρακος, Κοσμας, Κωνσταντινιδης, Σπυροπουλος, κλπ. εχουν ολοι αποχαιρετησει.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Απαντηση Σαχπατζιδη στην εξεδρα

http://img33.imageshack.us/img33/1082/p2907111948.jpg

μιλαει για αυτο το πρωτοσελιδο

http://news247.gr/newspapers/Sport/exedra/article1306656.ece/BINARY/w940/0006.jpg

Offline petran4

• Αλλαγή
"Φεύγει ο Κοντρέρας, πωλείται ο Σαλπιγγίδης" γράφει για τον ΠΑΟΚ η "Εξέδρα".
http://www.contra.gr/newspapers/Sport/exedra/eksedra.1528068.html

υ.γ κοντη πορδη στα τσακιδια και κανονισε να διξεις τον καλυτερο σου εαυτο στα εναπομηναντα παιχνιδια μπας και μειωθει  και η χασουρα.
Pablo ψυχαρα για παντα ΠΑΟΚΑΡΑ.
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **