Billy αδερφέ μου λόγω τιμής σε μιλάω, αν ημουνα για κάτι βέβαιος, θα το έγραφα. Τώρα δεν έχω αποδείξεις κ τα μυαλά μου πονάνε. Για την εφημερίδα νομίζω τα είπα ξάστερα. Κουμάντο στα θέματα ΠΑΟΚ, κάνει ο Κόλκας. Αυτός είναι ο επικεφαλής, δεν υπάρχουν άνθρωποι άλλοι να ξέρουν ρεπορταζ ΠΑΟΚ τόσο καλά για να επιστηρίξουν επίθεση σε Φλωρίδη. Το ανάφερα πλαγίως πώς το ξέρω. Τωρά γιατί ο Κόλκας διάλεξε τέτοια στάση δεν μπορώ να ξέρω.
Όσο περνάνε πάντως άπρακτες οι ώρες κ οι μέρες, εμένα όλο κ περισσότερο μου καρφώνεται στο μυαλό οτι ο Βατοπεδινός έψαχνε εναγωνίως άφθαρτο μπροστινό και διάλεξε λάθος άνθρωπο, δίχως να τον ελέγξει στο 100%. Αυτό συμπεραίνω απο τα όσα τραγικά συμβαίνουν. Τώρα ποιοι και γιατί δε θέλουν να προχωρήσει, πάλι δεν το ξέρω, τι γίνεται πραγματικά στα κιτάπια της ΠΑΕ πάλι δεν το ξέρω, γιατί επιμένει ο Βρύζας με Σαχπατζίδη ενώ βλέπει οτι το πράγμα ξεχειλώνει, πάλι δεν το ξέρω. Για αυτό και δεν μπορώ να πάρω θέση.
ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΜΑΤΩΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ.