Author Topic: αιελ 1964 - ΠΑΟΚ 74 - 63 Σάββατο 5/4/2008 ώρα 17:00 supersport 3  (Read 3142 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
mia zoi FLOROI.....
P.A.O.K

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
εμενα τα εξωαγωνιστικα και οι....παγαποντιες δεν με αφορουν!
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
ολα τα αλλα ειναι για οπαδους αλλων ομαδων!
ΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΟΤΙ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΕΣ!
Ο ΣΚΟΠΟΣ...ΔΕΝ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ!
και λυπαμαι πολυ καποιοι απο εδω μεσα σκεφτονται ετσι!
αγαπω το μπασκετ και τον ΠΑΟΚ που με εμαθε να το αγαπω και παρασκηνια δεν δεχομαι απο ΚΑΝΕΝΑΝ και για ΚΑΝΕΝΑΝ!
Η ΗΘΙΚΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ!κρινουμε ηθικα τους αλλους και ειμαστε ανηθικοι με την ομαδα μας!ή θα ειμαστε ηθικοι ή ανηθικοι!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
dn iparxei periptosi na min katevoun apo salonica, an dn dosoun isitiria tha ginei xamos

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
@rebelpappous ΜΠΡΑΒΟ.... ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!
PAOK is a Social Movement!

makptol

• Guest
εμενα τα εξωαγωνιστικα και οι....παγαποντιες δεν με αφορουν!
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
ολα τα αλλα ειναι για οπαδους αλλων ομαδων!
ΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΟΤΙ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΕΣ!
Ο ΣΚΟΠΟΣ...ΔΕΝ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ!
και λυπαμαι πολυ καποιοι απο εδω μεσα σκεφτονται ετσι!
αγαπω το μπασκετ και τον ΠΑΟΚ που με εμαθε να το αγαπω και παρασκηνια δεν δεχομαι απο ΚΑΝΕΝΑΝ και για ΚΑΝΕΝΑΝ!
Η ΗΘΙΚΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ!κρινουμε ηθικα τους αλλους και ειμαστε ανηθικοι με την ομαδα μας!ή θα ειμαστε ηθικοι ή ανηθικοι!

ετσι ειναι αλλα με το σταυρο στο χερι πας χαμενος απο χερι εδω μπλεξανε μανατζερ συμεωνιδης ξανθος και σια
...........και αφου εχεις τετοια μετριοτατη ομαδα αν δεν αντιδρασης να προστατεψης και εξωαγωνιστικα την ομαδα
δυστυχως δεν υπαρχει περιπτωση να μεινεις.............στην α1............. :(

Offline ved

• Αλλαγή
αμα οι αλλοι παιζουν βρωμικα κιεσυ πας με τον σταυρο στο χερι τοτε δεν εισαι ηθικος αλλα ΜΑΛΑΚΑΣ.

σε εναν κοσμο αγγελικα πλασμενο  που ολα ειναι σωστα και παιζοντε τιμια τοτε κιεγω θελω η ομαδα μου να παιζει παντα στα ισια.

τωρα ομως που η ομαδα μου δεχεται πολεμο βρωμικο απο παντου και αλλοι στηνοντε για να μας ριξουνε τοτε θελω και η διοικηση μου να παιξει τα παντα για να σωθουμε.αν μπορει να ξεμπροστιασει και να σταματησει τους αλλους που στηνουν παιχνιδια εχει καλως.αλλιως να στησουνε και οι δικοι μας για να σωθουμε.

και τι σεπουνε ρε φιλαρακι οι γαυροι οτι σωθηκες με μπινια?

μηπως θα ασχοληθουνε μαζι σου?

μαλλον θα ασχολουντε περισσοτερο αν παιζεις α2 ετσι?

και τι θα σου πουνε οτι εστησες παιχνιδια οταν ρεθυμνο και ροδος κανουν πορεια πρωταθλητισμου εδω και 2 μηνες?

ρε πλακα κανουμε? εδω ο κοσμος καιγεται και το μουνι ξυριζεται.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Δεν νομίζω πως είναι το κατάλληλο μέρος για αυτή την συζήτηση.

Περισσότερο δίνουμε λαβές για σχόλια παρά κάνουμε καλό στην ομάδα.

Ας σταματήσει τώρα αυτό το θέμα σας παρακαλώ.

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

PAOK_VOLOS

• Guest
Η Θ4 θα βάλει λεωφορειο ή επιμένει στο:Ποτε ξανα εμεις στο μπασκετ της ντροπης;Ελπιζω να βαλει...Υπευθυνοι για την καταντια του μπασκετ ειμαστε ΕΜΕΙΣ,ο λαος του ΠΑΟΚ,που αφηναμε τον Πανελουδη να καταστρεφει την ομαδα.Ας ξυπνησουμε οσο ειναι νωρις μηπως και σωθει.ΟΛΟΙ στη Λαρισα για το 2πλο.

zagorakis

• Guest
opoti diavasa o galatsopoulos tha exei sizitiseis me tous organomenous gia tin sispirosi tou kosmou oste na vrethei stin larissa. idi i ultras exoun vgalei anakoinosi gia diorofo leoforeio k epite sinexeia k apo tous alous sindesmous. @kostas4 oloi ekei tha eimaste. diplo alios xanomaste.

Offline ved

• Αλλαγή
Η Θ4 θα βάλει λεωφορειο ή επιμένει στο:Ποτε ξανα εμεις στο μπασκετ της ντροπης;Ελπιζω να βαλει...Υπευθυνοι για την καταντια του μπασκετ ειμαστε ΕΜΕΙΣ,ο λαος του ΠΑΟΚ,που αφηναμε τον Πανελουδη να καταστρεφει την ομαδα.Ας ξυπνησουμε οσο ειναι νωρις μηπως και σωθει.ΟΛΟΙ στη Λαρισα για το 2πλο.

μαλλον μπερδευεσαι φιλε....για αλλη θυρα 4 θα μιλας.

μαθε πρωτα και μετα γραψε.

PAOK_VOLOS

• Guest
http://www.paokg4.org/paok_basketball.asp?articleid=321
11/8/2005

Και μη μου πεις οτι το site δεν εκπροσωπουσε την Θ4.11/8/2005

Offline savage republic

• Βασικός
PAOK_VOLOS exoun allaksei ta kozia apo tote...

Offline ved

• Αλλαγή
11/8/2005

Και μη μου πεις οτι το site δεν εκπροσωπουσε την Θ4.11/8/2005

αυτοι που εξεφραζαν αυτη τη θεση δεν εκφραζουν τη θ4 τωρα.

η θεση της θυρας 4 για το μπασκετ ειναι στην προηγουμενη σελιδα.

τα παιδια που εκφραζουν την θυρα 4 τωρα δεν ευθυνοντε για τις αμαρτιες αλλων γιαυτο μην τους ειρωνευεσαι για λεωφορεια κλπ.

ειδικα γιαυτους που βαζουν λεωφορεια πρωτοι παντα και παντου.

οσο για εκεινη την θεση τοτε με την ημερομηνια που γραφεις θα πρεπει να ξερεις οτι το μπασκετ του πανελουδη(ετσι δεν ειναι?) ηταν οντως το μπασκετ της ντροπης και αυτο δεν το εξεφραζε μονο η θ4 τοτε αλλα ολος ο λαος που απουσιαζε απο το παλατακι(μονο 1000 ατομα και αυτα βριζανε).

οποτε εσυ ειτε δεν ηξερες τα παραπανω, ειτε πιστευεις οτι κακως ο κοσμος εβριζε τον πανελουδη και οι συνδεσμοι θα επρεπε να βαζουν λεωφορεις για να βλεπουν το μαγαζι του( ετσι δεν την ελεγε την ομαδα ο παντελονατος?).

τελος να πω οτι εγω συνηθως ημουν εναντια στην τοτε θ4 και κυριως στην διοικηση της, και στο σαιτ που ανεφερες ειδικα αλλα εκεινη την εποχη ηταν οι μονοι που ασκουσαν κριτικη και ασχολουνταν με το μπασκετακι ασκωντας κριτικη,

αντιθετα ειμαι εναντια στην τωρινη σταση του σαιτ που εχει την θεση = να ζησουμε να τον θυμομαστε , αντι να καλεσει σε αγωνα και σησπειρωση με στοχο την σωτηρια ( οπως εκανε το επισημο και μοναδικο σαιτ που εκπροσωπει τον συνδεσμο.

γιαυτο=μην μπερδευεσαι.

PAOK_VOLOS

• Guest
Φιλε vedder,εγραψα κατι που δεν ισχυει?Δε νομιζω.ΤΟΤΕ την εξεφραζαν αυτη τη θεση.Αν αλλαξαν τωρα τα κοζια,ΚΑΛΩΣ αλλαξαν.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
φετος η θ4 εχει βγαλει δυο φορες εκδρομη για το μπασκετ.μια στο μαρουσι κι αλλη μια στην πατρα διωροφο μαζι με νεαπολη

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
mages ksekolate mE tin thira 4....ta paidia kanoun mia kenouria kai pano apo ola dinamiki arxi...min ta girname sto parelthon ola....xalara krinoume to tora kai tis kiniseis gia to melon...kai mexri tora i thira 4 ta paei arketa kala.....

oso afora tin larisa aurio tha kseroume ti tha ginei(MPOREI NA ALAKSOUN TA PRAGMATA)...ta xanoumia 3 xronia pane xoris eisitiria kai pernoun apo ekei....siga ta gidia tora...apla na kserete to gipedo einai se simio diskolo sxetika, einai se xorafia oti amaksi kinite ektelite ekei....apo xanoumia ematha oti eixane pola pesimata se ix tous akoma kai 3 kapsimata ix ekso apo to gipedo...ta tiria exoun diksei ti fara einai prosoxh se memonomenous...na exete ta matia sas anoikta kai to mialo na pernei strofes........oi organomenoi an pane telika kseroun pos tha pane....xalara opos panta...

EPIDI PEZOUME STIN LARISA DEN EINAI APARETITO NA EXOUME EPISODIA......AS NIKISI I OMADA KAI ASTOUS NA KOUREVONTAI....
P.A.O.K

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
 θα πρεπει να ξερεις οτι το μπασκετ του πανελουδη(ετσι δεν ειναι?) ηταν οντως το μπασκετ της ντροπης και αυτο δεν το εξεφραζε μονο η θ4 τοτε αλλα ολος ο λαος που απουσιαζε απο το παλατακι(μονο 1000 ατομα και αυτα βριζανε).

για να μην ξεχνιομαστε επι εποχης πανελουδη ειχαμε την πρωτια εισιτηριων στην α1 οταν επαιζαν τα 3 βλασταρια μας και ο μουλα!και για να πουμε και μια αληθεια ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ τοτε ηταν ο μπανε που νομιζε οτι επειδη ηταν παικταρας οτι θα γινει και προπονηταρας!και δεν νομιζω οτι με τους παικτες που ειχαμε τοτε ηταν μπασκετ της ντροπης!ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν θελω να υποστηριξω τον πανελουδη με αυτο που λεω-αλλωστε τον εχω βρισει οσο ολοι εδω μεσα- αλλα κακα τα ψεματα αν ειχαμε αλλον προπονητη τοτε θα παιζαμε ευρωλιγκα!τελοσπαντων το θεμα μας ειναι ο αγωνας σωτηριας της ομαδος και το ματς με την αελ που ειναι πολυ κρισιμο!σκεφτομουν και εγω να ανεβω λαρισα αλλα μετα απο αυτα που διαβασα για καψιματα ι.χ. και πεσιματα δεν....................

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
etoimastite gia larisa....th exei kosmo.....psaxtite gia to pos tha pate  ;)
P.A.O.K

zagorakis

• Guest
auto pou leei o adelfos serreos_4 gia to gipedo einai alitheia. prin dio xronia eixa paei otan paizame me ton gimnastiko silogo tis larissas eixa paei noritera omos gia na do ti ginete. etsi opos einai to gipedo exei apo piso enan dromo pou einai periferiakos ala den xero pou vgazei. o alos o dromos einai autos mesa apo tin poli ekei exei mia gefira einai opos einai k sto marousi to leo gia osous exoun paei k xeroun tin stinoun ekei k petane petres. ekei thelei ligo prosoxi gia osous pane me amaxi. eixa paei me kati paidia apo tous bem k mas petaxan mia petra sto tzami apotelesma to spasan toulaxiston mikro to kako gia ayto to anafero. pados to petalo to opoio pane i filoxenoumeni einai auto pou opos mpaineis apo tin poli k oxi apo auto pou leo oti exei enan periferiako apo piso. ta leme oloi PAOK EISAI.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
ΓΣΛ = Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας ΕΓΙΝΕ Αελ.Εχουνε μια ταση να κατατρέφουνε ομάδες στην λάρισα στο ονομα της αελ.

Ο δρόμος που λες ο περιφερειακός οδηγεί πίσω στο πανεπιστημιακό νοσοκομέιο λάρισας.Συνεχίζει και βγαίνει στα ΤΕΙ κοντά.Τωρα δεν ξέρω αν λέμε τον ίδιο.