http://www.paokg4.org/paok_basketball.asp?articleid=321
11/8/2005
Και μη μου πεις οτι το site δεν εκπροσωπουσε την Θ4.11/8/2005
αυτοι που εξεφραζαν αυτη τη θεση δεν εκφραζουν τη θ4 τωρα.
η θεση της θυρας 4 για το μπασκετ ειναι στην προηγουμενη σελιδα.
τα παιδια που εκφραζουν την θυρα 4 τωρα δεν ευθυνοντε για τις αμαρτιες αλλων γιαυτο μην τους ειρωνευεσαι για λεωφορεια κλπ.
ειδικα γιαυτους που βαζουν λεωφορεια πρωτοι παντα και παντου.
οσο για εκεινη την θεση τοτε με την ημερομηνια που γραφεις θα πρεπει να ξερεις οτι το μπασκετ του πανελουδη(ετσι δεν ειναι?) ηταν οντως το μπασκετ της ντροπης και αυτο δεν το εξεφραζε μονο η θ4 τοτε αλλα ολος ο λαος που απουσιαζε απο το παλατακι(μονο 1000 ατομα και αυτα βριζανε).
οποτε εσυ ειτε δεν ηξερες τα παραπανω, ειτε πιστευεις οτι κακως ο κοσμος εβριζε τον πανελουδη και οι συνδεσμοι θα επρεπε να βαζουν λεωφορεις για να βλεπουν το μαγαζι του( ετσι δεν την ελεγε την ομαδα ο παντελονατος?).
τελος να πω οτι εγω συνηθως ημουν εναντια στην τοτε θ4 και κυριως στην διοικηση της, και στο σαιτ που ανεφερες ειδικα αλλα εκεινη την εποχη ηταν οι μονοι που ασκουσαν κριτικη και ασχολουνταν με το μπασκετακι ασκωντας κριτικη,
αντιθετα ειμαι εναντια στην τωρινη σταση του σαιτ που εχει την θεση = να ζησουμε να τον θυμομαστε , αντι να καλεσει σε αγωνα και σησπειρωση με στοχο την σωτηρια ( οπως εκανε το επισημο και μοναδικο σαιτ που εκπροσωπει τον συνδεσμο.
γιαυτο=μην μπερδευεσαι.