Author Topic: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 1 - 0 Κυριακή 30/03/08 ώρα 19:00 supersport 6  (Read 3725 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zagorakis

• Guest
siga min erthoun atromitoi. pados o vromo argedinos tous proponitis efige. k den paizei k o loutsiano.

JamaicaN

• Guest
Alloi to onomazoun marturio tis teleutaies 4 agwnistikes...Alloi eukairia gia tous mikrous...Alloi den asxolountai kan...
egw lew alles 4 fores tha dw tin PAOKARA mou fetos....kai einai liges....asxeta apo to theama(poio??) i tous paixtes...

EMEIS AETE MOY MAZI....

kospatras

• Guest
an den paroume to mats tha exoume provlima paramonhs(oso asximo ki an akougetai) kai sto podosfairo ektos apto basket..OLOI STIN PYLAIA TIN KURIAKI.OLOI

Offline alexisv

• Αλλαγή
Den paizei o ipobibasmos. Min tromazete.
Oi teleuteoi ehoun k metaxi tous agona opote kai mathimatika eheis sothei.....distihos pou to sizitame k olas....

Prepei na doume nea prosopa kai genika pedia pou tha proorizonte gia tin nea omada. Den thelo na do gia paradigma mprosta ton iliev (par olo pou ton goustaro afantasta) tin stigmi pou xero pos o santos den ton ipologizei k etsi tha figei. Protimo na do Athanasiadi....
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline maria-mtb

• Βασικός
nai enw alex ton a8anasiadh(pou 8es na deis) ououou ton upologizei polu, ti na sou pw?!

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ti na po re maria, ehei pantos perisotero melon ston PAOK ap oti oi ipolipoi...
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
 ρε παιδιά...λέμε λέμε, γκρινιάζουμε, κρίνουμε λέμε μαλακίες και ενίοτε και κακίες
αλλά πείτε μου πόσοι από εδώ μέσα κάθε Σάββατο ή Κυριακή,
δεν είμαστε με ένα τέλειο χαμόγελο επειδή απλά θα δούμε (απο κοντά ή από τηλεόραση)
την ΠΑΟΚΑΡΑ μας!
εγώ πάλι μέχρι να τελειώσει το ματς το έχω σαν ναρκωτικό! δεν θέλω να πάρω τα μάτια μου απο πάνω ακόμα και αν χάνουμε 80-0
(η γκρίνια αρχίζει μετά!)
ε ρε τι τραβάμε!

Offline nikos4a

• Κερκίδα
  • *
ολοι στις 4 στο παλατακι το ματς ειναι τελικος και μετα βλεπουμε τι θα γινει και με τον ατρομητο
πρωτα ολοι στο μπασκετ
ξυπνηστε εχουν κανει σχεδιο να μας ριξουν

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Πανίκος Καιλής ΣΔΠ Κύπρου

ΒΟΗΘΟΣ Γενναίος Χ. ΣΔΠ Αθηνών

ΒΟΗΘΟΣ Τζούνας Ν. ΣΔΠ Κοζάνης

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Πολατιάν Λ. ΣΔΠ Πέλλας

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Κακλαμάνος Α. ΣΔΠ Αρκαδίας

Kata tin gnomi mou i kiprioi dietites ine i xiroteri, ka8e bdomada vlepoume sfages sta kipriaka gipeda twra 8a doume kai sta ellinika.. (oxi pos  den vlepoume alla oxi sto simio tis kiprou)

Offline savage republic

• Βασικός
Και έχει βοηθό τον Γενναίο! Η παράγκα μας σφυρίζει! Το νου σας όσοι πάτε!

senag2

• Guest
Λοιπόν, επειδή το ματσάκι είναι Χ/2 είτε το θέλετε είτε όχι έχω να προτείνω την νέα τεχνική που εφαρμόζω στα τελευταια 8 μάτς.

ΒΙΝΤΕΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:
Μετά απο κάθε μάτς, βάζω ένα μάτς στο βίντεο (ναι έχω ακόμα τέτοιο) που ο ΠΑΟΚ έπαιξε μπαλάρα. Τα ευρωπαικά μάτς είναι ότι πρέπει μετά απο βαριές ήττες και μακροχρόνια έκθεση σε εικόνες αμπαλοσύνης, είναι θαυματουργό το πόσο βοηθάει στα νεύρα.

Τα μάτς του πρωτσθλήματος έχουν άλλη λειτουργία. Σε κάνουν να εκτιμάς πρώην παίχτες που θεωρούσες άμπαλους. Έπιασα τον ευατό μου μετά το ΠΑΟΚ Βέροια να λέω "...ΜΠΡΑΒΟ ρε Γιασεμάκη!" ή "Εύγε Κουτσόπουλε!".

Η λύση εν τέλει είναι μία. Πάμε ξανά γήπεδο και μετά βούρ στο σπίτι για ασκήσεις αναπνοής και βιντεοθεραπεία. Αυτό δυστυχώς πρέπει να γίνει μέχρι και την αρχή των πρόωρων διακοπών του Απριλίου έως και την αρχή της νέας σεζόν γιατί μεσολαβεί μεγάλο διάστημα 4,5 μηνών οπότε θα χρειαστεί υπερβολική δόση βιντεοθεραπείας για να προετοιμαστούμε για την επόμενη χρονιά, που ψεύτης να βγώ θαύματα δε θα δούμε.

ΕΥΧΕΣ:
Εύχομαι υγεία σε όλους μας να αντέξουμε μέχρι την ημέρα που θα αναστηθεί ο ΠΑΟΚ. 20000 διαρκείας του χρόνου. Δύσκολη και η επόμενη χρονιά μάγκες.

Υγεία στους παίχτες που θα παίζουν πολλοί στο Θρασύβουλο του χρόνου. Η μάλλον στη Χαλκηδόνα που δεν υπάρχει πια

Στο Σάντος υγεία που βλέπει την Πορτογαλλία να παίρνει ..π@υτσα και στο EURO πο@τσα και στο φιλικό :) και να πάρει λίγο απο την ενέργεια του γερο-Ρεχάγκελ και τη γνώση του ή να πάρει τον μπ@ύλο το ίδιο μου κάνει.

Μυαλό στα παιδιά που θα μείνουν του χρόνου στην ομάδα να πάρουν παράδειγμα απο τα παιδιά της Εθνικής, που έκαναν ένα φιλικό γόητρου να μοιάζει τελικός και να παίζουν έτσι σε κάθε μάτς αρχή γενομένου απο την κυριακή όποιοι θέλουν πραγματικά να παίζουν στον ΠΑΟΚ.

Πάνω απ'όλα υγεία στο Θώδωρο, να αντέξει εμάς μέχρι το τέλος και να τον φωτίσει ο θεός να κάνει την ομάδα όπως την θέλει ο ίδιος και εμείς.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Και έχει βοηθό τον Γενναίο! Η παράγκα μας σφυρίζει! Το νου σας όσοι πάτε!

ναι ρε για να μην πιασουμε το γαυρο στην κορυφη
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Πανίκος Καιλής ΣΔΠ Κύπρου

peiramata pano mas kanoun? ante na doume
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Από τους Αθηναίοι (sic) θα ανέβει κανείς ώρε παλληκάρια; ???

Offline blue_eyes

• Βασικός
Κυπριος διαιτητης?για πρωτη φορα σε αγωνα της super league?
ολα τα πειραματα στον ΠΑΟΚ θα γινουν...
Εκτος του Κυπριου διαιτητη εμαθα και οτι ο παρατηρητης θα ειναι Ρωσοποντιος ομογενης  :P

zagorakis

• Guest
Ο Πανίκος Καϊλής γεννήθηκε στις 6/8/1963. Είναι πρόσφυγας από τη Μόρφου και τώρα μένει στη Λευκωσία. Εργάζεται στο νοσοκομείο της Λευκωσίας ως νοσοκόμος, σύμβουλος τοξικοεξάρτησης. Είναι παντρεμένος με 3 παιδιά, διαιτητής από το 1993 και διεθνής τα οκτώ τελευταία χρόνια. Διαιτητής χαμηλών τόνων, έχει σφυρίξει φέτος σε 18 παιχνίδια για το κυπριακό πρωτάθλημα, όπου έχει δείξει 98 κίτρινες, καμία κόκκινη, έχει καταλογίσει 4 πέναλτι.
WWW.GOALDAY.GR
gia na einai prosfigas tha einai adelfos PAOK

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Από τους Αθηναίοι (sic) θα ανέβει κανείς ώρε παλληκάρια; ???

To eixa sto myalo mou na anevw re file alla telika ypoxrewseis tha me kratisoun katw. Pantws tha paw leivadia tin alli vdomada stantar an endiaferesai.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

CLUB LARISA

• Guest
Καλό θα είναι οι χαμουτζήδες που δε θ ανεβούν να μαζευτούμε να το δούμε μαζί κάπου. Τα ματς πλέον θα είναι όλα στις 7.00 που σημαίνει οτι πρέπει να την ψάξουμε πολύ ΠΟΥ θα το δούμε. Συν τοις άλλοις, καλό είναι να κανονιζόμαστε κ για το σουβλάκι, που αν κρίνω απο το 5χ5 που παίξαμε τις προάλλες, η συμμετοχή θα ναι μεγάλη....Spartian για σένα ετοιμάζεται κ ένσταση μετά......Ξέρεις εσύ ;D

makptol

• Guest
Mαριε gia πες του μερικα φωνηεντα του Πανικου για να μας παιξει καλα...... ;D

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
@Paok Piraeus
Ψήνομαι και για Λιβαδειά.Θα τα πούμε. Και τώρα γουστάρω αλλά 7 η ώρα Κυριακή θα είμαι πίσω χαράματα και γενικά είναι δύσκολη περίοδος στη δουλειά. Αν δεν πάω να κανονίσουμε όπως είπε ο Λάρισας, να το δούμε μαζεμένοι. Εγώ έχω μέρος που μας παίρνει.

@PAOK LARISA
Και τον Φρούντζα τόσο καιρό κάναμε να τον δούμε να παίζει...Δεν είμαι έτοιμος ακόμα... :D
Πέραν πλάκας την επόμενη φορά δεν το χάνω με τίποτα...(εκτός συγκλονιστικού απροόπτου)