Λοιπόν, επειδή το ματσάκι είναι Χ/2 είτε το θέλετε είτε όχι έχω να προτείνω την νέα τεχνική που εφαρμόζω στα τελευταια 8 μάτς.
ΒΙΝΤΕΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:
Μετά απο κάθε μάτς, βάζω ένα μάτς στο βίντεο (ναι έχω ακόμα τέτοιο) που ο ΠΑΟΚ έπαιξε μπαλάρα. Τα ευρωπαικά μάτς είναι ότι πρέπει μετά απο βαριές ήττες και μακροχρόνια έκθεση σε εικόνες αμπαλοσύνης, είναι θαυματουργό το πόσο βοηθάει στα νεύρα.
Τα μάτς του πρωτσθλήματος έχουν άλλη λειτουργία. Σε κάνουν να εκτιμάς πρώην παίχτες που θεωρούσες άμπαλους. Έπιασα τον ευατό μου μετά το ΠΑΟΚ Βέροια να λέω "...ΜΠΡΑΒΟ ρε Γιασεμάκη!" ή "Εύγε Κουτσόπουλε!".
Η λύση εν τέλει είναι μία. Πάμε ξανά γήπεδο και μετά βούρ στο σπίτι για ασκήσεις αναπνοής και βιντεοθεραπεία. Αυτό δυστυχώς πρέπει να γίνει μέχρι και την αρχή των πρόωρων διακοπών του Απριλίου έως και την αρχή της νέας σεζόν γιατί μεσολαβεί μεγάλο διάστημα 4,5 μηνών οπότε θα χρειαστεί υπερβολική δόση βιντεοθεραπείας για να προετοιμαστούμε για την επόμενη χρονιά, που ψεύτης να βγώ θαύματα δε θα δούμε.
ΕΥΧΕΣ:
Εύχομαι υγεία σε όλους μας να αντέξουμε μέχρι την ημέρα που θα αναστηθεί ο ΠΑΟΚ. 20000 διαρκείας του χρόνου. Δύσκολη και η επόμενη χρονιά μάγκες.
Υγεία στους παίχτες που θα παίζουν πολλοί στο Θρασύβουλο του χρόνου. Η μάλλον στη Χαλκηδόνα που δεν υπάρχει πια
Στο Σάντος υγεία που βλέπει την Πορτογαλλία να παίρνει ..π@υτσα και στο EURO πο@τσα και στο φιλικό

και να πάρει λίγο απο την ενέργεια του γερο-Ρεχάγκελ και τη γνώση του ή να πάρει τον μπ@ύλο το ίδιο μου κάνει.
Μυαλό στα παιδιά που θα μείνουν του χρόνου στην ομάδα να πάρουν παράδειγμα απο τα παιδιά της Εθνικής, που έκαναν ένα φιλικό γόητρου να μοιάζει τελικός και να παίζουν έτσι σε κάθε μάτς αρχή γενομένου απο την κυριακή όποιοι θέλουν πραγματικά να παίζουν στον ΠΑΟΚ.
Πάνω απ'όλα υγεία στο Θώδωρο, να αντέξει εμάς μέχρι το τέλος και να τον φωτίσει ο θεός να κάνει την ομάδα όπως την θέλει ο ίδιος και εμείς.