επειδη ειμαι σιγουρος οτι και την κυριακη με τον ατρομητο θα δουμε μια απο τα ιδια,αποψη μου ειναι οτι δεν χρειαζεται ουτε μπινελικι στους παικτες,ουτε μανουρες εξω απο τα αποδυτηρια.σαν λυση προτεινω αυτο που καναμε και στο ματς κυπελλου με τον θρασυβουλο στην αθηνα.ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.πιστευω οτι ειναι καλυτερο απο τα μπινελικια.μαλλον θα χτυπησει χειροτερα στους παικτες αν τους εχει μεινει εστω και λιγο φιλοτιμο.ουτως η αλλως τους περισσοτερους απο τους τωρινους ποδοσφαιριστες σε 4 κυριακες τους λεμε αντιο.δεν ξερω ποσοι συμφωνουν η ποσοι διαφωνουν με αυτην την κινηση αλλα ειναι αποψη μου και απλα το αναφερω.πιστευω οτι θα σχολιαστει παντως.σκεφτειτε ενα γηπεδο με 10-12.000 κοσμο-γιατι παραπανω αποκλειεται να εχει- να εχουν ολοι γυρισμενες πλατες.
Αυτό αλλά χωρίς να γυρίσουμε την πλάτη.
Άλλο κράξιμο δε βοηθάει. Άλλαξα και εγώ γνώμη. Τους κράξαμε...δε βγήκε τίποτα.
Στο κάτω κάτω αυτή τη φορά, περισσότερο από κάθε άλλη φορά φέτος, ξέρουμε τι θα δούμε. Όποιος δε θέλει ας μη πάει. Και δε το λέω ειρωνικά... Το βρίσκω λογικότατο να μη θέλει κάποιος να πάει να δει τον ΚΑΚΟ φετινό ΠΑΟΚ.
Απλά, όσοι δεν έχουν φτύσει τ'άντερα τους ακόμα θα είναι παρών στο γήππεδο ως ένδειξη αμέριστης στήριξης στην διοίκηση και θα φωνάξουν όσο αντέχουν ακόμα αλλά ως εκεί.
Δε χρειάζονται χαρτάκια και πυρσοί στην αρχή. Θα μας πούνε και μαζόχες που ζητοκραυγάζουμε και επεφημούμε τους συγκεκριμένους, ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ποδοσφαιριστές σε κάθε ματς.
Μόνο συνθήματα υπερ του ΠΑΟΚ και υπέρ του Ζαγοράκη χρειάζονται. Να καταλάβουν όλοι ποιους στηρίζουμε και ποιους αποδοκιμάζουμε.