Author Topic: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 1 - 0 Κυριακή 30/03/08 ώρα 19:00 supersport 6  (Read 3675 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
apo to 2005 pou eimai melos tou forum den exo anoixei pote topic gia to podosfairo.to kano tora loipon.kati
shmantiko pou prepei na xeretai einai oti den eimai gourlhs.fusika kai euxomai na fero tuxh sthn omada kai na
kerdisoume epitelous epeita apo 5 paixnidia xoris nikh kai exontas shmeiosei mono 1 goal.5 paixnidia exoume
paixei me auth thn omada kai den exoume kamia nikh kathos metrame 3 httes kai 2 isopalies.o atromhtakos
sta ektos edras einai san ton PAOK.ANUPARKTOS.thelo na pisteuo pos tha tous kerdisoume
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

parizianos

• Guest
Πλάκα-πλάκα, αν είχαμε κερδίσει εντέλλει τη Βέροια, μπορεί και το ματς με τον Ατρόμητο να ήταν κρίσιμο για το Ουέφα (ρε πού φτάσαμε!)...

Πάντως, νομίζω πως το παιχνίδι θα είναι νικηφόρο, όχι γιατί είμαστε καλύτεροι (το ότι ο Ατρόμητος είναι ανύπαρκτος εκτός έδρας δε μου λέει και πολλά - ΠΑΟΚ: και νεκρούς ανασταίνεις), αλλά γιατί έφτασε η ώρα μετά από πέντε παιχνίδια να κερδίσουμε κι εμείς (αλήθεια, υπάρχει άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια;)

Τέλος, να αναφέρω πως δεν είναι και τόσο απίθανο το Ουέφα να μην έχει χαθεί τελείως ακόμη μετά την επόμενη Κυριακή - αν κερδίσουμε - και το θέμα να αναζοπυρωθεί (το εύχομαι)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
kati shmantiko pou prepei na xeretai einai oti den eimai gourlhs.

Enw oi ypoloipoi skizoyme vlepeis apo to na fernoyme goyri sthn omada  ;D

ps: Meta thn htta apo gria sto Kaytazoglio paei o megas Minos sthn lhksh kai kollaei to mikrofwno ston oikodomo: -"Lazare o PAOK den ta katafere, emeine kai me ennea paixtes"
-Giati kai otan htan me 11 ta katafere?
apantaei o oikodomos. Ayto moy 8ymises ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ  :P

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
επειδη ειμαι σιγουρος οτι και την κυριακη με τον ατρομητο θα δουμε μια απο τα ιδια,αποψη μου ειναι οτι δεν χρειαζεται ουτε μπινελικι στους παικτες,ουτε μανουρες εξω απο τα αποδυτηρια.σαν λυση προτεινω αυτο που καναμε και στο ματς κυπελλου με τον θρασυβουλο στην αθηνα.ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.πιστευω οτι ειναι καλυτερο απο τα μπινελικια.μαλλον θα χτυπησει χειροτερα στους παικτες αν τους εχει μεινει εστω και λιγο φιλοτιμο.ουτως η αλλως τους περισσοτερους απο τους τωρινους ποδοσφαιριστες σε 4 κυριακες τους λεμε αντιο.δεν ξερω ποσοι συμφωνουν η ποσοι διαφωνουν με αυτην την κινηση αλλα ειναι αποψη μου και απλα το αναφερω.πιστευω οτι θα σχολιαστει παντως.σκεφτειτε ενα γηπεδο με 10-12.000 κοσμο-γιατι παραπανω αποκλειεται να εχει- να εχουν ολοι γυρισμενες πλατες.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
kai gw auto proteina joker4 kai alloi me kraksane kai alloi sumfwnisame omws...egw polu efxaristws tha to kana.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
επειδη ειμαι σιγουρος οτι και την κυριακη με τον ατρομητο θα δουμε μια απο τα ιδια,αποψη μου ειναι οτι δεν χρειαζεται ουτε μπινελικι στους παικτες,ουτε μανουρες εξω απο τα αποδυτηρια.σαν λυση προτεινω αυτο που καναμε και στο ματς κυπελλου με τον θρασυβουλο στην αθηνα.ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.πιστευω οτι ειναι καλυτερο απο τα μπινελικια.μαλλον θα χτυπησει χειροτερα στους παικτες αν τους εχει μεινει εστω και λιγο φιλοτιμο.ουτως η αλλως τους περισσοτερους απο τους τωρινους ποδοσφαιριστες σε 4 κυριακες τους λεμε αντιο.δεν ξερω ποσοι συμφωνουν η ποσοι διαφωνουν με αυτην την κινηση αλλα ειναι αποψη μου και απλα το αναφερω.πιστευω οτι θα σχολιαστει παντως.σκεφτειτε ενα γηπεδο με 10-12.000 κοσμο-γιατι παραπανω αποκλειεται να εχει- να εχουν ολοι γυρισμενες πλατες.

Αυτό αλλά χωρίς να γυρίσουμε την πλάτη.
Άλλο κράξιμο δε βοηθάει. Άλλαξα και εγώ γνώμη. Τους κράξαμε...δε βγήκε τίποτα.
Στο κάτω κάτω αυτή τη φορά, περισσότερο από κάθε άλλη φορά φέτος, ξέρουμε τι θα δούμε. Όποιος δε θέλει ας μη πάει. Και δε το λέω ειρωνικά... Το βρίσκω λογικότατο να μη θέλει κάποιος να πάει να δει τον ΚΑΚΟ φετινό ΠΑΟΚ.

Απλά, όσοι δεν έχουν φτύσει τ'άντερα τους ακόμα θα είναι παρών στο γήππεδο ως ένδειξη αμέριστης στήριξης στην διοίκηση και θα φωνάξουν όσο αντέχουν ακόμα αλλά ως εκεί.
Δε χρειάζονται χαρτάκια και πυρσοί στην αρχή. Θα μας πούνε και μαζόχες που ζητοκραυγάζουμε και επεφημούμε τους συγκεκριμένους, ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ποδοσφαιριστές σε κάθε ματς.

Μόνο συνθήματα υπερ του ΠΑΟΚ και υπέρ του Ζαγοράκη χρειάζονται. Να καταλάβουν όλοι ποιους στηρίζουμε και ποιους αποδοκιμάζουμε.
« Last Edit: March 24, 2008, 15:17:59 by w|lD ShaRK »
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Ρε παιδιά, μήπως καλύτερα να στηρίξουμε όσο μπορούμε, ειδικά όσο δεν είμαστε εξασφαλισμένοι? Βλέπω τη βαθμολογία πάλι σήμερα και αγχώνομαι. ΟΛΑ τα περιμένω από αυτούς.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

mitsos_g4

• Guest
@kofalalos4
an ennoeis gia paramoni stin katigoria...einai apla asteio(xwris kamia momfi enantion sou vevaia)...PAOK eisai...DEN ginetai na peseis...

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
ksekinisa na grapsw katevato alla den to'xw. einai dynaton na pistevei kapoios oti ginetai na pesei o P.A.O.K.? san aporia to grafw min pareksigithw.

CLUB LARISA

• Guest

Τέλος, να αναφέρω πως δεν είναι και τόσο απίθανο το Ουέφα να μην έχει χαθεί τελείως ακόμη μετά την επόμενη Κυριακή - αν κερδίσουμε - και το θέμα να αναζοπυρωθεί (το εύχομαι)

Ρε φιλαράκο, με όλο τον σεβασμό, έχεις παλαβώσει?Ποιό ΟΥΕΦΑ ρε αδερφέ. Εδώ βλέπουμε τον Κριβοκάπιτς της Βέροιας κ μουρμουράμε οτι είναι καλύτερος απο τους δικούς μας. Εδώ βλέπεις τον Λεονάρντο απο τα σουβλάκια κ παθαίνεις παραζάλι κ νομίζεις οτι είναι ο Πίρλο.... τι ουέφα.
Με εκτίμηση πάντα αδερφέ, μη με παρεξηγήσεις

sacrosanct

• Guest
oloi kyriakh sto NAO...h monh lysh einai na synexizoume na sthrizoume elpizontas pws 8a doume mia asprh mera ....

PAOK EMPROS KAI PROLOGO MHN TRWS

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
Asxeto alla Masmanidi ante kai g@misou pou den erxesai ston PAOK, alla tha mas breis mprosta sou.

Asteri asteri gamo to peristeri.

ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

stelukos

• Guest
Θα ήθελα να προτείνω σε όλους όσους έρθουν ή δεν έρθουν στην ΤΟΥΜΠΑ την Κυριακή να έχουν σαν πρώτο αποτέλεσμα την ήττα και την μια από τα ίδια συμπεριφορά παιχτών και προπονητή για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων. Έτσι βλέποντας μια από τα ίδια δεν πρόκειται να χαλαστείς γιατί το έχεις χωνέψει μια βδομάδα πριν :D.

Για όσους έρθουν ας περιοριστούμε σε συνθήματα για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας και όλοι μαζί να βοηθήσουμε όσο μπορούμε για την νίκη. Δεν χρειάζεται άλλο κράξιμο. Δεν καταφέρνουμε τίποτα με αυτόν τον τρόπο.

Για όσους δουν το ματς από την TV σας προτείνω να σκάσετε από την PIZZA και την μπύρα πριν το ματς και κατά την διάρκεια του να ρίξετε ένα ξεγυρισμένο ύπνο  ;D ;D.

PantaFCP

• Guest
Μου αρεσε πολυ η ιδεα που διαβασα στο σαιτ της Θ4.
μεχρι το 20λεπτο να μην ακουγεται κανενα συνθημα, κανενα μπινελικι, καμια φωνη.
να επικρατει μια ακρα του ταφου σιωπη....
οτι και να βλεπουμε να μην αντιδραμε....
ναμαστε κατι σαν μαρμαρωμενοι στο 1ο 20λεπτο....
μετα βλεποντας και κανοντας.... και παντως οχι βρισιες, οχι μουρμουρα, οχι ξεφωνητα, οχι μπινελικια...
μονο οταν το νοιωσουμε.... ΩΩΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ και τα αλλα φοβερα συνθηματα μας....
δεν βοηθαει αλλο το ξεφωνητο, 4 αγωνες μειναμε, μετα το τελος της χρονιας θα εχουμε να χρονο να βγαλουμε αποφασεις και προτασεις
ας δοκιμασουμε και αυτο.... απολυτη σιωπη στην αρχη..... μονο συνθηματα στην συνεχεια.... και χειροκροτημα στο τελος για εμας που ειμασταν εκει....
αντε ΠΑΟΚΑΡΑ....

peja_4

• Guest
ΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΑΦΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Offline ved

• Αλλαγή
Μου αρεσε πολυ η ιδεα που διαβασα στο σαιτ της Θ4.
μεχρι το 20λεπτο να μην ακουγεται κανενα συνθημα, κανενα μπινελικι, καμια φωνη.
να επικρατει μια ακρα του ταφου σιωπη....
οτι και να βλεπουμε να μην αντιδραμε....
ναμαστε κατι σαν μαρμαρωμενοι στο 1ο 20λεπτο....
μετα βλεποντας και κανοντας.... και παντως οχι βρισιες, οχι μουρμουρα, οχι ξεφωνητα, οχι μπινελικια...
μονο οταν το νοιωσουμε.... ΩΩΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ και τα αλλα φοβερα συνθηματα μας....
δεν βοηθαει αλλο το ξεφωνητο, 4 αγωνες μειναμε, μετα το τελος της χρονιας θα εχουμε να χρονο να βγαλουμε αποφασεις και προτασεις
ας δοκιμασουμε και αυτο.... απολυτη σιωπη στην αρχη..... μονο συνθηματα στην συνεχεια.... και χειροκροτημα στο τελος για εμας που ειμασταν εκει....
αντε ΠΑΟΚΑΡΑ....

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ---ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 4 ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.

και φυσικα η ΘΥΡΑ 4 ποτε ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ δεν θα προτεινε να μεινουμε σιωπηλοι.γιατι οταν φωναζουμε φωναζουμε για τα 4 ιερα γραμματα και για κανεναν μπαλαφα σαντος μπαιανο κλπ.

ΓΚΕΓΚΕ?

ΑΙΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤ και αφηστε τις εξυπνες προτασεις κατα μερος.

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **

Αυτό αλλά χωρίς να γυρίσουμε την πλάτη.
Άλλο κράξιμο δε βοηθάει. Άλλαξα και εγώ γνώμη. Τους κράξαμε...δε βγήκε τίποτα.
Στο κάτω κάτω αυτή τη φορά, περισσότερο από κάθε άλλη φορά φέτος, ξέρουμε τι θα δούμε. Όποιος δε θέλει ας μη πάει. Και δε το λέω ειρωνικά... Το βρίσκω λογικότατο να μη θέλει κάποιος να πάει να δει τον ΚΑΚΟ φετινό ΠΑΟΚ.

Απλά, όσοι δεν έχουν φτύσει τ'άντερα τους ακόμα θα είναι παρών στο γήππεδο ως ένδειξη αμέριστης στήριξης στην διοίκηση και θα φωνάξουν όσο αντέχουν ακόμα αλλά ως εκεί.
Δε χρειάζονται χαρτάκια και πυρσοί στην αρχή. Θα μας πούνε και μαζόχες που ζητοκραυγάζουμε και επεφημούμε τους συγκεκριμένους, ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ποδοσφαιριστές σε κάθε ματς.

Μόνο συνθήματα υπερ του ΠΑΟΚ και υπέρ του Ζαγοράκη χρειάζονται. Να καταλάβουν όλοι ποιους στηρίζουμε και ποιους αποδοκιμάζουμε.

loipon egw katelhksa sto ekshs:molis mpoun ta tagaria mas gyrname plath agkalia kai fwnazoume:
PAOK S AGAPW DEN SE GYRNAW THN PLATH
OMWS PAOKARA MOU ME TH DINEI KATI
EINAI POLY VARIA H DIKH SOU H FANELA
ALLA AFTOI POU TH FORAN EINAI GIA TA MPOURDELA
THODWRE GERA ALLAKSE TA OLA
OPWS K ESY EXOUME OLOI MAS TON PAOK PANW AP'OLA

ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline Geo

• Αλλαγή
ÅðåéäÞ ìáèçìáôéêÜ áêüìç õðÜñ÷ïõí åëðßäåò ãéá êÜôé êáëýôåñï ç ÏÌÁÄÁ ïöåßëåé íá ðáßîåé ãéá íá êåñäßóåé êáé ÐÑÏÐÁÍÔÙÍ äåí ôïõò ðáßñíåé íá åßíáé áäéÜöïñïé ãéáôß èá åîáãñéþóïõí êáé Üëëïõò.
Ïé ìïõóÜôïé êáé ìç, öáëáêñïß êáé ìç, ðáðáãÜëïé ôùí åñôæéáíþí êáé Ì.Ì.Å. ôçò ðüëçò Ý÷ïõí îåóáëþóåé. Ïïõïõïõïõïõïõïõïóô!
Ñå ïýôå 1 sms óôïõò êùëïóôáèìïýò óáò , ïýôå 1 € óôéò êùëïöõëëëÜäåò óáò ðïõ íá ÷ôõðéÝóôå óáí ôï ÷ôáðüäé!

Ôïí óðáíü Ý÷ïõìå íá ôïí ðÜñïõìå êáíÜ 2 ÷ñïíÜêéá áí èõìÜìáé êáëÜ!

Offline agraf

• Αλλαγή
ΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΑΦΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

+1
Αυτή η Κυριακή ανήκει στο μπάσκετ και δεν τρέχει τίποτα άν δεν προλάβουμε να πάμε στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να το γεμίσουμε το Παλατάκι.

BLACK DOG

• Guest
 με ολο το σεβασμο προς ολα τα παιδια που γραφουν αφηστε τις μαλακιες για πλατες και τα ρεστα πηγαινετε στο γηπεδο φωναξτε οπως σε ολα τα ματς για την ΠΑΟΚΑΡΑ  μας και τα ταγαρια ας κανουν οτι τους φωτισει.με το ζορι δεν γινεται τιποτα.εμεις παντα ξεχωριζαμε απο τους αλλους(οπαδους)γιατι δεν ξενερωνουμε ποτε.τρωμε γκολ και φωναζουμε ακομη πιο πολυ.αυτο ειναι το μεγαλυτερο χαρισμα ever του ΠΑΟΚΤΣΗ.τι να μου πει εμενα ο καθε μπαλαφας κι ο καθε αμπαλος που ετυχε να φοραει την ενδοξη ασπρομαυρη.στ αρχιδια μου τον γραφω κι αυτον και την αμπαλοσυνη του , το καλοκαιρι ερχεται κι ο τεο ξερει τι θα κανει.μην δινετε τροφη για πικροχολα σχολια στους αλλοθρησκους και στους δημοσιογραφισκους της πλακας.
ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.