Καλά ρε Capricorn, δεν το είδες; Έπιανε όλη την κεντρική θύρα. Προκλητικότατοι οι πάνθηρες. Δεν είδες που έγραφε antifascista στο τέλος; Αηδία σκέτη σε λέω...
Όσο για τον Frunza, εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Από κει και πέρα, να το παίξω και γω προπονητής, εντυπωσιάστηκα από τη συνύπαρξη Βερόν και Βαγγελή. Κρατάνε τη μπάλα και μπορεί η ομάδα να έχει μία υποτυπώδη ανάπτυξη με αυτούς. Περιμένω να δω και Φρούντζα στην ενδεκάδα, μαζί με Ίλιεφ. Ο Λιβερπουλίστας, ας κάτσει στον πάγκο μέχρι να μάθει να δίνει πάσες χωρίς να τραυματίζει συμπαίκτες του. Τέλος, λείπει (!!!!) ο Γκονζάλεζ και αυτό φάνηκε. Μου άρεσε η κινητικότητα των άκρων σήμερα. Ειδικά του Λάκη, που όμως στο τέλος τα απαύτωνε τη μάνα. Πρώτη καλή εκτός έδρας εμφάνιση με καλό αποτέλεσμα (δηλαδή όχι ήττα, καθώς σε τηγάνι και ΟΦΗ που παίξαμε καλά, όλα πήγανε κατά διαόλου).
Ελπίζω στη δικαίωση του μόχθου του προεδρείου της ΠΑΕ αυτήν τη χρονιά. Ο Λίνεν το είπε στις δηλώσεις του. Ο ΠΑΟΚ μπορεί τα πλέυ οφ. Τον πιστεύω. Τέλος, φάνηκε ότι η δημόσια αυτοκριτική του Σάντος, βοήθησε ψυχολογικά τους παίκτες. Τελικά, είμαστε ομάδα ψυχολογίας. Έχουμε δρόμο μέχρι να αποκτήσουμε νοοτροπία επαγγελματική. Σε αυτό το κομμάτι, ας κρατήσουνε τον Σάλμον, μόνο και μόνο για να υπάρχει ως παράδειγμα προς μίμηση και του χρόνου. Κι ας μην παίζει (έχω την αίσθηση ότι ο Φρούντζα θα μας εκπλήξει ευχάριστα, οπότε θα μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής του).