Author Topic: πανιωνιος - ΠΑΟΚ 0 - 0 Σάββατο 8/3/2008 ώρα 19.00 Super Sport 1  (Read 5449 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
e oxi kai 400 isitiria! de ftanoun oute gia 2 ikogenies!

Offline maria-mtb

• Βασικός

Offline savage republic

• Βασικός
e oxi kai 400 isitiria! de ftanoun oute gia 2 ikogenies!
Οικογένειες τύπου Braveheart...
:lol:

Offline maria-mtb

• Βασικός
oxi egoist oikogeneies tupou gypsi (30 paidia h ka8e mia)  ;)

ERXETAI ERXETAI OLH H GYFTIA THS MANES SAS @@ O8WMANIKA!

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Συγνώμη φίλε daniel, επειδή μιλάς για καφέδες και τέτοια.
Θα μπορούσες να μου πεις με ποια μέλη του φόρουμ βγήκες για καφέ και τους πήγες στους πάνθηρες;
Εδώ θα ήθελα να μου απαντήσεις.
Τώρα για τον πρόεδρό σας που γουστάρει ΠΑΟΚ και λαό, φάνηκε και αυτό μετράει για μένα
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline ved

• Αλλαγή
ελα μωρε επειδη ειναι κρισιμο το ματς τα κανει αυτα ο τσακιρης.αλλιως σαν ευρωπουλα θα μας εβλεπε.κακως τους εμπιστευτηκαμε και δεν καναμε συμφωνια απο τον πρωτο γυρο.ακου εκει 400.δηλαδη αν ερχοντουσαν 2 πανθηρες θα μας εδιναν 2 εισητηρια?ποιον κοροιδευουν μωρε?

και ενταξει και με τους πανθηρες ολα οκ αλλα την αληθεια να την λεμε.πουστια μας κανει ο τσακιρης που το παιζει και σωστος.

αλλα αν σκασουν δικοι μας χωρις εισητηρια και τους τσιμπησουν με νονο ορφανου ολα οκ?τι θα λενε οι πανθηρες μετα για λευτερια κλπ?

μονο εμεις πηγαινουμε [παντα με τον σταυρο στο χερι και εχουμε πραγματικα ντομπρους ανθρωπους.που ομως βλεπουν και αυτοι σιγα σιγα τι σκατα συμβαινει

1) ανακοινωση καλωσορισμα ρεμου απο την παε και απο την αλλη 2,000 εισητηρια(λιγοτερα αποτι δωσαν στα σκουλικια) και ανακοινωσεις για διαιτησια πριν το ματς και ειρωνειες για υποθεση καζναφερη γκαγκατση.

2) προστασια νικοπολιδη απο ζαγορακη(με οποια φραση και να ειπε) την ωρα που ηταν ξεκαθαρα αυτος που προκαλεσε και μετα ορμησε κιολας...και μεσα σε 2 μερες δηλωσεις του φιλαρακου του αντωνη οτι με βαζελο δωσαμε φιλικο.

δεν πειραζει μαθηματα για την διοικηση ειναι αυτα.απο του χρονου συμφωνιες με ολους και με καθε τσακιρη.
πηγαν και ζητουσαν και συγνωμες απο τον βλαχο τον λινεν για μια πετρα και βγαζαν ανακοινωση να ζητησουμε επισημα συγνωμη απο τον λινεν που αποτελει κοσμημα για το ελληνικο ποδοσφαιρο...ενω ετοιμαζεται να  τους πουλησει για το αεκακι.

μονοι εναντιο ολων ρε...

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Kai pou to provlhma na pareis eisithrio apo e3w ? Les kai tha e3antlithoun....
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
diskola ta pragmata mages...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
mesa tha mai opoio alani goustarei as steilei pm

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
ine ena diskolo pexnidi epd ine EKTOS edras elpizo kai pisteuo pos 8a nikisoume....
PAOK GAMA......

BLACK DOG

• Guest
δυστυχως η δικια μου η γνωμη ειναι οτι το ματς θα το χασουμε . λυπαμαι πολυ που το λεω αλλα νομιζω οτι δεν εχουμε ελπιδα.το πολυ πολυ να το παλεψουμε λιγο παραπανω απο το προηγουμενο αλλα παπαλα.τζιμπουρ και χουτο δεν εχουμε και πεστε εσεις οτι θελετε.εχω συνειδητοποιησει πληρως τι παιχτες εχω για φετος και δεν τρεφω καμια αυταπατη οτι το σαββατο θα φαν σιδερα και θα παρουν το διπλο.χωρις μελιση κιολας καληνυχτα  , τα ειδαμε τα αποτελεσματα της απωλειας του με τον τελη.και οποιον και να βαλει ο σαντος ενα ανδρεικελο μου φαινεται με ασπρομαυρη φανελα.ποιον να βαλει τον ηλιαδη?επεισε κανεναν φετος οταν επαιξε?τον μπαιανο αντι του μπαλαφα?εδω γελαμε!εχει να κανει καλο ματς απο τον πρωτο γυρο.!μην περιμενετε πολλα παιδες.μακαρι να με διαψευσουν τα κολοπαιδα και να με βριζετε μετα ολη νυχτα το σαββατο αλλα δεν το βλεπω.οσο για μερικους αφηστε τα κολητιλικια με νιονιους και λοιπους αλλοθρησκους.κανενας δεν ειναι σαν εμας.ΠΑΟΚ δεν μπορει να αισθανθει κανενας.οταν γυρνας την πλατη σε κοροιδευουν ολοι"ελα μωρε ποιος ΠΑΟΚ και ποιος λαος μια φορα κι ενα καιρο"τους εχουμε δωσει εμεις δικαιωμα για τετοια ολα αυτα τα χρονια.ρωτηστε και κανα παλιοτερο οι νεοι να δειτε πως μας φοβοντουσαν στην κυριολεξια οχι απλα μας σεβονταν.ακουγαν τουμπα και ΠΑΟΚΤΣΗ και το μυαλο τους εκανε σεναρια τρομου και κυνηγητου.
PAOK AGAINST ALL._ >:(

Offline dave

• Αλλαγή
αν χασουμε το ματς τελειωνει οριστικα η υποθεση πλει οφ. κ γω συμφωνω οτι δεν υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να δουμε μια ομαδα να μασαει σιδερα και να περνει το ματς με πολυ τρεξιμο και σκυλιασμα, αλλα και η ισοπαλια μας κραταει στο παιχνιδι αν τα αποτελεσματα λαρισας και ξανθης ειναι ευνοικα.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
...αλλα και η ισοπαλια μας κραταει στο παιχνιδι αν τα αποτελεσματα λαρισας και ξανθης ειναι ευνοικα...

πω πω ρε πούστη μου πώς ακούγεται αυτή η πρόταση... No offense @dave, έχεις δίκιο αυτή είναι η πικρή αλήθεια.
Έρχεται ο καιρός που ο ΠΑΟΚ ξανασηκώνεται κουφάλες... και τότε δεν θα ξέρουν όλοι πού να κρυφτούν.

ΣΚΥΛΕ ΓΕΡΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΨΗΛΑ
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

daniel

• Guest
file tsakalaki ti ennoeis?oti lew psemata...?
lupamai an nomizeis oti exw oreksi na lew fantasiwseis.,ektos an thewreis oti einai kako
gia kafe pigame kai sti thes/niki meta to mats,kai edw otan irthane na doune paniwnios bordeaux...
safws an theloun tha apantisoun monoi tous ta paidia,de nomizw na einai kako pantws

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Εγώ σε ρώτησα κάτι και δεν με απαντάς, δεν νομίζω πως είναι κακό να πιεις ένα καφέ ή να πας ακόμα και στον σύνδεσμο του άλλου αν σε καλέσει.
Φαντάζομαι τα nickname τα γνωρίζεις, δεν είναι κακό να μας πεις. Ούτε εσένα θα φάμε ούτε αυτούς.
Αλλωστε μπορεί να βγούμε και για καφέ και μαζί, περιμένω απάντηση.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline ved

• Αλλαγή
δεν νομιζω οτι μπορει και πρεπει να απαντησει αυτος για ονοματα αλλων.δεν μαρεσει η φαση αυτη.και μαλιστα δημοσια.

Offline 4NIKOS1986

• Κερκίδα
  • *

Ρε φίλε πόσες φορές να το γράψουμε δηλαδή;

Και στην τελική κολλάει σε αυτό το θέμα;
« Last Edit: March 04, 2008, 23:09:51 by tsakalaki »

PAOK_VOLOS

• Guest

sas parakalw, 3ekollame leme. eyxaristw.
Billys
« Last Edit: March 04, 2008, 23:11:53 by BillYpoglwssioS »

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Παίρνω την πρωτοβουλία και προτείνω το επόμενο πέναλτυ που θα κερδίσει η ομάδα μας να εκτελεστεί έτσι:

Στη θέση του Cruijff ο Λάζαρος για να είμαστε σίγουροι ότι θα στείλει την μπάλα μέσα και του Neeskens ο Γ.Χ.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
καλα με τους άμπαλους που έχουμε το πιο πιθανό είναι να καταλήξει έτσι
http://www.youtube.com/watch?v=YMJr3xo8-AU (Embedding disabled, limit reached)
οπότε για σιγουριά ρίξτο έτσι να τελειώνουμε
http://www.youtube.com/watch?v=Px4kTYqV2sk (Embedding disabled, limit reached)